165
2004-es év hangja
-
Mojlepque #125 Énekelek, billentyűzök, meg szerintem néha percussonan fogok játszani (kicsi kézi dob) -
#124 Legen benne hegedü is! Az olyan szép! -
#123 zsír :)
te min fogsz játszani? billentyűzöl? -
Mojlepque #122 Hát azt még pontosabban nem tudom, de amúgy majdnem minden műfajt.
Bár vannak elég nagy munkák mint pl Reggea, Funky meg egy picit a Blues, Jazz stílus, ugyanis olyan hangszerünk nem lesz egyiksem ez ( szaxofon, vagy valami fúvos nem hiszem hogy lesz 10 hónapon belül).
Super Mario: köszi, remélem úgy lesz. -
#121 Sok sikert kívánok :-) -
#120 kira
és miket fogtok játszani?
-
Mojlepque #119 Van egy jó hírem.Holnap azaz csütörtökön 7-től leírom ide 3 versemet, ami elég pergős hangulatú.
Másik hírem, hogy ha minden jól alakul, akkor egy amatőr zenészbandát állítok össze kevesebb mint 10 hónap alatt.Azért csak 10 mert bizonyos hangszereket, tehcnikákat be kell szerezni, másrészt az ügyvédem külföldön tartózkodik, aki a szponzorálást is elősegíti. -
#118 Várom :-) -
#117 :))
oks -
Mojlepque #116 Majd máskor beteszem ide az egyik versemet, vagy akár 3-at, amit végül is zenére írtam.
Amúgy az a meghökkentő, hogy az egyik dallama, és tartalma kísértetiesen hasonlít Molnár Ferenc "Caramell" szállok című dalára -
#115 azta
rakj már be 1et csak úgy ízelítőnek :)
-
#114 Szeretnénk verseskötetet tőled :-) -
Mojlepque #113 Jaa, már van majdnem minden műfajban legalább 50 -
#112 No, azt hiszem Tóth Verának vége. Mármint a zenei pályafutásának. Nem csinálja a 2. lemezét. -
#111 verset írsz? dekira
-
#110 Hát, így jártál :-D -
Mojlepque #109 Nekem minden ünnepségen ki kell álnom színpadra mert mindig bevonnak vmi műsorba, mivel a tanárnő látta a több száz versemet...:( (kár volt megmutatni neki) -
Mojlepque #108 Nekem minden ünnepségen ki kell álnom színpadra mert mindig bevonnak vmi műsorba, mivel a tanárnő látta a több száz versemet...:( (kár volt megmutatni neki) -
#107 Kösz :-) -
#106 zsír :)
hajrá:) -
#105 Én is kiálltam háromszor az iskola elé, és emlékszem, borzalmasan féltem, de megtettem, és énekeltem. Sokak szerint jó hangom, de szerintem csak a bátorságomat tapsolták meg. Lehet, hogy most csütörtökön, megint kiállok, most már egy új közönség elé, mert gólyabál lesz, és gondoltam, az új iskola tagjainak is megmutatom, hogy lehet, hogy tudok énekelni.
Egyébként jelentkeztem a Megasztár 3. szériájába, de nem mentem el, mert nem voltam felkészült, és jól leégettem volna magam, ha így állok ki a zsüri elé. Szeretnék énekes lenni, ezért gondoltam azt, hogy 1 évet rászánok komoly énektanuálsra, utána majd a 4. szériában megpróbálom. -
Mojlepque #104 Na igen, ez ismerős, amikor régebben váratlanul egy utca bálon megváltozott az életem annyival, hogy mondta a pasi, hogy lenne-e kedvem fölpróbálni ruhát, és azt megmutatni a közönségnek:D:D
Na mindegy.Music:)Szóval szerintem jó a Vera mint ember, mint előadó, csak sajnos van akinek a molett alkat túl szembe tűnő -
#103 jah tegnap voltam gólyabálon, énis csodáltam azokat akik rendesen ki mertek állni a színpadra...én annak idején eléggé be voltam szarva -
Mojlepque #102 Hát mindegy hogy kitől, ugyanis régebben emléxem pont egyszerre indult hasonló műsor.De a lényeg a lényeg, hogy aki már legalább a választásra bejutott, az is már elért valamit, akármit is produkált.
Ez olyan mint Ballagásomon én is énekeltem, izgultam mint az atom, lehet hogy a hangom is talán nagyon szörnyű volt, de mindenki megtapsolt, és nem azért hogy elmegyek a suliból, hanem mert kimertem állni a színpadra -
#101 jaja
eccer olvastam h aki a lámpalázat le tudja győzni az szinte semmitől se fél.
ha vki izgul akkor sok mindent elronthat de akik bejutottak a döntőbe azok már akkoris nagyon ügyesek ha nem jutottak el a végéig.sztem a megasztár kivételesen jó húzás volt a tv2-től...vagy rtl-től? lol -
Mojlepque #100 Jaa, és hozzá teszem, hogy nem azért írtam hogy bele kössek abba amit te írsz, mert értékelem hogy megosztod a véleményedet velünk, de ha nem tetszik neked akkor mit keresel itt, másrészt tapasztalatból mondtam az előzőt, hiszen én is énekeltem már szólóban is, meg kórusban is, és hiába hogy idő múlva hozzá szokik az ember a közönséghez, de még akkor is nagy bátorság kell hozzá, hogy a hangját kieressze a száján -
Mojlepque #99 Én csak annyit mondanák hogy maximum annyira pancser mint te, mert 1. Ahhoz hogy kiáljj egy minimális számú közönség elé, már az is nagy bátorságot igényel 2.Aki mert az nyer, ebben az esetben még azok is nyertek akik nem jutottak be még a selejtezőbe sem, hiszen vannak olyan emberek, akiket megtalált néhány cd kiadó, és az óta már ők is előadó művészek 3.Ha ennyire nagy a szád, hogy ők pancserok, akkor te próbálj meg valami egyedül állót produkálni, hogy mi is röhögjünk rajtad -
#98 Sajnos... -
#97 vannak faszok, akiknek a külső számít.
-
#96 Ne gúnyold már szegényt! Hidd el, emberileg fantasztikus! -
#95 Ma volkt a röfi a Passzív műsorában.. Sóher Norbi a szárnyai alá vette, s már látszik rajta, hogy még csak 50kg-ot hízott... -
#94 Szerintem az Mujahid Zoli. -
#93 Nos, az 2. rész "DÖNTŐ" ()-jéből ismerek 30 másopercet, amikor valami arab elkezdett szép magyarsággal énekelni egy klasszikus angol számot...
Persze az elő-ből láttam a szép kis jeleneteket.... -
#92 Szerintem is. -
#91 agyilag vagy kicsi -
#90 Igazad van, 190 cm magas, 75 kg, így a kicsik közé tartozom... -
izb #89 Nagyon pici csávó vagy te,csak a szád nagy.
Ez a petició jellemez. -
#88 Igen, ez abszolút így van. -
#87 Pont ez a gond. :\ Lehet hogy a legrosszabb 30 mp-ükbe hallgattál bele. Nem tudom hogy gondoltad hogy petícíót indítasz egy olyan dolog ellen, amiből 30 mp-t ismersz :\ -
#86 Az még csak hagyján, hogy pancserek, de még tehetségesnek is gondolják magukat.