Új hangszer a számítógépes zene szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kara kánként folytatom tanításom.
LZ forever
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
(O_o)
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser
😊
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Már nem azért, de a DOB-ban mi olyan iszonyatosan bonyolult? van egy henger és a két (vagy az egyik) végén egy kifeszített hártya, vagy membrán vagy nevezd aminek tetszik. ha megütöd vahaol a membránt szól. ennél én egyszerûbb és logikusabban felépített hangszert nem tudok elképzelni.
A kulonbseg a konzol.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Akár ezt is sértésnek vehetné vmelyik zenész...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Még jó, hogy csak Dove gondolja ezt !
Egy zenész - joggal - nevezhetné ezt igen komoly sértésnek !
A szerkezet tényleg látványos játékot tud adni, de alapvetõen ez is csak a ZENÉRÕL vonja el a figyelmet !
Míg a zongora billentyûi a leglogikusabban felépített hangkeltõ eszköz, addig egy húros hangszeren már a hangok megszólaltatásához már korántsem olyan logikus mozdulatokat (fogásokat) kell alkalmazni.
Ezen felül a MIDI is már rég elavult a sebességével és az eszközök normális kezelésével.
Már 4 hangszer együttes megszólaltatásához is, hogy elfogadható legyen a Lacety Time, trükközni kell..
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Úgy néz ki mint vmi "kõkorszaki lézerkard"<#wilting>#wilting>
Inkább a MIDIt cserélnék le vmi jelenkori szabványra!
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
tud vki valami linket egy hang fájlra?
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce