Új hangszer a számítógépes zene szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki nagyon ráállt a zenére.

Kara kánként folytatom tanításom.

😊

LZ forever

wooten
Hát ez egy sz#r! Utálom a számítógépes zenét!!!! Az nem is zene!!!

rohadt jól néz ki, de lehet, hogy egy kissé törékeny a kicsike<#hehe>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

gordonmail
én csak azért fogok venni, mert tesóm is zongorázik és vatterom mindig azzal piszkál h miért ülök mindig a gép elött..így nem mondhassa, ha meglát, hogy a számítógép billentyûzetét nyomkodom ;-)

(O_o)

[HUN]PAStheLoD
ROTFL, jól néz ki, olyan scifis beütése van, kíváncsi vagyok mikor jelenik meg a zenekarokban ^.^

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

szacsi
vagy miért nem mindjárt chapman stick...? (:

:-O http://www.ashes.hu O-:

hehehhe, igaz, de mi a fenéért, cselló szerût csinált, van kemény 4 húr, ami jó vastag, mint a basszusgitáron, meg a másik hogy eléggé lekorlátozza a zenei hangmagaságok szabadságát. Mondjuk hogyha csinált volna egy gitárt, amin mondjuk 6 húr van, az már izgibb lett volna, az szerintem sokkal okosabb lett volna........ de igaz a midi már eléggé régi kellene valami új, mert még mindig gagyi, és állandóan problémázik valamit.....
LOL! a Leszámítva szó az azt jelenti hogy azon kívül a leg egyszerûbb, hogy az is elég egyszerû!! LOL

ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser

izomVa'lasz rulz...
😊

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

sz4bolcs
ehh Hogy lehet a "leszámítva" szót így félreérteni?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

pont ezért írta, hogy azt leszámítva

"sztem ha a dobokat meg ezeket leszamitjuk a huros hagszer a legegszerubb es leglogikusabb felepitesu hagszer"
Már nem azért, de a DOB-ban mi olyan iszonyatosan bonyolult? van egy henger és a két (vagy az egyik) végén egy kifeszített hártya, vagy membrán vagy nevezd aminek tetszik. ha megütöd vahaol a membránt szól. ennél én egyszerûbb és logikusabban felépített hangszert nem tudok elképzelni.
sztem ha a dobokat meg ezeket leszamitjuk a huros hagszer a legegszerubb es leglogikusabb felepitesu hagszer, annyira hogy a zongora is huros hagszer valahol ugye a kalpacsok hurokat pufolnek...
A kulonbseg a konzol.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Esrohnoil
"Míg a zongora billentyûi a leglogikusabban felépített hangkeltõ eszköz, addig egy húros hangszeren már a hangok megszólaltatásához már korántsem olyan logikus mozdulatokat (fogásokat) kell alkalmazni."
Akár ezt is sértésnek vehetné vmelyik zenész...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

"Dove szerint a közönség számára is látható mozdulatok eltüntethetik a számítógépes zene gépiességét és vizuális sivárságát, már ami a zenész tevékenységét illeti."
Még jó, hogy csak Dove gondolja ezt !
Egy zenész - joggal - nevezhetné ezt igen komoly sértésnek !
A szerkezet tényleg látványos játékot tud adni, de alapvetõen ez is csak a ZENÉRÕL vonja el a figyelmet !
Míg a zongora billentyûi a leglogikusabban felépített hangkeltõ eszköz, addig egy húros hangszeren már a hangok megszólaltatásához már korántsem olyan logikus mozdulatokat (fogásokat) kell alkalmazni.
Ezen felül a MIDI is már rég elavult a sebességével és az eszközök normális kezelésével.
Már 4 hangszer együttes megszólaltatásához is, hogy elfogadható legyen a Lacety Time, trükközni kell..
mrzed001
Vicces megoldás a lézer használatára. Mintha az egyik scifiben már láthattunk volna hasonlót 😊

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

A srác milyen drogokon élt amíg ezt sikerült +alkotnia?
Úgy néz ki mint vmi "kõkorszaki lézerkard"<#wilting>
Tetsuo
Már volt egy pár ilyen ötlet..
Inkább a MIDIt cserélnék le vmi jelenkori szabványra!

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

De jó lesz!

ehh, a Föld nevezetû bolygó ez?? 😄

nincs ez egy kicsit túlbonyolítva?
tud vki valami linket egy hang fájlra?
vazz mennyibe kerül ??????

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce