23
-
Epikurosz #23 Valaki nagyon ráállt a zenére. -
Ferrer #22 :) -
#21 Hát ez egy sz#r! Utálom a számítógépes zenét!!!! Az nem is zene!!! -
Aspyrin #20 rohadt jól néz ki, de lehet, hogy egy kissé törékeny a kicsike -
#19 én csak azért fogok venni, mert tesóm is zongorázik és vatterom mindig azzal piszkál h miért ülök mindig a gép elött..így nem mondhassa, ha meglát, hogy a számítógép billentyűzetét nyomkodom ;-) -
#18 ROTFL, jól néz ki, olyan scifis beütése van, kíváncsi vagyok mikor jelenik meg a zenekarokban ^.^ -
#17 vagy miért nem mindjárt chapman stick...? (: -
dh #16 hehehhe, igaz, de mi a fenéért, cselló szerűt csinált, van kemény 4 húr, ami jó vastag, mint a basszusgitáron, meg a másik hogy eléggé lekorlátozza a zenei hangmagaságok szabadságát. Mondjuk hogyha csinált volna egy gitárt, amin mondjuk 6 húr van, az már izgibb lett volna, az szerintem sokkal okosabb lett volna........ de igaz a midi már eléggé régi kellene valami új, mert még mindig gagyi, és állandóan problémázik valamit..... -
CsabiDuke #15 LOL! a Leszámítva szó az azt jelenti hogy azon kívül a leg egyszerűbb, hogy az is elég egyszerű!! LOL -
nenad #14 izomVa'lasz rulz...
:) -
#13 ehh Hogy lehet a "leszámítva" szót így félreérteni? -
Yeti #12 pont ezért írta, hogy azt leszámítva -
undeeundead #11 "sztem ha a dobokat meg ezeket leszamitjuk a huros hagszer a legegszerubb es leglogikusabb felepitesu hagszer"
Már nem azért, de a DOB-ban mi olyan iszonyatosan bonyolult? van egy henger és a két (vagy az egyik) végén egy kifeszített hártya, vagy membrán vagy nevezd aminek tetszik. ha megütöd vahaol a membránt szól. ennél én egyszerűbb és logikusabban felépített hangszert nem tudok elképzelni. -
nenad #10 sztem ha a dobokat meg ezeket leszamitjuk a huros hagszer a legegszerubb es leglogikusabb felepitesu hagszer, annyira hogy a zongora is huros hagszer valahol ugye a kalpacsok hurokat pufolnek...
A kulonbseg a konzol. -
#9 "Míg a zongora billentyűi a leglogikusabban felépített hangkeltő eszköz, addig egy húros hangszeren már a hangok megszólaltatásához már korántsem olyan logikus mozdulatokat (fogásokat) kell alkalmazni."
Akár ezt is sértésnek vehetné vmelyik zenész... -
Atyus #8 "Dove szerint a közönség számára is látható mozdulatok eltüntethetik a számítógépes zene gépiességét és vizuális sivárságát, már ami a zenész tevékenységét illeti."
Még jó, hogy csak Dove gondolja ezt !
Egy zenész - joggal - nevezhetné ezt igen komoly sértésnek !
A szerkezet tényleg látványos játékot tud adni, de alapvetően ez is csak a ZENÉRŐL vonja el a figyelmet !
Míg a zongora billentyűi a leglogikusabban felépített hangkeltő eszköz, addig egy húros hangszeren már a hangok megszólaltatásához már korántsem olyan logikus mozdulatokat (fogásokat) kell alkalmazni.
Ezen felül a MIDI is már rég elavult a sebességével és az eszközök normális kezelésével.
Már 4 hangszer együttes megszólaltatásához is, hogy elfogadható legyen a Lacety Time, trükközni kell..
-
#7 Vicces megoldás a lézer használatára. Mintha az egyik scifiben már láthattunk volna hasonlót :) -
Fiok #6 A srác milyen drogokon élt amíg ezt sikerült +alkotnia?
Úgy néz ki mint vmi "kőkorszaki lézerkard" -
#5 Már volt egy pár ilyen ötlet..
Inkább a MIDIt cserélnék le vmi jelenkori szabványra! -
Roli #4 De jó lesz! -
Akuma #3 ehh, a Föld nevezetű bolygó ez?? :D -
FTeR #2 nincs ez egy kicsit túlbonyolítva?
tud vki valami linket egy hang fájlra? -
HUmanEmber41st #1 vazz mennyibe kerül ??????