Nem lesz BitTorrent támogatás az Opera 8.02-ben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A reklámcsikot meg csak az nem tünteti el aki nem akarja...
A béta-verziót, továbbra is lehet használni, nem tiltotta meg senki 😊. Nomeg létezik ilyen extension Firefox-ra is.
A hangvezérlés megy valakinek Operában ?
Ráadásul nem csak egy sima böngészõ, hanem egy komplett csomag, levelezõ rendszerrel,IRC kliensel, hangvezérléssel, késõbb torrent klinesel stb...
Abszolút nem zavaró kis csík, legalább kitölti a helyet...Másrészt teljesen jogos hogy nem adják még ki, finomítanak még rajta és majd utánna...
Az opera ingyenes böngészõ, de valamibõl nekik is élniük kell, szal ezért van a reklám. Mellesleg még így is legalább akkora a hasznos felület mint a többi büngészõben, és szerintem egyáltalán nem zavaró.
Jah, és igen, tényleg zárt forrású. De nem tudom ez miért baj.
Jah, és igen, tényleg zárt forrású. De nem tudom ez miért baj.
"...ingyenes internetes böngészõ új verziója."
Nem probaltam meg ki, de lehet, hogy en tudom rosszul, az Opera mint ha nem eppen "ingyenes" lenne. Sot, ha jol emlekszem van benne egy reklamcsik ami, ha egeti a retinadat, akkor kis apropenz ellenebe el lehet kuldeni szabadsagra.
Ebbol feltetelezem, hogy zartforrasu.
Na már megint megy a bulvár stílus. Az a lényeg, hogy csúsznak vele, így a 8.02-ben még nem lesz benne - de ezt marhára nem sikerült kiemelni a szövegben.
Egyébként az Opera a legjobb, a Firefoxot használja az aki akarja én pénzért se fogom 😊
Egyébként az Opera a legjobb, a Firefoxot használja az aki akarja én pénzért se fogom 😊
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Hülyeség is beleintegrálni.... amugy meg Firefox a király!! <#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)