Levédetné a smiley-jeleket a Microsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Loál János
D=

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Mondjuk nem is értem miért ezen morfondírozok mjikor szerintem ez a cikkEgy éven át õriznék az európai távközlési adatokat sokkal felháboríróbb.

Ha fizetõs lenne az msn messenger nem esnék nagyon kétségbe mivel van ICQ ami minden értelemben veri az msn t.
Ugyanúgy megmaradnak a partnereid az adatátvitel kategóriákkal jobb.
Én is csak azért használom az msnt mert van pár haver akik lusták megtanulni egy másik programot.
De amint fizetõssé válik úgy szedem le mintha sohasem lett volna a gépen.

jól van, te is figyeltél.
ez kamu, úgyhogy ne is strapáld magad.
ennek a "kódnak" a terjedése is jól példázza, h mire nem képesek a júzerek.
Billy miért akarja kisajátítani magának a smiley-ikat?Ez jó nagy f***ság lenne nem?+ hogy fizetõs az Msn?örüljön hogy használjuk és hogy olyat alkotott a kis TEAM-je amivel legalább értelmes dolgot is lehet csinálni.kúva anyá* Billy fijú!már elnézést... <#mf3>
OK tegyük fel levédetik! Ki a túró fog azzal foglalkozni, hogy ezt ellenõrzik minden felhasználónál! annyi smiley van már a neten... úgyhogy az egész egy nagy balfaszság
én már azt nem értem, hogy lehetett levédetni azt, hogy 'ablakok'. még csak nem is õk találták ki az ablakos grafikus kezelõfelületet.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

TothLaci
<#nevetes1>
And5
Hisz az is smiley nem pixeles is ...

And5
Nézzük a jó oldalaát nem látjuk többé Gates vigyori pofáját a fotokon

PERELJENEK BE!
😄 <#mf1><#mf2><#mf3><#gunyos1><#vigyor1><#hehe><#felkialtas>

...csak túléljük, hogy fizetõs lesz az msn 😊 Egy újabb gagyi hír, látom nagyon nics mit fordítaniuk az sg-s fiúknak, hát bedoptak egy ilyet...

azt amúgy hallottátok, hogy az MSN fizetõs lesz ha valami kódos üzenetbõl nem érzékelnek 1milliárdot vagy mi?, mert nem éri meg nekik? vagy ez csak kamu? októbertõl lesz fizetõs az üzi szerint... Vagy ez csak valaki kitalációja? Az SG már írta volna nem? vagy még nem nyilvános a hír? Valamit tudtok?

az MSN smájli átvitel nem annyira triviális dolog, hogy a kliens kész készletbõl helyetesítéseket csinál, mivel személyre szabott szmájlikat is gyárthatsz, és azoknak a túloldalon is látszódni kell ugyan úgy ... szal ez az ötlet lészen levédve, ami szintúgy szar, de annyira már nem felháborító ... egyébként a szofverszabadalom meg csak a gyártókat védi, a kódokra kellene csak jog, mint szerzett szöveg, a benne rejlõ techikai ötleteket új formában közkincsé kéne tenni, és ezzel a felhasználók járnának a legjobban, mert oriási versenyt generálna az ilyen rendszer, mindenki lop ötelet mindenkitõl és mindenki belead valami újat, és mindig az új ötlet huzza a többit, és minden egyre jobb lesz nekünk a programozók ujja meg had kopjon azért fizetnek minket 😄

áá nem azért hogy védjem, de a M$ nem ennyire hülye! azért tudja, hogy ha levédi a szmájlit abóól világháború lesz! vagy épp ez a célja? nem tudom de sztem valamit félreéertttek ahogy már írták egy páran. Azért ez túl durva lenne

és akkor a szegény ember jó ötletét már nem is lehetne levédeni? teljesen a multik (gazdagok) játékszerévé tennéd a szabadalmakat? (nem mintha egyébként nem így lenne)
Hát ez tényleg komoly innovációt igényelt a microsofttól, valahonnan lelopott ötletnek nekiült egy ember és úgy egy óra gondolkodás után megvolt a rendszer.

Nem engednék olyan dolgot levédetni, aminek a kifejlesztése nem 1-2 év és több millió dollár. Bár ez a szemét csaló banda errõl is hozna egy ötmillió dolláros számlát.
arschsg
ez hülyeség sztem, vmi félreértés... ez nonsene

Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -

Megzavarta Bill agyát az uncut kokain.

Gyerekek, azt hiszem, hogy már tudom, mivel fogok dollármilliókat keresni. Elárulom nektek, mert már bejegyzés alatt áll... nos... levédetem a SZEMÖLDÖKFELVONÁST!!!

Bill, józan vagy? Ideje lenne lekecmeregni az anyagról!

<#kocsog><#mf1>

Remélem nem perelnek be a smiley használata miatt. Még lehet használni?

Elképzelem, ahogyan marcona, Microsoft promóciós pólót viselõ fogdmegek rontanak be egy óvodába, elektromos öszökékkel kergetve szét a szabadalomsértõ pisiseket a gépek közelébõl.

And5
Jajj ne parázzatok mán annyi ember fogja használni továbbra is õket, hogy képtelenség lesz büntetni bármivel is ... LOL

az ms megfenyegetett egy Mike Row nevû embert, mert a honlapja www.mikerowsoft.com kiejtve hasonlóan hangzik mint a microsoft, pedig csak poénnak szánta..... aztán mégis kimentek hozzá az ügyvédek... és volt más is amire már nem emlékszem 😄
TothLaci
Tudod, hogy MS mikor foglalkozna ezzel?

Ha pedig tényleg az történne, akkor levenném természetesen.
de ha kapsz egy gusztusos levelet az mstöl hogy szedd le mert sérted a jogaikat mert ha nem beperelnek akkor mit csinálsz?

TothLaci
Ez hülyeség. Én is tervezek ehhez hasonló fórumot, és biztos nem lesznek belõle kivéve.
(azért neked írtam válaszként, mert te linkelted, nem oktatni akarlak 😄)Arról szól, hogy emoticont továbbitunk valós idõben vagy úgy, hogy a szövegbe ágyazzuk és elküldjük, vagy úgy, hogy egy karaktersorozatot írunk a szövegbe, és a fogadó félnél ezt a program emoticonnal helyettesíti helyi archivumból, vagy ha nem rendelkezik az adott képpel, akkor azt a szövegtõl külön kapcsolaton a küldõtõl beszerzi. és utána ezt ragozza. Éljen. Állítólag a találmányok kritériuma a nem triviális lét, a feltalálói mozzanat, avagy az ötlet... >><#heureka> amikor Arhimédész kiugrik a kádból és ordibál, hogy rájött..
arty
remélem összejön nekik 😉

meg még végbél-rákot bill gécnek!

Forza.

Skynet85
Ejha én sem védem az M$-t de a cikk tényleg férre ment az angol verzió picit másról ír

Ez csak valami hoax lehet.

Lazarus
no komment
dtk1985
LoooooL

http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985

kentek=nektek 😊))
Csak fáradok 😊
nesze nektek világ.

Használjátok csak a wint, jól tömjétek tele í zsebüket, hogy még több módodn keresztbe tehessenek nekünk.

Mikor jön már rá a világ, hogy le kell szakadnia winröl? Jah?! mozgatni kell a szürkeállományt, és az fárasztó? eehhh.

Ez nem kentek szólt, csak kiszakadt belölem. Ez a vége a világ hülye win csámcsogásának. Monopólium sux

maozedong
ádáz imperialista ellenségeink nem foghatnak ki rajtunk!

Resurrection!

szal a link
fáradt vagyok ahhoz, h elolvassam az egészet. ha vkinek kedve van és angolul is tud, akkor hajrá.
pascal
Ehhh féligazságok.
Eszem ágában nincs védeni a nagytesót de a hír így nem igaz.
Õk azt az eljárást akarták levédetni amely a kliens között átküldi az emotikonokat majd megjelníti azokat.
Persze ez is olyan triviális dolog, hogy a neten csak a 2 karakter megy át majd a progi berak helyette egy képet.
Annyira a M$ se hülye, hogy levédje az emotikonokat, ez is hasonló urban legend lesz a duplaklikk levédése ami szintén nem igaz, õk a PDAkon védették le 😊

Ja igen !!!!EMOTIKON!!! a "smiley-jel" max a 😊 :-) (: jeleket foglalja magában, a helyes kifejezés emotikon vagy hangulatjel...

Dr4gonlord
Ezek után csodálkoznak, hogy milyen sok terrorista van??? Az ilyen hülye pénzéhes döntések miatt mennek sokan olyan útra, aminek eddig a közelében sem akartak lenni. Bah, dögöljön meg mindenki, aki ilyeneket kitalál.

Sub
lol

\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead

NuCLEARScoRp
2004 január 20??? 1.5 éve.... ott sem sietik el az
"ügyintézést"... <#eplus2><#eplus2>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Sadist
Levédetem a levegõvételt amerikában és fulladjanak meg...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Pharaoh
hogy védetthetné le, mikor nem is õ találta ki?

JZO
Kell még nektek szoftverszabadalom basszátok meg !?
smv
Az a javascriptes cucc, hogy került oda? <#idiota>

Starcraft + Diablo III - esemve

smv
A rohadt anyukájukat. röviden. mi a franc az, hogy már a smilikat is levédik? Hülyék ezek? És akkor ezt akarták eu-ban is bevezetjavascript:szmajlik()
ni? Szánalmas....

Starcraft + Diablo III - esemve

😊

(c)MS
Esrohnoil
Rohadjon meg a sok kapitalista gyökér... <#mf3>
Ezek rosszabbak mint Hitler. <#violent>
Csakazértis szögletes pogácsát fogok sütni. <#duhos2>
<#action>Ezt nyalja ki akinek ebbõl haszna lesz.
Nem húzom fel magam rajta, mert nem ér annyit.
Szinte már várom mikor jön el az idõ mikor a fehér emberbõl szappant akarnak készíttetni...
<#vigyor2>Sose kaptok el rohadékok. <#pardon1>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Zrasf
Remélem most is jön valami ms-fan és megmagyarázza hogy ez most miért is jó nekünk... mert ugye általában ez szokott lenni az mssel kapcsolatos híreknél. <#worship>

Ez amugy az a ketegória mint mikor egy emberke levédette a négyszögletes pogácsát 😄

Frank99
azért ez vicc....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Ekkora gyökérséget! <#mf3>

Website: www.kovpeter.hu MSN: [email protected]