2348
-
Feck #1146 Jót szóltál! -
#1145 1:ez a Lyon fóruma, itt sztem annyit pofázok, amennyit akarok, és arról, amiről akarok...természetesen ha ez a Lyonnal kapcsolatos.De ezzel kapcsolatos
2:nekem igenis teccik, h ha kicsit jobban odafigyeltünk volna simán meglett volna a 3 pont
3:ha ennyire nagy gond az a 2 les, akkor inkább tesék elgondolkozni h mi volt a Stade Gerlandba... -
DJ BP #1144 2-1 az arány... Mellesleg szabályok szerint a 11-es jogos volt, neked csak az a bajod, hogy kicsit tovább feküdt (ahogy mindenki tette volna). Innentől kezdve te csak fikázol, meg hogy leszivatta a Realt, sztem ta vagy aki szövegelt nagyrészt, neked kellene befejezni... -
#1143 akkor nektek sem kell szövegelni a lesek miatt... -
DJ BP #1142 épp ezért, mivel lesek voltak, nem kéne szövegelni a 11-es miatt...
Mellesleg bárki más elfeküdt volna attól a becsúszástól... -
#1141 mind2 les volt, ez igaz, de ennyi erővel a tizenegyest sem kellett megadni...fura mód RvN elesett, fetrengett, mikor látta h a bíró megadta, felállt, és mint ha mi sem történt volna állt oda elvégezni.. -
#1140 no comment ::ASD:AS:D::AS -
DJ BP #1139 fiúk a 2. gólotok is les volt, úgyhogy csak a bíró szivatott minket, nem ti:
itt a viedó is -
DJ BP #1138 ehmm, ehmm, szétszivatta, lesről könnyű:
az első gól előtt:
-
#1137 Carew szétszívatta egymaga a védelmeteket, és énis ideges lennék, ha már nem tudnának a védők mit kezdeni velem, és ezért néha-néha oda-oda szúrnak nekem... -
#1136 Carew szétszívatta egymaga a védelmeteket, és énis ideges lennék, ha már nem tudnának a védők mit kezdeni velem, és ezért néha-néha oda-oda szúrnak nekem... -
DJ BP #1135 mert ti, és minden más csapat játékosa nem ezt tenné, ugyanmár... Carew is folyon méltatlankodott, ezek focisták, nem igazmondó versenyzők... -
#1134 Érdeklődtök Tereze után a Juvéból... -
Feck #1133 Mégha 11-es is volt (sztem nem), az e legbosszantóbb, hogy RVN eljátszotta a nagyhalált, mint aki többet fel sem kel a gyepről, majd biztossá vált, hogy jöhet a büntető, hipp-hopp felépült, mintha mi sem történt volna, és odaállt elvégezni a büntetőt!
A sors igazságos volt, hisz Coupet bravúrral hárította a 11-est! -
DJ BP #1132 de RVN nem csak magától esett el, innentől kezdve a bírót piszkáljátok, miért adta meg, vagy a Lyonit, aki beszállt elé... -
Feck #1131 Az tényleg kamu 11-es volt, még az első félidőben Raul is szépen feldobta magát, miután már végképp nem fért a labdához, aztán persze reklamált!
Valóban nagy kár, hogy a második gól után kiengedett a Lyon, az egyenlítés már sok(k) volt, de legalább "lófej" barátunk elhibázta a büntetőt! Így utólag nem tűnik rossz eredménynek az X, de ebből lehetett volna sima győzelem is. Nem baj, majd a BL kiséses szakaszában remélem újra összeakad a 2 együttes, legjobb lenne a bL döntőben! -
#1130 akkor támadó középpályás.
azért az túlzás, h verhetetlen...Rennes - Lyon .... :(
én is örültem, hogy kihagyta, főleg, mert kamu volt a tizenegyes. -
faláb #1129
a pirossal jelzett helyeken tud játszani... -
#1128 A Lyon egyszerűen verhetetlen az éven!!!!
Azért tegnap a két gól után igen csak kiengettek, meg is lett az erdeménye!
A tizenegyesnél meg majnem megállt a szivem, mondom, ilyen nincs, hogy az utolsó pillanatban megfordítják a meccset ilyen szar játékkal, de szerencsére 'lófejű' kihagyta a büntetőt!
Jó meccs volt!!!! -
#1127 Ha támadó középpályás, akkor talán meglenne Juninho utódja.Ha csatár, akkor lehet h felesleges lenne... -
Feck #1126 Valóban jó lenne, ha jönne! Higuaín támadó középpályás, vagy csatár? Mert szinte mindenhol mást írnak... Olyat is hallottam, hogy valószínű vissza fogja utasítani a francia válogatottságot, mert az argentin nagyobb élmény lenne számára! Ki tudja mi sül ki ebből!? -
#1125 A francia bajnoki címvédő Olympique Lyon spanyol lapértesülések szerint nagyon közel áll a River Plate argentin születésű, de francia válogatott keretben számításba vett 18 éves tehetség, Gonzalo Higuaín szerződtetéséhez.
A dolognak az ad külön pikantériát, hogy a River Plate tehetsége hetek óta a spanyol Real Madrid egyik kiszemeltje, a királyi csapatnál tervbe vett és megvalósítás előtt álló fiatalítás egyik legfőbb letéteményese.
A két együttes - mármint a Real Madrid és a Lyon - ma este a Bajnokok Ligájában méri össze erejét. Miközben szinte mindenki biztosra vette, hogy a Real megszerzi a játékost - bár a River egyelőre visszautasította a spanyolok eddigi ajánlatait, csak idő kérdése volt, meddig teszi még ezt -, derült égből a villámcsapásként jött a mostani hír, legalábbis a spanyol klubnak.
forrás: www.topfoci.hu
Talán nem is lenne rossz. -
#1124 Carew nagyot játszott tegnap pattogtak le róla a Real bekkjei:) jó meccs volt... nemgtam h. a Real tud egyenlíteni....s az a bay h. nálatok kellemetlenebb ellenfelet jelenleg nemtok Lképzelni:AD:ASSA_?ASADAW -
#1123 Ez téged minősít, már megbocsáss.Malouda már nagyon sokat tett le az asztalra, és elég fura, hogy Te kritizálod itt.Kritizálás ? Ez nem is az.Bosszankodsz azon, hogy ha kicsit jobban odafigyelünk, röhögve elhoztuk volna a 3 pontot tőletek.Inkább azon lennél elfoglalva, hogy Cannavaro lábát kibogozd, mert Carew igencsak szétjátszotta magát ellene :D -
#1122 Carew nagyon jó vazze!egy labdát sem veszített el egyedül verhetetlen.de nem 1-1 ellen hanem ha többen menek rá akkor is -
#1121 :}
gyökér divatgusztáv realosok távozzatok :} -
#1120 már megbocsáss,de
1.nem lyon szurkolÓ irt oda(legalábbis kuktabá nem az:d)
2.ha nem is úgy mint ahogy kellene,de elég nagy igazságokat irt be..az meg erősen elfogult aki azt mondja hogy pl: cannavaro real-ban lévő formája nem gyenge
3.nem tudom ki szarozta le a reál játékosokat,de jó lenne ha visszafognád magad,és nem faszoznád le az egyik vb döntős balszélsőt -
Feck #1119 Oké, azzal egyetértek, hogy undorító dolog más topicok-ban szidni a csapatot, és lehordani minden sz@rnak, szemétnek...
Én ilyet nem tettem, de egyesek előszeretettel űzik eme "sportot" (mindkét fél), holott tök felesleges, én biztos soha be nem teszem a lábam a Real-os topicba, legalábbis nem írok bele, mert a más topicban kitöltött düh csak a tehetetlenséget jelképezi, az, hogy alpári módon leordítjuk a másikat semmit sem old meg! Tegnap este kiakadtam a meccs végén, és annyit láttam, hogy valaki itt pörög azon, hogy a Lyon kezéből kicsúszott a biztos győzelem, holott már így is tök ideg voltam, nemcsak a meccs miatt, más tényezők is közrejátszottak... Utána persze láttam, hogy a Lyon drukkerek is alkottak az "ellentábornál".
Ezzel részemről le van zárva, nem akarom én sem a feszültséget kelteni, de ezt muszály volt leírnom. -
#1118 Jah én tiszta kemény vok mert a Realnak szurkolok, mostmár senki nem ber beszólni nekem, tök jó
Azt meg a f*szomat se érdekli hogy kell annak a f*sznak a nevét leírni, te meg tökkemény vgy hogy letod írni, tiszta jó vagy, grat.
Amúgy meg naon mákos gólok voltak, főleg a csukafejes, az volt már mák, hu de szerencsénk van hogy ott volt Diarra. -
#1117 Szerintem nézd meg a Real topicban hogy mit műveltek a Lyon szurkolók mielőtt beszélsz!Egyébként a Lyon második gólja legalább olyan mákos volt mint a Real első gólja... -
#1116 Szép volt LYON! -
Feck #1115 Hali! A francba! Kicsit hazavágott idegileg ez a meccs...
Végre megmutathatta volna a Lyon a real-nak, hogy igenis el lehet kenni őket hazai pályán is, de sajna kicsit szétcsúszott a csapat (de csak egy nagyon kicsit), és ez elég volt a real-nak, hogy elérjenek 2 mákos gólt...
Látom van itt azért egy emberke, aki most azt hiszi kemény, csak mert a világ legnépszerűbb, legpénzesebb csapatának szurkol, ráadásul még MALOUDA nevét is képtelen leírni helyesen, de ez már az ő problémája...
HAJRÁ LYON! -
#1114 hát ja főleg h olasz edzöjük van.. biztos a majom totti is töle tanulta a teknikáját... -
#1113 Maluda egy nagy f*sszopó g*ci, ti meg r*basztatok mint kovács a f*szára(és msot én vok gyerekes tom..., de legalább én bevallom) -
#1112 hna 2:2 lett.HA kicsit komolyabban vesszük a mérkőzést, megnyerhettünk volna szvsz.De ígyis csoportelsők vagyunk, és ennek örülni tudok :) -
#1111 Ezek szinte tizenegyesre játszanak..nevetséges h dobálják magukat a tizenhatoson belül ..... -
#1110 Malouda, egy meccs eltiltás.Mondhatni jókor jött, így a kieséses szakaszban tiszta lappal indulhat :) -
#1109 muhahaa...kamu tizenegyes ! még ilyet ! De van ám 1 Coupetünk :) -
#1108 áhh, 2:2, nem bírtuk ki.De azért még hátra van 5perc, hátha addig begyűrünk egy gólt. -
#1107 ADasdsad