Olympique Lyon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BUDA > miskolc.
kérem leváltani a házigazdát :@
ez igy nemmehet :@
miezitt :@
py :@
KanáLÚR goal moditopik :@
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
BUDA > miskolc.
jo helyen jarok?
ez a lijon tapik?
vagy csak volt?
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
1. Olympique Lyon 6 5 1 0 13-4 16
2. Real Madrid 6 3 1 2 10-8 10
3. Rosenborg 6 1 1 4 6-11 4
4. Olimpiakosz 6 1 1 4 7-13 4
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Lyon
v.: Jimenez (spanyol)
Lyon: Vercoutre - Réveillére (Clerc, 83.), Cris, Diatta, Monsoreau - Wiltord, Pedretti, Clément, Ben Arfa - Benzema (Beynie, 90.), Carew (Fred, 55.)
Rosenborg: Espen Johansen - Basma, Lago, Kvarme, Dorsin - Winsnes, Riseth (Tettey, 81.), Frode Johnsen - Braaten, Helstad (Ödegaard, 57.) Storflor (Eguren, 83.)
gól: Benzema (33.), Fred (93.) illetve Braaten (68.)
"Úgy közelítettünk a meccshez, mintha a Bajnokok Ligájában rendezték volna, csak teljes erõbedobással törhettük meg a párizsiakat – udvariaskodott Gérard Houllier, a lyoniak edzõje, ám kollégája, Laurent Fournier másképp látja a helyzetet: – Sajnos csak õk játszanak a BL-ben, mi tavaly a bennmaradásért küzdöttünk. Most mély árok húzódik a két klub között."
Az OL jelenlegi legközelebbi üldözõje, az Auxerre – Vadócz Krisztián nélkül – nem könyörült a Nantes-on. A "kanárivadászat" Benoit Cheyrou hosszú indításával kezdõdött (Peguy Luyindula meg sem állt a labdával a kapuig), majd szép cselsorozatot követõ bombagóljával végzõdött – közben Luyindula duplázott, és a megelõzõ két fordulóban háromszor betaláló Luigi Pieroni is belõtte a szokásos gólját.
(nso)
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.

BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
BUDA > miskolc.
hát barszába énse csiptem már,de azért titokban mindig csíptem<#ravasz1>#ravasz1>
de a loképüvel nemtudok megbarátkozni,márcsak azértse mert barszás
BUDA > miskolc.
mondjuk én még rivaldora lennék kiváncsi hogynyomja olimpyakosba o:
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
de amugy voltak nagyon érdekes emberek akik elég jó helyen végeztek...pl. maldini :|:|:|
nemtom mitkeres egyáltalán az elsõ 20ba :|
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
hát nemtom de azon kivül hogy a cselszki megvette 30akárhány millioért,nemsokat mutatott fel amivel az általad felsoroltak elé kerülhetett volna....
mondjuk carraghert nem nagyon ismerem
zidane hiába öreg,még midnig a világ egyik legtechnikásabb játékosa,és ha formába van,akárkit ott szopat ahol akar
riquelme meg az utóbbi idõbe az egyik fõ játékosa a villarealnak....mondjuk már nemlep meg hogy a villareal(ami ugye az egyik szeretett csapatod a sok közül)nemvagy tisztába iylen alapvetõ dolgokkal :\