2348
  • 9csöves9
    Carew egyébként még nem igazolt a Villához,szóval nem egy az egybe cserélték el
  • Csesza
  • DJ BP
    Előbb kellett volna :DD
  • 9csöves9
    Baros már Lyonban van erről ír a hivatalos honlap is
  • Mor3llo
    Ez hol olvastad ? Ez sztem még csak találgatás.Carew szerintem jobb mint Baros, nem is kicsit...
  • oláhbá
    mekkora állat ez a Lyon...

Baros <--> Carew
  • Kanál
    \o/ csori malouda
  • Mor3llo
    Vercoutre mekkorákat fogott...uhhh
  • Feck
    Éppen befért!
  • vmvr
    uhh, nem kis kapushiba volt
  • Feck
    Francba! Szivem szerint nézném a meccset, de mindenki minden tv-n mást néz...
    Hajrá Lyon!
  • Mor3llo
    Fred alig épült fel, máris aprítják...
  • Mor3llo
    ühh...kicsit furin találta el..kössz a videót !
  • jbal
  • Mor3llo
    Malouda gyenge gólpassza...
  • Mor3llo
    22. perc, Abidal :))) már érett, de nagyon :)
    1:0 neküüüünk :)
  • Mor3llo
    Ma este Sport2, Francia Kupa elődöntő Lyon-Le Mans.Gyerni kell, és ki kell köszörülni a csorbát.
  • Mor3llo
    Vááá..elég rosszul kezdjük az új évet a bajnokságban :SS :'(
    Toulouse - Lyon ... 2:0 ...
    nemigaz :(
  • Mor3llo
    Holnap 20 órától Toulouse - Lyon . Mivel Coupet sérült, így Vercoutre fog védeni.Vercoutre rendkívül ambíciózus álmokat szövöget, ugyanis azt nyilatkozta, hogy mindent meg szeretne nyerni a Lyonnal !
    Időközben Wiltord 32 éves lett :) utólag is boldog szülinapot neki :)
  • Japep
    Én is segítek ha kell, de én inkább a kinézetében (banner, képek, stb.)!
    Persze nem úgy mint a Chelsea-s oldalnál, ahol a csávókák minden nap új külsőt találtak ki és egyfolytában zaklattak!
    Ha kellek szólj! :DDD
  • Mor3llo
    Benne vagyok.Hivatalos honlapról majd tudok segíteni a fordításban.
  • karajjj
    Sziasztok! Pár napja észrevettem hogy nincs egy olyan magyar weboldal(ha van akkor sajna nem találtam meg), ami a Lyonnal a foglalkozna és folyamatosan frissíztenék, ezért úgy döntöttem, hogy készítek én egyet. Ennek a webolnak a szerkesztéséhez és frissítéséhez keresek segítőket... itt a link
  • Feck
    Igen, ugyanis Robben a sérülését követően nem nyerte vissza eredeti formáját, s kiszorult a kezdőből! Azt mondha, hogy inkább otthagyja a Cseszkit, minthogy már ilyen fiatalon a kispadot kelljen koptatnia...
    Nagyon remélem, hogy visszaverekszi magát a kezdőbe, Malouda-t nem kéne arra a sorsra juttatni, mint Essient. Abramovicsnak el kéne takarodnia oda, ahonnan jött! Elcseszi a európai focit ez a pénzéhes köcsög, meg a drága felvásárolt nagypofájú edzővel megspékelt Chelsea-kéje!
  • Mor3llo
    In Talks . Ez nem cask azt jelenti h szóban ? na mind1, én Carew maradására szavaznék.
  • faláb
    http://goal.com/en/transfertzone.aspx
  • Japep
    Sztem tuti az!
    Aki most elhagyja a Lyon-t az nem épelméjű...
    :D
  • Mor3llo
    Egyébként olyan hírek is felröppentek, hogy a Chelsea Maloudát szeretné..remélem akkora kacsa a hír, mint a ház.
  • Mor3llo
    Igen ? Erről nem is tudtam. Bár Cavenaghi is óriási tehetségnek, játékosnak volt kikiáltva, aztán eltűnt.Bár az utóbbi időben nem igazoltunk fejetlenül, remélem megtartjuk ezt a szokásunkat.
    Bár Carew...inkább maradjon !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
  • faláb
    Azt olvastam hogy már előszerződött Cavenaghi.
  • Japep
  • Mor3llo
    John Carew rövidesen elhagyhatja a Lyont, ugyanis a másfél évvel ezelőtti odaszerződését követően nem igazán sikerült beverekednie magát az együttes kezdő tizenegyébe.
    A norvég válogatott támadónak, az AFP-nek adott nyilatkozata szerint több ajánlata is van, az egyik együttes a Bajnokok Ligájában is érdekelt.

"Nem lenne rossz, ha már a télen el tudnám hagyni a Lyont!" - mondta a Carew. "Sajnos az előző két klubváltásom az AS Romából és a Valenciából nem ment minden zökkenő nélkül, remélem, itt Franciaországban nem lesz semmi gond ezzel!"

Carew óhajtott távozását megnehezíti, hogy az elmúlt fél évben a Lyon csatárai közül többen is komolyabban megsérültek, ráadásul az együttesnek három fronton is helyt kell állnia párhuzamosan.

forrás : www.topfoci.hu

Elég rossz hogy már így nyilatkozik :(
  • Mor3llo
    60.perc környékén 1:0 a Nekünk Malouda 25.percben szerzett góljáűval..kár h most nem tom nézni a meccset, mert a gépen víruskeresés van :(
  • Japep
    Vezet a Lyon 1-0 -ra Malouda góljával!!!!!!!

• jbal
    attól még h les volt szétszivatta.mert a Real védői nem álltak le
  • Feck
    Legalább van mire fogni!
  • Japep
  • Mor3llo
    nálatok évek óta ez a gond...minden évben (félévente ?) vadiúj csapat van...de most ebbe nem mennék bele.
  • DJ BP
    ha ennyire nagy gond az a 2 les, akkor inkább tesék elgondolkozni h mi volt a Stade Gerlandba...

nincs azzal semmi bajom, egy VADI ÚJ csapattal, idegenben egyik legjobb csapat ellen.Nincs abba szégyen
  • Feck
    Egyébként ilyen csapnivaló Real védelem mellett, ha nem adták volna meg a 2 lesgólt, akkor tovább kontráztak volna, míg el nem érik... Nos az eredmény 0:2-re állt! Kérdem én: Minek hajtottak volna eszetlenül további gólok elérése érdekében?? Ha nem adták volna meg a lesgólokat, akkor szinte biztos vagyok benne, hogy rugtak volna szabályosat is, hisz a Real védelme nem állt a helyzet magaslatán aznap, akárcsak azon a bizonyos lyoni esten!
  • Mor3llo
    egyébként ma este 9-kor Lyon - Auxerre . Eddig 20-szor volt a Stade Gerlandban Lyon - Auxerre találkozó. 10-szer nyertünk, kicsit sok a döntetlen, 7, és 3-szor kaptunk ki.