Olympique Lyon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
ezt a Fredet most látom így elsõre tévében 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

minimum egy beakadhatot volna, sehlo se nem van ez a bilan :\

BUDA > miskolc.

gabber_saviola
azért egy gól jó lett volna nekünk semleges nézõknek 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

5w0rdf15h
na beopatni a bilánt (fúúúúú h utálom õket)

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

EmIn3m02
:ððððððð

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

bilan vedosora odabasz egyutt vagy 200 evesek xD

BUDA > miskolc.

EmIn3m02
öcsém kosztakurvát nagyanyám is lefutja,ekkora fost 😄DDDD

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

mak hogy seggcsenko ekkora csira :c

BUDA > miskolc.

gabber_saviola
😄DDDDDddddd

gabber_saviola
jah bocsika kis K val írtam a need

hat jo lenne ha megverne a csapat ezt a bilant, bal oldalon egyertelmuen jobbak, 50 eves kosztakurva mokas
2. tobbek kozott ezert nem irkalom ide a cuccokat 😛

BUDA > miskolc.

jbal
remélem nyerünk(a Lyon a másik kedvenc csapatom)

gabber_saviola
nah mi a kotta kanál, nyertek?

látom még midig Sheva a házigizda 😄DDddddddddd

báttyó02
remélem megszopatjátok ezeket a makkoscigányokat-.-
sok sikert,és grat

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

csori bilan 😊

BUDA > miskolc.

McFrost
hatalmas bazi grat!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

báttyó02
<#wow2>

Japep
Lyon <4-0> PSV
26' <1 - 0> Tiago
45' <2 - 0> Tiago
71' ❤️ - 0> S. Wiltord
90' <4 - 0> F.C.G. Fred

CHELSEA FOOTBALL CLUB

báttyó02
nagyon jókvagytok
amugy 3:0 wiltord O:

Japep
3-0

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Most már, hogy kiesett a Chelsea<#sir><#sir> a Lyon-nak és a Benfica-nak drukkolok!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

egyebkent nem lattam meg ilyen jol jatszani Tiagot

BUDA > miskolc.

3 a tippem

BUDA > miskolc.

Japep
Tuti továbbjutott a csapat! Már 2-0, és szerintem lesz még több is!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bölöni jól összerakta a Rennes-t...

fernando torres
én is mert elment a tippmixem <#szomoru1>

McFrost
ejj de sajnálom😞(((

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

zaki
84' Lyon <1 - 4> Rennes
19' <0 - 1> J. Utaka
31' <0 - 2> Y. Gourcuff
37' <1 - 2> P. Juninho
51' <1 - 3> J. Utaka
72' <1 - 4> J. Utaka

<#wow2>

Japep
65' PSV Eindhoven <0 - 1> Lyon

65' <0 - 1> P. Juninho

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Japep
Malouda hosszabbított

Újabb két évvel meghosszabbította szerzõdését Florent Malouda, az Olympique Lyon francia válogatott középpályása.

A 25 esztendõs játékos így 2010-ig lesz a lyoniak futballistája. A szerzõdéshosszabbítás tényét pénteken késõ este Jean-Michel Aulas, az Olympique elnöke jelentette be.

- Kiválóan érzem magam a csapatnál, semmi okom arra, hogy eligazoljak innen – nyilatkozta Maluoda, miután odakanyarintotta nevét a kontraktusra.

Malouda 2003-ban érkazett Lyonba a Guingamp együttesétõl, ahol öt éven keresztül futballozott. Pénteken jelenlegi klubja 3-1-re legyõzte a Nantes együttesét a francia labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában és már 10 pont elõnnyel vezeti a tabellát.

Kedden a Lyon a PSV Eindhoven ellen lép pályára a Bajnokok Ligája nyolcaddöntõ elsõ találkozóján.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Lyon ❤️ - 1> Nantes

08' <1 - 0> P. Juninho
34' <2 - 0> M. Diarra
57' ❤️ - 0> F.C.G. Fred
73' ❤️ - 1> M. Diallo

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
42' Lyon <2 - 0> Nantes

08' - <1 - 0> P. Juninho
12' - A. Capoue
25' - M. Diallo
26' - F. Clerc
34' - <2 - 0> S.Wiltord

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
35' Lyon <1 - 0> Nantes

8' <1 - 0> P. Juninho
12' A. Capoue
25' M. Diallo
26' F. Clerc

CHELSEA FOOTBALL CLUB

maradt a 0-0 😞

BUDA > miskolc.

Japep
Na én megyek aludni! El ne felejtsd beírni, ha lesz gól!
Csá!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

kene mar egy gol hogy megnyugodjak :c

BUDA > miskolc.

Japep
Hát ebbõl sokat értek! 😊))))))
De azért kössz!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

felido kronika

BUDA > miskolc.

43' Remplacement Claquage pour Monsoreau qui est forcé de laisser sa place à Wiltord.
40' Centre parfait de Malouda vers Juninho un peu court pour reprendre le ballon de la tête. Lal balle voyage dangereusement dans la surface girondine.
36' Coup franc de Juninho à près de 22 mètres. Le tir du brésilien passe à droite du but de Ramé.
35' Carton jaune Carton jaune pour Fernando pour des contestations à répetition.
34' Corner de Juninho et coup de boule de Cris avec l'aide d'un défenseur bordelais qui s'écrase violemment sur la barre transversale.
Voir la fiche de Cris
32' Corner pour Bordeaux avec Vladimir Smicer qui sert Cheyrou en retrait. Sa frappe est contrée, nouveau corner.
30' Belle combinaison Diarra-Malouda mais le guyanais manque sa frappe du pied droit, son mauvais pied.
Voir la fiche de Malouda
25' Belle action initiée par Flo Malouda qui perfore plein axe, il sert Govou qui done vers Tiago. Le portuguais est légèrement bousculé dans la surface mais l'arbitre ne bronche pas.
22' Ballon mal dégagé par Müller et Cheyrou tente la vollée. Sans danger pour Greg Coupet.
20' Nouvelle tentative de Tiago, du droit cette fois-ci, à une vingtaine de mètres mais ça passe assez largement au-dessus.
18' Belle action collective rhodanienne ponctuée par une frappe du gauche de Tiago qui passe au ras du poteau. ça commence à chauffer.
17' Sur le coup franc Juninho met le ballon dans la boite, Cris la dévie et Ramé se couche pour éviter l'ouverture du score.
16' Blessure Semelle de Faubert sur Monsoreau qui reste quelques secondes au sol.
13' Belle transversale de Tiago vers Fred bien démarqué mais Ramé sort impeccablement.
Voir la fiche de Tiago Mendes
12' Bordeaux joue beaucoup avec longs ballons et pour l'instant la précision n'est pas là.
9' Coup franc excentré sur la droite de Juninho qui tir au premier poteau, Malouda dévie le ballon mais ça passe de peu à coté du cadre.
6' Corner de Juninho mais ça ne donne rien.
4' Centre de Darcheville sur le coté gauche mais bien éloigné par Sylvain Monsoreau.
2' Deux corners girondins consécutifs bien repoussés par la défense lyonnaise.
1' Les Girondins donnent le coup d'envoi de ce qui constitue le dernier match de la 25ème journée.
0' Les deux équipes entrent sur le terrain dans une grosse ambiance. Le Virage Nord arborent encore une fois un tifo magnifique.
0' Coup d'envoi à 21 heures. La pelouse a été bâchée les trois derniers jours et parait plus que correcte

BUDA > miskolc.

Japep
Köszi!!!
Akkor teljes Lyon fölény!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

ha nem baszakodna az explorer tudnek pontosat is adni, kapuralovesek 4-1 ha jol szamolom, labdabirtoklas 60-40 is meglehet

BUDA > miskolc.

monsoreau le wiltord be

BUDA > miskolc.

ha nem baszakodna az explorer tudnek pontosat is adni, kapuralovesek 4-1 ha jol szamolom, labdabirtoklas 60-40 is meglehet

BUDA > miskolc.

Japep
Nem tudsz írni félidõstatisztikát?
Labdabirtoklás, stb...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

menegazzo felrugta Crist sarga -.-

BUDA > miskolc.

egyebkent meg: Arbitre: Mr Bré
😄DD

BUDA > miskolc.

eselye nincs a bordonak, egyet kell villani es veguk

BUDA > miskolc.