2348
-
#1266 Anelka...meg megemlítette a kommentátor Gudjohnsen nevét ? biztos kell ? :o -
karajjj #1265 EZAZZZZZZZ! :D végre nem kaptunk ki, már kellett a 3 pont... 1 csatárra viszont még nagy szükség lenne -
#1264 így igaz, de a lényeg az h 1:0 :D -
karajjj #1263 Mákos volt, de bentvan! :D Juninho szépen csinálta :D -
#1262 Itt a kezdő, a meccs 21.percében 0-0:
OL : Vercoutre, Grosso, Bodmer, Squillaci, Clerc, Källström, Toulalan, Juninho, Govou, Keita, Benzema
ASSE : Janot, Varrault, Nivaldo, Tavlaridis, Matuidi, Feindouno, Dabo, Perrin, Payet, Ilan, Gomis -
karajjj #1261 Itt egy érdekes beharangozó az esti mérkőzés előtt... -
karajjj #1260 A Lyon 34 éves kapust igazolt Frédéric Roux személyében.
A hónap elején súlyos térdsérülést szenvedő Grégory Coupet pótlásra a Lyon leigazolta az Ajaccio 34 esztendős hálóőrét, Frédéric Roux-t. A rutinos kapus ingyen érkezett a korzikai egyesülettől a bajnokhoz, miután a Coupet helyén védő Rémi Vercoutre kiábrándító teljesítményt nyújtott az elmúlt fordulókban. Roux korábban szerepelt már a Nancy, a Chateauroux és a Girondins Bordeaux csapataiban is, de elmondása szerint élete legnagyobb megtiszteltetésének a lyoni szerződést tartja. A kapus valószínűleg élete legnagyobb kihívása előtt is áll, mivel Coupet előre láthatólag még négy hónapig biztosan nem léphet pályára, így Roux-nak lehetősége lesz bemutatkozni a Bajnokok Ligájában is. -
karajjj #1259 énis csak ma vettem észre, tegnap névnapoltunk... :D -
#1258 Örömmel hallom, jól jött egy belső védő.Sajnos lemaradtam a hírről tegnap, mert ünnepeltünk 1 picit :D -
karajjj #1257 tegnap le is igazoltuk Cleber Andersont :D
-
karajjj #1256 Hát még van egy hét az átigazolásiszezonból, remélem ki is használjuk az időt... -
#1255 Igazán nem ártana vkiKET igazolni!Mert folyamatosan csak gyengül a keret, de pénz pedig van.Maloudát kiváltképp sajnálom, de talán így Ben Arfa több lehetőséghez jut!Figyeljük még Cleber Andersont, a tavalyi szezont a Benficában töltötte, középső védő. -
karajjj #1254 Wiltord is elhagyta a csapatot :S
Sylvain Wiltord
Lyon -> Rennes -
karajjj #1253 mostmár gyakorlatilag is, mivel hivatalos -
#1252 elvileg! -
#1251 hali,szép banner (y)
amugy ha érdekel titeekt a francia bajnokság,akkor gyertek ide is :) sajna nagyon kevés ember van itt sg-n akiket kicsit is érdekelné :\ -
karajjj #1250 Lemaradtunk róla... a Realhoz szerződött -
karajjj #1249 én örülnék Heinzének, szerintem simán beférne középsővádőnek a kezdőcsapatba, meg most úgy veszem észre, ránkférne az erősítés :S -
#1248 Maximum Cacapa helyére lenne jó! -
#1247 Ez még egy régebbi hír:
A Lyon is harcba szállt Gabriel Heinze megszerzéséért
A Liverpool után az Olympique Lyon is beszáll a Gabriel Heinze megszerzéséért folytatott harcba. Az argentin védőtől azt várják, hogy pótolja a fél évre harcképtelenné vált Crist.
Már nem csak a Liverpool, hanem a francia Olympique Lyon is harcba szállt az argentin védő, Gabriel Heinze megszerzéséért.
Heinze nagy vágya, hogy a Liverpoolban folytathassa, Rafael Benitez áldozott is volna érte 6,8 millió fontot, de a bajnoki címvédő nem akarja erősíteni egyik legnagyobb riválisát.
A Lyon ajánlatára viszont lehet, hogy rábólintanak az MU-nál. Alain Perrin vezetőedző, ugyanis a fél évre harcképtelenné vált Cris pótlására szeretné megszerezni a dél-amerikai játékost.
Heinze számára nem lenne ismeretlen a francia bajnokság, hiszen 2004-ig a Ligue1-ben futballozott, a Paris Saint-Germain színeiben. És bár a Unitedben legtöbbször a balhátvéd helyén vették számításba, nem jön zavarba a középső védő posztján sem.
Kérdésem:Grosso után minek ? :S -
#1246 Nézzük!Főleg h az egyik ősi rivális elleni mérkőzés :) -
karajjj #1245 vasárnap este Sport2: 21:00 Lyon-St. Etienne, francia bajnokság, 5. forduló (élő) -
karajjj #1244 ő az :D
-
karajjj #1243 nekem az arany színű jobban tetszik :D valahogy illik a csapathoz... -
#1242 hihetlen jól néz ki ez az új mez szvsz -
karajjj #1241 banner elintézve, a házigazda ügyön meg dolgozom :D -
karajjj #1240 hátha ideszokik még pár Lyon fan :D akkor nem lesz gond a népszerűséggel, addig meg max elbeszélgetünk mi az aktuális dolgokról...
megpróbálom kicseréltetni a bannert -
#1239 nyugodtan :) de akkor a topicot is éltetni kéne, mert az utóbbi időben elég nagy pangás volt, én sem nagyon írtam ide :S -
karajjj #1238 skizo hozzászólás, de ha nincs ellenvetés, akkor elvállalnám, a házigazda szerepét -
karajjj #1237 már csak egy új házigazdát kéne találni a topiknak, aki kicserélteti a bannert, mert úgylátom a mostani már több mint egy éve inaktív :S -
#1236 nekem tökéletesen megfelel :) -
karajjj #1235 most csak ennyire futotta, de ha nem tetszik, majd csinálok másikat :D
-
#1234 Remek :) -
karajjj #1233 sikerült regizni, megoldottam a telefonszám problámét:D mostmár van kép bőven, délután ha lesz egy kis időm, összehozok egy új bannert -
#1232 Nekem a regisztrációnál mindig a telefonszámmal nincs kibékülve.Egyébként a galérián kívül is van elég kép szvsz.Meccsjelentéseknél meccsjelenetek, a csapatnál a srácok arcai, stb. -
karajjj #1231 de itt a képgalériához hogy férek hozzá? mert már néztem, hogy regisztrálni kell, de úgylátom az nem olyan egyszerű... -
#1230 www.olweb.fr :) itt talán találsz eleget :D -
karajjj #1229 valamelyik nap majd csinálok egyet, csak anyagot kell még gyűjteni hozzá -
#1228 -
#1227 3 meccs, 2 vereség...de még közel sincs vége a menetnek.Reményt adhat Benzema lendületes fejlődése, tudtam én h jó kis játékos lesz Ő.
off:vki gyárthatna 1 új faja bannert, mert ez már igencsak lejárt :S