2348
  • Mor3llo
    Anelka...meg megemlítette a kommentátor Gudjohnsen nevét ? biztos kell ? :o
  • karajjj
    EZAZZZZZZZ! :D végre nem kaptunk ki, már kellett a 3 pont... 1 csatárra viszont még nagy szükség lenne
  • Mor3llo
    így igaz, de a lényeg az h 1:0 :D
  • karajjj
    Mákos volt, de bentvan! :D Juninho szépen csinálta :D
  • Mor3llo
    Itt a kezdő, a meccs 21.percében 0-0:
    OL : Vercoutre, Grosso, Bodmer, Squillaci, Clerc, Källström, Toulalan, Juninho, Govou, Keita, Benzema
    ASSE : Janot, Varrault, Nivaldo, Tavlaridis, Matuidi, Feindouno, Dabo, Perrin, Payet, Ilan, Gomis
  • karajjj
    Itt egy érdekes beharangozó az esti mérkőzés előtt...
  • karajjj
    A Lyon 34 éves kapust igazolt Frédéric Roux személyében.

A hónap elején súlyos térdsérülést szenvedő Grégory Coupet pótlásra a Lyon leigazolta az Ajaccio 34 esztendős hálóőrét, Frédéric Roux-t. A rutinos kapus ingyen érkezett a korzikai egyesülettől a bajnokhoz, miután a Coupet helyén védő Rémi Vercoutre kiábrándító teljesítményt nyújtott az elmúlt fordulókban. Roux korábban szerepelt már a Nancy, a Chateauroux és a Girondins Bordeaux csapataiban is, de elmondása szerint élete legnagyobb megtiszteltetésének a lyoni szerződést tartja. A kapus valószínűleg élete legnagyobb kihívása előtt is áll, mivel Coupet előre láthatólag még négy hónapig biztosan nem léphet pályára, így Roux-nak lehetősége lesz bemutatkozni a Bajnokok Ligájában is.
  • karajjj
    énis csak ma vettem észre, tegnap névnapoltunk... :D
  • Mor3llo
    Örömmel hallom, jól jött egy belső védő.Sajnos lemaradtam a hírről tegnap, mert ünnepeltünk 1 picit :D
  • karajjj
    tegnap le is igazoltuk Cleber Andersont :D
  • karajjj
    Hát még van egy hét az átigazolásiszezonból, remélem ki is használjuk az időt...
  • Mor3llo
    Igazán nem ártana vkiKET igazolni!Mert folyamatosan csak gyengül a keret, de pénz pedig van.Maloudát kiváltképp sajnálom, de talán így Ben Arfa több lehetőséghez jut!Figyeljük még Cleber Andersont, a tavalyi szezont a Benficában töltötte, középső védő.
  • karajjj
    Wiltord is elhagyta a csapatot :S

Sylvain Wiltord
    Lyon -> Rennes
  • karajjj
    mostmár gyakorlatilag is, mivel hivatalos
  • báttyó02
    elvileg!
  • báttyó02
    hali,szép banner (y)
    amugy ha érdekel titeekt a francia bajnokság,akkor gyertek ide is :) sajna nagyon kevés ember van itt sg-n akiket kicsit is érdekelné :\
  • karajjj
    Lemaradtunk róla... a Realhoz szerződött
  • karajjj
    én örülnék Heinzének, szerintem simán beférne középsővádőnek a kezdőcsapatba, meg most úgy veszem észre, ránkférne az erősítés :S
  • Mor3llo
    Maximum Cacapa helyére lenne jó!
  • Mor3llo
    Ez még egy régebbi hír:
    A Lyon is harcba szállt Gabriel Heinze megszerzéséért
    A Liverpool után az Olympique Lyon is beszáll a Gabriel Heinze megszerzéséért folytatott harcba. Az argentin védőtől azt várják, hogy pótolja a fél évre harcképtelenné vált Crist.

Már nem csak a Liverpool, hanem a francia Olympique Lyon is harcba szállt az argentin védő, Gabriel Heinze megszerzéséért.

Heinze nagy vágya, hogy a Liverpoolban folytathassa, Rafael Benitez áldozott is volna érte 6,8 millió fontot, de a bajnoki címvédő nem akarja erősíteni egyik legnagyobb riválisát.

A Lyon ajánlatára viszont lehet, hogy rábólintanak az MU-nál. Alain Perrin vezetőedző, ugyanis a fél évre harcképtelenné vált Cris pótlására szeretné megszerezni a dél-amerikai játékost.

Heinze számára nem lenne ismeretlen a francia bajnokság, hiszen 2004-ig a Ligue1-ben futballozott, a Paris Saint-Germain színeiben. És bár a Unitedben legtöbbször a balhátvéd helyén vették számításba, nem jön zavarba a középső védő posztján sem.

Kérdésem:Grosso után minek ? :S
  • Mor3llo
    Nézzük!Főleg h az egyik ősi rivális elleni mérkőzés :)
  • karajjj
    vasárnap este Sport2: 21:00 Lyon-St. Etienne, francia bajnokság, 5. forduló (élő)
  • karajjj
    ő az :D
  • karajjj
    nekem az arany színű jobban tetszik :D valahogy illik a csapathoz...
  • Mor3llo
    hihetlen jól néz ki ez az új mez szvsz
  • karajjj
    banner elintézve, a házigazda ügyön meg dolgozom :D
  • karajjj
    hátha ideszokik még pár Lyon fan :D akkor nem lesz gond a népszerűséggel, addig meg max elbeszélgetünk mi az aktuális dolgokról...

megpróbálom kicseréltetni a bannert
  • Mor3llo
    nyugodtan :) de akkor a topicot is éltetni kéne, mert az utóbbi időben elég nagy pangás volt, én sem nagyon írtam ide :S
  • karajjj
    skizo hozzászólás, de ha nincs ellenvetés, akkor elvállalnám, a házigazda szerepét
  • karajjj
    már csak egy új házigazdát kéne találni a topiknak, aki kicserélteti a bannert, mert úgylátom a mostani már több mint egy éve inaktív :S
  • Mor3llo
    nekem tökéletesen megfelel :)
  • karajjj
    most csak ennyire futotta, de ha nem tetszik, majd csinálok másikat :D
  • Mor3llo
    Remek :)
  • karajjj
    sikerült regizni, megoldottam a telefonszám problámét:D mostmár van kép bőven, délután ha lesz egy kis időm, összehozok egy új bannert
  • Mor3llo
    Nekem a regisztrációnál mindig a telefonszámmal nincs kibékülve.Egyébként a galérián kívül is van elég kép szvsz.Meccsjelentéseknél meccsjelenetek, a csapatnál a srácok arcai, stb.
  • karajjj
    de itt a képgalériához hogy férek hozzá? mert már néztem, hogy regisztrálni kell, de úgylátom az nem olyan egyszerű...
  • Mor3llo
    www.olweb.fr :) itt talán találsz eleget :D
  • karajjj
    valamelyik nap majd csinálok egyet, csak anyagot kell még gyűjteni hozzá
  • báttyó02
  • Mor3llo
    3 meccs, 2 vereség...de még közel sincs vége a menetnek.Reményt adhat Benzema lendületes fejlődése, tudtam én h jó kis játékos lesz Ő.
    off:vki gyárthatna 1 új faja bannert, mert ez már igencsak lejárt :S