Olympique Lyon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BUDA > miskolc.

Japep
Kössz, de azért nem vagyok ennyire debil! 😄DD
A google nem igazán ad ki új mezes képeket!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

fsgh

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

hunbasser
várjál még,lesz Real-lyon is...😊

ReaL MaDRid x siempre

Japep
Mivel a mostani bannert is én csináltam, és ez nem valami fényes (azóta már fejlõdtem 😄DD), csinálnék egy újat, csak nem igazán találok hozzá képeket! Nem tudna valaki valami jó linket adni?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

fernando torres
<#worship><#worship><#taps><#taps>
GRAT A LYONNAK!

Nuno88
grat a Lyonnak

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Mor3llo
szép volt fiúk, grat!!!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
5 ?! legalább 6-8....cask Kászijjász az egyedüli ugy ahogy jó teljesítményt nyújtó Real játékos... Mi pedig...SZENZÁCIÓS!!!!!!!!!!!! A védelem kõ kemény, nagyon jól támogat Revelliere-Abidal páros a szélen.És a Tiago-Juninho páros középpálya európa 1ik legjobbja!!! Fred parádés, na Õ már inkább Pelé, mint Robinho! Mi lenne itt ha Carew beállna 1 kicsit LABDÁZGATNI ? mert ez már csak labdázgatás...oktató-film!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Szabi 22
Beszarás hihhetetlen!!! Lehetne már vagy 5-0!!!

Mor3llo
GÓÓÓÓÓL!!!!!IGEEEEEEEEEEEN!!!!!!!! Verjük ez ezeket az agyonsztárolt focistákat!!! Ráadásul Juninho szabadrúgása után Kánnáváró igencsak odanyúlt az 5-ösön belül...baassszus Revelliere!!! Mosolyogva alázünk, srácok 😊😊😊

Japep
Alázzátok a realt...ez teccik!!! <#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

gumi stílus nem kell

BUDA > miskolc.

akkor tedd le :?FD_SA?DF

REAL MADRID

Japep
33' Lyon <2-0> R.Madrid
<#worship><#worship><#worship><#worship>

Nagyon szépen játszik a Lyon, én nektek szurkolok...<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>
Ha nem Cassilas lenne a real kapusa, már lehetne akár 4-0 is!!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Szabi 22
GGGGGGÓÓÓÓÓLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mor3llo
Szerintem nem kell ide Camoranesi! Hova ? Jobbszélen ottvan Wiltord és Govou...középütt Juninho, és ha kiesik, tudja helyettesíteni Ben Arfa és esetleg Tiago is szerintem! Ráadásul a VB-s szereplése alapján..sztem nem se ide, sem pedig a Bayernhez...

Mor3llo
Govou szélvészgyors, ember legyen a talpán aki utol tudja érni...még Roberto Carlos is igencsak a hátát nézi..

Mor3llo
EZAAAZ 😉 remélem el tudjuk verni a Realt, és nem lenne rossz elsõként továbbjutni a csoportból, nem ?

Szabi 22
Govou magába többet ér mint a real!!!

fsgh
😊))) grat

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Szabi 22
OLÉ OLÉ !!!!!!!!!!!!!!

báttyó02
mekkora fos ez a kánnáváró ASDdsa

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gabber_saviola
felvettem Fred gólját 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
ja jó ennyire nem vok benne😊 csak ezt most megtaláltam...

9csöves9
a végén? kb 1 hónapja egyedül a Lyon tesz ajánlatokat

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

fsgh
a végén még hozzátok megy😊

Camoranesi unhappy with Juve

Mauro Camoranesi in action for the Azzurri
Written by: Chris Nixon
TURIN, Aug 11 (SW) – Juventus midfielder Mauro Camoranesi is unhappy with Juventus’ decision to block a move to Lyon, his agent has confirmed.

Agent Sergio Fortunato has expressed his client’s unhappiness with a decision to block a move to Lyon, insisting it was Bianconeri officials who told him to go to France and negotiate with the reigning Ligue 1 conquerors.

"After the World Cup, we had offers from Valencia and Lyon," explained Fortunato on Italian radio.

"As a result I went to Turin to speak with Bettega and the other officials. They told me to go and talk to Lyon which is what I did.

"I also agreed terms for a transfer until Juventus decided to close the doors to players who wanted to leave.

"We were a little perplexed because they sent me all the way to Lyon.

"Camoranesi has no motivation or desire to go and play in Serie B. He is a world champion and it is not right that he should play in the second tier.

"Once he returns from vacation then he will speak to the club and a decision on what to do next will be made."

The player has previously stated that his main objective for the upcoming season is to win the UEFA Champions League, and has made clear his intention to move to a club in any country that can help him achieve this aim.

3:1-re megvertük a Nantesot a góljainkat Benzema,Squilacci és a kedvencem FRED lõtte a nantesi gólt az ajaxtól érkezõ Bouhkari lõtte.

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

Ma Nantes-LYON a sport1en 20:45-tõl mindenki nézze!

jbal
Egyenlõre 1:1 az állás Benzema egyenlített a 70.dik percben.

Ehhez melyik klienst kell letölteni?Nekem nem nagyon megy ez a streamezés😞

jbal
Eurosport igazán adhatná
Guangdong

Nem ma lesz este.

jbal
az tegnap volt?

Nem tudjátok hogy valami közvetíti e a Lyon PSG szuperkupa meccset?

R10
grat Frednek <#eljen>

!!!Hajrá Brazília!!!

kuzse 😄DDD

BUDA > miskolc.

EmIn3m02
mimakk D:

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Fred gol <#eljen><#eljen><#worship><#worship><#worship>

BUDA > miskolc.

fsgh
jó igazolás😊

Kim Kallström à l'OL

BUDA > miskolc.

htx csobi <#smile><#eljen><#eljen>

BUDA > miskolc.

9csöves9

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

felkerult 2 uj haterkep
1.
2.

BUDA > miskolc.

R10
😄DD

pedig a gól elõtt csel picit befigyelt :o

!!!Hajrá Brazília!!!

EmIn3m02
paze 😄?😄D😄😄😄:?DAFS:_F
ték_:_

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

gol nincs csak kep

BUDA > miskolc.

R10
télleg Kanál neked nincs meg Fred gólja amit a PSV-nek lõtt és aztán egy cumit vett a szájába?

csak azért kellene mert elõtte csinált egy fantasztikus cselt és azt megakarom nézni sokszor 😊

!!!Hajrá Brazília!!!

R10
fo Fred oldalán van egy videó amin 3 másodperc elteltével szerez gólt 😮

!!!Hajrá Brazília!!!