2348
-
karajjj #1306 nem csak ők igazoltak el... + új edző az új taktikájával... -
Nani17 #1305 Ez a Lyon nem az a Lyon aki 6x nyert bajnokságot zsinórba,és ne mondja má meg nekem h Malouda és Abidal miatt van!ez kamu!vmi más itt a hiba -
karajjj #1304 már 0:2 -
karajjj #1303 egy félidő után vezet a Le Mans :S -
#1302 úgy néz ki nem. :/
de ha lesz, akkor holnap teszek be a meccsről videót. -
karajjj #1301 A mai meccset nem közvetítik sehol? :S -
karajjj #1300 Cris és Coupet még sajnos jóideig harcképtelen, Juninhonak asszem combsérülése van, Freddel most így hirtelen nem tudom, hogy mi történt, de utánnanézek. -
#1299 És a Rangers sem utolsó sajna :S Na nembaj, ha nem is az első, de a második hely meglehet sztem. -
#1298 hello
Cris és Coupet még meddig lesz sérült?
És Fred-el és Julinhoval mia helyzet már rég hallottam róluk?
Jo a csoportunk kívácsi leszek milesz sok szerencsét. -
karajjj #1297 na fasza, kifogtuk a Barcelonát, meg a német bajnokot :S
-
karajjj #1296 François Clerc, Jérémy Toulalan, Karim Benzema és Sidney Govou is meghívót kapott a francia vállogatottba az OL játékosai közül -
karajjj #1295 Majd összerázódnak a srácok, meg remélem a sérültek is hamar felépülnek, az a lényeg, hogy alakulgat a csapat. Viszont van még 2 napunk, hogy igazoljunk egy támadó játékost, ki kéne használni a lehetőséget. -
#1294 így legyen igazad mindig:)
de még nem az igazi a csapat :S -
karajjj #1293 megmondtam, hogy megnyerjük :D XD -
karajjj #1292 egyetértünk :DDDDDDDD -
#1291 Bodmer jóvátett mindent!!:))))))) -
karajjj #1290 Szegény Bodmer is csak azért játszik, hogy mi jobban izguljunk... :S -
karajjj #1289 nem baj, megnyerjük a meccset és kész! -
#1288 Ezért rossz ha egy védekező középpályás a belső védő...:S francba...sok a sérült -
karajjj #1287 csessze meg bodmer... :( -
#1286 Közben meg tizenegyes...francba... -
#1285 BENZEMAA :))))))))))!!!!!!!! -
karajjj #1284 Mancini nem gyenge igazolás lenne :O -
#1283 A 2 kezdőcsapat:
Sochaux : Richert (Cap.), Afolabi, Josse, Perquis, Dalmat, Pitau, N'Daw, Sene, Quercia, Birsa, Erding
OL : Vercoutre, Grosso, Réveillère, Squillaci, Bodmer, Källström, Santos, Toulalan, Baros, Benzema, Govou (Cap.) -
#1282 meg mondjuk Domenech sem véletlenül hívta be újra a válogatottba (és golt is lőtt,nem is akármilyet) -
#1281 pedig elhiheted,nem csak azért lehet klubbot váltani,mert szarul játsszik:D
pl fener-be is imádták az emberek,nagyon jó volt,és lőtte is a golokat
csak gondolom nem jött be neki ez a török kúltúra vagy mittudomén
sok iylen pléya van aki rengeteg klubban szerepelt,de nem feltétlenül azért mert szar pléya lenne -
#1280 Ha annyira naon jó játékos lenne, akkor nem váltana kb évente csapatot.Fredet és még Benzemát is jobb játékosnak tartom.Csak most így ez a 2 csatár+Baros, kevés a 4-4-2-höz. -
karajjj #1279 Ma Sport1 20:30 Labdarúgás, Sochaux-Lyon, francia bajnokság, 6. forduló (élő) -
karajjj #1278 majd meglátjuk... :D -
#1277 francokat,Cissé lesz mostantol a golkirály minden évben -
#1276 hát Anelka-rol az a véleményem,h kurvajó csatár
de nagyon nagyon indgadozó a teljesítménye,de nagyon gyors,tekchnikás,jol cselez,szal minden megvan ami egy jó csatárnak kell
az meg h még befutásra vár?? hát nemtom mennyire figyelted a pályafutását,de már a realtol kezdve mindenhol játszott,szal csak nem egy gagyi pléya -
karajjj #1275 Végülis inkább Anelka mind Gudjohnsen :D de azért remélem még felmerül másnak is a neve. Van még pár nap. -
Csesza #1274 sztem simán durva párharcok lennének a 2 nagy csatár között, Cissé és Anelka
kíváncsi v.ok, hogy ki lőne több gólt a bajnokságban
talán mondjuk azért Anelka, mert mögötte jobb csapat állna... -
#1273 [egyetért] -
Csesza #1272 Anelka istencsászár lenne franiahonban :) -
#1271 Háát...tény hogy kellene egy csatár, de Anelka szvsz egy olyan játékos, aki ilyen idős létére még mindig a befutásra vár. -
#1270 Anelka? szerintem hatalmas erősítés lenne -
#1269 Sochaux elleni keret:
Baros, Belhadj, Benzema, Bodmer, Clerc, Fabio Santos, Govou, Grosso, Kallström, Keita, Mounier, Paillot, Rémy, Réveillère, Roux, Squillaci, Toulalan, Vercoutre.
Juninho megsérült. -
karajjj #1268 a kettő közül inkább egyik se :S kíváncsi vagyok hogy ki jöhet még, tőlük csak jobb lehet -
#1267 tabella:
8 Rennes 8p 2w 2d 1l +1
9 Lille 7p 1w 4d 0l +1
10 Lyon 6p 2w 0d 2l +1
11 Marseille 6p 1w 3d 1l 0
Eztán pedig borzalmasan nehéz meccs következik: Sochaux, idegenben ...:S