2348
  • karajjj
    miből gondolod? olweb.fr-en nincs még róla semmi hír
  • Rockynhooo
    Nahát Fred elhagyta a csapatot :\
  • SeeMyVision
    Hello!

Boldog, Eredményes Új Évet Kívánok Minden Szurkolótársamnak!

Hajrá Lyon!
  • SeeMyVision
    DELGADO ARRIVE A LYON

Le club mexicain de Cruz Azul a annoncé que son international argentin, Cesar Delgado, évoulerait à Lyon dès le mois de janvier. Le communiqué du club mexicain, où Delgado était sous contrat depuis 2003, précise que Cruz Azul et Lyon se sont mis d'accord sur les modalités du transfert, sans préciser toutefois le montant de la transaction. Celui-ci serait de 3 millions d'euros, selon le journal sportif Esto. Agé de 26 ans, Delgado, venant de Rosario (Argentine), était arrivé en 2003 à Cruz Azul pour lequel il a marqué 55 buts dans le championnat du Mexique.

Ez a teljes cikk. Mindenkinek Boldog Új Évet! Hajrá Lyon!
  • Roy4l
    origon láttam hogy igazolásnál ottvolt ez :D govou helyére vették govou lesérült és gondolom keitát nemakarja azon a poszton jáccatni perrin azért vette
  • Mor3llo
    Hát erre kíváncsi vaok :D
  • karajjj
    hopppppá :O
  • 9csöves9
    Cesar Delgado :o

úgynézki már a Lyon is az fmből igazol.kiváncsi leszek rá,Fred szerintem így biztosan elmegy
  • Roy4l
    vettünk 1 jobbcsatár poszta 1támadot a képét berakom de találjátok ki ki ő:D és adok 1oldal segitséget www.transfermarkt.de ott meglehet keresni
  • Roy4l
    A spanyol Betis ajánlatot készül tenni a francia listavezető Lyon két mellékvágányra tett futballistájáért, Fredért és Barosért. Előbbi mindenképpen elhagyná Alain Perrin gárdáját, és elképzelhető, hogy marad a Ligue 1-ben, ezt támasztja alá, hogy Jean-Michel Aulas, az OL elnöke Párizsba utazott ügyében. A 24 éves brazilért az orosz Zenit is bejelentkezetett, a szentpéterváriak 12 millió eurót sem sajnálnának kifizetni a válogatott játékosért, de úgy tűnik, hogy a spanyolokhoz hasonlóan ők is lemaradnak róla.
    Baros ügye kicsit bonyolultabb, hiszen a lyoni vezetők a napokban jelentették be, hogy nyárig nem akarnak megválni tőle.
  • Roy4l
    Perrinek most kell lecsapnija manciniért ha akarja roma elakarja adni aztán jólenne ha érdeklödnének utána
  • Roy4l
    mostanába sok pletyka van benzemárol hogy ac milan ba megy DE Källströmel is ezvolt milán megakarta venni de 4napmulva már elis felejtették remélem az egész pleetyka hazugság
  • karajjj
    nem fog ő még elmenni, legalábbis most tuti nem
  • Roy4l
    sok szar olasz ujságok aztirják benzema ac milanba megy de a FRANCIA LAPOK MIÉRT NEM IRNAK RÓLA? mert pletyka én csak akkor fogom elhinni amikor olweb.fr en is kivan rakva hogy benzema elmegy és nemfog 1ideig jól érzi magát és nemakar elmenni. bláz 1ideig nemlácc msnen kulcsfontosági port vagy mien erorr miat nemjőn be
  • karajjj
    megnéztem énis :D jó műsor volt
  • Roy4l
    én végignéztem:D
    lehet hogy jobb lesz mint valaha remélem cris mikor fog ilyen edzést csinálni mnit coupet csak nem a kapuba?
  • karajjj
    tessék szépen Eurosportot nézni!!!!! :D
  • karajjj
    holnap 13:30-tól a Eurosporton lesz egy műsor Coupetról
  • Mor3llo
    Boldog Karácsonyt!
    Egyébként Nancy - Lyon 1-1 lett.Maradt a 4 pont különbség!
  • karajjj
    Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
  • Roy4l
    szerintem nantes vagyki ellen X lesz 84 edik percig az néz ki glasgow gyözelem óta elég szarok azthiszik hogy most ők a jók hogy tovább mentek jólenne belehuzni legalább rendesen lőni gólokat
  • Rockynhooo
    első két meccsetekből kiindulva azt mondanám elmehet a Lyon a sunyiba...
    utolso meccsetekből kiindulva: Tavasszal még bármi lehet ;)
    szurkolok :)
  • Mor3llo
    hát...:S nehéz mit mondani egyelőre...reméljük tavaszra még egységesebb lesz a csapat!
  • Rockynhooo
    ajjjajjj
  • karajjj
    a MU-t kaptuk a bl-be
  • karajjj
    úgyse fogják engedni, főleg nem a PSG-hez
  • Mor3llo
    Na ne!!!nekem nehogy eladja....
  • Roy4l
    új hirem van de egyátalán nemakarom: Fredet elküldi Perrin elakarja adni és a PSG akarja megvenni remélem marad nálunk ez volt a hír:A OL brazil támadója a PSG-hez kerülhet
    Egyre valószínűbb, hogy a hosszú sérüléséből nemrég felépülő Fred elhagyja a Lyon együttesét. A 25 éves csodálatos képességű támadó elégedetlen helyzetével, ugyanis Alain Perrin, a csapat mestere Benzemát és Govout favorizálja.
    A "Selecaóban" is megforduló labdarúgót a PSG már felkereste, és hamarosan ajánlatot kíván tenni, de korábban a spanyol Sevilla is jelezte érdeklődését.

szerintem a sevilla-ba menjen ha elakar menni de ne psg hez
  • karajjj
    itt kérj, nekem is innen van
  • Roy4l
    blaz tudnál valami kis logot csinálni amit berakhatok??majd msnen küldök képet megkösönném
  • karajjj
    Lyon 0 - 0 Nice
  • Roy4l
    megnéztem hogy hány nilmar van 1oldalon összesen 1de az 1játékos aki volt nálunk és szerintem megint megvettük
  • Roy4l
    szerintem hogy ujra nálunk fogjáccani:D
    volt 1hir hogy benzema marad nálunk és bl-t akar nyerni tuti hogy maradni fog:)
  • karajjj
    és ez pontosan mit takarna?:D
  • Roy4l
    egy hivatalos hirt láttam a olweben és egyből kiirom ide:D:TRANSFERT DE NILMAR : ACCORD AVEC LES CORINTHIANS

Jean-Michel AULAS a reçu aujourd’hui à Lyon le nouveau Président des Corinthians Andrés N. Sanchez qui a signé un protocole de règlement pour mettre un terme définitif à ce qui était devenu au fil des mois « Le dossier NILMAR ».
    Outils

Le tribunal arbitral du sport avait confirmé en appel la décision de la FIFA du 16 janvier 2007 relatif au différent opposant l’Olympique Lyonnais au club des Corinthians dans le cadre du transfert du joueur Honorato Da Silva Nilmar, imposant donc au club brésilien de payer le solde du transfert ainsi que les intérêts de retard.

Nommé le 10 octobre 2007, Andrés N. Sanchez, le nouveau Président des Corinthians avait immédiatement manifesté une grande volonté de mettre un terme à ce différent ce qui a permis la signature de ce protocole aujourd’hui.

Jean-Michel Aulas s’est réjoui de cet accord « La priorité des Corinthians était de régler tous les problèmes en cours dont l’un des principaux, celui de Nilmar. Je suis donc très heureux que nous ayons finalisé ce protocole ».

Le président de l’Olympique Lyonnais s’est également montré « content de trouver des interlocuteurs qui sont des gens droits, précis et clairs. Ca permet après un feuilleton de deux ans d’arriver à une solution ».

La relation qui unit l’OL au Brésil ne devrait pas souffrir de ce « dossier Nilmar » comme le précise Jean-Michel AULAS : « A l’issue de ce litige, nous nous sommes engagés à aller disputer un match contre les Corinthians dans leur stade pour faire en sorte que cette relation fraternelle redevienne d’actualité ».

Retour
  • Roy4l
    20*xD
  • Roy4l
    nah vagyok már végig néztem a meccset több ször volt a rangersnél de nemvoltak veszélyesek első 20 és utolso 220 percbe belehuztak a fiúk is megis lett az eredménye darcheville elég nagyott hibázott köv uefa meccsen biztos 2játékosuk nemjáccik hutton 1meccset nem jácchat a köv ufába már nekik kiváncsi vagyok rangersesek mit irnakSZÉP VOLT FIÚK
  • karajjj
    nah, az új asszony miatt nemláttam, csak az utolsó 3 percet... de majd megnézem a gólösszefoglalót:P
  • Rockynhooo
    kezd ujra az lenni a lyon ami volt, yol jön most nekik a szünet, aztán tavaszra lesznek itt dolgok :) grat szép volt!
  • Mor3llo
    No hát, erre nem gondoltam volna.Perrin által a csapatra ráerőltett másik taktika bevállt...a szezon elején én is úgy vélekedtem, mint a játékosok többsége(volt 1 fura megjegyzésük Perrinről..vmi 'őszi edző' jelezve, hogy el lesz küldve a télen).Ehhez képest stabil a védekezés, a középpálya bivalyerős, és remekül mozgatja elöl az egyszem csatár.Ehhez mondjuk kell egy fiatal de ügyes Benzema, és Fred.Elképesztő! Összeért a taktikára a csapat!!!