Olympique Lyon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
yolvan akkor én vok fasz 😄 vagy kevertem vkivel xD

Grosso szokott játszani amúgy?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

hát a vállogatottban is szélen játszik, ha játszik... 😄
Rockynhooo
Benzema , Fred duo yo lesz remélem 😊
kár bánkodni azon h most hogy áll a csapat mondjuk a 2 évvel ezelõttihez képest, sajnos már "csak" ezekkel az emberrekkel gazdálkodhat a csapat, remélem a bajnokságot ígyis behúzzzák!
Govou nem csatár ? vagy csak én vok tudatlan ? XD

nah hajráá Lyon 😊

remélem hamar formába jön, aztán ontja majd ezerrel a gólokat 😄
Mor3llo
hát ja, kezd, de leginkább annak örülök, hogy Fred felépült 😄
Benzema - Fred kettõs 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Az igaz, hogy Keita tud csatár is játszani, de inkább a szélre való, csak úgy mint Govou 😊
Ben Arfa meg végképp nem csatár 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

nem azt írtam, hogy nem csatárok, hanem arra céloztam, hogy közzéppályán is nagyon jók...

a másik meg, hogy az egy dolog, hogy csatárnak írják, de 11 csatáros játékot nem lehet játszani, ígyis támadónak minõsülnek a középpályán

(zárójelben megjegyzem, hogy talán kezd visszatérni a topikba az élet😄 már hárman vagyunk<#taps>)
Keita ,govou ben arfa azok csatárok csak perrin nemcsatárnak használja õket ha akarjátok www.olweb.fr en is igyvan <#vigyor2>

Bodmer is játszik vkp-t, és támogatom az ötletet, a védelmet tessék erõsíteni, de keményen! 😄
Mor3llo
Igen, de védekezõ középpályás kettõ van, Fabio Santos és Toulalan.Dacourt pedig ha jól tudom vkp.Én inkább a védelmet erõsíteném.

hát akad azért középpályás, Toulalan, Bodmer, Keita, Govou, Kallström, Juninho, Ben Arfa, Fabio Santos... na õk szerintem mindannyian elboldogulnak a középpályán
nemszabad eladnunk ajax is eladta 2legjobb emberét és még megveszik a többit is pl.:Emanuelson,Heitinga,Huntelaar szerintem huntelaar elmegy de a többinek nemkéne de én nemszeretném ha a lyon is ilyen helyzetben lenne hogy minden jó embertünk elmenne azthallotam hogy DAcourt vagy ki Interben jáccik és Perrin megvesz remélem megveszi mert alig van középpályásunk is nincs csere középünk annyira

sajnos ez így van... de remélem azért nem lesznek hülyék Lyonban és megtartják, mert nélküle bizony a pitsába se lennénk :S
Benzema minnél tõbb gólt annál jobban elakarják vinni:'( sajnos nemláttam a meccset de a gólpkat azért megnéztem

Benzema megint gólt lõtt 😮 nem semmi ez a srác<#taps>
Rockynhooo
na végre vmi

végremár vezetünk a Stuttgart ellen...
ránkfért már egy ilyen sima gyõzelem!<#worship>
0:3<#taps>

na még vagy négyet...<#idiota>
Mor3llo
végre...már csak az a fránya nemzetközi kupa...

nembaj, már 0:2<#eplus2>
na fasza, a bíró nem adott meg egy gólt...<#fejvakaras>
vasárnap végre má lesz lyon meccs a sport1-en!
Rockynhooo
byby Lyon 😞

errõl már jobb ha nem is beszélünk... 😞
Mor3llo
már nem tudok szóhoz jutni, 0-3, otthon, a 60.percben...

Mor3llo
?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????

najó, 0:3...<#guluszem1>
0-3

pfffff...

fsgh
0-3...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Mor3llo
0:2....azta...

0-2

😮OOO

wtf:?

úúúristen<#wow2><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
óóóóó hogy a ....om a rangersbe<#falbav>
Mor3llo
0:1 a Rangersnek...ez kész

Lyon ❤️ - 0> Lens
na végre már egy sima gyõzelem...
szerintem ez inkább már szánalmas volt... a védelemrõl jobb ha nem is beszélünk...<#falbav>
Mor3llo
De hiába lesz szép stadion, ha a csapat meg rámegy...:S Nincs rendes balszélsõ(mint egykoron Malouda).A középsõ tengelyrõl hiányzik még egy olyan középpályás mint amilyen Tiago.Védekezésben, és támadásban is nagyban kivette a részét!A védelem pedig...Bodmerre nem is tudok haragudni, nem az Õ posztja, de akko könyörgöm!!!Ha elengedjük Cacapat, akkor pótoljuk már!Grosso nem volt kezdõ, ehelyett az alapjában jobb oldali hátvéd Reveillere átment a bal oldalra.Elég vicces ez a Perrin...........

Na úgy néz ki, hogy lesz új stadionunk<#wow1> a hivatalos oldalon kintvannak a látványtervek, majd nemsokára belinkelem

(ha igazam van, így legalább már részben érthetõ, hogy mér adtunk el annyi jó játékost a nyáron... kellett a zsé<#zavart2>)

hát nemhiszem el...a rák citerázzon mindegyik barca játékos hangszálján...fasza, na ezér legyen átkozott az összes barca játékos az annyával együtt

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

hát egyre minimum... :@
Rockynhooo
pár évre itt szükség lesz 😞

SLICK
na majd hazai pályán, hátha felépülnek a többiek és akkor elkenitek a Barcát

gyerekek, ez má szégyen<#schmoll2> ez nem védelem, ez bohóctársulat<#falbav><#falbav><#falbav><#banplz>
hogy a jó************************************* édes anyukáját...
Egyet bekéne rúgni<#gonosz3> csesszékmeg
Na végre már, bejött Baros<#worship>