2348
  • Mor3llo
    nem vártad ?:PPPP :D
    amúgy igen, tovább :)
  • LasCar16
    looooooool akkor továbbjutottatok, nem? nah ezt nem vártam:D
  • Mor3llo
    3!!!!!!!! Benzema dupla...
    grat a Rangersnek is, derekasan küzdöttek azért!
  • Mor3llo
    MEGVAN ! KÉSZ !!!! Benzema eldöntötte...mekkora játékos már most, te jóég :D
  • Mor3llo
    micsoda meccs..........Benzema mit hagyott ki..utána pedig Darcheville ziccer 2méterről!huh..
  • Mor3llo
    GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL !!! GOVOU ;)
  • Mor3llo
    Pár perc, és meccs:
    A kezdők :
    Rangers : McGregor, Hutton, Weir, Papac, Ferguson, Hemdani, Thompson, Cuellar, McCulloch, Whittaker, Cousin
    OL : Vercoutre, Grosso, Anderson, Squillaci, Clerc, Toulalan, Källström, Juninho, Ben Arfa, Govou, Benzema
    Reméljük a legjobbakat!
  • Rockynhooo
    hihetetlen hogy eltűnt az eb után :\
  • Mor3llo
    Mehet!
  • Roy4l
    Steve Bruce, a Wigan menedzsere szerződtetné a Lyonnál már elfeledett cseh támadót, Milan Barost. A volt Liverpool és Aston Villa játékost a Birmingham, a Middlesbrough és a Bolton is akarja. Baros ügynöke egyébként jól ötletnek tartja, hogy védence ismét a szigetországban játsszon.
    - Angliából és Spanyolországból is számos érdeklődő van Milan iránt, de a helyzete nem könnyű, mivel a Lyon egyelőre nem akar megválni tőle - mondta a labdarúgó ügynöke.

ezt a hirt olvastam ma vagyis láttam baros nemtul jó játékos szerintem jó összegért menjen csak el
  • Rockynhooo
    meg aki mondanak roluk azokrol is sok mindent mondanak
  • karajjj
    meg sokmindent mondanak is róluk...
  • Rockynhooo
    egy focista sok mindent mondd :P
  • Roy4l
    akkor addig de addig biztos maradni fog azt mondta
  • Mor3llo
    2012ig van szerződése Benzemának :)
  • Roy4l
    Ac milan Toulalant figyeli meg benzemát remélem toulalan marad nálunk mert nem kispados nálunk ac milan nal megsimán azlenne benzema meg 100% maradni fog 2010 ig HA jácatjuk meg nemlesz olyan a csapatbol mint régen Wiltord
  • karajjj
    Kim kettőt is rúgott :O
  • Mor3llo
    Itt vannak a gólok.Azért Vercoutre mekkorát fogott :OOO
    tess
  • Roy4l
    jól elvertük a strasbourgot :)
  • karajjj
    más:

látom sikerült valamilyen szinten fellendítenünk a topikot... :D viszont a házigazda jogot még mindig nem kaptam meg, pedig már kétszer is kértem
  • karajjj
    tény hogy nem az, de ha azt nézed minden évben eladnak egy-két kulcsembert és helyettük jönnek újak, de minden évben megnyerjük a francia bajnokságot mert képes összeszokni a csapat és hozni az eredményeket...
  • Mor3llo
    A középpálya sokat gyengült Maloudával, és Tiagoval, de van Kallstrom,Toulalan,Fabio Santos.Malouda helyére pedig a fiatal Ben Arfa, és a frissen igazolt Keita.A védelem maradt, Cacapa elment, ami szintén elég nagy veszteség, de vegyük figyelembe, hogy Cris sérült, és ha egy Cris, Squillaci védelemtengely összeáll, akkor a hátsó rész megint stabil lehet.Abidal-t szerintem pótolni tudja Grosso, de Belhadj is ott van a feladatra.Ráadásul van egy fantasztikus Benzemánk Fred mellé.Nem gyengült ez a csapat, sok a sérült, és nem tud végre összeállni egy rendes felállás egyelőre.Tehát hidd el, ez az a csapat.Ha sikerül továbbjutni, sokra leszünk mi még képesek tavasszal!
  • Rockynhooo
    az 1-2 évvel ezelőtti csapat az felvolt nőve úgygondolom ahoz ,hogy egy szépet meneteljen és akár döntős is legyen , de az ideinek sztem még felkell nőni, azért azt elkell ismerni ,hogy ez nem az a Lyon aki a Realt megverte!
  • Mor3llo
    Ez sztem elég fura felfogás...a csapatok mindig is inkább azért küzdenek, hogy BL-be jussanak, még ha ott ki is esnek.A másik pedig, hogy a Lyon felnőtt az utóbbi években a feladathoz, hogy ne egy UEFA-kupás csapatnak nézzék, hanem igenis nagyágyúnak.Ha megnézzük a játékoskeretet, sok olyan játékos van, aki európai szinten hatalmas elismertségre tekint.
  • Rockynhooo
    "laza UEFA kupa"
    én inkább látnám UEFA döntőben a lyont minthogy köv. körben vagy az azutániba kiejtse vki! de nem úgy beszélek mint egy LYon szurkolo mert nem vok az :) szal ha LYonos lennék lehet nem így látnám, ám így kívülálloként így gondolom :)
  • karajjj
    én csak attól félnek, hogy ha UEFA akkor összekadhatunk a bajorokkal:S
    inkább a BL!
  • Mor3llo
    Szvsz inkább egy BL küzdés az utolsó vérig, minthogy egy laza UEFA kupa...amúgyis, ebben az évben az UEFÁ-ban ott a Bayern :P :S :)
  • Rockynhooo
    szvsz a Lyonnak jobb lenne egy szép Uefa menetelés, mint kiesni a bl-ben a legjobb 16 közt!
  • karajjj
    tuti, hogy összeszedik magukat a srácok, tovább kell jutni!!!
  • Thomasold
    Remélem a Skotok ellen még ennél jobban is tudunk játszani
  • karajjj
    Govou meg Keita nagyon jó szélen... majd melátjuk, hogy hogy sikerül
  • Mor3llo
    A skótok ellen mindenféle képpen egy dinamikus támadójáték kell.Magyarán gyors szélsők.Ennek alappillére kellene hogy legyen Govou és Keita.A tegnapi meccsen kellemes meglepetést okozott nekem Fabio Santos.Nagyon harcias volt, sajnos a ziccerét kihagyta, de előtte a labdaszerzése gyönyörű volt.
  • Rockynhooo
    hát sztem ennyi kevés a skótok ellen idegenben!
  • Roy4l
    azt olvastam másik forumon 1laziostol ugyis kikapunk glasgowban de miért is ahogy tegnap jácottunk simán megverjük őket juninho szabadrugása szép volt11est meg kebellet rugni neki és be is rugta szerintem glasgowban ugyan igy kellene acsapat második féliőd elejn jőjjőn be keita mert kól tud jáccani csak nemszokott még össze a csapatal anyira
  • Rockynhooo
    A Rangers ellen nyerni kell és akkor nincs gond :)
  • karajjj
    tessék parancsolni, ott az egyenlítés
  • karajjj
    0:1... de nembaj, úgyis megfordítjuk, ahogy szoktuk!!
  • karajjj
    Benzema nincs...
  • Rockynhooo
    a kapust levéve ez most a legerősebb kb ugye?
  • Roy4l
    meccs elött megtudtam a összeállitást mondom kapus vercoutre védők grosso,bodmer,squillaci,reveliére középek: ben arfa govou kállström juninho toulalan csatár fred a kispadot nemirták le