Olympique Lyon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
tess
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
látom sikerült valamilyen szinten fellendítenünk a topikot... 😄 viszont a házigazda jogot még mindig nem kaptam meg, pedig már kétszer is kértem<#fejvakaras>#fejvakaras>
én inkább látnám UEFA döntõben a lyont minthogy köv. körben vagy az azutániba kiejtse vki! de nem úgy beszélek mint egy LYon szurkolo mert nem vok az 😊 szal ha LYonos lennék lehet nem így látnám, ám így kívülálloként így gondolom 😊
inkább a BL!
aki nemlátta a gólókat ben arfa azért szépen bebombázta😄
Rennes 0:2 Lyon 
Gólok: 5' Juninho(büntetõ), 23' Ben Arfa
Annak ellenére, hogy a Lyon szeretne igazolni egy új támadót, még igényt tart a Monaco által is megkeresett Milan Barosra, ezt a klub elnöke, Jean-Michel Aulas jelentette be.
- Õ az egyike három vérbeli támadónknak, akire nagy szükségünk van az idei szezonban - mondta az OL elsõ embere. - Beszélgettünk vele, és végül megegyeztünk abban, hogy egyetlen iránta érdeklõdõ kérõ ajánlatát sem hallgatjuk meg.
A Ligue 1 góllövõlistáját vezetõ futballistát szerzõdése 2012-ig köti a Lyonhoz.
ez azért jó hír mert még nálunk marad és 2012 ig nemfog elmenni azután fogják szerintem grossot nemszabad eladni!!!! inkább Barost adja el perrin ahogy már 1hirt irtak cserélni kéne Marsielles Niangal vagy PSV-s Farfánra
A Lyon már fel is készült a játékos távozására, ezt bizonyítja, hogy a hírek szerint 18 millió eurót szán a Boca Juniors argentin csatárára, Rodrigo Palacióra, akit korábban a Barcelona próbált megszerezni.
15' <2 - 0>2 - 0> K. Källström
16' <2 - 1>2 - 1> M. Gomez
37' ❤️ - 1>3 - 1> H.B. Arfa
56' ❤️ - 2>3 - 2> M. Gomez
60' T. Hitzlsperger (missed pen.)
90' <4 - 2>4 - 2> P. Juninho
Megvan...elég sok volt a sárga lap, fõleg a hajrában.Ben Arfa ismét csak csúnya gólokat lõtt 😊 ha bemegy a 11-es, lehet másképp alakul :S