2348
  • Rockynhooo
  • Mor3llo
    Rooney lámpalázas ennyi meccs után a háta mögött ? Grat...
    Vissza lehet menni a másik topicba, köszi.
    A fociban nincs ha, erről ennyit.Be is fejeztem, okosokkal nem vitázom.
  • karajjj
    jajjj hogyne... ezt most nagyon fontos volt itt közölnöd, ugye?
  • Cabell
    Szerintem örülnöd kéne, hogy nem 3-2 lett ide...szerintem amikor Rooney kihagyta a nagy helyzetet az elején, akkor nem arról beszéltél, hogy milyen mákosok vagyunk. És azért mert Juninho párszor veszélyeztetett negyvenről, attól még nem nektek voltak a nagyobb helyzeteitek. Mellesleg ha nem Coupet van a kaputokban akkor 1 Ronaldo szabadrúgás 1 gól. Na, és az a lesgól? Ha Rooney nem lámpalázas, és nem ér bele, az is bent van...ettől függetlenül jó volt a Lyon, de szerintem az eredmény miatt nem kell sírni, mert benne volt a levegőben a MI győzelmünk...
  • Roy4l
    tudjátok ha biro nemfujja be a műesést akkor máris feljelentik a birot hogy nemfujta be a nagyoknál igyvan
  • hamary
    meglesz nyugi... Mondjuk én fogytam pár kilot. Cristianonak megint volt műesése, tetvesnek is, be is fújta a bíró.... Mert ő a nagy Tevez...
  • Mor3llo
    Mérges vagyok, nem ezt érdemeltük volna.Nem támadtunk többet, mint a ManUtd, de azért a nagyobb gólhelyzetek egyértelműen nekünk volt több.Nekik h 2 kapuralövésük volt, 2 Ronaldo szabadrúgás...és ennyi.
    Idegenben kell a gól, ha megcsináltuk a Rangers ellen, talán menni fog 1 másik, de hasonló légkörben is!
    Hajrá Lyon!
  • hamary
    Szerintem továbbmegyünk. Idegenben lövünk egy gólt, ( ők is fognak ) , s talán mégegyet.... Tevez meg bassza meg.
  • Mor3llo
    1-1 lett...nemtudom, kevés lesz ez így az Old Traffordon.Akkora már Cris remélem kezdhet, így talán a támadással többet lehet...illetve kell majd foglalkozni.Egyébként minden tiszteletem a lyoni közönségé.A keménymag hangulatot teremtett, a többi néző pedig minden egyes apró jó megmozdulást díjazott!
  • Mor3llo
    Gól..1-1...Tevez...istenem.Nem is a Manchester lenne ha nem a 90.percben mákolnának ilyen gólt.
  • Mor3llo
    Coupet mit fogott :S
  • Mor3llo
    Benzema le, Fred fel.
  • Mor3llo
    Hihetetlen ez a bíró...ha Tevez már veszít az egyensúlyából, már fúj...
  • Mor3llo
    Itt is van, Clerc le, Ben Arfa fel.Gyerünk, még egy 10perces szambát srácok ! :S
  • Mor3llo
    Juninho le, Bodmer fel!
  • Mor3llo
    Ideje lenne egy Ben Arfa vagy Delgado - Clerc csere...
  • Mor3llo
    Majdnem ottvolt a 2. :( Juninho...36mééter..többet nem kell sztem mondani.
  • Mor3llo
    17méterről középről szorított helyzetből ballal kilőtte a bal alsót...de kegyetlenül eltalálta...kapufás gól :D
  • karajjj
    nah, mesélj!!!!!!! :D
  • Mor3llo
    URAMATYÁM BENZEMA MEKKORA GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Mor3llo
    Most tényleg ez a támadás h Benzema fenntvan, és egyetlen játékos megy fel vele, akinél a labda van ? :OO
  • karajjj
    sajna nemlátom a meccset, de remélem azért nem annyira kilátástalan a helyzet
  • Mor3llo
    Elnézve a tavalyi attraktív támadójátékot, ez a mostani elég...hogyismondjam fura.Benzema nem oldhat meg mindent elől, kellene neki a segítség.Ezekkel a gyors oldali elfutásos kontrákkal nem tudom mire megyünk:S
  • Mor3llo
    BENZEMAAAAA....basssssssszus :@@@
  • Mor3llo
    Az utóbbi percekben kis nyomást gyakoroltunk a mennyura...erre jött egy Rooney helyzet, de megúsztuk.
    Mellesleg annyira látszódik a játékon h nincs 1 vérbeli futós balszélső :S
  • Mor3llo
    Kezdő csapatok:
    OL : Coupet, Grosso, Squillaci, Boumsong, Réveillère, Toulalan, Källström, Juninho (Cap.), Clerc, Govou, Benzema
    Manchester United : Van der Sar, Evra, Ferdinand, Vidic, Brown, Anderson, Scholes, Hargreaves, Giggs, Ronaldo, Rooney

A meccs szempontjából talán még nem, de általánosságban már jó hír, hogy Cris már a padon ül!
  • SeeMyVision
    A world champion for Juventus. Market rumors told that Juventus want to bring back in Italy Fabio Grosso.

Hajrá Lyon!
  • SeeMyVision
    Manchester United target Karim Benzema has claimed he would rather play in Spain or Italy than England.

Sir Alex Ferguson is a confirmed fan of Benzema and his Lyon team-mate Hatem Ben Arfa.

But the France international has told the Spanish press that his future lies in La Liga.

"I like the Spanish and Italian leagues," he told Don Balon.

"The Premier League does not hold too much attraction to me.

"Although they have great teams and I consider that I could play there, the style of game they play does not attract me.

"I love La Liga because they play beautiful football there.

"As far as football is concerned, Barca are the team I prefer today because they play it on touch," he said.

"I must admit I like Real Madrid as well, even if they are more focused on defending.

"Barca also give young players the chance to play alongside stars, which helps them improve a lot.

"In Italy football is stronger and more based on tactics and it's more difficult to impose yourself, but I consider it a very good league as well."

Speaking ahead of Lyon's clash with United, Manchester United boss Ferguson admitted that the French club could be very proud of their young striker whilst also admitting he's in the market for a forward.

"It's an area we tried to strengthen last summer and I don't think that has left us," he told the Daily Star.

"We have big hopes for Danny Welbeck and we have Frazier Campbell, who has done well at Hull, coming back.

"But both are very young. Ben Arfa and Benzema are 20. Benzema is a local boy, which I am sure gives Lyon pride."

Hajrá Lyon! Mindent bele szerdán!!! Gyerünk fiúk!
  • hamary
    Én bízom a sikerünkben. ALLEZ LYON!!!
  • Scholes18
    szerdán nagy meccs lesz, mindent bele!
  • SeeMyVision
    According to spanish medias, after Sao Paulo and Palmeiras also Valencia are tracking O.L. striker Fred.

Hajrá Lyon!
  • hamary

hát ezt nem ide akartam :/:/:/

Kikaptunk a Le Manstól :/
  • hamary
    Arsenal - Everton
    1 2
    12 Helyzet 12
    7 Kapura 4

....És sorozatban harmadik meccsen "kaptam öngólt"
  • hamary
    Majd bőven az lesz :P
  • Roy4l
    azt nemértem Loi Rémy bevan irva MU ellen de a lens be van akkor hogy lehet hogy jőnni fog vagy jőhet a MU ellen???
    lehet hogy a képessportba elirták???
  • Rockynhooo
    persze ez nagyon yo , mármint a Lyon részéről ez a magatartás amit most nyomnak , ez nekem is tetszik :) sőt örülök neki :)!
    de nekem úgy jön le mintha a Lyon szurkolok azt hinnék ,hogy Ben Arfa vagy teszem azt Benzema egy C.Ronaldo kaliberű játékos :\
  • Mor3llo
    bizony..ez egyértelmű cukkolás, hogy vegyék észre magukat az érdeklődő klubbok :D
  • karajjj
    magyarul: végre rájöttek Lyonban, hogy meg kell kérni a játékosok árát :D
  • hamary
    Ha meg igen, akkor is igen jól járunk :P
  • karajjj
    nem él itt álomvilágban senki... csak ezzel finoman közölve van, hogy senki nem megy sehova :D