Olympique Lyon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
meg aki mondanak roluk azokrol is sok mindent mondanak <#idiota><#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

meg sokmindent mondanak is róluk...
Rockynhooo
egy focista sok mindent mondd 😛

akkor addig de addig biztos maradni fog azt mondta

Mor3llo
2012ig van szerzõdése Benzemának 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Ac milan Toulalant figyeli meg benzemát remélem toulalan marad nálunk mert nem kispados nálunk ac milan nal megsimán azlenne benzema meg 100% maradni fog 2010 ig HA jácatjuk meg nemlesz olyan a csapatbol mint régen Wiltord

Kim kettõt is rúgott 😮 <#worship>
Mor3llo
Itt vannak a gólok.Azért Vercoutre mekkorát fogott 😮OO
tess

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

jól elvertük a strasbourgot 😊<#taps><#taps><#taps>

más:

látom sikerült valamilyen szinten fellendítenünk a topikot... 😄 viszont a házigazda jogot még mindig nem kaptam meg, pedig már kétszer is kértem<#fejvakaras>
tény hogy nem az, de ha azt nézed minden évben eladnak egy-két kulcsembert és helyettük jönnek újak, de minden évben megnyerjük a francia bajnokságot mert képes összeszokni a csapat és hozni az eredményeket...
Mor3llo
A középpálya sokat gyengült Maloudával, és Tiagoval, de van Kallstrom,Toulalan,Fabio Santos.Malouda helyére pedig a fiatal Ben Arfa, és a frissen igazolt Keita.A védelem maradt, Cacapa elment, ami szintén elég nagy veszteség, de vegyük figyelembe, hogy Cris sérült, és ha egy Cris, Squillaci védelemtengely összeáll, akkor a hátsó rész megint stabil lehet.Abidal-t szerintem pótolni tudja Grosso, de Belhadj is ott van a feladatra.Ráadásul van egy fantasztikus Benzemánk Fred mellé.Nem gyengült ez a csapat, sok a sérült, és nem tud végre összeállni egy rendes felállás egyelõre.Tehát hidd el, ez az a csapat.Ha sikerül továbbjutni, sokra leszünk mi még képesek tavasszal!

Rockynhooo
az 1-2 évvel ezelõtti csapat az felvolt nõve úgygondolom ahoz ,hogy egy szépet meneteljen és akár döntõs is legyen , de az ideinek sztem még felkell nõni, azért azt elkell ismerni ,hogy ez nem az a Lyon aki a Realt megverte!

Mor3llo
Ez sztem elég fura felfogás...a csapatok mindig is inkább azért küzdenek, hogy BL-be jussanak, még ha ott ki is esnek.A másik pedig, hogy a Lyon felnõtt az utóbbi években a feladathoz, hogy ne egy UEFA-kupás csapatnak nézzék, hanem igenis nagyágyúnak.Ha megnézzük a játékoskeretet, sok olyan játékos van, aki európai szinten hatalmas elismertségre tekint.

Rockynhooo
"laza UEFA kupa" <#idiota>
én inkább látnám UEFA döntõben a lyont minthogy köv. körben vagy az azutániba kiejtse vki! de nem úgy beszélek mint egy LYon szurkolo mert nem vok az 😊 szal ha LYonos lennék lehet nem így látnám, ám így kívülálloként így gondolom 😊

én csak attól félnek, hogy ha UEFA akkor összekadhatunk a bajorokkal:S
inkább a BL!
Mor3llo
Szvsz inkább egy BL küzdés az utolsó vérig, minthogy egy laza UEFA kupa...amúgyis, ebben az évben az UEFÁ-ban ott a Bayern 😛 :S 😊

Rockynhooo
szvsz a Lyonnak jobb lenne egy szép Uefa menetelés, mint kiesni a bl-ben a legjobb 16 közt!

tuti, hogy összeszedik magukat a srácok, tovább kell jutni!!!
Remélem a Skotok ellen még ennél jobban is tudunk játszani

Govou meg Keita nagyon jó szélen... majd melátjuk, hogy hogy sikerül<#whatever>
Mor3llo
A skótok ellen mindenféle képpen egy dinamikus támadójáték kell.Magyarán gyors szélsõk.Ennek alappillére kellene hogy legyen Govou és Keita.A tegnapi meccsen kellemes meglepetést okozott nekem Fabio Santos.Nagyon harcias volt, sajnos a ziccerét kihagyta, de elõtte a labdaszerzése gyönyörû volt.

Rockynhooo
hát sztem ennyi kevés a skótok ellen idegenben!

azt olvastam másik forumon 1laziostol ugyis kikapunk glasgowban de miért is ahogy tegnap jácottunk simán megverjük õket juninho szabadrugása szép volt11est meg kebellet rugni neki és be is rugta szerintem glasgowban ugyan igy kellene acsapat második féliõd elejn jõjjõn be keita mert kól tud jáccani csak nemszokott még össze a csapatal anyira

Rockynhooo
A Rangers ellen nyerni kell és akkor nincs gond 😊

tessék parancsolni, ott az egyenlítés<#taps><#taps>
0:1... de nembaj, úgyis megfordítjuk, ahogy szoktuk!!
Benzema nincs...
Rockynhooo
a kapust levéve ez most a legerõsebb kb ugye?

meccs elött megtudtam a összeállitást mondom kapus vercoutre védõk grosso,bodmer,squillaci,reveliére középek: ben arfa govou kállström juninho toulalan csatár fred a kispadot nemirták le

http://www.foci24.com/index.php?ugras=video&katszama=&elem_id=5457

aki nemlátta a gólókat ben arfa azért szépen bebombázta😄

Mor3llo
Fontos gyõzelem, ráadásul a Rennes ellen (Y) 😉

Rennes 0:2 Lyon

Gólok: 5' Juninho(büntetõ), 23' Ben Arfa
nekem sajna sport2 meg ienek nincs de eurosporton a gólösszefoglalot mindig megnézem vagy a foci24.comon is vannak vidik

Hétfõn este 6 körül felvételrõl lesz a sport2-n a Rennes elleni meccsünk, tessék szépen nézni! 😄
ottvan az adatlapomon...
barosrol 1hír:Lyon, november 19., 9.20 Az OL továbbra is számol a cseh támadóval.

Annak ellenére, hogy a Lyon szeretne igazolni egy új támadót, még igényt tart a Monaco által is megkeresett Milan Barosra, ezt a klub elnöke, Jean-Michel Aulas jelentette be.
- Õ az egyike három vérbeli támadónknak, akire nagy szükségünk van az idei szezonban - mondta az OL elsõ embere. - Beszélgettünk vele, és végül megegyeztünk abban, hogy egyetlen iránta érdeklõdõ kérõ ajánlatát sem hallgatjuk meg.

karajjj irj 1msnt hogy tudjunk ott is dumálni<#vigyor>

Tiagoról sok hír van mostanában... valszeg mind kacsa
új hír vagyis 1ik volt lyonosrol Tiago lehet megy a Barcelonába .... de minek? kevesebb esélye lesz ott jáccania mint nálunk biztos ott is csak kispad lesz neki visszakéne hoznunk ingyen nálunk védekezõ középpályásnak

jó látni ujra karajjj<#integet2><#integet2>

van még 1lyonos hir azt is ide beirom:Karim Benzema, a Lyon csatára néhány nappal ezelõtt kategorikusan kijelentette, hogy hiába érdeklõdnek iránta nagyobbnál nagyobb klubok, õ még jó pár évet szeretne eltölteni jelenlegi csapatánál. A 20. életévét decemberben betöltõ francia válogatott játékos azonban azt is elárulta, nagy álma, hogy egyszer magára ölthesse az AC Milan mezét.
A Ligue 1 góllövõlistáját vezetõ futballistát szerzõdése 2012-ig köti a Lyonhoz.
ez azért jó hír mert még nálunk marad és 2012 ig nemfog elmenni azután fogják szerintem grossot nemszabad eladni!!!! inkább Barost adja el perrin ahogy már 1hirt irtak cserélni kéne Marsielles Niangal vagy PSV-s Farfánra

necsesszétek már 😮 Grossot nagyon nemkéne eladni<#schmoll2>
szép napot uraim 😄 visszatértem!!! látom a házigazda jogot még mostsem kaptam meg, de sebaj...
Mor3llo
Nagyszerû, marad bal oldalra 1 védõ...Belhadj.

van 1rossz hireem Fabio Grosso fél évet tölthetett nálunk:'(:'(<#rinya><#rinya>azt irják hogy a valencia már megegyezett perrinel :'( itt a hír:A spanyol Valencia holland mestere, Ronald Koeman elégedetlen csapata bal oldalával és kompletten ki akarja cserélni azt. Erre a trénernek már meg is vannak a jelöltjei. Így Taye Taiwo (Olympique Marseille), Urby Emanuelson (Ajax) és Fabio Grosso (Lyon) lehet a télen valenciai labdarúgó. Koeman szerint mindhárom játékos a napokban már alá is írhat, hiszen velük és klubjaikkal mindenben megegyeztek már!

A francia listavezetõ Lyon télen túladna a mostanság formán kívül futballozó Milan Baroson. A cseh válogatott sztár szinte képtelen a kapuba találni, igaz, a vezetõedzõ, Alain Perrin csak elvétve ad neki negyedóránál több lehetõséget. Barost a Monaco kimentené a slamasztikából, és már a télen leigazolná.
A Lyon már fel is készült a játékos távozására, ezt bizonyítja, hogy a hírek szerint 18 millió eurót szán a Boca Juniors argentin csatárára, Rodrigo Palacióra, akit korábban a Barcelona próbált megszerezni.

jókis meccs volt azért jólkezdtek csak gomez gólja nemkellet volna a 16.percben kihagyot 11esük szépett háritott vercoutre<#taps><#taps><#taps>

Mor3llo
6' <1 - 0> H.B. Arfa
15' <2 - 0> K. Källström
16' <2 - 1> M. Gomez
37' ❤️ - 1> H.B. Arfa
56' ❤️ - 2> M. Gomez
60' T. Hitzlsperger (missed pen.)
90' <4 - 2> P. Juninho
Megvan...elég sok volt a sárga lap, fõleg a hajrában.Ben Arfa ismét csak csúnya gólokat lõtt 😊 ha bemegy a 11-es, lehet másképp alakul :S

uefa 90% hogy megyünk stutgart 100% hogynem veri el a glagowot és a barcát de ahoz kell a mai gyözelmünk