2299
FC Parma
-
#122 -
#121 2006/01/08 ---> -
#120 -
#119 hát vele csak többen lesztek :OOOOO -
#118 Egy évre a Parmához szerződött Marco Delvecchio, az olasz labdarúgó-válogatott korábbi csatára.
A 32 éves támadó januárban az AS Romától az élvonalból idén kiesett Bresciához igazolt, de a szezon nagy részét különböző sérülések miatt kihagyta.
Delvecchio - aki 2001-ben bajnok lett a fővárosiakkal - 22-szer lépett pályára a válogatottban, s négyszer volt eredményes, köztük a 2000-es Európa-bajnokság döntőjében, amelyen azonban emlékezetes találkozón hosszabbításban a franciák nyertek. (MTI)
---------
jo csatár ő nagyon de már eléggé leáldozoban van
mindenesetre remélem feldobja a csapatot -
#117 igyekszünk
gabbö te meg sirni fux:DDDDDD -
#116 :P -
#115 fájreksz a bajnoki nyitányra szedd össze a csapatodat :PPP -
#114 szíjjeverünktiteket :P -
Rudee #113 Olasz kupa:
Padova-Parma 0-1 -
#112 FORZA PARMA!!! -
#111 Lorenzo Sanz, a Real Madrid egykori elnöke vette meg az olasz Parma labdarúgócsapatát.
A korábban szebb napokat is megélt olasz klub hosszabb ideje komoly pénzügyi válságban volt, miután a főszponzor Parmalat távozott.
Lorenzo Sanz 1995 és 2000 között töltötte be a Real Madrid elnöki posztját.
Ez az!!! Megmenekültünk!!!
FORZA PARMA!!! -
#110 ha annyira segiteni akar akkor ne kölcsönbe jöjjön:P:P -
#109 Aláírta szerződését az AC Parma együtteséhez Bernardo Corradi. Az olasz támadó kölcsönbe került vissza a Serie A-ba, miután egy nem túl jól sikerült idényt töltött el Valenciában.
"Elég nehéz éven vagyok túl én is és a Parma is, remélhetőleg együtt többre leszünk majd képesek" - nyilatkozta Corradi, akinek első számú feladata a Milanhoz szerződött Alberto Gilardino pótlása lesz.
-
#108 Bajnokcsapat :DDDD -
#107 -
#106 -
#105 bajnokcsapat -
#104 CAVA DEI TIRRENI - Questa le formazioni che si affronteranno per le qualificazioni di Coppa Italia.
Cavese - Parma 0:1
g:?
CAVESE(4 3 3): Mancinelli; Arno, Pittilino, Mari, Noccia; Alfano, Tatomir, D'amico T.; Sanetti, Aurino, Setter;
A disposizione: Inserra, Volpicina, D'Amico Marco, Manzo, Di Bolito, Annarumma, Ibekwe.
All. Campilongo
PARMA (4 4 2): Lupatelli; Bonera, Cardone, Contini, Pasquale; Cigarini, Simplicio, Bolano, Bresciano; Dedic, Grieco.
A disposizione: Bucci, Rossi, Stefani, Grella, Savi, Dessena
All. Beretta
Arbitro: Squillace di Catanzaro -
kiesés biztos nem lesz :) -
#102 Az angol Manchester City határozott érdeklődése ellenére az olasz Parmában folytatja a pályafutását Bernardo Corradi, aki klubja, a Valencia kölcsönadott az olasz első osztályban szereplő együttesnek.
Corradi maga akarta úgy, hogy visszatérjen a házájába a spanyol bajnokságban eltöltött sikertelen szezonja után.
"Csak vissza akart menni Olaszországba, és a Parma volt a legjobb lehetőség" - mondta el Moreno Roggi, Corradi menedzsere. (nso.hu) -
#101 van ez igy:) -
#100 Elég halott egy fórum. -
#99 Csö, új vaok itt.
Corradi mégse jön, vagyis inkább zátonyra futottak a tárgyalások, mert több pénzt kér a játékos.
Amúgy átjöhettek az indexre, ott nagyobb a zsongás. -
#98 jól hát
mellesleg honnan az infó? -
Kanál #97 az zsír kár hogy a pármából csak a sonkát csípem -
#96 hát jobb mint a semmi -
Rudee #95 1 évre kapták kölcsön. -
#94 halihó tiétek Bernardo Corradi !! Sztem jól jártok vele :) -
#93 "gyááááááá":D -
Kanál #92 Álmodj királylááány :DDDDDDD -
#91 lehet előtte is, mondjuk 3-4.! -
#90 még igazolunk ám vkit! -
#89 ha én itt egér nélkül tudok fórumozni akkor a Parma is ott lessz vhol Gila nélkül
nah jó vszinu a kiévó után de majd meglátjuk! ;) -
#88 Gilardino nélkül? Na azt én is megnézem... -
#87 majd meglátjuk mi lessz ebben a szezonban :P:P:P -
#86 Csak Neked!
Van még olyan amin lealázzuk a Párnát, kell?:DDD -
#85 -
#84 -