FC Parma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kuktabá
aha

Kutuzov nemrossz

DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!

Fyrex
újabb igazolásunk nem volt

akik eddig jöttek azok közül ugye ismerheted Kutuzovot és Gasbarronit

Avanti Crociati!

kuktabá
hát igy jelenleg tuti nem jelentene elörelépést uyganis idén MUSZÁj lesz a kiesés ellen küzdeni szal tényleg nem elismerem...

nevesebb igazolás?

Fyrex
énis olvastam, megtörténhet, de ne bízz benne 😊 Bonera tudja, hogy a Lazio nem jelentene számára elõrelépést. Viszont ugyebár a klubnak kell a pénz... mindenesetre remélem a vezetõk nem adják el...

Avanti Crociati!

kuktabá
bujjmánel balu ne idegesisd a népet

kuktabá
olvastam gyerekek bármi megtörténhet<#eplus2>

Fyrex
Bonera nem megy a Lazioba semmiképpen, max a Fiorentinába de oda sem fog -.-

Avanti Crociati!

jbal
Fyrex kik is a kedvenceid meg milyen sztárokat neveltetek ki?

gabber_saviola
Bonera nem megy a lácsijóba, ez csak egy nagy kacsa hallom is a hápogását 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

kuktabá
joreggelt puncik .}

Bonera jön a Laziba de akkor ha Oddo megy mer nem óccsó mulatság 😄

ezthallottam én jobban örülnék neki mint Oddonak mert fiatalabb meg akarta inter is stb

jbal
ez igen.
ki ez a Paponi?nem nyomja rosszul

gabber_saviola
<#taps><#taps><#taps><#taps>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Fyrex
PARMA-MEZZOCORONA 6-0

Marcatori: 43’ pt Muslimovic (P), 4’, 13’ e 32’ st Paponi (P), 18’ st Dedic (P), 25’ st Cigarini (P).

PARMA - PRIMO TEMPO (4-2-3-1): De Lucia; Ferronetti, Bonera, Contini, Bocchetti; Bolano, Ciaramitaro; Pisanu, Gasbarroni, Muslimovic; Budan.
Allenatore: Pioli.

PARMA - SECONDO TEMPO (4-2-3-1): De Lucia (15’ Virgili); Mattiuzzo, Coly, Rossi, P. Castellini; Dessena, Cigarini (29’ Mandorlini); Dedic, Lorenzini, Kutuzov; Paponi.
Allenatore: Pioli.

MEZZOCORONA - PRIMO TEMPO (4-2-3-1): Macchi; Lordi, Berardo, Allegretti, Pellizzari; Squadrani, Tommasoni; Baido, Di Benedetto, Smiles; Simoni.
Allenatore: Rastelli.

MEZZOCORONA - SECONDO TEMPO (4-2-3-1): Galassi (30’ Mongibello); Tommasino, Allegretti, Toccoli, Pellizzari (27’ Aldrighetti); Campagnolo, Pancheri; Mele, Ruggieri, Sardo (27’ Villani); Panizza.
Allenatore: Rastelli.

ARBITRO: Sig. Gaiardelli di Bolzano.

Avanti Crociati!

Fyrex
A cél az uefában hogy mindenekelõtt jussunk el a csoportkörig, ott pedig a hazai meccseken próbáljunk pontokat szerezni és jól játszani...

...a továbbjutás most mellékes, a lényeg, hogy küzdjünk amíg van miért!

köfi remélem jó szezonunk lesz, viszont nektek is

Avanti Crociati!

gabber_saviola
😛

gratula és sok sikert a szezonban, no meg az uefában is

Fyrex
Istenem kezdjünk a Cagliari ellen és verjük rongyá õket

Avanti Crociati!

Fyrex

Avanti Crociati!

gabber_saviola
Palermo topikban részletesen követheted olasz infókkal

Fyrex
köfi viszlát

Avanti Crociati!

jbal
de.de összevissza van már minden.ma lesz döntés 8 kor.teletexen azt olvastam h a Lazio meg a Fio is marad az A-ban de sztem ez nem igaz

Fyrex
Akkor most mi a helyzet a nemzetközi kupaszereplésekkel?

mert ha a milan indul és az empoli nem akkor elvileg még mi uefázunk nem?

Avanti Crociati!

jbal
na látom megy már az oldal<#eljen><#worship>

Fyrex
Contini is hosszabbított

Parma FC comunica di aver prolungato fino al 30 giugno 2010 il contratto, in scadenza il 30 giugno 2007, del difensore Matteo Contini (16.04.1980).

Avanti Crociati!

jbal
pedig de jól védett.mondjuk 1 meccsét láttam a Bologna-Parma osztályozót de az nagyon jó volt

Fyrex
rogyannakbele visszavitték a bé ligába

Avanti Crociati!

jbal
megvette végleg a Fiorentina

Fyrex
ám jut eszembe

Frey-el mi van mi????

Avanti Crociati!

gabber_saviola
Questa la nuova classifica 2005/2006:

1 - Inter
2 - Roma
3 - Chievo
4 - Palermo
5 - Livorno
6 - Empoli
7 - Parma
8 - Milan
9 - Ascoli
10 - Udinese
11 - Sampdoria
12 - Reggina
13 - Cagliari
14 - Siena
15 - Messina
16 - Lecce
17 - Treviso
18 - Lazio
19 - Fiorentina
20 - Juventus

Fyrex
Bresciano követi Simpliciot Palermoba, másfél millió euróért, +Ciaramitaro+Igor Budan

Igor Budan

Ciaramitaro

Avanti Crociati!

gabber_saviola
nemsokára olvashatod , hogy mennyire jól érzi magát nálunk 😊

gabber_saviola
egyetlenegy Brazil akit eddig szeretek 😛

Fyrex
megbecsülni! jó lesz meglátod

Avanti Crociati!

gabber_saviola

gabber_saviola
Bresciano jön Palermóba, Parma pedig megszerzi Tiribocchit

Fyrex

Avanti Crociati!

gabber_saviola
dehogy megyek 😊

on

Fyrex
Gábor gyere a zúj fórumra majd efemezni 😊)

ON

Avanti Crociati!

Fyrex
köfi 😊))

Avanti Crociati!

McFrost
höööhhhõõõõõõõõjjjj

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
grat az uefa kupa induláshoz 😊

Fyrex
21:06 - Milan -> A liga, mínusz 15 pont. Juventus -> B liga, mínusz 30 pont. Fiorentina -> B liga, mínusz 12 pont. Lazio -> B liga, mínusz 7 pont.

még lehet fellebbezni

Avanti Crociati!

McFrost
<#rinya>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Fyrex
Camara kölcsönbe megy Franciországba, a Le Mans-hoz!

UFFICIALE: Camara dal Parma al Le Mans

Avanti Crociati!

McFrost
király , végre már azt hittem kihaltok😊

Fyrex
Megszereztük Antonio Bocchetti-t, a B ligás Piacenza 26 éves védõ játékosát!

UFFICIALE: Bocchetti dal Piacenza al Parma

Il difensore Antonio Bocchetti vestirà nella prossima stagione la casacca del Parma, accordo in compartecipazione. Maccoppi è stato ceduto in prestito al Lecco( C2 gir A). Con la stessa formula sono stati ceduti Girometta al Cuoio Cappiano(C2 gir 😎 e Avogadri al Legnano (C2 gir A).

Avanti Crociati!

Fyrex
Bucci meghosszabbította szerzõdését 2007ig!

Luca Bucci ha rinnovato il proprio contratto col Parma: il nuovo accordo scadrà nel giugno 2007. "Vorrei finire qui la mia carriera" ha dichiarato il 37enne portiere, che ha esordito con la maglia dei ducali in serie B, nel lontano 1986. "Starò ancora a Parma, nella città che ormai posso considerare la mia casa, nella squadra dove ho esordito e che mi ha dato tante soddisfazioni, sia dal punto di vista professionale che di crescita personale" si legge sul sito ufficiale della società emiliana.

Avanti Crociati!

Fyrex
igyekszem majd de kell majd ám egy fordítógép 😛

Avanti Crociati!

gabber_saviola
aztán legyen legalább olyan, mint a Palermo Magyarország 😊

Fyrex
jólvanno mondom megerõltetem majd magam 😊

Avanti Crociati!

gabber_saviola
nézd meg István is frissítgeti a géportálos szájtját 😊