FC Parma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Adriano-t meg odaadtátok, kineveltük profinak, majd visszavettétek és...
de nem szeretnék itt az interrõl beszélgetni mert nem szeretem õket annyira
Avanti Crociati!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
de nem parmas,csak vette régebben
ReaL MaDRid x siempre
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Coly még nálatok van ?😄😄😄
szentisten jáccik szeginy? <#lookaround>#lookaround><#awink>#awink>
DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!
1ébként szeretem a parmát is .
az u20as pármai keretet télleg nem ismerem, de az edzõjük carmignani...
azért mert az olasz ligát ismered még nem hiszem hogy az egész Parma U20at is...
Avanti Crociati!
méghogy én nem ismerem õket.... ?? 😄DD
az egész olasz ligát ismerem A tól D ig !!!!
Avanti Crociati!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Zlatan:|
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Avanti Crociati!
Bonera ilyen olcson? :|||||||||
ennyiér a Lazio is meg birta volna venni...
azért régen teljesen más volt, sokkal töbebt költötek a klubok zsákbamacska pléjerekre(aztán késöbb szivták meg...)
Bresciano 15Mdollar 1,3Mdollar+2 kölcsön játékos
Bonera 15Mdollar 2,4M?dollar
Nakata 30Mdollar ingyen
no comment
Avanti Crociati!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
HOYG ROHAGGYON MEG a csaló berluszkóni majommal az egész cigány bagázs
szerk: gyengébbek kedvéért a kurva annyukat..
Avanti Crociati!