FC Parma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szeptember 14: elsõ forduló elsõ meccs
szeptember 28: elsõ forduló második meccs
szeptember 28: elsõ forduló második meccs
Avanti Crociati!
-80 csapat a sorsolásban
-32 automatikusan bejutott
-16 a bajnokok ligájából kiesve
-32 pedig az uefa selejtezõbõl
-32 automatikusan bejutott
-16 a bajnokok ligájából kiesve
-32 pedig az uefa selejtezõbõl
Avanti Crociati!
az igaz ha esetleg tv-s meccs lenne abból nem biztos a továbbjutás de ha vmi szar csapat ellen akkor tovább juthattok.utána csoportkörben sport1 hátha adna meccset.csak azért mondom mert vagy 1 éve láttam Parma meccset és akkor nagyon tetszettek nagyon szurkoltam nekik
aha ok.idén a sport1 ad UEFA-t?vagy azt csak csoportkörtõl?Eurosport is ad majd holnap is gondolom utána is.szal egy Parma meccsre lehet készülni ha esetleg egy kemény csapatot fog ki.de gondolom inkább legyen a livescore meg ilyenek csak jussatok tovább
nem csoportkör
ha jól ismerem az UEFA kupát, akkor most még játszunk egy oda-vissza meccset vkivel, és utána ha továbbjutunk akkor csoport
ezt hívják elsõ fordulónak
ha jól ismerem az UEFA kupát, akkor most még játszunk egy oda-vissza meccset vkivel, és utána ha továbbjutunk akkor csoport
ezt hívják elsõ fordulónak
Avanti Crociati!
nem vagyok képben sajnos 😊
szóval ha felvilágosítotok nem harapom le senki fejét
de én úgytudom mi még nem játszunk, majd az csak az elsõ fordulóban
szóval ha felvilágosítotok nem harapom le senki fejét
de én úgytudom mi még nem játszunk, majd az csak az elsõ fordulóban
Avanti Crociati!
yok a júzerbárok , de miért ennyi?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
ITALIA: Amelia, Zauri, Falcone, Terlizzi, Chiellini, Ambrosini, Liverani, Morrone, Semioli, Lucarelli, Di Michele.
Avanti Crociati!