Az Xbox Live sikerét ünnepli a Microsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lenny
Errõl beszélek: Szerintem meg X-en vannak jobb játékok. De mindegyiken vannak baszott jók.

R Ö R G E

Lenny
Nekem nincs Live!-om...
XBC rulez

R Ö R G E

JayDee
Többen vannak a PS2 online-osok?
Szegény PS2 userek olyan kevés jó gamét kapnak, hogy kínjukban a hálón keresnek elfoglaltságot a netes gamékkal. 😄

Tévedni emberi dolog, de másra kenni még emberibb.

Dzson
A PS2 onlinesok jóval többen vannak, ezt a májkrémsoft és lelkes agymosott követõi elfelejtik. 😊)))

Hege, vegyél amit akarsz, de sokkal többféle és jobb játék van PS2-n. X-et akkor vegyél, ha van felesleges 50ezer forintod. 😊

Lenny, miért fájna az igazág? Inkább röhögök rajta, hogy ezt elõnynek állítják be a ms-nél, ti meg fizettek a netért szarul. 😊)

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Lenny
Privát üzi ment!

R Ö R G E

Sajnálom emberkék
eddig eléggé szidtam a májkroszoft-ot
de szerintem ha a linux lenne a csucson akkor azt basztatnátok
és szerintem igenis fasza az xbox
most gondolkodok hogy vegyek konzolt
és ha igen milyet ?
mert azt nem kell felújjitani stb.
könnyebb rá játékot szerezni és nem kell ez az account szar
stb
szal mit vegyek ?
és mennyibe is kerülnek?
Lenny
Ja, és az hogy "jó" erõsen relatív dolog. Az, hogy neked nem tetszi valami atttól még lehet jó.
Pl. én nem szeretem az operát, de attól az még jó és igényes zene.

R Ö R G E

Lenny
Irigy kutttyaaa! Fáj az igazság mi te pöts?<#mf1>

R Ö R G E

Lenny
Kevesebben vannak.

R Ö R G E

Hy!

X-en is mehet a startlapjatekok.hu....<#idiota><#taps><#taps>

<#lama><#lama><#banplz><#banplz><#wink>

Skareb

Hello! Nem egy bonyolult dolog. Kell progi az x-en, mondjuk media center, ott beallitasz 1 fix ip-t. Osszekotod geppel, crosskabellel, vagy ha van switched, akkor mind1 milyennel. A gepen is beallitod az ip-t (ugyebar a vege legyen mas 😉 ). Utana mar csak 1 ftp progi kell pc-n, ip cim ugye adott, felhasznalonev es a jelszo is xbox alapbol. Ennyi. Jo szorakozast 😊
nézz körül az xbox365.hu -n, ott meg fogod találni a választ.
Az IP címeket is megtalálod.

Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni! Nem egy hálózatot raktam már össze, de nem tudom összehozni a boxot a pc-vel! Ha valaki tud segíteni, azt nagyon megköszönném!!
NEOreg3
csakígy tovább microsoft<#taps><#wilting>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

vgez
azért én kiváncsi lennék a ps2 tábor online számaira is, szerintem õk többen vannak :o)

Mostmá' nagyon pisilõn leszel rúgva,tûzmanó. 😄D
(habár már a flééémet sem tudod szítani,lepattansz a jól felkészült x-userek érdektelenségérõl)

\"my love for you is like a truck\"

Ma2ska
Ezt az x userek jobban tudják szerintem.

JayDee
Érdekes. Nekem van Xbox-om, de a live valahogy sohasem huányzott. Sokkal tutibb egy jól megszervezett LAN party!

Tévedni emberi dolog, de másra kenni még emberibb.

Hedgehunter
De bebizonyososdott hogy lehet szarbol varat epiteni............<#wink>
Dzson
Szegény x userek olyan kevés jó gamét kapnak, hogy kínjukban a hálón keresnek elfoglaltságot a netes gamékkal. 😞 Én ezt nem ünnepelném meg.

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT