20
  • Lenny
    Erről beszélek: Szerintem meg X-en vannak jobb játékok. De mindegyiken vannak baszott jók.
  • Lenny
    Nekem nincs Live!-om...
    XBC rulez
  • JayDee
    Többen vannak a PS2 online-osok?
    Szegény PS2 userek olyan kevés jó gamét kapnak, hogy kínjukban a hálón keresnek elfoglaltságot a netes gamékkal. :D
  • Dzson
    A PS2 onlinesok jóval többen vannak, ezt a májkrémsoft és lelkes agymosott követői elfelejtik. :))))

Hege, vegyél amit akarsz, de sokkal többféle és jobb játék van PS2-n. X-et akkor vegyél, ha van felesleges 50ezer forintod. :)

Lenny, miért fájna az igazág? Inkább röhögök rajta, hogy ezt előnynek állítják be a ms-nél, ti meg fizettek a netért szarul. :))
  • Lenny
    Privát üzi ment!
  • Hege15
    Sajnálom emberkék
    eddig eléggé szidtam a májkroszoft-ot
    de szerintem ha a linux lenne a csucson akkor azt basztatnátok
    és szerintem igenis fasza az xbox
    most gondolkodok hogy vegyek konzolt
    és ha igen milyet ?
    mert azt nem kell felújjitani stb.
    könnyebb rá játékot szerezni és nem kell ez az account szar
    stb
    szal mit vegyek ?
    és mennyibe is kerülnek?
  • Lenny
    Ja, és az hogy "jó" erősen relatív dolog. Az, hogy neked nem tetszi valami atttól még lehet jó.
    Pl. én nem szeretem az operát, de attól az még jó és igényes zene.
  • Lenny
    Irigy kutttyaaa! Fáj az igazság mi te pöts?
  • Lenny
    Kevesebben vannak.
  • Skareb
    Hy!

X-en is mehet a startlapjatekok.hu....

• Liquido
    Hello! Nem egy bonyolult dolog. Kell progi az x-en, mondjuk media center, ott beallitasz 1 fix ip-t. Osszekotod geppel, crosskabellel, vagy ha van switched, akkor mind1 milyennel. A gepen is beallitod az ip-t (ugyebar a vege legyen mas ;) ). Utana mar csak 1 ftp progi kell pc-n, ip cim ugye adott, felhasznalonev es a jelszo is xbox alapbol. Ennyi. Jo szorakozast :)
  • perverztata
    nézz körül az xbox365.hu -n, ott meg fogod találni a választ.
    Az IP címeket is megtalálod.
  • mycroft04
    Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni! Nem egy hálózatot raktam már össze, de nem tudom összehozni a boxot a pc-vel! Ha valaki tud segíteni, azt nagyon megköszönném!!
  • NEOreg3
    csakígy tovább microsoft
  • vgez
    azért én kiváncsi lennék a ps2 tábor online számaira is, szerintem ők többen vannak :o)
  • IGAZIWILLIAMS
    Mostmá' nagyon pisilőn leszel rúgva,tűzmanó. :DD
    (habár már a flééémet sem tudod szítani,lepattansz a jól felkészült x-userek érdektelenségéről)
  • Ma2ska
    Ezt az x userek jobban tudják szerintem.
  • JayDee
    Érdekes. Nekem van Xbox-om, de a live valahogy sohasem huányzott. Sokkal tutibb egy jól megszervezett LAN party!
  • Hedgehunter #2
    De bebizonyososdott hogy lehet szarbol varat epiteni............
  • Dzson
    Szegény x userek olyan kevés jó gamét kapnak, hogy kínjukban a hálón keresnek elfoglaltságot a netes gamékkal. :( Én ezt nem ünnepelném meg.