2654
-
#2334 Miért nem működik a bannerba kitett FAQ linkje? Nem kéne lecserélni vagy kijavítani? -
Deagle #2333 Látod mi a címe a topiknak?!
Hát nem az hogy godfather szóval inkább a godfather topikba kérdezd meg!! -
Saoron #2332 Hy tudom hogy ez nem ide tartozik de nem tudja valaki a The Godfather telepítő kódját ? -
szenes #2331 Hello, mindenki!
Ha van valaki aki szeretne lotr:bfme 1-en vagy 2-n bajnokságot vagy épp csak egy mérkőzést jáccani hamachin keresztül azt kérem hogy látogasson el oldalamra: lotr_bfme.extra.hu !
Amint beindul az oldal és sikerül egy pár versenyszellemű játékost összeszedni szeretnénk bajnokságot rendezni!
Addig is akit érdekel a dolog az veegyen fel msn-en is amit az oldalon megtalálhattok...
Köszi, Csá
lotr_bfme.extra.hu
-
Paddy #2330 oké leszedem az 1.6os pecset utánna megkereslek, de gyanítom, h majd reinstallánom kell a gamet ha ugy is azt fogja kiírni, hogy game is different version:(utánna meg felnyalni az 1.6os pecset -
#2329 1.6 A LEGÚJABB
Nekem is eredeti van aki VinyuS néven játszom ha esetleg valaki még játszik itt eredetivel az vegyen majd fel fried listre aztán játszhatunk!
-
Axsys #2328 Hát tudomásom szerint nem az 1.5 a legújabb path. Ha a start menüből indítod a játékot akkor ott kell lennie egy olyannak, hogy updater vagy valami ilyesmi (nemtom mert már rég volt fennt), na azt elindítod és az mindig a legfrissebb path-t szedi le neked, azzal tuti jólesz. -
Paddy #2327 sziasztok, az a nyomorom, hogy nem tudok online battle for 2őzni.
eddig ezt csináltam:
-megvettem a gamet, feltettem multihoz le let töltve egy 1.5ös pecs az offical siterol, ea-nél megcsináltam az accountot ez is faxxa, de nem tudok senkihez csatlakozni mert azt irja, hogy game different version
Légyszives mondjátok már el, hogy hogyan tovább??
Előre is köszönöm!! -
cyberboci #2326 bocs de feltettem a bfme 2-öt és crackeltem meg minden feltettem az 1.6-os patchet és indítanám és ezt írja ki. game crash vagy valami. és alatta stb... mi lehet? :( -
greenter #2325 Sziasztok! Akkor nincs semmilyen megoldás arra, hogy valaki egy GeForce MX 4000-ren nyomja a BfME2-t???? Azon kívül, h vegyek egy új VGA-t! Nem tudtok valami megoldást?:D -
#2324 hát már egész jo karikat vehetzs 20-30 rugobol ha nem vagy tul igéányes és azt akarod hogy a jatek madjnem full grafon menjen
bemész boltba és kérdezősködsz
oylan 256/256 alatt már ne nagyon vegyél
-
Gorgok #2323 nem tudod az kb mennyi lehet? -
#2322 sztem ne mbirja a karid
a gameval ne mleszs gond, valószínű jobb ha befektetsz egy j VGA-kariba -
Gorgok #2321 NVIDIA GeForce2 MX/MX 400, akkor ez nem jó úgye? -
Axsys #2320 Job klikk az asztalon->tulajdonságok->beálítások. -
Gorgok #2319 és hol tudom megnézni, hogy milyen videokártyám? -
Gorgok #2318 ok, köszi -
Axsys #2317 Frissítsd a videókártyád driver-ét, ha pl atid van akkor rákeresel neten, ha más akkor másra.
Vagy a windows (alias winfos) újratelepítése.
Jobb ötletem nincs. -
Gorgok #2316 mond nekem magarul, mert én hülye vagyok nagyon..... -
Axsys #2315 Vidkártya driver, winfos reinstall (havonta 1x úgyis kell) -
Gorgok #2314 nincs más ötletetek? -
Gorgok #2313 nem tört a játék, hanem eredeti. már 21-szer raktam fel és le. már vissza is vittem de nincs vele semmi baj, mert náluk elindult. -
Axsys #2312 Ezt nem a tört játék szokta csinálni ha rosszul van crack-elve?
Mert ha eredeti akkor nemszabadna ilyet csinálnia, próbáld meg újrarakni, most így hirtelen jobb ötletem nincs.
ui.:keresd fel a magyarországi terjesztőt, ők biztosan tudnak segíteni -
Gorgok #2311 hülyeséget mondtam, a video végén baszódik el.....bocs. -
Gorgok #2310 nem tudom mi lehet a baj. ötlet? -
Gorgok #2309 video közben. a gépemnek meg elkénne bírnia. -
#2308 nem lehet hogy géped nem birja a game-t? mikor irja ki a game.dat -hibát akkor amikor már rendesen benne vagy a jatekban vagy rögtön ahogy befejeződik a diveo? -
Gorgok #2307 sziasztok, nekem van egy hatalmas bajom:( most vettem meg a the battle for middle-earth 2-öt, de mikor inditanám a skirmich vagy a kampányt, le áll és kiírja, hogy game.dat hibás, ezért leáll.
légyszíves mondjátok el, hogy mit csináljak, de részletesen, mert az ilyenben hülye vagyok.
előre is kösz:) -
JamesRyan #2306 SZiasztok
Azt szeretném kérdezni,hogy a 6.pályán hogy a viharba kell átvinni a csapatot.(azt hiszem celudion a pálya neve)kikötőben vagyunk a törp királyt adják alapból meg 2 csapat törpöt.
körbe tudunk csak menni a célponthoz de olyan iszonyat mennyiségű ellen van hogy nem bírom...
köszi a segítséget -
#2305 0PAJ-8TX6-FV5P-XUNQ-0XCN -
Saoron #2304 helló letudjátok írni a The Battle for Middle-earth II The Rise of the Witch-King telepítő kódját naon kéne -
Valesar #2303 Lehet tört játékkal hálózatban/neten játszani? -
ocsi7 #2302 Demetan lehet hogy msot hülyeséget mondok, de tapasztalataim szerint crackle nem megy a játék hálózatban.Mi is próbáltuk és ugyanezt írta ki.Utánna megvettük az eredetit felrektuk 2 gépre 1 cd-vel és úgy indítottuk el (crack nélkül) és akkor ment. -
Valesar #2301 Nekem van egy rendes crackom,ha kell vkinek vegyen fel msn-re. -
#2300 ADjátok meg msn cimetek és felveszelet titketet segitek -
#2299 CSak keressél egy uj cracket hozzá vagy ha azt akarod hogy pacheltesd is akkor pach + hozzá mini image
kersgélj -
Ca3sar #2298 Az mitől van, hogy elkezdek egy skirmist, és pár perc után egyszer csak az összes épületem felrobban, és game over lesz?
Most kezdtem volna a játékot, de eddig se skirmist, se simát nem tudtma játszani, ahol ugyanez van, a tutorialban ráadásul a nem tudok egy adott pontra menni, csak ha támnadok valakit, és eltűnnek az egység-tulajdonság ikonok is.
Ennyire bugos verziót szedtem volna le? :S -
sFAlastor #2297 Kérlek küldj nekem egy ilyen maxi image-t valahogy... Napokig kerestem de egy működőt sem találtam, hiába töltöttem le többfélét is, egyik sem működött. -
#2296 MAxi imageval meg yasu-val csináltátok? -
demetan #2295 Cső!
Ezt írja ki amikor hamachin akartunk nyomulni a kieggel, és nem engedett senkit belépni a játékba :( :
A játék során hiba lépett fel. Ez azt jelenti, hogy a játék során elveszett a szinkronizáció a játékosok között. Elképzelhető hogy az ellenfeled módosította a játék verzióját" +még azt írta hogy a verziószám nem eggyezik, pedig mind3unknak ua a RELOAD-es verzió van