2654

FAQ

• tommygiant
    Miért nem működik a bannerba kitett FAQ linkje? Nem kéne lecserélni vagy kijavítani?
  • Deagle
    Látod mi a címe a topiknak?!
    Hát nem az hogy godfather szóval inkább a godfather topikba kérdezd meg!!
  • Saoron
    Hy tudom hogy ez nem ide tartozik de nem tudja valaki a The Godfather telepítő kódját ?
  • szenes
    Hello, mindenki!
    Ha van valaki aki szeretne lotr:bfme 1-en vagy 2-n bajnokságot vagy épp csak egy mérkőzést jáccani hamachin keresztül azt kérem hogy látogasson el oldalamra: lotr_bfme.extra.hu !
    Amint beindul az oldal és sikerül egy pár versenyszellemű játékost összeszedni szeretnénk bajnokságot rendezni!
    Addig is akit érdekel a dolog az veegyen fel msn-en is amit az oldalon megtalálhattok...
    Köszi, Csá
    lotr_bfme.extra.hu
  • Paddy
    oké leszedem az 1.6os pecset utánna megkereslek, de gyanítom, h majd reinstallánom kell a gamet ha ugy is azt fogja kiírni, hogy game is different version:(utánna meg felnyalni az 1.6os pecset
  • oO VinyuS Oo
    1.6 A LEGÚJABB
    Nekem is eredeti van aki VinyuS néven játszom ha esetleg valaki még játszik itt eredetivel az vegyen majd fel fried listre aztán játszhatunk!

• Axsys
    Hát tudomásom szerint nem az 1.5 a legújabb path. Ha a start menüből indítod a játékot akkor ott kell lennie egy olyannak, hogy updater vagy valami ilyesmi (nemtom mert már rég volt fennt), na azt elindítod és az mindig a legfrissebb path-t szedi le neked, azzal tuti jólesz.
  • Paddy
    sziasztok, az a nyomorom, hogy nem tudok online battle for 2őzni.
    eddig ezt csináltam:
    -megvettem a gamet, feltettem multihoz le let töltve egy 1.5ös pecs az offical siterol, ea-nél megcsináltam az accountot ez is faxxa, de nem tudok senkihez csatlakozni mert azt irja, hogy game different version
    Légyszives mondjátok már el, hogy hogyan tovább??
    Előre is köszönöm!!
  • cyberboci
    bocs de feltettem a bfme 2-öt és crackeltem meg minden feltettem az 1.6-os patchet és indítanám és ezt írja ki. game crash vagy valami. és alatta stb... mi lehet? :(
  • greenter
    Sziasztok! Akkor nincs semmilyen megoldás arra, hogy valaki egy GeForce MX 4000-ren nyomja a BfME2-t???? Azon kívül, h vegyek egy új VGA-t! Nem tudtok valami megoldást?:D
  • Peti0011
    hát már egész jo karikat vehetzs 20-30 rugobol ha nem vagy tul igéányes és azt akarod hogy a jatek madjnem full grafon menjen
    bemész boltba és kérdezősködsz
    oylan 256/256 alatt már ne nagyon vegyél
  • Gorgok
    nem tudod az kb mennyi lehet?
  • Peti0011
    sztem ne mbirja a karid
    a gameval ne mleszs gond, valószínű jobb ha befektetsz egy j VGA-kariba
  • Gorgok
    NVIDIA GeForce2 MX/MX 400, akkor ez nem jó úgye?
  • Axsys
    Job klikk az asztalon->tulajdonságok->beálítások.
  • Gorgok
    és hol tudom megnézni, hogy milyen videokártyám?
  • Gorgok
    ok, köszi
  • Axsys
    Frissítsd a videókártyád driver-ét, ha pl atid van akkor rákeresel neten, ha más akkor másra.
    Vagy a windows (alias winfos) újratelepítése.
    Jobb ötletem nincs.
  • Gorgok
    mond nekem magarul, mert én hülye vagyok nagyon.....
  • Axsys
    Vidkártya driver, winfos reinstall (havonta 1x úgyis kell)
  • Gorgok
    nincs más ötletetek?
  • Gorgok
    nem tört a játék, hanem eredeti. már 21-szer raktam fel és le. már vissza is vittem de nincs vele semmi baj, mert náluk elindult.
  • Axsys
    Ezt nem a tört játék szokta csinálni ha rosszul van crack-elve?
    Mert ha eredeti akkor nemszabadna ilyet csinálnia, próbáld meg újrarakni, most így hirtelen jobb ötletem nincs.
    ui.:keresd fel a magyarországi terjesztőt, ők biztosan tudnak segíteni
  • Gorgok
    hülyeséget mondtam, a video végén baszódik el.....bocs.
  • Gorgok
    nem tudom mi lehet a baj. ötlet?
  • Gorgok
    video közben. a gépemnek meg elkénne bírnia.
  • Peti0011
    nem lehet hogy géped nem birja a game-t? mikor irja ki a game.dat -hibát akkor amikor már rendesen benne vagy a jatekban vagy rögtön ahogy befejeződik a diveo?
  • Gorgok
    sziasztok, nekem van egy hatalmas bajom:( most vettem meg a the battle for middle-earth 2-öt, de mikor inditanám a skirmich vagy a kampányt, le áll és kiírja, hogy game.dat hibás, ezért leáll.

légyszíves mondjátok el, hogy mit csináljak, de részletesen, mert az ilyenben hülye vagyok.

előre is kösz:)
  • JamesRyan
    SZiasztok
    Azt szeretném kérdezni,hogy a 6.pályán hogy a viharba kell átvinni a csapatot.(azt hiszem celudion a pálya neve)kikötőben vagyunk a törp királyt adják alapból meg 2 csapat törpöt.
    körbe tudunk csak menni a célponthoz de olyan iszonyat mennyiségű ellen van hogy nem bírom...
    köszi a segítséget
  • ZaJanga
    0PAJ-8TX6-FV5P-XUNQ-0XCN
  • Saoron
    helló letudjátok írni a The Battle for Middle-earth II The Rise of the Witch-King telepítő kódját naon kéne
  • Valesar
    Lehet tört játékkal hálózatban/neten játszani?
  • ocsi7
    Demetan lehet hogy msot hülyeséget mondok, de tapasztalataim szerint crackle nem megy a játék hálózatban.Mi is próbáltuk és ugyanezt írta ki.Utánna megvettük az eredetit felrektuk 2 gépre 1 cd-vel és úgy indítottuk el (crack nélkül) és akkor ment.
  • Valesar
    Nekem van egy rendes crackom,ha kell vkinek vegyen fel msn-re.
  • Peti0011
    ADjátok meg msn cimetek és felveszelet titketet segitek
  • Peti0011
    CSak keressél egy uj cracket hozzá vagy ha azt akarod hogy pacheltesd is akkor pach + hozzá mini image
    kersgélj
  • Ca3sar
    Az mitől van, hogy elkezdek egy skirmist, és pár perc után egyszer csak az összes épületem felrobban, és game over lesz?
    Most kezdtem volna a játékot, de eddig se skirmist, se simát nem tudtma játszani, ahol ugyanez van, a tutorialban ráadásul a nem tudok egy adott pontra menni, csak ha támnadok valakit, és eltűnnek az egység-tulajdonság ikonok is.
    Ennyire bugos verziót szedtem volna le? :S
  • sFAlastor
    Kérlek küldj nekem egy ilyen maxi image-t valahogy... Napokig kerestem de egy működőt sem találtam, hiába töltöttem le többfélét is, egyik sem működött.
  • Peti0011
    MAxi imageval meg yasu-val csináltátok?
  • demetan
    Cső!
    Ezt írja ki amikor hamachin akartunk nyomulni a kieggel, és nem engedett senkit belépni a játékba :( :
    A játék során hiba lépett fel. Ez azt jelenti, hogy a játék során elveszett a szinkronizáció a játékosok között. Elképzelhető hogy az ellenfeled módosította a játék verzióját" +még azt írta hogy a verziószám nem eggyezik, pedig mind3unknak ua a RELOAD-es verzió van