Battle for Middle Earth 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

morreau
Szia! Lejött már? Mekkora és milyen és mesélj! <#wow2>
Estleg képeket is berakhatnál.

7 ÓRÁRA LENT VAN!!!!!!!!!!!!!ugy tünik ma nem lessz suli 😄DDDDDDDD
Install:

1. Unrar.
2. Burn or mount the image.
3. Install the game, When asked for a serial use one of the following serials:

5GXF-P81V-5TER-FMBO-0XCN
NQ9H-34DG-1SCX-FBC7-0XCN
489H-VWO4-SJUP-DMO2-0XCN
0PAJ-8TX6-FV5P-XUNQ-0XCN
85FP-CFB8-7PRR-QSJL-0XCN

4. Copy the cracked content from the \Crack directory on the DVD to your installation directory.
5. Play the game.

Szükséged lesz az alapjátékra is (The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth II) ahoz, hogy játszani tudj ezzel a kiegészítõvel!
http://dox.uw.hu/wcenter/00001946.php
HAZAÉREK MINDENKINEK MEGLEGYEN!!!!
MEGJELENT!!!
gabe paul logan
FIREBAT!!!

Korábban írtad hogy aza problémád (hozzám hasonlóan) hogy kidobál a játék és vmi out of memory üzenetet ír ki. NA a directxet felraktad hozzá ami a játékhoz volt?Nem tudom mi összefüggés van a probléma és e között de úgy tûnik h a telepítése után mûködik rendesen.(idáig igaz csak 2 menetet nyomtam de azt se hosszabb ideig)Ha ez se segít akkor elmegyünk és agyonverjük az ea seket és billgéct, ja meg kukába a játékkal.

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Fent van az elsö REPLAY!!!!
istenem én már beteget jelentettem 😄

azok akik suliba mennek másnap 😄
<#taps><#taps><#taps>
uhhh ezt nem kelett volna leirnod!!!szerinted ki fog ma aludni???
Sas6
😊

Peti0011
jah SAS bocs már értem mire irtad hoygy lassú neten az elõzõ üzim 1 sorát ne olvasd😄😄
1 nap és it a WK vazeeee😄😄😄😄😄

Csá

Peti0011
Stray Wolf-nak szerintem nem azal van a gondja hogy a jatek neten lasú lene hanem hogy el sem indul neten.
Nekem nem eredeti a game az is lehet hogy egy egyszerû ujratelpeités(mármint a jatekot) megoldja a problémádat.!
Amugy majd kérezgetek hátha valakinek votl már yen problémálya és azóta megoldódótt
Még egy nap és itt a WK vazeeeeeeeeeeee 😄

Csá

Sas6
Az lehet h azért lassu a neten a BFME2 nekem mert amikor csinalom a töredezettségmentesitést akkor egy csomó bfme2 file hibás...

esetleg,tûzfal blokkolhatja, én erre tudok most így gondolni

\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti

<#help>

JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"

// friss //

Szia mindenki 😊
Van egy kérdésem, amire a választ NEM találtam sem FAQ-ban, sem hozzászólásban, sem sehol máshol. Ennek lehet oka hogy nincs is ott, vagy hogy bénán átsiklottam felette, így vagy úgy nem találtam és most felteszem a kérdésem, hátha van aki tud segíteni.

Nemtudok online csatlakozni multi részhez.
A regisztráció sikeresen lezajlott, cd kulcs rendben, felhasználó név és jelszó rendben. Egy barátom otthonról, az õ gépérõl betudott lépni az én adataimmal. Tehát a regisztráció rendben van.

De amikor csatlakozni szeretnék, rövid töltés után , kijön egy üzenet, hogy " Nem tudsz csatlakozni."

Nincs bõvebb indoklás. Ennyi.

Valami ötlet?

huh, nehezen bírok, a törpökkel, , hardon, 1.6-ban, nehéz tényleg 😄
de majd, talán ha addig eljutok, akkor a Balrog és a Fire Dragon talán eltudja majd intézni a bázisát ^^

sajna nem jön ki...én is vártam de nem jött.😞
360-ra meg igen :S
vixo
Hy all!

Engem az érdekelne,hogy ez a game kijött-e xbox konzolra.Azt tudom,hogy xbox 360-ra kijött,de sima xbox-ra is?
Elõre is Kösz!

a map prewiews-böl vedd ki nem osa kell...az a legkönyebb ha ide csomagolod ki:C:\Documents and Settings\User name\Application Data\My Battle for Middle-earth(tm) II Files\Maps
és utánna go game,és ott is lesznek😄DD
kicsomagoltad???
Bemásoltam a mapokat a C:\Documents and Settings\User name\Application Data\My Battle for Middle-earth(tm) II Files\Maps-ba, a tga-kat meg a C:\Documents and Settings\User name\Application Data\My Battle for Middle-earth(tm) II Files\MapPreviews-be és a maps-ba is a biztonság kedvéért de nem tudom látom õket a játékban. Mit csináljak még???

bfme2.com -on találsz mapokat...
finuchy
ha kell akkor megadom 😄
csak már akkor miért vennél fel?😊
már sikerült elindítani a gammát^^
[email protected]

ha jo akkor nem kell... 😄DD
hát, reloadem van ugye, és amikor a mini image-t bemountoltam, attól fogva lett jó, mert ahogy a reloaded-est crackeltem, 1.06al, kilépett, de így nem hogy ez a mini image van mountolva

msnem akarod vagy mi?=D

ha az 1.06-ot patcht akarod hazsnálni akkor mini image kell hozzá...de ha nem akkor adj neki 1 creck-et ahogy csináltad és kész is...miért akarod kiirni????gyere már msn-re!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
😄 jah bocs 😄 reloaded-est 😄
úgy látszik, akkor nem minden esetben kell, a sd4
1 kérdés, akkor most azt írjam ki amit kimountoltam, és legközelebb azt instaláljam?
mert mondjuk a reloadedest nem tom kiírni, sima layeresre,az image-t meg igen

kicsomagoltad???
Egyépként a régebbi mini imaget és az ujjab mini imaget próbáltam és meg põróbáltam hideolni a prot stoppal az SD4 hide-vel és az sr7 stoppal is.
nm mondhattad volna hamarabb is hogy mit használsz... 😄
nah, úg néz ki siker! 😊
bemountoltam, és most játszottam, és nem lépett ki,
1edül SD4et nem hasnáltam,
köszi a helpet!!!^^

protstop???az más sztem...SD4 hide kell...a protstop az nem ehez a game-hez kell...
elöször kicsomagolod a mini imaget,az is 5.7 GB...és be mountolod a kisebbik file-t,8,21 kb-tosat...
tehát a bfme 2 elfoglal 11 GB-t...
Ugye a mini imaget csak be kell mountolni? Aztán pedig hideolni a protstoppal. Egyépként szerinetetek mért jobb a mini image? Mert van olyan crack hogy game.dat filet kell felülírni. Mondjuk nekem eggyik sem mûködik.
add meg az msn-ed és segitek...
finuchy
Hali!

Map-okat honnan lehet letölteni a játékhoz?

vagy, gamecopy-n ez lenne amit te mondasz, image-t LotR: Battle for Middle-Earth 2 No-DVD/Fixed Image #1
?

hmm
és a mini image-t honnan tudom letölteni?:S:S
linket adj légyszives
gamecopy-n én nem találtam :S

ne creck-eld mini image-t töltsd le...
a mapokat meg a:C:\Documents and Settings\User name\Application Data\My Battle for Middle-earth(tm) II Files\Maps
Hi, letöltöttem mapokat a játékhoz de nem tudom használni õket! hova kell bemásolni???

reloaded-es verzióm van amúgy

😄😄
légyszi mond már el, hogy mit csináltál hogy nem lép ki, légyszives!!!

Peti0011
Nekem pl nem eredeti és szinte sohasem dobot ki még data hibával (csak akarni kell a dolgot)😄

Csá

Sas6
az 1.6-os pachet ugy lehet a legkonyebben letolteni h A jatekon belul bemész az onlineba és magatol letölti..

1általán van olyna, akinek nem eredeti és, nem lép ki ( data hibával, vagy ha van más akkor avval ) ?!

Hát a mini image-t ezen az oldalon keresd meg: http://www.spacetarget.com/games/gcw.shtml
A patchet azt nem tom hol mert szerintem innen nem olyan jó letölteni.(csak az én véleményem)
Honnan lehet letölteni ezt a patchet meg azt a bizonyos min image-t???