2654

FAQ

• NEOreg3
    The Lord Of The Rings: The Battle For Middle Earth II (c) EA Games *DVD5* SPITFIRE 69x50 MB

nuke-olva van mert ahogy szokták ellopták másnak a crackjét, de azért ez egy használható verzió?
  • Mattheus66
    1általán fut a game NVIDIA GeForce MX 440-es videókarin? mert a crackem valszeg jó
  • urbijoe
    lejebb be van linkelve
  • Mattheus66
    eltudja vki olyan küldeni a reloades crackjét akinek megy a játék? please adjon linket v: [email protected] please valaki
  • Sas6
    Nem tudom sajna. Nekem is a reloeded verzóm van meg én is crack-eltem elinditottam és minden akadálymentesen ment.
    A tört verzióban lehet LAN-ban játszani??
  • Mattheus66
    hi all! Na van egy kis gondom. meg van a reloaded verzióm, crackeltem, elindítom a játékot, amikor betölt a pálya a videó még belyön, de amikor elkezdődne a játék, lerakja a tálcára és kiírja h: a game.dat hibát észlel ezért leáll, és kilép. szerintetek mit csináljak? please segítsetek! köszi
  • Gyovai
    Császtok hogyan lehet vrazázsolni a játékban??????Kösz
  • Mattheus66
    hi all! Na van egy kis gondom. meg van a reloaded verzióm, crackeltem, elindítom a játékot, amikor betölt a pálya a videó még belyön, de amikor elkezdődne a játék, lerakja a tálcára és kiírja h: a game.dat hibát észlel ezért leáll, és kilép. szerintetek mit csináljak? please segítsetek! köszi
  • icespeakyy
    Hali.Vki le tudja nekem írni hogy hogyan kell a hamachival multizni bfme2-vel...Mert próbáltam már de a másik játékos ne m lát engem de én igen és connection timed out -ot ír ki...viszont én látom...Előre is köszi.
  • Sas6
    Tok jo felraktuk az XP-t és tok jo a játék. Nekem a tundék nagyon bejonnek.
  • j0nNyKa
    ugyebar a legujabb daemont hasznalod .
  • Fyrex
    nem megy...

please insert correct cd-rom blabla bla

crackel pedig csak tölt egy ideig aztán nem történik semmi
  • Száddi
    Nekem az első résznél vagy ennek a demójánál nem is tudom ugyanez volt a baja utána újraraktam és jó lett. Bocs már hogy segíteni akarok
  • j0nNyKa
    ne jatszd a buzgomocsingot, ha nem tudod mit beszelsz, ne okoskodj

lazlo: a problemad mar kulfoldi forumon is felmerult, szerintem varni kell vmi patchre/fixre
  • Száddi
    Nem tom szerintem próbáld meg újra felrakni a játékot asszem ez a probláma, de nem száz. Te hogy raktad fel a patchet? lécci írd már le fontos lenne
  • Lazlo
    na rájöttem a problémára. ati catalyst régi volt...legújabb omegát feltetettem vele és müxik.most másik kérdésem lenne. hamachin lanoztunk(neten)és ha nem indítjuk gyórsan el a játékot engem kirug magától mind1 gyórsan indítottuk jáccotunk erre meg 10-15perc után építkezek és felrobban mindenem és kiírja defeated....haverommal voltam a gép ellen ő volt elf énvoltam mondor vagy mi gép meg random. valaki tudja mi lehet a gáz?
  • Száddi
    Ja és ugyanezt meg tod csinálni a mordornál az attack trollal(asszem így hívják ez a legfejletteb troll ehez 3-as szintűnek kell lenie az épületnek, hogy meg tudd csinálni)
  • Száddi
    Arra lehet használni hogy elfogjaljál szörnyket pl: goblin, troll vagy sárkány.Csak azokat tudod elfoglalni amik se nem veled vannak se nem az ellenséggél (ez kicsit hülyén jött ki) szal érted
  • Akos0423
    HI!
    Mordornál azt a varázslatot ami egy troll-t ábrázol hogy, és mire lehet használni?
  • Lazlo
    szijasztok.

nemtok már mit tanácsolni haveromnak ezért hozzátok fordulok. nem megy neki a gamma elindítja kijön a háttér kép hogy indulna tölt feketeképernyő és újraindítja a gépet.......valami helpet pls
  • Paranoia
    CSináltam hátteret magamnak,gondoltam megosztom veletek,mert én még nemtaláltam semmi kulutúrált...bfme 2 háttér
  • BaliBoy
    De hülye vagyok. :) A laptopról akartam átmásolni a mentéseket az asztali gépre. De a laptopon csak a játék mappáját osztottam meg. Miután ott nem találtam elkezdtem keresgetni az azstali gépen, hogy hol lehetnek. Meg is találtam ezt a mappát de ebben csak az options.ini file-t láttam mert még nem mentettem semmit sem. Köszi a segítséget!
  • Száddi
    A patchet be kell másolni a bfme2 mappn belül a patches mappába és onnan kell felrakni, de utána hogy mit kell még vele csinálni számomra még mindíg rejtély.
  • BBazsi
    hi! Az árnyék problémára (pixeles) mi a megoldás? A patch-et feltettem, utánna dvd-t kér, ha átírom a dat fájlt, akkor meg úgy érzékeli hogy nincs patchelve és az árnyék ugyanolyan sz*r! Mit tegyek?
  • Száddi
    Na nekem nem tud segíteni senki. Amúgy nekem is mindegy hogy ki lesz a házigazda.
  • Paranoia
    Elötte a rejtett fájlok és mappák megjelenitését kapcsold be:
    C:\Documents and Settings\xyxyxyx\Application Data\My Battle for Middle-earth(tm) II Files
  • BaliBoy
    Hey! Köszi! Megnézem!
    [/b]És azt nem tudja valaki, hogy a játék a mentéseket hol tárolja?[b]
  • Sas6
    Köszi megtisztel hogy rám gondoltál de sztem magadat is odairhattad volna. Egyébként nekem is mindegy hogy ki lesz a házigazda csak legyen egy:)
  • SLICK
    ez nagyon megtisztel... neke mtök mindegy a házigazada, de én szívesen elvállalom... zsal nem fogok megsértődni ha más lesz :) én még a FAQ-t akrom megcsinálni de kell egy két progi és máris nekilátok...
  • Raylee
    Safedisc 4 HiderDaemon Tools 4.03
    bocsi egy kicsit összecsaptam, de talán segit elinditani a gamet....
  • Száddi
    Jah bocs csak már este volt és tiszta ideg voltam :D. Na szal felrakja a patchet utána elindítom a játékot utána kiírja azt hogy újra kell indítani a gépet ezt meg is teszi aztán miutána újraindult megint felteszi és kezdődik az egész előröl. Bocsika ha egy kicsit értelmetlenül írok, de már nagyon idegesít hogy nem jön össze sehogysem.
  • j0nNyKa
    "Ha újraindította a gépet utána megint felrakja a gépet és ezt írja ki:"

erre akarsz megoldast? sztem elotte olvasd el, mit irtal :]
  • Száddi
    Na senki sem tudja hogy mi lehet az enyémnek a baja? Lécci segítsetek
  • j0nNyKa
    szerintem is max... hat nezzuk, ki volt eddig az ertelmesebbje a topicban ? :]

-Sas6
    -Raylee
    -SLICK

velemeny ? :]
  • Edmond76
    Vkinek sikerült az egységeket 10-es szintűvé fejleszteni.
    Én csak 5-ig tudtam,gyanús hogy ez a max.
  • Sas6
    Most hogy igy visszaolvasom hihetetlenul sok a Spam Ez ellen tenni kéne.
  • Sas6
    Szerintem ugy kéne hogy elöszor is megszavazzuk a házigazdát és uténa szolunk a moderatoroknak hogy már megszavaztuk a házigazdát és a tobbi követelmény is meg van pl.1 éve legyen regisztrált stb stb. Szerintem:)
  • Bubbencs
    A magyarosításról ezen az oldalon lehet olvasni: http://www.bfme.hu/news.php
    Nem sokat írnak róla szinte semmit. Sajnos.
  • Bubbencs
    Nekem DVD-és változat van akinek nem megy cd-kéri az használja a sd4hide-ot ezt a programot a NFS underground-hoz használtam és kipróbáltam, hogy megy-e ezzel és lám működik.
  • bon
    bemásolod a cracket a játék könyvtárba és már mükődik is, már ha a Reloaded verzió van meg. Ha nem akkor szerezd be valahonnét a cracket.