Battle for Middle Earth 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
én pl nem tehetem meg h játszok vele 😄
nem tom letölteni a netem miatt... és egy jó darabig így marad... :c

Sas6
de attol irhatnanak hogy jatszanak is jatszok sokat de miégis irok😊

azért nem ír senki ide mert mindenki játszik 😄D

Egyszerûen nem tudok legyapni egy közép goblin ellent... 😞

Sex, fagyi, rock & roll ! :)

HEY!!! Senki sem játszik ezzel a remek játékkal???

De rá lehet jönni, csak engem összezavart, hogy valaki elõnyt, valaki meg hátrányt írt, és ugye nem mind1, hogy az elõnybõl veszünk el, vagy a hátrányból...

Nyilván amelyik félnek handicap-et osztasz (a mínuszokból nem lehet erre rájönni?!), az gyengül.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

nem vágják el teljesen az utat az ellenfél és a bázisod között...

spam off...

Jah lenyomtam mediumon a goblinokat, szerintem nem vészes, csak az elején az egységgyártásra kell rámenni, a gazdasági rész pedig addig hanyagolni, amíg az egységeid nem vágják el teljesen az utat az ellenféltõl...

Legalábbis én így csináltam😊

Ok, mind1 mit jelent...De ha mondjuk -5%-ra teszed, akkor az ellenfélnek -5%-kal rosszab lesz???

A handicap az pont, hogy HÁTRÁNY-t jelent...

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Sas6
Nem semmi mi egy csomo full extras nyilas a terkepen az a sok kék az sok sok fal meg katapult majd mutatok roluk is kepet😊

Sas6
értem,de ott csak minuszok vannak plusszok nincsenek. És ha felviszem az enyémet -95%-ra az ellenfelét pedig 0 -an hagyom akkor miben fog kulonbozni a jatek? nekem nehezebb lesz? kevesebb nyeranyag? Vagy gyengebb egysegek?

Sas6
köszi!

Én is csak az easy-t probaltem de ez is eléggé nehez! Én most a goblinokkal voltam és ott sokkal rosszabbak a nyilasok mint a joknal. szeriuntem azok a törpok jobbak a demoban legalábbis😊

Persze a Phalanx ki volt tápolva teljesen, meg egy pár bónuszt is felhasználtam(4-et)😊...az Earthquake-et is beleértve😊

Mediumon még nem próbáltam, de easy-n Gimlivel, meg egy csapat Phalanx-al két hullámban sikerült letolnom a Goblinokat😄

valaki megtudta verni a gépet mediumon???

nekem nem sikerült mert az elején szépen lerusholt

tomee14
handicap=elõny

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

tomee14
elõny

Sas6
hellosztok mit jelent a Handicap szo? A jatek kezdeten lehet megadni a %-at?

Sas6
Hi ujra én! itt egy kép a foldrengés után😊<#boxer> haha ellenség

A barlangi troll nagyon komoly😊 Fõleg, amikor kitépi tövestõl a fát, odaveri a földhöz, aztán marad a tuskó, azzal meg szépen elbaseballozgat😊 fain

tomee14
az jo hogy a goblinoknak nem akadály a fal mer átmásznak rajta

tomee14
láttam 4 rohatt hosszú videót igen durva

SLICK
az ilyen hibákat biztos kijavítják...
nehogy az legyen már mint a NFS Most Wantednál, hogy az árnyék csupa pixeles..
😄, azért az EA nehogy ne tudjon már árnyékot csinálni... -.-

Rage47
hát ha a demo 1.3....😊)
Sas6
ha a roszakkal vagyunk akkor szerintem az kicsit nehezebb mert a jok egybol jottek és letamdtak és semmit nem tudtam tennmi az orkjaim tulsagosan gyengek voltam sajna😞 a joknal viszonz egész jol birtam hiaba tamadtak nem tudtak legyozni😊 szal szerintem a jok jobbak😄 milyen meglepo😊 egyedul a trollok tetszenek a roszzaknal meg a nazgulok:

Na jólvan, elindult, semmi gond, csak egy kisit várni kellett, amíg beindult a cuccos...valószínûleg egy Windows reinstall helyrehozná, de így sem zavaró a pprobléma.

A falépítéshez annyit hogy nálam úgy mûködött, hogy ha leromboltak egy falszakaszt, akkor egy olyan bástyaszerûséget kellett építeni(amibõl "ki lehet húzni" a falat, ha tovább akarod építeni), és után újra fel lehetett húzni a falrészt. Az egységek nagyon tetszenek, de az az árnyék tényleg pöttyet el van nagyolva, reméljük a megjelenésre kijavítják😊
JAh és törpék rulZ😊

Sas6
egy ekkora jatek, meg szep😄

grebber
Azt nem, de hogy DVD-s lesz az tuti 😄

Next PC upgrade: 2022

Sas6
Valki nem tudja hogy mennyi gigás lessz a teljes jatek??

Sas6
Én sem tom sajna hogyan lehet a falat visszaépiteni és ugy oldam meg hogy egy telepessel épitek egy faltömböt. Egyébként én is meglepodtem akkor amikor az easy jott ilyen nagy sereggel de szerencsére kivédtem. Szerintem is nehez a game. De nagyon jo is😄

Sas6
Nem tudom mi lehet a baja és felraktam a mellélelt direkt X -et és tokéletesen ment hála JiM001 -nek<#taps>
Nekem rosszabb gépem van a tiédtol 200 Mhz-el de nekem jol ment és semmi gondom nem volt.

Valaki pls segítsen!

Nem indul el a játék, mert amikor el akarom indítani, bejön a betöltõképernyõ,de utána annyira belassul a gépem, mint az állta, plusz a játék sem indul el...

Mi lehet a gondja?(A gépemnek bírnia kell, mert Athlon64 3000+, 6600GT, 1 GB RAM...)

Sas6
Itt is lehet latni hogy nincs arnyek😞( Dei tt a kis "szerény" csapatom<#hamm>

Sas6
Valaki segitsen légyszi!

Nekem mindeny Very High-ton van de nincs árnyék! Miért lehet mindent szinte bekapcsoltam 1027x768-ban fut. Tom az elozo képemen van arnyek de akkor mediumon volt. Most hogy felvittem Ultra hight-ra jol megy de nincs arnyek😞((

fle go
na latod...

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Kint van lokálba magyar oldalakon is pl.: Hardwired, Gamestar.

ZaJanga
viszonylag gyors szerver ha nem volt még:
klikk

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Sas6
köszi 😊 most hagytam abba a gamet de a fallal akadt némi proglemam mert a falak mogon nem tudnak löni azoik a tornyok amiket mogé épitek😞 De egyébként qva jo lett😊 Már várom az teljeset nagyon😊még van mit felfedeznem a jatekban de majd ra jovok😊

Rohat jo lett ez a gém 😊

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

SLICK
a képet elnézve nem gyenge a 700-as populáció <#eljen>

Sas6
figyeljetek nézem hogy a fal nagyon drága. Olyan aros is amilyen draga vagy nem?

Sas6
Köszi szépen tényleg ez volt a baj! Itt az elso csatám márha ezt csatanak lehet nevezni eléggé kezdetleges kis csapatocska😊)
de nagyjabol 1024x768 közepes grafikian szerintem egész jo

Igaz,igaz a beállításokkal volt a baj...
Tudja valaki hogy lehet egy lerombol faldarabot visszaépíteni? Én nem jövök rá, ha meg nem lehet elég xar. 😞
Mellesleg nem tudom ki hogy van vele, de szerintem nehezebb lett a gáma. Vagy csak nem vágom még mi mi csoda, meg nézelõdök, de engem elsõre egy easy legyapott, még alig volt valamim.

Tedd fel a mellékelt directx-et. Ez a játék is igényli a 9.0c bõvített verzióját.

fle go
Lattam egyeb screenshotokat is nalad valami gaz van kisbaratom a beallitasokkal!
Mashol tokeletesek az arnyekok es a fak is. Elobb nezzel szet utana lehet fikazni valamit.

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

fle go
Udv!
Milyen rendszeren fut a jatek, csak XP vagy win 2000 is?

Sas6
az igaz hogy a BFME 2 Csak XP-n fog menni?