Battle for Middle Earth 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tom letölteni a netem miatt... és egy jó darabig így marad... :c
Sex, fagyi, rock & roll ! :)
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
spam off...
Legalábbis én így csináltam😊
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Én is csak az easy-t probaltem de ez is eléggé nehez! Én most a goblinokkal voltam és ott sokkal rosszabbak a nyilasok mint a joknal. szeriuntem azok a törpok jobbak a demoban legalábbis😊
nekem nem sikerült mert az elején szépen lerusholt
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
nehogy az legyen már mint a NFS Most Wantednál, hogy az árnyék csupa pixeles..
😄, azért az EA nehogy ne tudjon már árnyékot csinálni... -.-
A falépítéshez annyit hogy nálam úgy mûködött, hogy ha leromboltak egy falszakaszt, akkor egy olyan bástyaszerûséget kellett építeni(amibõl "ki lehet húzni" a falat, ha tovább akarod építeni), és után újra fel lehetett húzni a falrészt. Az egységek nagyon tetszenek, de az az árnyék tényleg pöttyet el van nagyolva, reméljük a megjelenésre kijavítják😊
JAh és törpék rulZ😊
Nekem rosszabb gépem van a tiédtol 200 Mhz-el de nekem jol ment és semmi gondom nem volt.
Nem indul el a játék, mert amikor el akarom indítani, bejön a betöltõképernyõ,de utána annyira belassul a gépem, mint az állta, plusz a játék sem indul el...
Mi lehet a gondja?(A gépemnek bírnia kell, mert Athlon64 3000+, 6600GT, 1 GB RAM...)
Nekem mindeny Very High-ton van de nincs árnyék! Miért lehet mindent szinte bekapcsoltam 1027x768-ban fut. Tom az elozo képemen van arnyek de akkor mediumon volt. Most hogy felvittem Ultra hight-ra jol megy de nincs arnyek😞((
klikk
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
de nagyjabol 1024x768 közepes grafikian szerintem egész jo

Mellesleg nem tudom ki hogy van vele, de szerintem nehezebb lett a gáma. Vagy csak nem vágom még mi mi csoda, meg nézelõdök, de engem elsõre egy easy legyapott, még alig volt valamim.
Mashol tokeletesek az arnyekok es a fak is. Elobb nezzel szet utana lehet fikazni valamit.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Milyen rendszeren fut a jatek, csak XP vagy win 2000 is?
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen