Battle for Middle Earth 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sas6
1.4 giga byte

hát lehetett volna tudni rola mindenki errol beszélt😊

honnan tudtam volna <#wow1><#beka3>

hány mega? lehet le is huzom

honnan tudtam volna <#wow1><#beka3>

hány mega? lehet le is huzom

Sas6
mondjuk igen jobb helye lenne a mordornal de nem baj😊 lényeg hogy eros😊

Sas6
jaja😄 már miota kijott a demo<#idiota><#idiota>

Aztakurva LooooooooooooooL, hihetetlen, milyen emberek vannak😄DDD

van már demo? <#wow1><#wow1><#wow1>

hehe, na ezt kipróbálom én is, mondjuk gondoétam, hogy a goblinokhoz teszik be Szauront, márcsak a demo miatt is, de szerintem a Mordoriaknál jobb helye lenne...

Sas6
<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>

Képzeljátek el a goblinokkal megszereztem a gyurut és vettem egy szauront és egy easy-t egyes egyedul elintézte olyan aromi eros hogy az beszarás. Nem hittem el amikor a fortesst-z 3 utésbol elintéze. Nagyon jo volt 15 000 az élete a játék végére maradt neki vagy 2000 de mondom elindultam vele a bázisomtol az o bazisa felé és romboltam mint álat. Eszméletlen durva volt<#wow1><#wow1><#wow1>

jujj, de várom már !

pár kép.

Gollamot nem lehet

Mer lehet gollamot csinálni????

Az szaladgál a Gyûrûvel?😄DD LoL

Sas6
kinek tetszett Galadrial forgoszeles varázslata? nekem nagyon bejott😊 a 2. két kis ordogszemre nem jottem rá mire jo. Valaki rájott esetleg? Ha igen létszi ossza meg velem😊)

A goblinoknál meg egy ilyen jo eros host kapunk annak milyen varázslatai vannak??

Sas6
egyébként mindig van gyuru csak nem mindig találjuk meg én is jatszottam most egyet de nem találtam meg😞

Sas6
én nem tok gollamot csinalni a demo miatt van?

a kezdõhelytõl felfele ha jól emlékszem

Cápafogxy
Amelyik nem havas én csak ott találtam meg a gyûrût 4bõl 2x a gollam ott szaladkált azt leöltem azt ott volt nála.

Hol?

ott is van gyûrû

Kettõ pálya van... Az egyik havas, a másik nem..akkor így írom.

Amelyik nem havas, arról beszélek. Ott szerintem nincs gyûrû..

Sas6
van gyuru az elso palyan is. Vagyis ha arra gondolsz ami nem vizes

Na szal.
Miután ellopták a goblinok a Gyûrût a 2. pályán (az elsõn is van Gyûrû?), visszaszereztem, és bevittem az erõdbe. Jött Galadriel 10000 pénz után(!), aki lenyomta a fél bázisát a goblinoknak, a tornádóval(amit mellesleg irányítani is lehet), plusz azzal a félelem izével.

A játék pedig március 2.-án a boltokban😊)))

Kezd kialakulni a stratégiám a törpikékkel😊

Jah meg még vmi! A 2. szint után tovább kezdenek fejlõdni a törpjeim, mondjuk ez nem tudom, miben nyilvánul meg, mert amikor legyártok egy egységet, nem alapból 2.-es szintûek...

nekem a törpökkel sohasem sikerült ellopni
túl lassuak voltak és a goblinok elöb odaértek

Sas6
okés sztem megéri:9 de a goblinoknál is kapunk hõst😊

Majd ird le lécci a tapasztalaidat az uj hossel kapcsolatban kivancsi vagyok rá😊

Hmm... Én is megszereztem a Gyûrût, de azt hittem, hogy csak az adott egységet tápolja fel, de ezt majd kipróbálom😊

Sas6
:9 Rájöttetek arra hogy ha a törpékkel vagyunk és megszerezzuk a gyurut és bevisszuk a várba akkor kapunk egy höst melynek a neve: Galadrial😊 Ketto varázslata van egy tornádo nagyon állat😄 meg egy olyan hogy megilyenek tole.

Jah én is, meg arra, hogy a többi fajnak is külön lesz-e "skill tree-je". Mert az nagyon komoly lenne, mert ezek az animációk is odavernek az agynak, fõleg a Balrog-é😊

Sas6
nem tom sztem nem sokára kijon már kivancsi vagyok a tobbi népre meg a hosokre😊

nm😊

Mikor is jelenik meg a teljes játék?

Sas6
értem koszi

Bemész a Skirmish menübe, ott pedig középen alul ráklattyintasz a Profile-ra, ott pedig asszem Profile stats, vagy ilyesmi. Ott meg tudod nézni a statisztikáidat elég részletesen, plusz hogy az egyéb fajokkal milyen szinten vagyol😊

Sas6
nekem még mindeig 1-es szintu vagyok. Hol lehet megnezni hogy mennnyi kell a szintlepeshez?

Demoban csak kettes szintig lehet "tápolódni"...

Igen,igazad van fle go,megszerzem a Demot majd ha megy elvárásaimnak megfelelõen megveszem!Thx a gépigényét a Game-nek talán van esélyem 1 Mediumon való futtatáshoz.Bár az elsõ rész is a memóriát(ramot) vette elõnybe a futtatáshoz talán a 2-vel is így lesz!

fle go
Minimum hardware: 1,6 GHz-es processzor, 256 MB RAM, 64 MB-os 3D kártya (GeForce3 vagy jobb, GF 4 MX-et nem támogat)>(forras:pcdome.hu)
Elkepzelheto, hogy low vagy medium grafikan gurulni fog a gepeden, mielott megvenned erdemes lenne a demot kiprobalnod!

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

fle go
Erdekessege a dolognak, hogy mig a Goblinoknal 75 egysegbe kerul egy csapat addig a joknal 250 es a nyilasok 500. Raadasul medium szinten ahogy SAS6 is irta joval erosebbek meg a gyenge csapatok is. Szoval realis az a 430.

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Szerintem az a 4es szint mást jelent és nem azt hogy az összes egysége már 4-es színtû. Az 1-ben sem így volt. Inkább akkor agresszívabb, taktikásabb.

Sex, fagyi, rock & roll ! :)

Sas6
jah télleg 4-es bocs

Sas6
én még mindig 1-es szinto vagyok pedig sokat nyertem easy ellen lehet hogy medium ellen kéne nyernem? hogy tovább lépjek szintet? vagy demoban nem lehet szintet lépni?

Balrog...

Én le tudtam gyûrni a goblinokat mediumon a törpökkel, de a törpök már rámvertek...😊
Egyébként mediumon 4-es szintûek, nem 5-ös...
Miután levertem a medium goblinokat, léptem is egy szintet, de azt nem néztem meg, hogy ezután már alapból kettes szintûek-e az egységeim(ha jól értem, amit írtál Sas).

ABbalrog nagyon komoly, csak lassú😊

Sas6
Jah raadasul szerintem a goblinok gyengebbek. Sajna én is voltam veluk,és az easy ellen voltam és sokkal nehezebb volt legyuznom a torpeket mint a torpekkel a goblinokat.

Sas6
bármint több egységed😊

Sas6
én szerintem lehet hogy neked tobb egységed van de a medium az 5-os szinto mikozben te csak 1.es szintu vagy. Szal az o csapata sokkal erosebb volt 5* erösebb! Mondjuk ra akkor még mindig sok a 430 de nem tom lényeg az o csapata erösebb volt de neked tobb volt.

Hát nem értem, és el vagyok keseredve...
Az elõbb 9 percig bírtam medium goblin ellen, aztán kiléptem.
Megnéztem a statisztikát, és csodálkoztam:
ÉN Goblin
pénz: 11900 11400
épület: 11 15
egység: 61 430 !!!!!!!!

Sex, fagyi, rock & roll ! :)

Én sem tudom letölteni sajna!Mikor is jelenik meg??Jah és szerintetek tapasztalatok végett van esélyem rá,hogy futni fog egy celeron M(1.6-os) 2024mb memorival ati x-press 128mb-os videókarival felszerelt Notebook-omon???Ha igen már veszem is meg eredetiben a kiadáskor.

Sas6
lehet hogy csak a grafika van lejjeb véve de ha nagyobbra veszzuk akkor szerintem jobb mint az egy😊 De nekem mindegy a grafika az émény mindent potol😊

Nem tom probaltátok e ezeket a bónuszt ado szobrokat én most brobaltam ki eloszor én nekem nagyon bejott probaljatok ki ti is okés😊

de legalább nincsenek benne a filmben szereplõk képei...nekem az annyira illúzió romboló volt
grebber
Demóra nem szánok közel másfél gigát majd a fullal.

Amugy amiket beraktatok képeken egyátalán nem szebb mint az 1.

Next PC upgrade: 2022

A törpöket törpökkel nem tudom leverni mediumon, nagyon nyomul a gép:-/

Goblinokkal meg sem próbálom😊