Battle for Middle Earth 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Erre nem számítottam egyáltalán.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
valaki szedi már??
-no this is not a game. this is just some really stupid guy thinlking that just the setup will give you the game.....it doesnt! you need the actual game data to unzip first!
-Original BFME II is labaled on DVD-9 disks....so nice try, better luck nest time. :-)
-This is obviosly fake, as it hasnt even been released yet, and look at the size of the file!!!
Meg az is érdekes, hogy egyetlen .rar fájl van...
na mind1, most leszedem az egyet, jövõ héten nem leszek, úgyhogy max. egy hét múlva tudok kattogni azon, hogy mikor jön már le😊
HAbár az árnyékok elég randák...:-/
letöltöttem a demo-t, és mindent max szintre állítottam a graf beállításoknál, és kissé szaggat a játék + virtual memory kevés hibaüzenetet kapok, ha kilépek winbe. Létezik h a konfigban megadott gép nem viszi el max grafon? Annyira azért nekem nem tûnt különlegesnek ez a grafika, szép-szép, de hát semmi extra, nem értem miért nem elég neki 512mb mem ill 6600gt vidkártya.
Másnak se megy rendesen?
köszi
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Teljes verzios jatek csak marciusban lesz.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Mert a wanadoon nem találom!
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Köszi a segitséget!! És melyik varázslatok toltodnek vissza gyorsabban a hosok varázslata vagy azok a varázslatok amiket mi választhatunk szabadon?
sikerult megcsinálni az 1000 folotti populáciot?? Jo mi?😄
Ha megszerzed õket, akkor a varázslatok ujratöltési sebessége nõ.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Köszi a segítséget SaS6!😊
A jelzõtûz sztem használható vmire skirmishben is, mert vmit feltápol, csak az angol tudásom ott már kimerül, a szótárat meg lusta vagyok elõkapni😄
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Hát még e jelzotuzre én sem jottem rá de gondolom hogy arra lesz jo amit mondtal.
Van olyan épulet ahol a legyartott egységektol fugg a szint de van olyan ahol az eltelt idotol.
két dologra nem jöttem rá
1: mire jók a parasztok. repairolni nem tudnak, épületbe nem rakhatók, harcban gyengék
2: nem értem az épületek szintjeit mitõl függ, mivel upgradelni nem lehet. az eltelt idõtõl vagy a benne legyártott egységek számától függ hogy nõ e a szintje?
10 000 egységunk is😊 Ha nem megy adok egy képet hol kell beállitani.
Most néztem meg a belinket képet, és észrevettem, hogy neked 1750 az egységlimit! Ezt hogy csináltad??? Mert nekem eddig 1000 volt a max:-/
Úgy tûnik, hogy a Battle for Middle-Earth 2 bétája és demója tartalmazza a késõbb érkezõ teljes játék szövegeinek nagyrészét, s ezen okból kifolyólag Morpheu$ vezetésével elkezdõdtek a fordítási munkálatok. A ~47000 sornyi szöveget tartalmazó pre(=béta) és promo(=demo) verziók lokalizálása során sikerült a Battle for Middle-Earth 1 szövegeinek egy részét (27000 sort...) átmenteni a most készülõ stratégiai csodába - gondolom, nem szükséges ecsetelgetni, hogy ez mekkora segítséget jelent a készítõk számára. Ha ilyen tempóban folyik a magyarítás, még a végén a játék megjelenése elõtt hetekkel letölthetõ lesz a magyarítás a netrõl, ami egyedülálló lenne a fordítások történelmében.
info: Magyarítások.hu
Next PC upgrade: 2022
gugli a barátod😊
Pl. hogy a torpékné ezek a hosok vannak és leirja hogy mit tudnak ha lehet magyar legyen!

akkor talán mégsem szedem le.
De ehhez a FAQ-hoz meg kell várni, amíg megjelenik a játék😊