Battle for Middle Earth 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Msot is fennt van a direkt X. Szala lehet hogy a demo megy 2000-en a full meg nem??
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
The Battle for midde earth II requries at least windows XP in order the run.
Es leall az egesz.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
lásd ezt az uzenetem #347 Win 2000 van
Csomagold ki tedd mountold be a Daemon Toolsba telepitsed fel crackeled és fut is.
Crack meg a gamecopyworld.com-on van.
Next PC upgrade: 2022
De én fel sem tudom rakni a jatekot ugy van meg ahogy letoltottem.
Vagyis kicsomagoltan van meg nm tok továbbjutni.
és ha letolteném ezt::The Lord Of The Rings Battle For Middle Earth 2 akkor lehet hogy nem irna ki ilyen hibauzenetet?
van egy kis problémám. leszedtem a dvd9-es ver-t, feltelepítettem, safedisc 4 hide-t bekapcsoltam, elindítom a játékot, és kiírja hogy hiba történt ezért leáll. ennek van valami orvossága?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
akkor kiírt valamit hogy nem talál valamilyen filet. És akkor felraktam a mellékelt direck X-et és jo volt a jetek ment normalisan.Semmi hibauzenet.
Most hogy letoltottem a teljeset uygen azt irta ki amit ez elso mondatban irtam. Pedig fennt van a mellékelt direck X.Bereakom daemon-ba elindulna az Install de aztán kampec.
Nem tudja valaki mi lehet a baj??<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
ugyan az a problemam mint sas6-nak. Kicsomagolom (dvd9) majd daemonnal mountolnam de kiir egy hibauzenetet, hogy az XP utolso frissitett verziojara lenne szukseg. No mar most eleve win2000 van a gepen de ugyan ez a problema volt a demonal is, csak ott megoldodott azzal, hogy felraktam a direct x legfrisebb verziojat.
Valaki talalkozott mar ezzel a problemaval, van ra megoldas?
Koszi
Elõbb utobb ugyis kiadják a dvd5-ös verziót.Addig meg nem szalad el a game.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
nekem is ugyan az a problemam mint sas6-nak. Kicsomagolom (dvd9) majd daemonnal mountolnam de kiir egy hibauzenetet, hogy az XP utolso frissitett verziojara lenne szukseg. No mar most eleve win2000 van a gepen de ugyan ez a problema volt a demonal is, csak ott megoldodott azzal, hogy felraktam a direct x legfrisebb verziojat.
Valaki talalkozott mar ezzel a problemaval, van ra megoldas?
Koszi
Mit kell tennem??
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P