Battle for Middle Earth 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fle go
Erdekes a demonal is ezt irta kis es azt a directx frissitessel meg lehetett oldani. Teljes jatek meg csak Xp-s lenne? Hm...

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Sas6
csak azt nem értem hogy akkor a demo miért mert 2000-n?

Sas6
dejo hogy csak XP-n fog menni😞

Istencsászár
érhetõen azt irta ki nemde? omg..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grebber
Exactly.Ez való igaz.

Next PC upgrade: 2022

Sas6
de a demonal is irta egy RUN fileban. És felraktam a direktX-et és már jo volt.

Msot is fennt van a direkt X. Szala lehet hogy a demo megy 2000-en a full meg nem??

Istencsászár
ilyen bonyolult és rettentesen nehezen megfejhetõ hibaüzit😊 win 2000 => nem megy! , win xp => MEGY! 😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sas6
Egészen pontosan ezt irja ki amikor berakom a daemon toolsba és elinditom az installt.

Sas6
Egészen pontosan ezt irja ki amikor berakom a daemon toolsba és elinditom az installt.

fle go
Nalam is ez a hibauzenet jon pont mint Sas6-nal:
The Battle for midde earth II requries at least windows XP in order the run.
Es leall az egesz.

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Sas6
de ha én berakom a daemon toolsba nem csinal semmit csak kiir egy hibauzenetet.

lásd ezt az uzenetem #347 Win 2000 van

grebber
Mi az hogy nem tudsz továbbjutni?
Csomagold ki tedd mountold be a Daemon Toolsba telepitsed fel crackeled és fut is.
Crack meg a gamecopyworld.com-on van.

Sas6
akarom mondani tudsz?

De én fel sem tudom rakni a jatekot ugy van meg ahogy letoltottem.

Vagyis kicsomagoltan van meg nm tok továbbjutni.

Sas6
zudsz adni egy linket?

grebber
Szedd le a Reloaded cracket és probáld meg.

Sas6
bátminz hogy ha ezt tölteném le

The.Lord.Of.The.Rings.Battle.For.Middle.Earth.2-RELOADED

Sas6
nekem most ez van meg: The Lord Of The Rings Battle For Middle Earth 2 CLONE DVD9-bC

és ha letolteném ezt::The Lord Of The Rings Battle For Middle Earth 2 akkor lehet hogy nem irna ki ilyen hibauzenetet?

Sas6
ugy gondoltam hogy Starforcos vedelme van de ugysem indult el hohy kihutam a meghatokat.

jah másik map nagyon jó volt 😊 írta hogy jönnek majd hajósok stb ilyen íjász tornyokat csináltam a partra vagy 5-6ot és teletömtem õket zöld íjásszal aztán elég sokat leszedtem míg én harcoltam hátbatámadtak 😄 oda is küldtem zöld íjászokta kaptak is a pofájukra aztán a parton szészedté a csapataimat meg a tornyokat is de a városban ugyan ez várta õket közbe a hajóikat hátba támadtam 😊 izgis mapp volt teccet nagyon.
Sas6
neked XP-d van?

grebber
Azt azért nehezen emésztem meg hogy a nagy feltöltö arányhajhászok miért nem csináltak már DVD5-ös verziót mert lehet vinnék mint a cukrot 😄

Mattmaster94
üdv!

van egy kis problémám. leszedtem a dvd9-es ver-t, feltelepítettem, safedisc 4 hide-t bekapcsoltam, elindítom a játékot, és kiírja hogy hiba történt ezért leáll. ennek van valami orvossága?

Sas6
nekem egy Win 2000 gepem van.

Sheltem
De faszért küldte el kétszer?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Nincs mit. A következõ map nehezebb lesz.. Ott meg arra ügyelj a hajósnál hogy az archery 4. egységéböl (zöld íjász) gyárts sokat. Elsõre megszívtam hiába volt légiónyi seregem de a zõd íjászok aprítanak.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Nincs mit. A következõ map nehezebb lesz.. Ott meg arra ügyelj a hajósnál hogy az archery 4. egységéböl (zöld íjász) gyárts sokat. Elsõre megszívtam hiába volt légiónyi seregem de a zõd íjászok aprítanak.

Sas6
a demoban volt egy RUN file amibe ezt irta:: The Battle for midde earth II requries at least windows XP in order the run. És ha el akartam inditani a jatekot
akkor kiírt valamit hogy nem talál valamilyen filet. És akkor felraktam a mellékelt direck X-et és jo volt a jetek ment normalisan.Semmi hibauzenet.
Most hogy letoltottem a teljeset uygen azt irta ki amit ez elso mondatban irtam. Pedig fennt van a mellékelt direck X.Bereakom daemon-ba elindulna az Install de aztán kampec.
Nem tudja valaki mi lehet a baj??<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>

thx a helpet...neked lehet szánalom szint nekem nem😊nemvok 1 kockafejû stratéga sõt kifejezetten útálom...de ez megfogott😊thx még 1x.
Sheltem
Kurvaegyszerû. Építesz egy archery épületet a nagy csarnokba(a sárkány alá) gyártasz 3-4 csoport axedobálót és leírtod a sárkányt. Nem tudom hogy lehet ilyen helyen elakadni 😊 Szánalomszint.

fle go
Nekem tovabbra is ez a bajom😞
ugyan az a problemam mint sas6-nak. Kicsomagolom (dvd9) majd daemonnal mountolnam de kiir egy hibauzenetet, hogy az XP utolso frissitett verziojara lenne szukseg. No mar most eleve win2000 van a gepen de ugyan ez a problema volt a demonal is, csak ott megoldodott azzal, hogy felraktam a direct x legfrisebb verziojat.
Valaki talalkozott mar ezzel a problemaval, van ra megoldas?
Koszi

3. vagy 4. map lehet a jó campingben és kikéne nyírni 1 baszott nagy sárkányt. namost kinyirtam mindenkit még a sárkány barlangjában is bentvok. meghalt minden egységem csak a 2hero maradt és a törpéknél nemtok olyan egységet építeni aki kitudná nyirni a sárkányt aszongyák túl messze van....harcikocsi íjászokkal.....mire van akkór???hihetettlen....pls help
grebber
Tuti hogy müködik!

fle go
furcsa lenne a demo meg mukodott win 2000-en

ha a gamez.free.hu -ról szedem le a reloaded félét az tuti hogy mükszikû?? valaki mondana véleményt????????????????????????pls
grebber
Elmondom neked már régóta tudjuk.

TheSandman
Win2000? Aztakurva, szerintem könnyen elképzelhetö ám hogy csak xp-n fog menni...

TheSandman
Elmondom nektek gyorsan hogy már egy reloaded féle patch-crack is kijött a játékhoz... Rakjátok fel.

fle go
#332 erre nem tudja valaki a megoldast? vagy a teljes game csak XP-n fut?

grebber
Én tudom hogy könnyen megcsinálható,de nem fogom emiatt az arányomat rontani.
Elõbb utobb ugyis kiadják a dvd5-ös verziót.Addig meg nem szalad el a game.

bon
Könnyen megcsinálható. Leírás az nforce forumában.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

grebber
DVD5 verziót a népnek!

fle go
Udv!
nekem is ugyan az a problemam mint sas6-nak. Kicsomagolom (dvd9) majd daemonnal mountolnam de kiir egy hibauzenetet, hogy az XP utolso frissitett verziojara lenne szukseg. No mar most eleve win2000 van a gepen de ugyan ez a problema volt a demonal is, csak ott megoldodott azzal, hogy felraktam a direct x legfrisebb verziojat.
Valaki talalkozott mar ezzel a problemaval, van ra megoldas?
Koszi

Sas6
Ha berakom a daemon tools-ba és elinditom akkor ugyanaz a hibauzenet jon ki mint de demonál azelott hogy fel raktam volna a direct x 9.0c verziojat.

Mit kell tennem??

Vegyétek úgy mintha nem is szólaltam volna meg. Most jutott eszembe hogy a reloadosban már benne van a crack<#vigyor3>.Most rakom fel. Holnap pedig egésznap nyomatni fogom.<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

bon
ott kell lennie a cracknek a lemezen.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Jó mostmár sikerült csak volt egy kis keveredés a reolad meg a dvd9-es között. Na a lényeg az hogy a reolados van. És ahoz kell valami crack vagy valami?

egypszichonauta
köszi,köszi,köszi<#taps>

bon
Másold be a játék könyvtárába és irasd felül az eredetit vele

bon
az a crack