Battle for Middle Earth 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sas6
értem de nem nagyon érdekel

tomee14
playmate 2dik helyezett

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

Sas6
az nekem is kéne😊

j0nNyKa
nekem nagyon bejon, 1nel jobb mindenkepp, es a sok faj kozt biztos megtalalod a neked tetszot, en pl ijaszparti vagyok, elf ijaszok pedig eleg durcak, mellejuk egy altalam krealt elfijasz hirocska, es jok is vagyunk 😛 a war of the ring mode nagyon fasza lett, valami oasmit kell elkepzelni mint a riziko nevu tarsasjatek... osszesegeben faszas.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Valaki segítsen,honnan tudom letölteni a Battle for middle earth 2 magyarítását? Köszi.

Sas6
Milyen Kelemn Anna????????

tomee14
A békás képrõl!!!!!! jobb klik rajta, kép megjelenítése, ha igy se jo akko frissítés és akko ok!!!!!!!!!!!!!! Ez amugy a Kelemen Anna

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

Sas6
Én segitek ha kell de nem a honlapszerkesztési részében ugyanis nem nagyon tok honlapot szerkeszteni ami van honlapom azt is a haverommal csináltam.Ha kell más segitseg szolj.<#circling>

egypszichonauta
1E4C-5P79-3187-65BA-0DEV
5TBB-SUKR-5658-H243-CDEV
2RAA-L72A-EC1B-U094-JDEV
4C55-E8LE-9O74-K217-6DEV
AE8Y-ZHFL-JI3B-A09E-CDEV
tessék

Sas6
a farmok azok amik a pénzt hozzák. Vagyis hát a bányák.

Hi!

Légyszi valaki írjon egy serialt mert nekem nem volt benne a szöveges dokumentumomban.Ha nem is ide ,de akkor légyszi legalább az [email protected] e-mail címre elõre is köszi.

SLICK
nah végre a héten én is tolom a gamet 😊

a bennert ki kreálta??? jó lett 😉 már csak egy házigazda kell aki spammot töröl, meg én megpróbálok egy FAQ-t összehozni, de ahhoz kell a segítségetek is -.-

matyi08
és melyikek a farmok? bocsi, ez lehet, hogy hülyén hangzik, de nem tom.

Sas6
patch nélkul nem is megy??

Shan
Adott: winxp

Feladat: reloaded verzió kicsomagol, bemountol, 1.01 peccs feltelepít, crack (dll) bemásol, jáccik...ENNYI.
Sas6
jo lett a banner😊

Tetszik!<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Hi valaki a gémrõl is irna valamit? Nem csak hogy nekem igy nem indul, úgy nem indul? Egyáltalán valaki már játszott vele?
Shan
az egy segédprogram, ami segít feltelepíteni az egeret, meg a billentyûzetet, meg színes is.
Sas6
mi az a win2k?

Sas6
Tényleg ha kikapcsoljuk hogy ne legyen gyûrõ akkor azt az ellenfélhez kerul automatikusan??

AnarchoiD
megy 😉 (egy win2k user)

es nemkell semmi registry basztatas se ... 😉

(nemcsoda hogy megy hiszen a demo/beta is ment 2k-n 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Zsolo007
Tényleg a nagy térkpen nem lehet megszerezni a gyûrût?

Akkor szoktassuk vissza a népet 😊
Egyenlõre nem sokat játszottam vele, de jobban tetszik mint eaw pedig 2 hónapja még nem eztmondtam volna.

A gyûrû megszerzése mondjuk kissé megerõszakolja a hangulatot, szerintem jobb kikapcsolni a rohangáló gollamot, de legalább állítható.

Késõbb tán hosszabban is írok...

Scá. tom volt már róla szó de tudna vki cd keyt adni mer nekem semmit sem akar elfogadni. Ami a játék könyvtárában lenne nem jó, nem akarja megnyitni sehogy se, pedig kipróbáltam amit mondtatok. A neten sem találtam jót egyet sem fogadott el. tudna vki adni aki már elindította és ment vele?

Rip
Torrent, vagy válassz a kismillió warez lap közül. Konkrét neveket hadd ne kelljen írni.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Zsolo007
Sajnos így van 😞

Rip
Építs farmot növeld a populáció max. számát...
Most neked 855/900
Gondolom egy csatahajó építése több, mint 45 CP-ba kerül.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

no warez

sg már régen nem a reviewokról és az élménybeszámolokról szól 😞

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Szevasztok! tudnátok nekem segíteni, hogy honnan töltsem le?? mert átnéztem a fórumot de nem találtam... ha valaki tudna segíteni rajtam: plííííííízz
matyi08
az rendben van, de mikor akarom csinálni a hajót, akkor azt írja, hogy not enought common points. ezzel mit csináljak, hogy tudjak építeni?

Zsolo007
Rakj már fel egy k***a Xpt és akkor minden jó lesz vazze 😄.
Már rég fentlenne az xpd, ha nem sírással töltenéd az idõt.
Ha meg nem akarsz/tudsz felrakni XPt akkor meg ne spammold tele a topicot a sírásoddal.

Az a vicces, hogy még az égvilágon senki nem írt semmilyen reviewt. Emberek, tapasztalatokat! Kutyát se érdekli, hogy kinek mennyire nem megy. Egyszerûen szánalmas.

Nekem is van olyan gém ami nem indul elsõre és veszõdni kell vele, de nem sírom tele az adott játék topicját. Ha warezolni akarsz tanuld meg hogy mennek ezek a dolgok, ha nem akarod megtanulni ne warezolj! Mindennek megvan az ára, ennek nem forintban mérik az árát, ennyi.

Sas6
baromira irigyellek hogy megy neked a jatek. De én nem tom felrakni😞(((((((((((

Sajnalom de nem tom megmondani neked mit csináljál majd taán a tobbiek.

Neked XP-d van??

csinálj legalább 4 csatahajót hogy ,egküzdj a Corsairs ek ellen

matyi08
Most mit is csináljak? bocsi, ha hülyeség, de utáltam eddíg a stratégiát, de ez megtetszett, és most nem tudom hogyan menjek tovább. na szóval itt egy kép, mit is csináljak? légyszi magyarázd el!

grebber
Nekem XP-van SP2-vel és tuti megy normlisan még nem probáltam ,mert nem fogom ezért rontani az arányomat majd leszedem ha lesz dvd5 verzió.

Next PC upgrade: 2022

Az a rengeteg XXX kb 8 db WAOOOOOO 😄

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Sas6
neked XP-d van amugy?

Akkor maradok a Reloadedesnél. Bár valszeg az abban lévõ crack jó a másik verzióhoz is. Mennyire vártam már ezt a játékot. RTS Rulez. LOTR Rulez.
Na másfél nap és lenn is van. 😊
Sas6
én ezt toltottem le CloneDvd és nekem nem volt jo menrt nem XP-m van. Szal nem tom😞
Nem tom ha én letolteném a Reloadedeset akkor menne-e a win 2000-en?

Meha a crackosat választom akkor nem lehet majd paccsolni. Már kedzem megszokni az emuláló progikat.
Sas6
jah értem.

Neked XP-d van és megy normalisan?

grebber
Az hogy nemértik meg az emberek hogy onnan nem enegedik a linkelést.
Mintha csak az az 1 rohadt képfeltöltö oldal létezne.

Next PC upgrade: 2022

Hello melyiket töltsem le az ftp-rõl a CloneDvd-set vagy Reloadedeset? Melyik mûkszik tutira?
a magyaritás mikor készül el??

ALien

Sas6
mi ez a béka már máshol is láttam??

Sas6
az azt jelenti hogy mennyi hely kell neki. Épitsél farmokat hogy növeld a populáciot.

matyi08
Mik azok a command pointok? mert most például akarok építeni hajókat, hogy tovább tudjak menni, de nem engedi, mert: Not enought command points. de már máskor is volt bajom vele. mi ez?