Battle for Middle Earth 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
5TBB-SUKR-5658-H243-CDEV
2RAA-L72A-EC1B-U094-JDEV
4C55-E8LE-9O74-K217-6DEV
AE8Y-ZHFL-JI3B-A09E-CDEV
tessék
Légyszi valaki írjon egy serialt mert nekem nem volt benne a szöveges dokumentumomban.Ha nem is ide ,de akkor légyszi legalább az [email protected] e-mail címre elõre is köszi.
a bennert ki kreálta??? jó lett 😉 már csak egy házigazda kell aki spammot töröl, meg én megpróbálok egy FAQ-t összehozni, de ahhoz kell a segítségetek is -.-
Feladat: reloaded verzió kicsomagol, bemountol, 1.01 peccs feltelepít, crack (dll) bemásol, jáccik...ENNYI.
es nemkell semmi registry basztatas se ... 😉
(nemcsoda hogy megy hiszen a demo/beta is ment 2k-n 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Egyenlõre nem sokat játszottam vele, de jobban tetszik mint eaw pedig 2 hónapja még nem eztmondtam volna.
A gyûrû megszerzése mondjuk kissé megerõszakolja a hangulatot, szerintem jobb kikapcsolni a rohangáló gollamot, de legalább állítható.
Késõbb tán hosszabban is írok...
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Most neked 855/900
Gondolom egy csatahajó építése több, mint 45 CP-ba kerül.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Már rég fentlenne az xpd, ha nem sírással töltenéd az idõt.
Ha meg nem akarsz/tudsz felrakni XPt akkor meg ne spammold tele a topicot a sírásoddal.
Az a vicces, hogy még az égvilágon senki nem írt semmilyen reviewt. Emberek, tapasztalatokat! Kutyát se érdekli, hogy kinek mennyire nem megy. Egyszerûen szánalmas.
Nekem is van olyan gém ami nem indul elsõre és veszõdni kell vele, de nem sírom tele az adott játék topicját. Ha warezolni akarsz tanuld meg hogy mennek ezek a dolgok, ha nem akarod megtanulni ne warezolj! Mindennek megvan az ára, ennek nem forintban mérik az árát, ennyi.
Sajnalom de nem tom megmondani neked mit csináljál majd taán a tobbiek.
Neked XP-d van??

Next PC upgrade: 2022
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Na másfél nap és lenn is van. 😊
Nem tom ha én letolteném a Reloadedeset akkor menne-e a win 2000-en?
Mintha csak az az 1 rohadt képfeltöltö oldal létezne.
Next PC upgrade: 2022
ALien