2654
-
gallik #889 Egy picit azért visszaolvashatnátok, vagy a keresőt is lehetne használni.Két kattintás! Már rég megtalálhatáttok volna! Ld: #762
-
#888 naggyából.. ha belépsz játékon belül a networkben és vki csinált már játékot akkor látod, ha nem csinált még senki akkor értelemszerűen nem :) olyan ez mintha lanpartyt nyomnál -
#887 szóval csinálok egy networkot, belépek a játékba és ott lesz a networknél ugye? -
#886 nagy network :P én vagyok a második felhasználó! :D -
#885 valszeg a SPITFIRE verzió a hibás. ez is egy védelemfajta, amit a SPITFIRE-féle verzióból nem szedtek ki. próbálj másikat (collector's, reloaded).
nekem is ez van meg és uez a problémám. mindent kipróbáltam, amit az isonews és az nforce fórumain írtak emberek, de sehogy sem tudtam megcsinálni. szóval most én is töltök egy másik verziót. ez van. :( -
#884 network neve:bfmehun
jelszó:bfmehun -
#883 én hostolok! add meg az e-mailodat plz! -
#882 ha valaki hostol egy nagy hamachi bfme2 networkot megdobhatna elérésekkel :) -
#881 már rohadtul szeretnék multizni, de nem tom, hogy hogyan műkszik a hamachi!Fölteszem, accountot csinálok, eddig megvan!Hogyan tovább??? -
heradam #880 de én már vagy háromszor ujraraktam a játékot, és a másik gépemen is ugyan ezt csinálja... nem tom h mit lehetne csinálni... -
ssk3 #879 ilyen nekem az első részben volt a windows újrarakás után, úgy hogy a játék megmaradt, a windows új, és nálam is ugyan ez volt a helyzet!!!
Újraraktam a játékot és ismét kiválóan működött:) -
heradam #878 Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, h az elsö pályán mért hallnak meg az embereim mikor találkozunk a törppel és elronddal? Felrobbannak az épületek és kiirja h game over... Nem tom h mért lehet ez. Skirmish modban is hasonlo a helyzet, 3 perc után meghallnak az egységeim. Kérlek segitsetek mert már nagyon szeretnék vele jáccani.
Köszönöm: heradam -
#877 mi a hálozat neve ahol ti szoktatok lenni? -
heradam #876 Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, h az elsö pályán mért hallnak meg az embereim mikor találkozunk a törppel és elronddal? Felrobbannak az épületek és kiirja h game over... Nem tom h mért lehet ez. Skirmish modban is hasonlo a helyzet, 3 perc után meghallnak az egységeim. Kérlek segitsetek mert már nagyon szeretnék vele jáccani.
Köszönöm: heradam -
#875 huh neked minden játékod eredeti???? -
gallik #874 Feltelepíted, account készítés, csatlakozás a hálózathoz! -
#873 kint kell erődöt épiteni a vársosban nem bennt a barlangban... -
PeToth #872 Üdv! Azt szeretném megkérdezni, hogy a Blue Montain pályán hogy a francba kell megölni a sárkányt? Rengeteg balta dobálós törpöt csináltam (többet már nem tudok) és mindig marad valamennyi energiája és elrepül. Ha valaki tud valami jó taktikát az ossza meg velem legyen szíves. -
Rusy #871 A collectors teljesen más mint a sima még a menüje is más, de gondolom benne van a collectorsba minden ami a simába csak az extrákat tették külön dvdre -
#870 Hogyan kell használni a Hamachi-t?XD -
#869 En tudook!! Bemesz a boltba es megveszed.. =] -
Bandy11 #868 Had kérdezzem meg mit takar ez a bonus dvd(amelyik mindnkinek hibás) mindenki oda van érte mi van rajt? -
#867 Nem feltétlenül jelzi az ellenőrzés a hibás file-t, mivel lehet hogy már az ellenőrző összegben is a hibás adat van, szóval így olyan neki mintha nem lenne hiba. Márpedig valamelyik file sérült. -
#866 Ha valaki talál müködö
akkor légyszives szoljon
-
#865 itt nem ir hibát
a winrar már dobja
-
#864 én wandoorol töltöttem le és ugyan az a hiba,futtasd le az SFV ellenörzö progit ott kifogja dobni hogy melyik file a hibás nálam a 27-es -
#863 az az utso és sajna nem a legkiralyabb. -
#862 vki aki végig nyomta már a gonoszokkal meg tudná mondani,hogy a rivendelles az utolsó pálya vagy van még?kösz -
#861 program kellene, de mivel nem gyors a netem meg msot kicsit takarékra kell fogni (mert so ka számla) nem nagyon van időm rá... de próbálom összeírogatni amik fontosak, de más segítségét is szívesen fogadom, egyedül nem emgy :D -
Rol3 #860 Igen. Minden megvan csak éppen a feladatoknál nincs kipipálva.
Elölről meg nincs sok kedvem kezdeni a pályát. -
St-Norbert #859 és építettél erődöt? -
gallik #858 Minek cheat hozzá ? -
Kako13 #857 The.Lord.Of.The.Rings.Battle.For.Middle.Earth.2.CE.BONUS.DVD-bC
ha vkinek sikerül kicsomagolni és elindítani pls írja le honnan szedte le , nekem sajna hibás a képfájl pedig semmi CRC hiba nincs.... GameLand-ról tölöttem
-
#856 hogyáll már a F.A.Q.? -
VGQ #855 oks a multi megvan..sry nem olvastam sokat lejebb:p
de a mapok kellenének.. -
VGQ #854 hi.nem tudja valaki honnan tudok letölteni extra mapokat a gaméhoz??
Vagy hogy esetleg hogyan lehet vele háloban játszani?
a baj az hogy a gép tul gyenge:(( 3 brutál gépet megeszek reggelire..még 4et nem probáltam,na jo azért 8an erösek voltak:D -
#853 nem műkszik a daylighttos triner plz aki tud segítsen -
#852 nem bocs
-
#851 Akinek cheat kell
-
Rol3 #850 Én is elakadtam. Az 5. vagy 6 pályán, ahol egy barlangból kell visszaverni a mordor 3 támadását. Már vissza is vertem, meg az épületeit is leromboltam mégse enged tovább.
A feladatoknál azt írja, hogy hiányzik:
- THE THONE OF EREDOR MUST NOT FALL
- DEFEAT THE THIRD WAVE OF MORDOR ATTACKERS
- BUILD A FORTRESS IN DALE
Nem értem miért nincs vége a pályának.