2654

FAQ

• gallik
    Egy picit azért visszaolvashatnátok, vagy a keresőt is lehetne használni.Két kattintás! Már rég megtalálhatáttok volna! Ld: #762
  • BlackShadow
    naggyából.. ha belépsz játékon belül a networkben és vki csinált már játékot akkor látod, ha nem csinált még senki akkor értelemszerűen nem :) olyan ez mintha lanpartyt nyomnál
  • Gebe7636
    szóval csinálok egy networkot, belépek a játékba és ott lesz a networknél ugye?
  • BlackShadow
    nagy network :P én vagyok a második felhasználó! :D
  • lwb
    valszeg a SPITFIRE verzió a hibás. ez is egy védelemfajta, amit a SPITFIRE-féle verzióból nem szedtek ki. próbálj másikat (collector's, reloaded).
    nekem is ez van meg és uez a problémám. mindent kipróbáltam, amit az isonews és az nforce fórumain írtak emberek, de sehogy sem tudtam megcsinálni. szóval most én is töltök egy másik verziót. ez van. :(
  • Gebe7636
    network neve:bfmehun

jelszó:bfmehun
  • Gebe7636
    én hostolok! add meg az e-mailodat plz!
  • BlackShadow
    ha valaki hostol egy nagy hamachi bfme2 networkot megdobhatna elérésekkel :)
  • Gebe7636
    már rohadtul szeretnék multizni, de nem tom, hogy hogyan műkszik a hamachi!Fölteszem, accountot csinálok, eddig megvan!Hogyan tovább???
  • heradam
    de én már vagy háromszor ujraraktam a játékot, és a másik gépemen is ugyan ezt csinálja... nem tom h mit lehetne csinálni...
  • ssk3
    ilyen nekem az első részben volt a windows újrarakás után, úgy hogy a játék megmaradt, a windows új, és nálam is ugyan ez volt a helyzet!!!
    Újraraktam a játékot és ismét kiválóan működött:)
  • heradam
    Sziasztok!
    Egy olyan kérdésem lenne, h az elsö pályán mért hallnak meg az embereim mikor találkozunk a törppel és elronddal? Felrobbannak az épületek és kiirja h game over... Nem tom h mért lehet ez. Skirmish modban is hasonlo a helyzet, 3 perc után meghallnak az egységeim. Kérlek segitsetek mert már nagyon szeretnék vele jáccani.
    Köszönöm: heradam
  • Gebe7636
    mi a hálozat neve ahol ti szoktatok lenni?
  • heradam
    Sziasztok!
    Egy olyan kérdésem lenne, h az elsö pályán mért hallnak meg az embereim mikor találkozunk a törppel és elronddal? Felrobbannak az épületek és kiirja h game over... Nem tom h mért lehet ez. Skirmish modban is hasonlo a helyzet, 3 perc után meghallnak az egységeim. Kérlek segitsetek mert már nagyon szeretnék vele jáccani.
    Köszönöm: heradam
  • FCH kari
    huh neked minden játékod eredeti????
  • gallik
    Feltelepíted, account készítés, csatlakozás a hálózathoz!
  • Guer
    kint kell erődöt épiteni a vársosban nem bennt a barlangban...
  • PeToth
    Üdv! Azt szeretném megkérdezni, hogy a Blue Montain pályán hogy a francba kell megölni a sárkányt? Rengeteg balta dobálós törpöt csináltam (többet már nem tudok) és mindig marad valamennyi energiája és elrepül. Ha valaki tud valami jó taktikát az ossza meg velem legyen szíves.
  • Rusy
    A collectors teljesen más mint a sima még a menüje is más, de gondolom benne van a collectorsba minden ami a simába csak az extrákat tették külön dvdre
  • Gebe7636
    Hogyan kell használni a Hamachi-t?XD
  • fishBNS
    En tudook!! Bemesz a boltba es megveszed.. =]
  • Bandy11
    Had kérdezzem meg mit takar ez a bonus dvd(amelyik mindnkinek hibás) mindenki oda van érte mi van rajt?
  • Hooligan666
    Nem feltétlenül jelzi az ellenőrzés a hibás file-t, mivel lehet hogy már az ellenőrző összegben is a hibás adat van, szóval így olyan neki mintha nem lenne hiba. Márpedig valamelyik file sérült.
  • FCH kari
    Ha valaki talál müködö
    <span class="bb-style-medium"><span style="color:blue">The Lord Of The Rings Battle For Middle Earth 2 CE BONUS DVD-t</span></span>
    akkor légyszives szoljon

• FCH kari
    itt nem ir hibát
    a winrar már dobja
  • FCH kari
    én wandoorol töltöttem le és ugyan az a hiba,futtasd le az SFV ellenörzö progit ott kifogja dobni hogy melyik file a hibás nálam a 27-es
  • zoli80
    az az utso és sajna nem a legkiralyabb.
  • egypszichonauta
    vki aki végig nyomta már a gonoszokkal meg tudná mondani,hogy a rivendelles az utolsó pálya vagy van még?kösz
  • SLICK
    program kellene, de mivel nem gyors a netem meg msot kicsit takarékra kell fogni (mert so ka számla) nem nagyon van időm rá... de próbálom összeírogatni amik fontosak, de más segítségét is szívesen fogadom, egyedül nem emgy :D
  • Rol3
    Igen. Minden megvan csak éppen a feladatoknál nincs kipipálva.
    Elölről meg nincs sok kedvem kezdeni a pályát.
  • St-Norbert
    és építettél erődöt?
  • gallik
    Minek cheat hozzá ?
  • Kako13
    The.Lord.Of.The.Rings.Battle.For.Middle.Earth.2.CE.BONUS.DVD-bC

ha vkinek sikerül kicsomagolni és elindítani pls írja le honnan szedte le , nekem sajna hibás a képfájl pedig semmi CRC hiba nincs.... GameLand-ról tölöttem
  • Sas6
    hogyáll már a F.A.Q.?
  • VGQ
    oks a multi megvan..sry nem olvastam sokat lejebb:p
    de a mapok kellenének..
  • VGQ
    hi.nem tudja valaki honnan tudok letölteni extra mapokat a gaméhoz??
    Vagy hogy esetleg hogyan lehet vele háloban játszani?
    a baj az hogy a gép tul gyenge:(( 3 brutál gépet megeszek reggelire..még 4et nem probáltam,na jo azért 8an erösek voltak:D
  • Gebe7636
    nem műkszik a daylighttos triner plz aki tud segítsen
  • Gebe7636
    nem bocs

• Gebe7636
    Akinek cheat kell
  • Rol3
    Én is elakadtam. Az 5. vagy 6 pályán, ahol egy barlangból kell visszaverni a mordor 3 támadását. Már vissza is vertem, meg az épületeit is leromboltam mégse enged tovább.
    A feladatoknál azt írja, hogy hiányzik:
    - THE THONE OF EREDOR MUST NOT FALL
    - DEFEAT THE THIRD WAVE OF MORDOR ATTACKERS
    - BUILD A FORTRESS IN DALE

Nem értem miért nincs vége a pályának.