2654
-
#809 Köszi szépen télleg az volt a baj! -
Dns5000 #808 Draz -
gallik #807 Igen igaz, valószínű a cdkey miatt, de a router is okozhatja állítólag.
Sztem még az eltérő verziók miatt is lehet.Ki tudja? -
gallik #806 játszanék, ha fenn lennél a hamachin :)
Mi a neved ? -
#805 a sok babralasnak ez a vege... -
Dns5000 #804 na valaki johetne jatszani -
Dns5000 #803 rossz serial ujra kell rakni es generalj egy ujat -
#802 Ez hihetetlen. Nekem is rossz a jatek. 3 perc 30 másodperc mulva minden meghal és azt irja hogy vesztettem:(( Miért van valaki nem tutja??
Nem tom hogy a hamachi nem-e kavarhatott be. -
#801 Mi a baj? -
#800 Nekem se megy a multi !
-
#799 Ez igy igaz sajna:(( -
Dns5000 #798 egyszer osszejott 4en is de 100bol kb 1szer jon ossze szoval nem erdemes vele szarozni vagy 3orat azzal szarosztunk tegnap hogy tobben jatszunk mint 2, valakit ugysem engedbe elsore, aztan miere csatlakozik addigra kivagja azt aki egybol tudodtt csatlakozni -
reder45 #797 dvd9 azjo verzio mert nekem a reloanded van meg
-
gallik #796 Mi játszottunk hárman is, nem dobott ki!
Viszont az igaz, hogy gyorsan kell x-elni -
#795 ha netán valaki letölti a bonusz dvd-t akkor ha mod van rá légyszi keressen meg mert én letöltöttem és sajnos a 27 file crc hibás.szoval akkor szeretném azt az egy filét ha átudná küldeni vagy valami, elöre is köszi -
#794 jó lenne már
-
#793 Aki igy szokott a Networban az felrakhat az MSN-be. [email protected] ez a cimem. Megbeszélhetunk idopontokat a warra:D -
#792 Mikor lesz kész a F.A.Q. mert már rengeteg kérdés van:( -
#791 Megy az patch-el is csak 1 vs 1 eket lehet jatszani,mert ha tobben akarunk akkor kidob. ja es gyorsan kell magad be X-elni -
Crazy Mate #790 Fegyél fel msn-en,még van néhány ötletem,majd elmondom. -
Crazy Mate #789 Milyen géped van?Nem szaggat? -
Crazy Mate #788 Lehet hogy patch nélkül müxik.Van msn-ed? -
Lazlo #787 jaja meg crack is -
Crazy Mate #786 Patchet felraktad? -
Lazlo #785 csak networkba robbanak fel az egységeim...:( 2x telepítettem újra és nem müxik....nemtom mit csináljak nem müxik...jáccani akarok!!!!!!!!!!! :(
-
Romel #784 Jó estét all! :)
Harcra fel!
Úgy gondolom, hogy készítek egy FAQ-t a tört játékhoz és mindenki megtalálja benne hibáinak orvoslását. -
Crazy Mate #783 Nekem is routerem van,ez baj a single playernél,vagy csak ha neten játszok?Nekem is volt felrobbanásos problémám az 1-ben,de akkor újratelepítettem,és utána ment... -
#782 Sajnalom én a routerhezt nem értek:(( Pedig jo lenne már egy nagyon játszani:) -
Crazy Mate #781 Sziasztok,itt van néhány cd-key:
EALU-FML8-V8QQ-2V8V-URLD,
ZXUL-6NLW-S3FR-5S3V-VRLD,
ECWW-EWVV-WWF2-6WWL-6RLD,
9EJ2-CBXK-N2Z3-4N2F-8RLD,
2VSS-XBAR-HMVE-HHM2-KRLD
-
Lazlo #780 kész feladom :( jézusékkal és galikkal is próbáltam és mindíg felrobbanok gép közben.....nekem simán fut soha seriálos probléma de felrobbanok....nemtom miért...a router miatt? kiiktatni nemtom...adjak hozzá potot vagy mit csináljak help valaki pls -
#779 Baromi jo ez a NETWORK csak ne lenne ez a serialos baj:( -
Paranoia #778 " TEHÁT AKKOR: 1,5 INKÁBB 2 HÉT MÚLVA SZERETNÉM PUBLIKÁLNI A FORDÍTÁST! Ez már végleges néven fog futni, nem lesz "Publikus Béta Teszt" néven kiadott változat.
Morpheu$ " -
#777 megvan koszi -
gallik #776 Vki tud ehhez a játékhoz manualt, kézikönyvet? (Egységek, hősők tulajdonságai stb.)
Köszi! -
Sheppard #775 Sziasztok!
Lenne egy nagy kérésem!
Kellenének a registery bejegyzések amiket betesz a game.
(Linux, emu, stb..., "használj windowst" kiméljenek)
Tud valaki segíteni?
Előre is köszi! -
Lazlo #774 gyerekek én vok pumba :) mondom hova írjátok a cd keyjt a játék mappám belül a support mappában van egy battle for middle earth 2 code.exe oda katt és oda írjátok a cd keyt és jáccunk már :D -
#773 Oda ahova a cd key-t keri az ujrainstallalaskor -
#772 ezt hova irjam? -
#771 Sas6: itt van egy generalt cd key : DDAS-YQLD-2CPQ-Q2CV-WRLD
-
gallik #770 Ja!
Akár wordben is kissebítheted a képet, ha oda illeszted be