Battle for Middle Earth 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egypszichonauta
lécci írd már le,hogy mit keressek?leszedtem egy olyat,hogy game.dat-azzal kell vmit csinálni?

bon
Pedig a gamecopyworld-on fent van, gondolom nem jól szedted le.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

egypszichonauta
vki plííííz segítsen,normális cracket honnan tudnék letölteni?wanadooról töltöttem le dvd9 bc-s vagy mi,mert letöltöttem vmit a gamecopyworldrõl de az csak 8kilobájt az exe,szal honnan tudnék?vagy ha vki megtenné hogy msnen átküldi annak még jobban örülnék,a címem:[email protected],köszi
<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>

bon
Miért csak nem azokat a fájlókat szeded le amik rosszak?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Nemigaz. Nagyba leszedtem a dvd9-es verziót tiszta happy voltam. Utána elkezdtem kicsomagolni és kiírta azt hogy sérült fájl<#wilting><#wilting>. Szal most szedhetem le a reolados verziót fa*** kivan.<#wow2>

Jézus........
Ojan pontos (J) mondt (dt a vége) Nem tudni te magyar?<#lama>
A magyar tanárom ugy megvágot volna mint a sicc! <#nyes>

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Én meg azt javaslom, hogy sûrûn olvasgasd a "Magyar helyesírási szabályai" c. könyvet.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

BaliBoy
Köszi Köszi Köszi Köszi Köszi Köszi !!! <#worship><#worship><#worship><#nevetes1>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Videókártyádtól is függ. Mindenesetre vegyél le az Aperture size-ból a BIOS-ban, ha ezt még lehet, és a késleltetési idõt is csökkentsd a bios-ban, persze még ha stabilan megy a memcsid. Állíts le 1-2 rendszerfolyamatot windowsban amit nem használsz sohasem. És próbáld meg játékindítás elõtt kipucolni a memcsid egy pucoló progival. Illetve egy kicsit növeld meg a lapozófájl méretét, mondjuk +1GB-ot adhatsz neki. 😊

Nem biztos hogy normálisan fog menni, mert ez az engine eléggé memcsizabáló, de próba cseresznye! 😊
bon
Szedjél hozzá crackot. http://www.gameburnworld.com/

BaliBoy
Sziasztok. Szeretnék egy kis segítséget kérni. Nem tudom elindítani a játékot mert indításnál folyamatosan azt a hiba üzanetet kapom, hogy a game.dat nevû file hibát észlelt és leállt. Két windowson is kipróbáltam de a helyzet változatlan maradt. Ez a verzió van meg nekem:
The Lord Of The Rings Battle For Middle Earth 2 CLONE DVD9-bC
Telepítés után kell még vele valamit csinálni? Carcket nem találtam mellette. Próbáltam hide-olni de azzal sem indul el.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Fyrex
mennyi esély van rá hogy 1,41 GHz, 256MB Ram-on vmilyen grafikai beállitás mellett élvezhetõ lesz a játék? 😊

Avanti Crociati!

grebber
Még véletlenül se adnék ki pénzt warezért.
Torrent powa!

Next PC upgrade: 2022

én esz ajánlom mindekinek mert 200ft 3nap és ugyan ojan gyors mindt wanadoo és ojan gyorsan rakják fel a gamekat http://gamez.fee.hu/

ALien

Zsolo007
Egészen korrekt lett a gém, elég sokat nyomtam ma. Jobb mint az elsõ rész, de sajnos még így sem jut túl egy tucat RTS szintjén 😞.

A hõsgenerálás elsõre fasza, kár hogy elfelejtettek kiírni, hogy melyik tulajdonság mit befolyásol. Mert míg a Health, és az armor meg health regen egyértelmû, addig a power nem az.

Az AI korrekt. Néha képes meglepni, használ cseleket, de nem mindíg...

Viszont a motor borzasztó, én nem tudom mit csináltak ezzel a szegény szerencsétlen Generals motorral, de sok egységnél (annyira azért nem sok, 5-6...) már eléggé belassul, nem akad, csak olyan mintha le lenne véve a játéksebesség. Zavaró... És a grafikai effektek, hasonlók lejebbvétele sem segít a dolgon. Egyébkétn nagyon jól néz ki, csakhát 😞

Zenék jók, egy részük az 1bõl lett átvéve, egy részük meg a filmbõl van, jók, megadják a hangulatot, bár néha kicsit kevésnek érzem õket, egy egy hosszabb csatában..

köszi

DVD5 -t mindenki tud csinálni csak kell hozzá egy Ultraiso progi( megtalálod pl.: mininova) és az nforce megfelelõ forum topikjában van egy kép, hogy mit lehet kiszedni a képfájlból,mivel azok lényegében csak a különbözõ - nem angol - nyelvi verziókhoz kellenek. Kipróbáltam és mükszi, kírtam DVD5-re utánna telepít majd 1.01 patch plusz reloaded ajándéka és megy minden símán.
Torrenteken tom,hogy fent van,mert már olyan oldalon regelve vagyok.De ez itt nem a reklám helye,ugy hogy ne is beszéljünk róla.KÖszi amúgy
kb 5,5 gigát foglal feltelepítve, wanadoon van a jó dvd9es és reloadedos verzió vagy torrent oldalakon (amiket nem fogunk megmondani itt ugye...)(már ez is sok volt szvsz)
Ha nem készül,akkor vkitõl átiratom.De ha készül akkor letöltöttem volna.Na de mind1 akkor.És mennyi helyet foglal miután feltelepítem?
bon
Lehet, hogy soha nem készül. Miért nem csinálsz magadnak DVD5-ös verziót?

valaki válaszolna?
Naaaa léci csak egy címet?!
(Ne a Wanadoo-t) :-)
Köszi

Hali!

Írnátok egy olyan oldalcímet ahonnan tuti, hogy a jó game-et töltöm le?

Köszke:Ákos

Császtok!
Meg tudnátok mondani hogy a BFME 2 milyen grafikán fog futni a
3ghZ-es gépen 1Gb rammal és 128mb videokártyával? köszi elõre is
Mikor készül hozzá egy DVD5-ös verzió?Feltelepítve mennyit foglal a játék?
Halfer
a RELOADED verziója is kész és jó a Crack-jük

Hogy áll a magyarosítás,tényleg??
remélem sikerült a magyarítás. <#vigyor2><#eljen><#nyes><#wink><#wink><#wink>

[Jakuza]
59x100MB, hat ez eleg lol.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

CalebJoe
Na és azt hogy kell?
grebber
Ugy hogy kiveszed belöle a felesleges nyelvi fájlokat és ugy irod ki.

urbijoe

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

bon
pl: kétrétegû lemezre

Ok, köszi mindnekinek, nfo-t megnyitja F3-mal.

CalebJoe
Kitömörítve egy 6giga az iso na ezt hogy kell kiírni?
nfo-t sem nyitja meg...:-/

Rip
.nfo-t vagy .txt-t keress, a .dat file-ban nem lesz benne.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Total commanderben F3
Igen, mért, az baj?
Off:
Tudom, tudom, de valaki nem tudna dobni az 1-hez egy serialt, mert a HOODLUM-ban lévõ .dat fájlt csak a jegyzettömb nyitja meg, de az is rosszul:-/

Vagy mondja meg valaki, hogy miveltudom normálisan megnyitni azt a fájlt, ha egyáltalán meg kell pls😞

Jah emg még egy kérdés! Kell az egyhez crack???

On:

Akkor a dvd9-eshez a sd4 kell? Most szedem nagyba 😄DDD

Mondom, hogy nincs rá szükség, egyébként van crackem is.
rage
Próbáld ki, szedd le a gamecopyworld-rõl...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

DVD9eshez nincs törés, SD4Hiderrel megy simán.
ÍÍÍÍÍ!! A hõsgenerálás nagyon zsír! kapásból készítettem is minden kasztból egyet😛

SLICK
vááááh hogy nekem meddig kell még várni a gamera :|

viszont a topikban lassan ott járunk, hogy kell házigazda meg kell egy FAQ is -.-

grebber
No érdekes hogy még senki nem csinált DVD5-ös verziót.Siessenek má waze.

rage
Gamecopyworld-ön már az 1.01-es patchhez is van törés

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10