Battle for Middle Earth 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Ojan pontos (J) mondt (dt a vége) Nem tudni te magyar?<#lama>#lama>
A magyar tanárom ugy megvágot volna mint a sicc! <#nyes>#nyes>
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Nem biztos hogy normálisan fog menni, mert ez az engine eléggé memcsizabáló, de próba cseresznye! 😊
The Lord Of The Rings Battle For Middle Earth 2 CLONE DVD9-bC
Telepítés után kell még vele valamit csinálni? Carcket nem találtam mellette. Próbáltam hide-olni de azzal sem indul el.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Avanti Crociati!
ALien
A hõsgenerálás elsõre fasza, kár hogy elfelejtettek kiírni, hogy melyik tulajdonság mit befolyásol. Mert míg a Health, és az armor meg health regen egyértelmû, addig a power nem az.
Az AI korrekt. Néha képes meglepni, használ cseleket, de nem mindíg...
Viszont a motor borzasztó, én nem tudom mit csináltak ezzel a szegény szerencsétlen Generals motorral, de sok egységnél (annyira azért nem sok, 5-6...) már eléggé belassul, nem akad, csak olyan mintha le lenne véve a játéksebesség. Zavaró... És a grafikai effektek, hasonlók lejebbvétele sem segít a dolgon. Egyébkétn nagyon jól néz ki, csakhát 😞
Zenék jók, egy részük az 1bõl lett átvéve, egy részük meg a filmbõl van, jók, megadják a hangulatot, bár néha kicsit kevésnek érzem õket, egy egy hosszabb csatában..
(Ne a Wanadoo-t) :-)
Köszi
Írnátok egy olyan oldalcímet ahonnan tuti, hogy a jó game-et töltöm le?
Köszke:Ákos
Meg tudnátok mondani hogy a BFME 2 milyen grafikán fog futni a
3ghZ-es gépen 1Gb rammal és 128mb videokártyával? köszi elõre is
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Tudom, tudom, de valaki nem tudna dobni az 1-hez egy serialt, mert a HOODLUM-ban lévõ .dat fájlt csak a jegyzettömb nyitja meg, de az is rosszul:-/
Vagy mondja meg valaki, hogy miveltudom normálisan megnyitni azt a fájlt, ha egyáltalán meg kell pls😞
Jah emg még egy kérdés! Kell az egyhez crack???
On:
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
viszont a topikban lassan ott járunk, hogy kell házigazda meg kell egy FAQ is -.-