2654

FAQ

• nestea
    mármint hamachin...
  • nestea
    Valaki próbál velem egy gémet?
  • Száddi
    Jah bocsi csak kicsit bamba voltam nem vettem észre hogy lehet lejjebb húzni is
  • gallik
    My heroes- ben! Ott lehet saját hőst csinálni!
    Minden tipusú hősnek más-más tulajdonsága van.Te választod ki, hogy melyik legyen, ahogy akarod. Szintenként adja a varázslatokat képességeket.Max 10 lehet.
  • Száddi
    Helló. Hogy kell a saját hősödnek új varázslatokat csinálni? Mert van olyan aki a saját készített hősének van forgószele meg ilyenek. Ja és nemcsak 4 varázslata van hanem 5. Az ilyet hogy kell csinálni mert én még nem jöttem rá.
  • Dns5000
    most tuti az segitett hogy atmentunk egy masik netre
  • BlackShadow
    lehet h tök random amúgy h mikor megy és mikor nem.. mondom én nem változtattam semmit és volt h ment volt h nem
  • fle go
    Ha visszaolvasol max 3 oldalt ki fog derulni mit kell tenned ahhoz, hogy mukodjon, csak vegyed a faradsagot!
  • Sas6
    Miért nem megy fel a patch?
  • Uborkasalata
    Én olvastam az 1 könyvet, de nem emlékszem h. említette volna, de sztem Móriában "teremnek".
  • Uborkasalata
    De nem megy fel a peccs!
  • Reyes
    A goblinok konkrétan nincsenek említve a könyvben, mint "kiindulási útvonal", de sztem Móriából indulnak:-/
  • CsőKujts
    Úgy döntöttem játszok egy eredeti War of the ringet. Szóval Szaruman Vasudvardból az elfek völgyzugolyból a törpék Khazad dum ból stb.. indulnak Arra nem emlékszik valaki, hogy a goblinok a történet szerint honnan indulnak? Könyvbe biztos van róla szó de már régen olvastam.
  • FCH kari
    a tronteremben kell kinyuvasztani,olyan törpöket csinálj amik dobálják a baltát,én még vittem oda egy-két parasztot is akikkel csináltattam illyász tornyokat,2 egység csali csapat,amivel szorakozik a sárkány,addig a parasztok tudnak épitkezni,a baltadobálo törpök nyugodtan dobálják a sárkányt
  • Atesz89
    A hősök meg nem tudnak nyilazni úgyhogy a levegőben nem tudom velük sebezni
  • Atesz89
    A trónterm beljejében le is száll? mert én csak a kapu betöréséig jutottam mert megjelent az a KIB****tt sárkány és volt sereg nincs sereg
  • Dns5000
    Na most jatszottam egy sraccal, elosszor csak egy lezart 1/1 es jatekot lattam vegigzongoraztuk, a faqban leirt dolgokat es ment,pedig routere is volt. Nem tudom melyik resz segitett, de valamelyik tuti.
  • Dns5000
    hosok sebzik csak normalisan, minel tott es nagyobb szintu legyen
  • Atesz89
    Én is a "trónteremben" akartam kinyíni de csak megkarcolgatni sikerült közben 300 teljesen feltápolt törpöm bánta eme akciót
  • Dns5000
    BS mar vagyok, probalkozzuk hata rajovok mi a problema
  • Dns5000
    Gammer azert gyere vissza hamachira ugy gondoltam hogy kibe kacpcs. tudom csak ki-t irtam :/
  • KaLóZ14
    nem mert a a rack-em NTFS-ben van de nem engedi kitömöríteni azt írja ki h adatolvasási hiba? Mért te blackshadow letöltötted már?
  • BlackShadow
    elképzelhető h fat32-es vinyóra akarod kitömöríteni ami max 4gigás fájlokat tud kezelni. ntfs kell
  • KaLóZ14
    Valaki aki leszedte ezt: The Lord of the Rings The Battle for Middle-earth 2 Collectors Edition Bonus DVD-t hogy kell kitömöríteni mert nekem nem engedi és nincsen crc hiba sem
    .
  • Csabye
    Hi all!

Multiban miért az elfek a legerősebbek?
    Amúgy gondolkodom rajta, hogy megvegyem e gamet eredetiben, biztos jo lehet multiban nyomni neten. ( A diablo2-t vettem meg utoljára erdetiben úgy 4 éve :)
  • BlackShadow
    a 'trónteremben' vagy már nememléxem miyen de jobbfelső sarokban van lehet csak legyőzni, középen a 2 barlang közötti átjárónál nem
  • Atesz89
    Hali a jók 4. küldetésében a sárkányt hogy lehet kiiktatni?
  • BlackShadow
    én most néztem emg h ha kitörlöm azt a sort akkor a hamachi-s ipt adja ki a játék.. kéne vki akivel tesztelni lehetne pár módszert.. van pár ötletem :)
  • nestea
    ja, nem jelenik meg semmi. Tehát, ha gamespy-om nincs, akkor nem is kell az a rész? Ok. akkor elvileg már menne a multi...
  • BlackShadow
    nekem sincs gamespyom :)
  • gallik
    Nekem nincs is az options.ini-ben ip cím sehol.És mégis megy !
    Talán azért mert nem tettem fel a Gamespy-t ?
  • gallik
    És ha beírod a start/ futtatás-ba hogy cmd, akkor nem jelenik meg a dos ablak ?
  • nestea
    Winfos Xp SP 2
  • BlackShadow
    ahogy nézem nálam automatikusan azt az ip-t kapja a játék ami a hálókártya címem de nemsegít.. délután ment, most nem
  • gallik
    Milyen op rendszered van ?
  • nestea
    Ha a futtatásba beírom, h cmd, akkor azt írja ki, h nem win32 alkamazás...
    Pedig a leírásból nekem az az ip cím beírós cucc nincs meg.
  • BlackShadow
    kösz:P a faq-ban megnézheti mindenki a bénázásomat? :D
  • Dns5000
    faq be kene tenni topicba
  • Peti0011
    Valaki nem tudja mikor lesz kész a magyaritas?
  • Dns5000
    valaki jon jatszani?