Battle for Middle Earth 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
ugyebar a legujabb daemont hasznalod .

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Fyrex
nem megy...

please insert correct cd-rom blabla bla

crackel pedig csak tölt egy ideig aztán nem történik semmi

Avanti Crociati!

Nekem az elsõ résznél vagy ennek a demójánál nem is tudom ugyanez volt a baja utána újraraktam és jó lett. Bocs már hogy segíteni akarok

j0nNyKa
ne jatszd a buzgomocsingot, ha nem tudod mit beszelsz, ne okoskodj

lazlo: a problemad mar kulfoldi forumon is felmerult, szerintem varni kell vmi patchre/fixre

Nem tom szerintem próbáld meg újra felrakni a játékot asszem ez a probláma, de nem száz. Te hogy raktad fel a patchet? lécci írd már le fontos lenne

na rájöttem a problémára. ati catalyst régi volt...legújabb omegát feltetettem vele és müxik.most másik kérdésem lenne. hamachin lanoztunk(neten)és ha nem indítjuk gyórsan el a játékot engem kirug magától mind1 gyórsan indítottuk jáccotunk erre meg 10-15perc után építkezek és felrobban mindenem és kiírja defeated....haverommal voltam a gép ellen õ volt elf énvoltam mondor vagy mi gép meg random. valaki tudja mi lehet a gáz?
Ja és ugyanezt meg tod csinálni a mordornál az attack trollal(asszem így hívják ez a legfejletteb troll ehez 3-as szintûnek kell lenie az épületnek, hogy meg tudd csinálni)

Arra lehet használni hogy elfogjaljál szörnyket pl: goblin, troll vagy sárkány.Csak azokat tudod elfoglalni amik se nem veled vannak se nem az ellenséggél (ez kicsit hülyén jött ki) szal érted

HI!
Mordornál azt a varázslatot ami egy troll-t ábrázol hogy, és mire lehet használni?

szijasztok.

nemtok már mit tanácsolni haveromnak ezért hozzátok fordulok. nem megy neki a gamma elindítja kijön a háttér kép hogy indulna tölt feketeképernyõ és újraindítja a gépet.......valami helpet pls
CSináltam hátteret magamnak,gondoltam megosztom veletek,mert én még nemtaláltam semmi kulutúrált...bfme 2 háttér
BaliBoy
<#falbav><#falbav> De hülye vagyok. 😊 A laptopról akartam átmásolni a mentéseket az asztali gépre. De a laptopon csak a játék mappáját osztottam meg. Miután ott nem találtam elkezdtem keresgetni az azstali gépen, hogy hol lehetnek. Meg is találtam ezt a mappát de ebben csak az options.ini file-t láttam mert még nem mentettem semmit sem. Köszi a segítséget! <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

A patchet be kell másolni a bfme2 mappn belül a patches mappába és onnan kell felrakni, de utána hogy mit kell még vele csinálni számomra még mindíg rejtély.

hi! Az árnyék problémára (pixeles) mi a megoldás? A patch-et feltettem, utánna dvd-t kér, ha átírom a dat fájlt, akkor meg úgy érzékeli hogy nincs patchelve és az árnyék ugyanolyan sz*r! Mit tegyek?
Na nekem nem tud segíteni senki. Amúgy nekem is mindegy hogy ki lesz a házigazda.

Elötte a rejtett fájlok és mappák megjelenitését kapcsold be:
C:\Documents and Settings\xyxyxyx\Application Data\My Battle for Middle-earth(tm) II Files
BaliBoy
Hey! Köszi! Megnézem!
[/b]És azt nem tudja valaki, hogy a játék a mentéseket hol tárolja?[b]

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Sas6
Köszi megtisztel hogy rám gondoltál de sztem magadat is odairhattad volna. Egyébként nekem is mindegy hogy ki lesz a házigazda csak legyen egy😊

SLICK
ez nagyon megtisztel... neke mtök mindegy a házigazada, de én szívesen elvállalom... zsal nem fogok megsértõdni ha más lesz 😊 én még a FAQ-t akrom megcsinálni de kell egy két progi és máris nekilátok...

Raylee
Safedisc 4 HiderDaemon Tools 4.03
bocsi egy kicsit összecsaptam, de talán segit elinditani a gamet....

Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....

Jah bocs csak már este volt és tiszta ideg voltam 😄. Na szal felrakja a patchet utána elindítom a játékot utána kiírja azt hogy újra kell indítani a gépet ezt meg is teszi aztán miutána újraindult megint felteszi és kezdõdik az egész elõröl. Bocsika ha egy kicsit értelmetlenül írok, de már nagyon idegesít hogy nem jön össze sehogysem.

j0nNyKa
"Ha újraindította a gépet utána megint felrakja a gépet és ezt írja ki:"

erre akarsz megoldast? sztem elotte olvasd el, mit irtal :]

Na senki sem tudja hogy mi lehet az enyémnek a baja? Lécci segítsetek

j0nNyKa
szerintem is max... hat nezzuk, ki volt eddig az ertelmesebbje a topicban ? :]

-Sas6
-Raylee
-SLICK

velemeny ? :]

Vkinek sikerült az egységeket 10-es szintûvé fejleszteni.
Én csak 5-ig tudtam,gyanús hogy ez a max.
Sas6
Most hogy igy visszaolvasom hihetetlenul sok a Spam<#conf> Ez ellen tenni kéne.

Sas6
Szerintem ugy kéne hogy elöszor is megszavazzuk a házigazdát és uténa szolunk a moderatoroknak hogy már megszavaztuk a házigazdát és a tobbi követelmény is meg van pl.1 éve legyen regisztrált stb stb. Szerintem😊

Bubbencs
A magyarosításról ezen az oldalon lehet olvasni: http://www.bfme.hu/news.php
Nem sokat írnak róla szinte semmit. Sajnos.

Ez meg mi?

Bubbencs
Nekem DVD-és változat van akinek nem megy cd-kéri az használja a sd4hide-ot ezt a programot a NFS underground-hoz használtam és kipróbáltam, hogy megy-e ezzel és lám mûködik.

Ez meg mi?

bon
bemásolod a cracket a játék könyvtárba és már mükõdik is, már ha a Reloaded verzió van meg. Ha nem akkor szerezd be valahonnét a cracket.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Fyrex
vki irja le pls hogy kell elinditani a dvd-s verziót

köszönöm!

Avanti Crociati!

Ki csinálja a magyarosítást? le lehet már tölteni valahonnan?? vagy valaki el tudja küldeni???
Ha újraindította a gépet utána megint felrakja a gépet és ezt írja ki: Please refer to the launcher.txt or patch.doc file in your Bfme2 directory for a list of changes included in this patch. Na ez mit jelent, vagy mit kell csinálni akkor? + Hogy a játékról is írjak: Szerintem nagyon vad elég jó lett egy ideig biztos ezzel fogok játszani<#taps><#taps> csak ez bosszant hogy nem tok neten játszani

SLICK
és hogy válasszunk???

j0nNyKa
Sracok lassan kezdjunk el megszavazni 1 uj hazigazdat, es valaki tarja ezt az adminok ele, mer kezd elszabadulni a butasag.

Na jó mostmár eljutottam odáig hogy felismeri a patchet úgy hogy be kellett rakni a patch mappába 😄 Mostmár már csak az a baja hogy amikor ráviszem a játékra kiírja azt hogy : Your computer needs to be restarted to continue the patch. Ezután úraindul aztán bejön rögtön a patch megcsinálja magát utána pedig megint ugyan ez van.

Raylee

Úgy tûnik, hogy a Battle for Middle-Earth 2 bétája és demója tartalmazza a késõbb érkezõ teljes játék szövegeinek nagyrészét, s ezen okból kifolyólag Morpheu$ vezetésével elkezdõdtek a fordítási munkálatok. A ~47000 sornyi szöveget tartalmazó pre(=béta) és promo(=demo) verziók lokalizálása során sikerült a Battle for Middle-Earth 1 szövegeinek egy részét (27000 sort...) átmenteni a most készülõ stratégiai csodába - gondolom, nem szükséges ecsetelgetni, hogy ez mekkora segítséget jelent a készítõk számára. Ha ilyen tempóban folyik a magyarítás, még a végén a játék megjelenése elõtt hetekkel letölthetõ lesz a magyarítás a netrõl, ami egyedülálló lenne a fordítások történelmében.
Addig is a galériában találtok pár kedvcsináló képet, nyugodtan nyálazzátok át õket!
-mindez a http://www.magyaritasok.hu/ oldalról származó hir,nézz át oda...

Raylee
-az EA magyar honlapján sok kép található

honan lehet letölteni ha eggyáltalán le lehet

iLove oHs.

Mondom hogy én nyomnák egyet de nem sikerül. Elindítom azt a hülyeséget utána ha elakarom indítani kiírja azt mint amikor nincsen crackelve utána crackelem és semmi változás. Valami ötlet? Azt nem kell valahova bemásolni vagy valami?

Senki nem akar nekem válaszolni?
na senki nem akkar nyomni egy BATTLE-t???
Raylee
-egy csata jelenet.....a screenshot prg segitett a képek rögzitésében.

Raylee
-lehet hõst szerkeszteni,tessék egy lány-Dzseni-

Hi!Lehet,hogy már lerágott kérdés,de kb mikorra várható a játék magyarosítása?

KÖszi
Raylee

lehet választani az "EVIL kampányt",tehát mikor a gonoszt irányitod...ime pár kép

ewuk
optionsban be lehet állítani, hogy lásd az egységek életét!
elinditod a lotrbfme2-65537-english.exe és utána ugyan ugy crackeled
egyszerüen csak az angolhoz szükséges fájlokat hagyod rajta a dvd a többit letörlöd 😄
Ti hogy raktátok fel a patchet lécci valaki segítsen. <#help><#help> Ja amúgy én szivesen bennelennék egy mecsben csak nem tom megcsinálni <#confused><#confused>. A játék az simán megy.