Battle for Middle Earth 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

urbijoe
milyen progival lehet megcsinállni hogy kiszedem a felesleges nyelvi file-okat?
hogy rá tudjam irni 4.7-es dvd-re?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

bocs HAMACHII-n 😄
nem akar vki multizni?? ha igen irjon ide olvasom (Manachii-n kersztül játszok neten 😄 és kell az 1.1es patch)
Crackem az van Reoladosan szedtem le csak nekem nem tom miért zárolva van az online beálllítások látszódik meg minden csak bevan szürkézve és nem lehet vele csinálni semmit. Te hogy csináltad meg hogy jó legyen az a patch.

j0nNyKa
kell meg 1 game.dat is hozza, hogy fusson, az ugymond a patch crackje

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Egy olyat én is töltöttem le. De azzal mit kéne csinálni? Mert ha felrakom kiírja azt hogy please insert cd-rom mármint a szokásost. Te azzal mit csináltál hogy jó legyen?

Sas6
Okés. Majd ha már mindenki fogja tudni hogy hogyan kell elinditani a játékot akkor majd elkezdheted asszem😊

j0nNyKa
azer nem allok neki a faqnak, mivel a hsz-ek 80%a abbol all, hogy hogy inditsuk el, most 1 kerdes miatt nem fogok faqt gyartani... majd ha lesznek ertelmes kerdesek, mint a tied, akkor esetleg

Sas6
A F.A.Q. hogy áll? Csak úgy érdeklõdésbõl😊

Sas6
Igy kell kérni a hõst? Köszi ezt jó tudni<#vigyor0>

j0nNyKa
reloaded-es verziohoz levo crack az alapbol 1 patchkent van jelen, lotrbfme2-65537-english.exe neven.. nem tudom, hogy emiatt van-e nekem, es neked nincs...

matyi: skirmishben van felul rules ful, ott ha ki van pipalva, hogy custom heroes, akkor megveheted az altalad krealt hirot a varban

matyi08
ha csinálok hero-kat, azokat hogy lehet berakni a játékba?

JonNyka neked van fent valamilyen patch vagy valami? Én az onptionson belül ott nem tok kattintani sehova + hova kell beírni a haverommnak az ip címét?

fle go
Nagyszeru😊
Engem is zavar egy dolog ugyan meg csak demot probaltam, hogy meg a masodik reszben sincs megoldva az hogy pl a Trollok pontosan celozzanak. Mint pl a sarkany tuzgolyoja ha rakattintok egy egysegre akkor az ha el is mozdul akkor is kozejuk lo. Jo lenne ha ez a funkcio a Trollokra kohajitogepekre is vonatkozna.

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

j0nNyKa
1 ingame screenshot, hirom vs 3 csapat :]

j0nNyKa
igy hirtelen a hero editorrol van 1 kepem:

BaliBoy
Most nem tudok képet felrakni, de hogy tényleg legyen szó a játékról is.
Nekem így egy pár óra játék után alapvetõen nagyon tetszik. De mintahogy semmi sem tökéletes, hát ez sem. 😊 Engem pl nagyon zavar, hogy nem látom az egységeim életét, csak sacc/kb tudom megmondani abból, hogy hányan alkotják még a formációt. Az is elég zavaró, hogy ha egyszerre több és több féle egység van kijelölve, akkor nem tudok úgy váltani közöttük, hogy a kijelölés ne szünnjön meg, de mégis egy másik egység dolgait lássam baloldalt. Remélem érthetõen fogalmaztam. Asszem talán a W3-ban van ilyen. Most pontosan meg nem mondom. Eleinte ami furcsa volt nekem az az épületek fejlesztése volt. Vagyis az, hogy ha pl. van egy barak akkor abban is lehet az egységek felszereléseit javítani, amiben valójában nincs semmi különös, csak annyi, hogy magukat az épületek szintjét lehet emelni, és nem úgy van mint pl. az AOE-ban, hogy korokat kell lépni a fejlõdésért és az globálisan hat mindenre. De miután hozzászoktam nagyon megtetszett. Az pedig utánna különösen tettszik, hogy én magam dönthetem el, hogy az egységek milyen dolgokkal legyenek 'felszerelve'.
A játék grafikáját tekintve nem alkottak hatalmas dolgot, de mégis vannak benne nagyon szép dolgok. Ilyen pl a környzeti textúra ami szerintem nagyon jól sikerült. Vagy a tûz. Ami a hangot illeti... hát errõl nem írok semmit, csak annyit, hogy GYU trilógia. Szerintem zseniális! Így elsõ szuszra ennnyi. 😄

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

megvan a collector's edition. Könny szökik a szemembe. 😊
Vki feljönne jácani hamchi-n keresztül csak kiakarom probálni,h megy:S
grebber
EZEN az oldalon van a DVD5 verzió! (Torrent természetesen)

Next PC upgrade: 2022

fle go
Akinek gurul a jatek, rakhatna fel par kepet
Mert tenyleg csak a nagy warezolasrol meg a hol talalomrol szol ez az egesz. Sajnos <#szomoru1>

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

79Alba
PC - The Lord Of The Rings - Battle For Middle Earth II (DVD5) 3,73GB

Hhol találtátok??????????????????,,

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;LaLiKám Csak OkOSAn&#9617;&#9618;&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;

Na végre sporolok fölös 2,2GB-ot.

hol találtad ???
megrendeltem 😊 ma megyek érte!
A legjobb stratégiai game. szerintem.
grebber
Na végre sporolok fölös 2,2GB-ot.

Next PC upgrade: 2022

j0nNyKa
meg mindig hamachival, es semmifele zarolas nincs -nalam legalabbis-

Helló. Na valaki rájött már hogy lehet interneten keresztül hálóban nyomni? Még mindíg nem találtam semmit. Amúgy az nem lehet baj hogy az optionsban az az oszlop hogy network vagy már nem tom mi az, hogy az le van zárolva.

ewuk
kár hogy a good kampány csak 8 pálya 😞
Raylee
csak ezt találtam,Peti0011 és remélem kielégit....elküldtem az e-mailedre is..

Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....

rage
Igen, köszi, ezt már korábban is betette valaki
Végül is, kinyomtattam, egész jó lesz,amíg nincs rendes két oldalas borító

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Fyrex
hali a dvd-s verzió van meg, és nem megy simán sd4 hide progival

ha linkelnétek egy krekket vagy egy ötlet hogy miért megköszönném

htx!

Avanti Crociati!

Sas6
Nem rossz kis borító,tetszik😊

Raylee
...ezt találtam,talán jó lesz<#eljen>

Sas6
A házigazda jogot meg kell majd szavazni.

SLICK
a FAQ elkészítése picit tolódik technikai gondok miatt :| elnézést

SLICK
én lennék szívesen házigazdi :|

rage
Van.
Sõt, az 1.01-es patchhez is van.
A gamecopyworld-ön megtalálod.
Egy db dat file.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Gyovai
Császtok van crack a játékhoz?????

rage
Látom, még ebben a fórumban is van aki azt hiszi, clone verzióhoz nem lehet használni a crackelt exet... Pedig miért ne lehetne,
s onnantól kezdve legalább nincs szükség emulálásra.

Letölthetõ, jó minõségû DVD borítót nem tud valaki a játékhoz ?

Sas6
Most látom elértük az 500-as hozzászóláshatárt.Lassan lehetne már házihazdát választani hogy a sok felesleges uziket törölje nem?

Hi!

Kicsit késve ,de köszi a serialokat.

Speed devil
Nem tudodm, hogy mi a hiba a Clone DVD-s változattal de nekem simán elindult SD4H progival nem is kellet hozzá crack!

Forza Atletico! Go Gunners! Go Go Red Wings!

Raylee

mint már irtam a RELOADED változat van meg nekem, ami könnyen elindul!Kell egy serial,ime:77H9-LP1M-6587-Z9BA-1DEV majd CRACK és tuti indul a game<#integet2>....örülök, ha segitettem<#wave>

SLICK
a picsába :C
bár annyi infóból ami itt van kivehettem volna hogy a game nem fér fel DVD-re :|, sazl még nem tom tolni 😞
egy FAQ-nak nevezett vmit sztem este összerámolok...

Sas6
Köszi!<#worship>

Raylee
http://m0001.gamecopyworld.com/games/redirect/cd_protection_tools.htm
INNEN LETÖLTHETÖ A Safedisc 4 hider....a DEVIANCE csinálja a CRACK-et és a serial kódokat stb

Sas6
Én nem tapasztaltam ilyesmi proglémát.Próbáld meg újból elkezdeni az Instalálást.
Talán akkor jobb lesz, vagy ha úgy sem akkor nem tudom. Max letudod tölteni újból az egész játékot ha van ahhoz türelmed😊
Vagy töltsd le valahonnan azt a filet amit nem tud átmásolni.

fle go
megvan neked mar az is en tudom<#vigyor>

Raylee
- http://www.nforce.nl/index.php?switchto=nfos&menu=quicknav&item=viewnfo&id=102941
itt található az NFO...