2654

FAQ

• Dns5000
    na es a goblinjaim ?:P rajottel mer mi az ellensze?
    monjuk a tropek eleg jok elfek ellen, de a tobbi, plane ha tapos elf host hasznalnak
  • JezuskaDT
    Állok elébe szívesen.
  • Dns5000
    na jatszal egyet sas6al aztan majd meglatod miert taposak az elfek :P
  • JezuskaDT
    Nem szabad hagyni hogy kifejlöjenek. :) De ha kifejlödtek akkor sem igaz hogy nem lehet mit csiálni ellenük. Fel lehet boritani öket lovasokkal stb. Mire kifejleszti az íjászokat addigra nekem is lessz valami ellenszerem rá. Nem értek egyet ezzel hogy az elfek a legjobbak és hogy nem lehet mit csinalni ellenük. Ez hülyeség!
  • tibor16
    A faq alatt nem mennek a linkek - ill tartalmatlan zippeket lehet letöltögetni
  • Reyes
    Jah, de azért ha az elf íjászok kifejlesztik azt a kék nyilat(nem jut eszembe a neve), akkor azért alávernek mindenkinek szvsz.
  • JezuskaDT
    Szerintem is taktika kérdése az egész. Nem lehet ez igy kijelenteni hogy az elfek a legobbak meg hogy tabu. Engem nem zavar ha valaki elfel van semmivel nem jobbak mint a többi faj. Ki van ez találva rendesen hogy kieegyenlítettek legyenek a csapatok. Mindennek van ellenszere csak rá kell jönni hogy melyik egység ellen mit hasznalj. Én mordorral szoktam lenni speciál.
  • oO VinyuS Oo
    Én a goblinokat részesítem előnyben! A fél trollokkal és a spider riderekkel! De szerintem jó taktikával bármelyik néppel le lehet nyomni bárkit!
  • BlackShadow
    mordor is kemény.. dns-el egy elég jó csatát nyomtam ellenük de sajnos alul maradtam :P
  • Bubbencs
    Szerintetek melyik a leg előnyösebb és talán a legjobb nép?
    Persze az Elfek de az a nép tabu vagy, hogy is mondja és így én talán Mordorra gondoltam mert ugye ott sok a hős amik erősek + ott vannak a trollok amik megint nagyon erősek!!
    Ti melyik csapatra gondoltok?
  • Sas6
    Télleg azt jo hogy beraktad.
  • Dns5000
    magyarositas faqban
  • Sas6
    ok torolve lesz asszem,szoltam a moderatoroknak!

De nem kéne egy házigazdát választani?
  • egypszichonauta
    bocs ezt nem ide akrtam bemásolni ,lehet nyugodtan törülni ezt a két üzenetet
  • egypszichonauta
    www.bfme.hu
  • Sas6
    KÖSZI a magyarositást nagyon LOL:DDDDDDDDDD
  • Gebe7636
    játszott itt már valaki nintendo ds romokkal?
  • Axsys
    Kipróbáltam a magyarosítást és nagyo jó lett, kössz a fordítóknak
  • Axsys
    Mindenkinél ezt írja ki és kilép.
  • GeneralsHungary
    Üdvözletem! Elkészült a BFME 2 magyarítása. www.bfme.hu
  • Sas6
    van amikor nem csinalja van amikor igen de inkább igen. Szinte mindenkinel csinalja. Bár most jatszottam egyet akkor nem csinalta
  • gallik
    Csak egyes embereknél, vagy mindnél ?
  • LasCar16
    looooool megvan az úúj PCm:))))))
    nah vki online?:P
  • Sas6
    Hellosztok ez a problema ma jelent meg nalam és nem tom hogy miért pedig mindenkinek 1.01-es verzioja van állitolag. Azt mondjak legalábbis!

• oO VinyuS Oo
    Csak a te hősödre vonatkozik!!!
  • Axsys
    Nekem van egy tápos kis mágusom :D
  • Sas6
    Ezt nekem mondtad? mert ha igen nem nagyon ertem.
  • Axsys
    A tulajdonságok mindenkinek más mivel mindenki úgy állítja be ahogy akarja.
  • Sas6
    Melyik crack-et keresed 1.00 vagy az 1.01-es crack??
  • Sas6
    Ez a tulajdonsag csak az én hosomre vonatkozik vagy a tobbi nyilas hosre is??

• Axsys
    Ja kár hogy nemtudtuk lenyomni azt a 2v2-t :(
    Remélem legközelebb összejön;) játszhatnánk mi is egy 1v1 et benne vagy?
    Van msn-ed? (ott meg tudjuk beszélni)
  • Sas6
    Jezuska josz jatszani? JAh és nem tod mi lehet a bajom?
  • JezuskaDT
    Ott van a FAQ-ban kek szöveggel hogy crack, arra probalj meg rákattintani. Nem lehetsz ilyen lama.
  • Sas6
    Valaki nem tudja mi lehet a baj? Egyszer csak játszunk és valahanyadik percben mindig maskor szétkapcsolodik a szerver és nem lehet folytatni tovabb a jatekot:( És mutatja a statisztikát. Nem értem mi lehet a baj:( Valakinek volt már ilyesmi proglema? Mindenkinek 1.01-e van minden netes progit kikapcsolunk kivéve a hamachit. :( nem tom mi lehet a baj:((
  • Vajda Gergely
    Rákattintottam de nem találom azon az oldalon.
    Létszíves adjatok crack-et.
    Kérem szépen.
    thx
  • Axsys
    Tényleg ilyen nehéz meglátni a FAQ-ot???
  • Vajda Gergely
    Sziasztok valaki tudna nekem crack-et dobni. Kérem szépen ,nagyon kéne.
    Előre is köszönöm szépen.
    Eimal címem: [email protected]
    thx
  • oO VinyuS Oo
    Ezt már én is kérdeztem de hát úgy látszik még nincs sehol semmi új map! :o(
  • Sas6
    Hol lehet mapokat letölteni? Magyarositas hogy all?
  • Sas6
    Nem tom miért kell fennt lenni e de azt sem hogy miért irsz nagy betuvel. Kicsivel is meglehet érteni! Toltsd le a jo verziot lásd FAQ és akkor jo lesz nem halsz bele szerintem!