2654

FAQ

• Sas6
    Köszi szépen. Jo tudni
  • Axsys
    Balázs017 az előző üzenetem egy kicsit télleg túlzás volt:P de ha lesz időm hétvégén játszhatunk mert formába kell legyek (tanulni meg a hibáinkból lehet a legtöbbet)
    Jezuska. véglis jó a 3v3 is de még ki kell választani kik mennek, 2v2 re Draz meg Én mentünk volna valszeg.
  • JezuskaDT
    Hétvégén nekünk is jo lenne. De még én is megbeszélem a többiekkel. nyomhatnank 3 vs 3at is, mert mi 3man vagyunk. Kivel jönnél egyébként?
  • bazs017
    ok majd meglátjuk
    :D:D
  • Axsys
    Te is szerény vagy ám...
    ha lesz rád időm megmutathatod hogy tudsz játszani:P : newbfme2/newbfme2
    szólok a klántagoknak lesz kin gyakorolni:P
    (na ennyit a szerénységről:D)
  • bazs017
    Adjatok meg nekem egy Hamachi szervert jelszóval amelyiken le tok verni mindenkit mer a haverjaimat má 5 perc alatt kinyítom
    pls war-ozzon velem valaki aki jobb mint én vagy lehet én vok a legjobb :):)
  • Axsys
    De ez 1v1 esetén nem mükszik:D:D
    Jézuska: mikor warozzunk? elvileg 2v2-re megvan kik menek, de még nem 100, szóval mikor értek rá? Nekünk a hátvége lenne jó (de még ez se 100 :D:D)
    Ti mikor értek rá? Van msn-ed ha igen küld el a címed privibe.
  • Romel
    Bocsánat az elírásért. Szóval Dol Guldur. Az tény, hogy érdekesen akarták összehozni a másodkor végét (gyűrűháború elejét) a harmadkor végével. A sárkányok Bilbo kalandozásakor voltak, ugyebár amikor megtalálta az Egy Gyűrűt.
    Az a cinkes dolog, hogy a barlogot túl könnyen ki lehetett írtani :(
  • Romel
    A játék kezdésétől számított 5 percen belül még nem lehet egymást támogatni pénzzel, csak utána. Amúgy: TAB játék közben és kiválasztod a második fülecskét, ahol a csúszkát módosítva, beállítod a kívánt tranzakcióra szánt összeget. :)
  • Sas6

Figyeljetek már ilyet is lehet?? Hogyan?????
  • Axsys
    Tőlem jó mer én amúgy is a 2v2kért vagyok oda;) nektek amúgy mióta van klánotok és mi a neve? (és ki az a mi?)
    Draz ne fikázd a törpöket én mindig azzal verlek el mivel mindig azzal megyek:P
    de az tény hogy a goblin ellen nemsokat tehetek hős nélkül... de már fejlesztem a taktikát:D
  • Darth Cortez
    Dol Goundor az Dol Guldur :)
    Túl so ka szuveneritás az egész játékban... Dol Guldur második elestekor mit kerestek ott Nazgúlok? Akkor Frodó már rég bedobta a Gyűrűt a Végzet-katlanba, ergó az összes Nazgúl megsemmisült... Meg mondjuk kicsit illúzióromboló, hogy kevesebb idő alatt körbeutazod Középföldét, mint Frodóék elérnek Mordorba... Szal a lényeg, hogy a kampány elég érdekes sztorival rendelkezik, a skirmish viszont jó :)
    Bár azért a napfényen sétáló balrogok, meg a csata közepén megjelenő Tó Őre, meg a harmadkori sárkányok néha a sírba tudtak vinni :)
  • VGQ
    Valaki lécci mondja meg mi a francért resetelödik a hösömnkek a statisztikája minden lejátszott menet után..
    már megoltem skirmshben 1500 ellenfelett,de most nem látok csak 150et..megvolt a WotR medálom is erre most az sincs meg..
    valaki help plz..igy sosem lesznek meg a medálljaim..
  • Romel
    Hát úgy, ahogy írtam. Nekem nem jön be az, hogy a kis idióta nyüszítő goblinseregemet 10 mp alatt szétcsapják.
  • Dns5000
    mi az hogy putto?:P turnament modban azok a legtaposabbak :P, custom hosokkel meg csak az elf veri meg oket :P
  • Romel
    Kivittem a jó kampányt is, habár elég rövidke volt. A végén az a 2100 fős sereg már naggyon durva volt. Hiába volt a nagy létszám, Dol Goundor várának katapultjai kitartottak a sötétség hatalma mellett és jócskán megtépázták a tünde seregemet. A 25-ös varázslatok meg már nagyon durváák :D Kedvencem a kőbombázás, meg a vízözön. Elrondnál a forgószél se semmi :) Eddig is tetszett a játék, de ezt a csatát lejátszván, joggal mondhatom, hogy remekre sikeredett. Igaz, olvastam Tolkient, de egyáltalán nem zavar, hogy kicsi szuveneritást is vittek bele a készítők. Gondolok itt a végére, amikor Galadriel dönti le Dol Goundor várát.
    A multi mód is észveszelytő lett. Goblinok nagyon puttók lettek szegények, ellenben a többivel. Van egy pálya, a bakacsin erdőben játszódik, hát az a legcinkesebb map az összes közül. Legjobban eddig a High Pass map jött be, de további jó map még Gondor, Haradir.
    Na peace all! Szitu, este...
  • Dns5000
    6an hamachin??? hat azt osszehozni iszonyat mak.
    Szauron gyuru hos, megolod gollamot gyurut visszaviszed a varba es mar csinalhatod is.10k arany es vagy 5percig keszul. De 1 utes neki 1 csapat, farmok 2. 15k hpja van. Eleg lassan megy. Es nagyon cool szovege van. Azt monja hogy: ghulll, Akhaaa:)
  • Romel
    Múltkor játszottunk 6-an, 3 vs 3 alapon. Nagyon cool volt :) Akkora csata volt, hogy a fülem kettéállt, és végig izzadt a tenyerem. Nem volt megállás.
    Most, hogy csináltam saját hero-t és új tacticot dolgoztam ki, eléggé valószínű a nyerés. Ma este, ha van kedvetek, összeruccanhatunk és csatázhatunk egyet közösen. Szauron egyébként benne van a játékban? Ha benne van, akkor hol?
  • Dns5000
    nem 5-3 ide? azt a 3-at miert nem szamolod amikor megmuttattam milyenek a goblinok:P 2 nyertel amikor kezdtem 3szor vertelek goblinnal, aztan meg 2x es 1szer topevel kikaptam. Mind1 goblinnal tuti nyerek :P
  • JezuskaDT
    Valoban a 3bol csak 1et nyertem teganp,de vegeredmenyben 3 - 3 az allas kettonk kozott ugy hogy egy jatek szetkapcsolt. De azt is nyeresnek szamitottam neked :D. Axsys: jaccanak veled is ugy halotam te sem vagy rossz. Inkabb 2 vs 2ket jaccanek. Jonne a ti klanotokbol is 2 ember es tollunk is. Clanwar Rulez!!
  • Dns5000
    hat jatszottam online.
    gyozelem-vereseg
    goblin 6-0
    dwarf 5-5
    mordor 2-2
    emberek eleg verhetetlennek neznek ki ha nem goblin vagyok.
    De elf,iseguard,is nagyon nehez/lehetetlen mordorral,torpekkel.
    Jo goblin jatekost csak goblinnal lehet megverni.
    Ez mind tournamet,szoval nincsenek tapos hosok amik javithatnanak a fajon. Es 1000 penzel indul mindig.
    goblin>ember>elf>isenguard>mordor,torpe
    a mordor toper meg keteselyes.
    Persze lehet hogy nem is tudok jatszani egyaltalan :P
  • Dns5000
    hat kapcsoldi a virus keresot addig amig letoltod
  • Dns5000
    ja 3bol 1szer azt mar nem modod, aztan tobbet ki sem emrtel allni :P
  • tibor16
    Valami beállítási probléma az én gépemen, a WinZip hivatalos súgója ismeri a problémát, de nem tudom mi a fenét lehet ilyenkor csinálni (nem vagyok túl jó angolból). Itt taglalja: http://www.winzip.com/downprob.htm. Amit megfejtettem, hogy vmi internetes? beállításom (talán vírus írtó/tűzfal) veszélyes tartalmúnak itéli meg és ezért tölti így le (1 kb-os fáljként) . Bocs az off-ért,de lehet, hogy más is beleszalad a problémába. Ha vki esetleg tudja a megoldást, megkérem akár magánba, az sg-és levélcímemre írja már meg. Köszi...
  • zso23
    köszi szépen :)
  • Sonajk @:o)
    Az éjszaka folyamán a Battle for Middle Earth II teljes honosítása került fel a Gamehunter honlapjára.
  • fleezeum
    csak annyit jegyeznék meg,h nem "magyarosítás",hanem "magyarítás"... tessék javítani a faq-ot!! amúgy én is ráb*sztam a spiritfire-ös verzióval,de nemsoká befejeződik az újabb letöltés.. jah,és kösz a magyarítást Morpheu$
  • grebber
    Na most olvastam kész a magyarítás!
  • Axsys
    Majd mi is játszhatnánk, benne vagy?
  • Axsys
    Na mivolt mesélj.
  • JezuskaDT
    Draz csak el kentem végre a szádat :D
  • Sas6
    Sas6 vs Serg

Itt van egy Raplay. itt is latszik hogy milyen jok az uruk hai-kok a torpok ellen:)
  • Axsys
    Ja és ha minden igaz akkor megalakult az első magyar bfme2 klán a HBM. a héten felkrül a www.bfme.hu-ra A tagok: Sas6, Enco , Matyee , Draz , SERg , Axsys.
    De még gyakorolnunk kell meg összeszokni:P
  • Axsys
    A tőrpék a legjobbak:P
    Az elfekről meg annyit hogy simán leverhetők erről draz tudna mesélni, igaz nem volt formában:P 4:0...
    De egy jó elf hős ellen nem sokat tehet egy kezdő.
  • Dns5000
    oOO hat akkor meg kezdo voltam :P
  • JezuskaDT
    Azért vertel el mert egy hete nem jatszottam mar es te voltál egy hét utan az elsö ember akivel jatszottam, te megy szétgyakoroltad magad. :D De nyomhatnank egyet valamikor egy nagy visszavagot. Én is szívesen tennek ki replayeket. például azt amikor elvertelek :) Kettő is van :) Te vagy Draz egyebkent ugye?
  • BlackShadow
    próbáld úgy h ha rámész a linkre egyből bejön h ezt letöltöd (pl flashgetnél) nyomsz egy cancelt és bejön a letöltés egy másik linkről. na onnan letudod szedni :) remélem érthető
  • Dns5000
    a jobbjaimat ki szoktam tenni faqbe
  • JezuskaDT
    Kéne valami oldal ahova fel lehetne tölteni a replay-eket amiket egymassal nyomtunk.
  • Dns5000
    melyil link?a replayek mennek mostneztem