Battle for Middle Earth 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De amúgy ez melyik problámára lesz jó? feltudom nyomni a peccset vagy nem robban fel semmi?
Nestea van Hamachid?
Ha van mzen74;1974!
Az "Áttöltés" mappában megtalálod!
Elvileg a peccsel meglehetne oldani, vagy legalábbis kísérletet tenni rá.. Viszont nekem nem engedi felrakni a peccset.. Valami fájlt nem talál.
Valaki betudná linkelni a serial generálót, mert mindenki azt mondja h olyan serial a jó amit azzal gyártunk.. nekem viszont nincs meg. Szal pls segítsetek!
Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Network név:bfmehun
Jelszó:bfmehun
plz gyertek
Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit
Írd át, vagy telepítsd újra más cd-key-el
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
nekem is ez van meg és uez a problémám. mindent kipróbáltam, amit az isonews és az nforce fórumain írtak emberek, de sehogy sem tudtam megcsinálni. szóval most én is töltök egy másik verziót. ez van. 😞
jelszó:bfmehun
Újraraktam a játékot és ismét kiválóan mûködött😊
Egy olyan kérdésem lenne, h az elsö pályán mért hallnak meg az embereim mikor találkozunk a törppel és elronddal? Felrobbannak az épületek és kiirja h game over... Nem tom h mért lehet ez. Skirmish modban is hasonlo a helyzet, 3 perc után meghallnak az egységeim. Kérlek segitsetek mert már nagyon szeretnék vele jáccani.
Köszönöm: heradam
Egy olyan kérdésem lenne, h az elsö pályán mért hallnak meg az embereim mikor találkozunk a törppel és elronddal? Felrobbannak az épületek és kiirja h game over... Nem tom h mért lehet ez. Skirmish modban is hasonlo a helyzet, 3 perc után meghallnak az egységeim. Kérlek segitsetek mert már nagyon szeretnék vele jáccani.
Köszönöm: heradam
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)
akkor légyszives szoljon
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Elölrõl meg nincs sok kedvem kezdeni a pályát.
ha vkinek sikerül kicsomagolni és elindítani pls írja le honnan szedte le <#pardon1>#pardon1> , nekem sajna hibás a képfájl pedig semmi CRC hiba nincs.... GameLand-ról tölöttem
de a mapok kellenének..
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Vagy hogy esetleg hogyan lehet vele háloban játszani?
a baj az hogy a gép tul gyenge😞( 3 brutál gépet megeszek reggelire..még 4et nem probáltam,na jo azért 8an erösek voltak😄
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
A feladatoknál azt írja, hogy hiányzik:
- THE THONE OF EREDOR MUST NOT FALL
- DEFEAT THE THIRD WAVE OF MORDOR ATTACKERS
- BUILD A FORTRESS IN DALE
Nem értem miért nincs vége a pályának.