2654

FAQ

• JezuskaDT
    Ha adtok valami cimet ahova fel lehet tolteni a replayeket akkor feltoltom szivesen
  • Bubbencs
    Majd a replay-t léci tölcsétek fel valahova ahonnan le lehet majd tőlteni ha játszotok egymás ellen!
  • Bubbencs
    lehet
  • JezuskaDT
    Axsys: Jöttök játszani? Vagy mi lesz?
  • csabesz1987
    hi
    lenne 1 kérdésem törtel hogy lehet játszani neten?
  • gyuri00
    igaz nekem csak 1. rész van megg de valaki el mondaná hogy tudok haverommal hamachin játszani?:S
  • BaliBoy
    Viszont nekem is lenne egy kérdésem. Nem tudja valaki, hogy a játékban lévő térképeket lehet valahogy módosítani? Azt tudom, hogy van editor része a játéknak, csak az a baj, hogy nem tudom betölteni a pályákat.
  • BaliBoy
    Én ilyen leírást találtam

1. Fixed a bug where the game would erroneously report Tournament match results.
    2. Two unconfirmed desync fixes. We know there’s at least one more out there and are still investigating.
    3. Game will sometimes crash while lobby screen is open. Pressing sort columns repeatedly can cause it to happen more often.
    4. Rank will correctly appear next to player names in online lobbies. Game no longer spams Gamespy server with unnecessary persistent storage requests.
  • Bubbencs
    Mit tartalmaz?
    Mert sehol senki nem írja le, hogy mi van a patch-ben...
  • Dns5000
    hat nem sokat csinaltak a patchben mar megint
  • Axsys
    Figy marad az 1.01 mer az 1.02 még nem megy...
  • peete
    reloaded-es crack nincs még az 1.02-hez?
  • Axsys
    1.02őt tegyétek fel addigra
  • Axsys
    Megpróbálom összehozni.
  • JezuskaDT
    kicsit kesobb 11
  • peete
    Valaki pls segítsen
    1.02 patchet h kell felrakni?
    Mert elindítom és utána valami fált kéne vele megkeresteteni mint ha azt az adott file kellen csak patchelni
  • Bubbencs
    De mit takar a Patch!?
  • Axsys
    Énma nemtok már:(
    Ja holnap reggel 9 körül ok?
    A tagokkal meg fel kell rakatni az 1.02-t mert van kinek fenn van van kinek nincs és úgy nem lehet játszani, tegyétek fel ti is.
  • JezuskaDT
    Nem jottok gamelni?
  • Bubbencs
    Sziaztok nem tudjátok mit takar magában az 1.02 patch?
    Ami letőlthető innen: 1.02 PATCH
  • Axsys
    Innen letölthető a tudjátokmi hozzá...
    http://dl.gamecopyworld.com/?d=2005&f=ind-b102!rar
  • Axsys
    Kijött az 1.02-es path.
  • Saccard
    valaki válaszoljon pls!
  • Axsys
    Ma esetleg egy barátit ha leszel:D (és ha leszek)
  • JezuskaDT
    végülis jó az is
  • Saccard
    Hi all!(csak a demoval jatszottam de az is nagyon tetszett) Na csak azt szeretném kérdezni hogy van-e annyira összetett netes multiplayer része a játéknak mint a warcraft3-nak. Értem ezalatt hogy van saját akkod (account), kiirja-e hogy milyen fajjal mennyit nyertél/vesztettél, és hogy a gyözelmeknek van-e valamilyen jelképük (pl.:warcraftban ha vmelyik fajjal nyertél valamennyit akkor a neved mellé kaptál jobb ikont...) Please válaszoljatok!
  • Axsys
    A többieknek ma nemjó, esetleg holnap délelőtt. Nektek az jó?
  • JezuskaDT
    ok
  • Axsys
    Figy akkor 7kor tudunk kezdeni? Mert nekem az annál későbbi tuti nemjó.
  • JezuskaDT
    Még nem létezik
  • Axsys
    A 7 necces lesz de megpróbálom összehozni, ja és a szoba már vagy létezik vagy nem jó a jelszó;)
  • JezuskaDT
    Olyan 7 - 8 felé kéne kezdeni akkorra hozom át a gépem a haveromhoz. A hamachi szoba nevét és cimét meg küldtem privátba.
  • Sas6
    Ezzek kapcsaltban...Már szoltam hogy nem tudok menni a hetvegen mert nem leszek gepközelben:((( Sajnalom hogy ez van pedig annyira jatszottam volna:( NA majd a jovo heten raerek de majd a replay-eket kuldejek et:D
  • Axsys
    Háát nemtom, én nem biztos, hogy ráérek de megkérdezem a többieket.
    Neked mi az este? (kb hánykor kezdünk?)
    Ja és privátba küld el a hamchi szoba címét név/jelszó
  • gallik
    Valószínű, hogy nem!
    De ki kell próbálni! Talán vmi csoda folytán...mégis :)
  • Bandeeka
    majd vki válaszoljon pls a 1249-es hozzászolásra
    köszönöm
  • JezuskaDT
    Vinyus: Ha látsz valakit és esetleg meg is beszélted vele hogy jatszatok akkor csak elindítod a játékot és belépsz a Network-be és ott lesz. De ha nem beszélted meg akkor is lehet hogy épp bent vár valaki.
  • tibor16
    A Collector edition nekem kissebbe (3,75 GB) jött le mint a sima, ami kb 6GB. Azért azt szedtem le. Amúgy mountolva 4,2 GB és nem kér számot. Kitűnöen fut, csak kell neki a Pr0t.St0p a Safedischez. Remélem később nem az lesz amit olvastam, hogy megadja magát a játék... Játszik Collector editionnal vki?
  • oO VinyuS Oo
    Bocs tudom hogy láma kérdés!!!
    Ha valakit látok hamachin akkor hogy tudok vele játszani???
  • JezuskaDT
    Axsys: Ma este kene jaccani nektek jo?