Battle for Middle Earth 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
May the force serve you well!
PSN: Feka420
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
.
PSN: Feka420
Multiban miért az elfek a legerõsebbek?
Amúgy gondolkodom rajta, hogy megvegyem e gamet eredetiben, biztos jo lehet multiban nyomni neten. ( A diablo2-t vettem meg utoljára erdetiben úgy 4 éve 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Talán azért mert nem tettem fel a Gamespy-t ?
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
Pedig a leírásból nekem az az ip cím beírós cucc nincs meg.
ide csinalni kell egy "replays" konytarat ha nincs es oda
gyogyoru sarkany sneak attak, pont csata kozben, nem is vette eszre 😊
replay
router van ?
de mar fejlodsz, meg egy kicsi es nagyon necces meccsek lesznek 😊
igy csak elf elf meccsek vannak, felejtsetek mar el az elfeket, a tobbi faj is jo ha nem elfek ellen jatszunk.
Az egy szerintetek milyen volt?<#wow1>#wow1>
Úgy értem melyik honlapon!
!lõre is köszi!
szoba/kod
1.Battle for Middle Earth II - Magyarország/bfme2HUN
2.bfmehun/bfmehun
3.bfme2hun/bfme2hun
mindenki aki netezni akar rakja fel a 1.01 es pachet meg a cracket
http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=rld-me21!rar
kulonben mismatch, sajan az emberek 90%igy sem tud hostolni :/ ha valki tud valami megoldast ira meg. Hamachi kibe kapcsolasa neha segit.
De probléma van!MISMATCH!!!
VKI PLZ HELP!!!
Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit
A Spitfire-ös verziót szedtem le, vesztemre 😞 Tudna valaki küldeni egy mentést a jók hadjáratából úgy 5-6 perc után? Mert az kijátssza a fel nem tört másolásvédelmet, és ezután elvileg mûködik a játék.
Valaki kérdezte, hogy a Coll. Editionben konkrétan mi van: van benne egy bónuszDVD interjúkkal, játék soundtrackkel, art viewerrel, szal egész sok finomsággal. Viszont aki nem vágja az angol nyelvet, annak max a soundtrack érdekes innen, mert magyar felirat az sajna nincs hozzá 😞
Tehát ha valaki küldene egy mentést (a legjobb lenne az elsõ pályából úgy 6 perc elteltével) azt megköszönném
címem: cortez71 kukac gmail pont com
Csatlakozz hozzá, állítsd be hogy mivel akarsz lenni, és x-eld, hogy készen vagy.
Ír ki vmit amikor nem enged be ?