2654

FAQ

• DefCon
    Hi sas sztem is ami nem biztos azt ne eröltessük!
  • meril
    Helo mindenkinek a 4. pályán amikor a sárkányt kell megölni akkor hol van a sárkány barlangja??? És merröl tudok bemenni a barlangba? Aki tudja a megoldást az lécci írjon nekem!!! Elöre is kössz!!! LÉCCI SEGÍTSETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Sas6
    Figyeljetek. Nem lenne jobb hogyha mindenkinek az 1.01-es lenne meg mert ez az 1.02 nem igazan jo. sergnek is baja van. eltunnek a mapjai.
  • Sas6
    Nekem elindul csak ugyanugy 1.01-es a jatek:(
  • valaminick
    ok akkor mind1:D jó lesz nekünk a forum is:) itt megtaláljuk egymást
  • DefCon
    Ebben viszont én vok a láma hol van hozzá kliensszovtver vagy kell hozzá egyáltalán vagy regisztrálni kell vhol?
  • valaminick
    izé nekem másik Net is jo mind1, csak mondom akkor irc-n mirc-en kersztül tudunk beszélni
  • DefCon
    Az a baj nem igazán használok ircnetet de az a lényeg hogy a hamachit mindenképp tedd föl meg az 1.01es patch+crack a többit el tudom magyarázni ha beléptél. Irchez tudsz vmi linket dobni?
  • valaminick
    vagy esetleg este ha jó neked 1x meghát elöbb fel kell dolgoznom ezt a FAQ-s dolgot is:) chaten gondolom nem vagy? mert estefelé ottvagyok általában ircneten dobj egy privit ha valahol megtalálható vagy.:)
  • DefCon
    k akkor a jövő héten
  • valaminick
    hehe jaja én vagyok, jó lenne nyomni csak most melóból írok otthon meg csak este leszek :) de jó lenne 1x összehozni a dolgot, bár nem egymás ellen kellene
    elöször:) most a hétvége se jó nekem mert nem vagyok itthon de ha nem lankad a lelkesedésed akkor jövöhétenvisszatérhetünk rá.:)
  • DefCon
    Nem nyomunk egy meccset neten?

• DefCon
    Akkor valszeg te vagy nemtom:D
  • valaminick
    hi DefCon ezek szerint 2 helyen beszélek veled 1xre:) bfme.hu -n is:D én vagyok hasonló nickel:D
  • DefCon
    Ugyan úgy mert elvileg a hamachi lan kapcsolatot hoz létre.
  • valaminick
    Hali srácok:)) csak nevetek előre mert félek a válaszoktól, pedig csak ezért regisztráltam tegnap a fórumba, hogy ezt megtudjam kérdezni:)
    tehát hogyan lehet Multiba játszani LAN-on mert nekem folyton connection Timed out -ot(időtullépési hibát) ír.
    A FAQ-t is néztem, de ott a netes módszer volt csak említve...
    szoval nekem egy pontos (részletes) útmutató kellene hogy miként lehet nyomni
    hálóba milyen patchel stb.. köszi a válaszokat előre is(ja nekem CE verzio van meg nemtod ez számít e)
  • Dns5000
    ugh bazz most jol megtanitottak nekem milyen az igazni guradian rush :/
    hat eleg csunya :P
  • Atesz89
    Meril a sárkány barlangja a térkép észak-keleti sarkában van és a bejáratát a hídon átkelve megtalálod
  • Dns5000
    szerintem meg te vagy a hulye de mind1 :)
    ez vajo mi? :P
  • TNormi
    De az 1.02 es patch csak az 1 hez jött ki nincs a 2 höz hülyék ne legyetek már csodálkoztok hogy nem megy ugyan miért nem mert az 1 hez készült a javítás!!!
  • Dns5000
    hat ja nincs is 1.02 a 2 hoz gamecopywordon :/
  • Dns5000
    bazze en nem az 1hez van mar megint?
    mert nekem el sem indul ezzel a crackel
  • meril
    Helo mindenkinek a 4. pályán amikor a sárkányt kell megölni akkor hol van a sárkány barlangja??? És merröl tudok bemenni a barlangba? Aki tudja a megoldást az lécci írjon nekem!!! Elöre is kössz!!! LÉCCI SEGÍTSETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Sas6
    Hát tényleg nem nagyon sok a kampany része:(
  • piamania
    ŐSzintén....
    nem vagyok annyira elájulva tőle így utólag,hogy végigvittem a Fény hadjáratát.
    Azt hittem legalább lesz olyan hosszú,mint az 1 volt.
    Na de sebaj...
    Esetleg vki tud ajánlani valami nagyon jó játékot?Köszi
  • Sas6
    felraktuk de semi extra. ha valakinek nem magyar a game valakinek meg igen akkor ugyanugy hiba van. Jaja felraktuk a patchet. de semmi extra sztem. ugyanugy van idotullepes. rakjatok fel meg crack-eljetek meg abbol baj nem lesz. meg enconak meg sergnek meg nekem 1.02-es patch fennt van. vagyis az van de 1.01-et ir.
  • Axsys
    Most akkor ti már feltettétek az 1.02-t? (jobb lett valami vele?)
    Mert akkar nekem is fel kéne...
  • Sas6
    Na szal az van hogy felraktuk a patch-et és megcrack-eltuk . a jatekban 1.01-et ir és jo a hamachi. amig nem raktak el a tobbiek a patch-et addig én nem tudtam hozzájuk belepni. most hogy felraktak az 1.02-t jo. nem értem:(lehet hogy az a baj hogy bezavar az 1.01-es patch? azért ir 1.01-et?
  • Sas6
    Figyi! Én (mi) felraktuk a 1,02-es patch-et és meg is crack-eltunk amit Axsys adott cimmet. Felment a crack meg ugy csinaltunk mindent amit kell de a jatekban 1.01-es ir.
  • meril
    Ha annyira egyszerü akkor el is mondhatnád!!! Lécci elöre is kössz!!!
  • Bandy11
    Szerintem ez a olyan szinten k**/*****va egyszerű hogy azon csogálkozom hogy eddig eljutottál ha azt meg nem találod meg.
  • meril
    S E G Í T S E T E K L É C C I!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • DefCon
    Még talán a support mappában van egy cd key fájl talán avval!
  • DefCon
    Igazad van kiprópáltam pedig az első résznél bejött.
  • meril
  • Dns5000
    aaaa ez az 1 hez van nem a 2 hoz, bazz en meg nem tudom mi a faszaert nem megy
  • meril
    LÉCCI SEGÍTSETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Dns5000
    hmm nekem nem talal valamit a registriben a pathc es orultul keresi hogy mint kene patchelni
    volt valakinek ilyen problemaja?
  • meril
    Helo mindenkinek a 4. pályán amikor a sárkányt kell megölni akkor hol van a sárkány barlangja??? És merröl tudok bemenni a barlangba? Aki tudja a megoldást az lécci írjon nekem!!! Elöre is kössz!!!
  • Dns5000
    probaltatok 1.02 vel jatszani? ha megy akkor upgrade mindenki