Battle for Middle Earth 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ahha...próbáltad már újratelepíteni? tom, nem túl biztos megoldás, de semmi ötletem sincs... ez nem a crack lehet.. a géped megfelel a gamenek?
Valami hibás címeket ír leírom hogy melyek a hibás cimek:
(unknown)(0):game.data+241950 Debug:😛ost StaticInit+3390
(unknown)(0):game.data+2293599 UnicodeString::UnicodeString+55606
(unknown)(0):game.data+232489 GameClientRandomVarible::getValue+15977
(unknown)(0):game.data+6447835 Xfer::~Xfer+118290
(unknown)(0):kernel32.dll+93519 RegisterWaitForInputIdle+73
<#help>

NE vásárold meg a boltban, mert amennyiért adják a gameket, az pénzkidobás! persze vmennyire igaza van Katának (így hívják a tesómat is, de cool)... a cracknek mûködnie kell, talán lehet, hogy egy patch cracket szedtél le, vagy már patchelve van a gamed, és a crack patch nélkülihez jó... hát bakker így nincs más ötletem..😞
Kata
Vásárold meg boltban, és nem lesznek ilyen problémáid.

[/cserf][/fülünyúl]

Csá mindenkinek!Most más a gondom meg crackkeltem a játékot és most Új hibát talált<#help>.Egy rakás fájlt írt ki hogy hiányzik.Ezektõl a sorozatos hibáktol a falnak megyek<#falbav>!LÉCCI SEGÍTSETEK!!!

Üdv mindenkinek! A Harc Középföldéért 2-t feltetem és játszotamis vele, de most nem indul el!Egy hibaüzeneted dob fel, amiben ez áll😛lease insert the correct DVD-ROM, select OK and restart application! Lécci segítsetek mert nem tudom mit csináljak újratettem a játékot de így is ugyanazt a hibaüzenetet dobja fel!Elöre is köszi!

morreau
tényleg láma vgyk... numerikus billenytûn is lehet... De az egér vajon miért nem müxik??

morreau
Hy! Lenne egy megoldásra váró problémám: nem tom forgatni a képet! Havernál egér középsõ gombja, de nálam arra semmit nem reagál. Ha vkinek lenne ötlete vagy csak én vagyok láma és nem találom a controls settings-t pls írjatok! Elõre is THX!! <#help>

Kry
Nekem sem sokáig lesz az XD Csak csütörtökig.

Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF

kisfigi
Hát szerintem így nem sokan fognak menni ha csak az alap verzsönnel lehet mert már senkinek sem az van(köztük nekem se)!

Destiny. The design is clearly ancient.

Kry
Aki szeretne a battle for middle earth 2-vel "hálózaton" jáccani és van hamachije az csatlakozzon ehhez a hálózathoz:
Név: "Kozma"
Jelszó: "kozma"

(CSAK!!!) az alap vagyis az 1.00-ás verzioval gyertek. Ez a leg egyszerübb hiszen ahogy felteszed a játékot minden patchalés meg ilyenek nélkül jöhetsz is jáccani.
Egyébként ha valaki még nem magyarul jáccik a játékkal annak egy kis help ahhoz hogy anyanyelvén jácchasson:http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=649

Léci gyertek sokan mer már haverral ketten kicsit unalmas 😄.

Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF

Remélem jó tag leszek😊
most mondjam h ip?
már megoldottad😊
üdv a csapatban

violence can be used for good - JUSTICE

Hamachi 😊
Tudna valaki segíteni? Bejelentkeztem a himachi-ba, de nem jeleníti meg a játékban, hogy létrejött a hálózat. Ilyenkor mit kell tennem??
Van valakinek kedve játszani?

Szoba/kód
Battle for Middle Earth II - Magyarország/bfme2HUN
Kata
Nem mindegy neked, mivel játszom?

[/cserf][/fülünyúl]

kisfigi
Elég let volna az 1.4-est! 😄DDDDD

SLICK
hát te iyeln játékokakl játszol? 😄

Kata
Köszi, megtaláltam. Sorban felraktam mindet 1.02-tõl 1.04-ig. <#idiota>

[/cserf][/fülünyúl]

Randelz
Az eredeti játékok is felkell patchelni.Mindegy hogy minjen ptch-t raksz fel tört patch-t még nemláttam ( www.gamershell.com ) innen leszedheted a patch-t

Kata
Végigolvastam a faq-t, és kerestem itt a topikon belül is, de nem találtam se utalást, se konkrét infót. A kérdésem az lenne, hogy eredeti gyári játékot is fel kell patch-elni? És ugyanezekkel a tört patchekkel (legalábbis ilyesminek tûnt a körülményes installálási metódusból)?

[/cserf][/fülünyúl]

oO VinyuS Oo
SS. Elite / VinyuS hamachi szoba

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

aricsi
remélem továbbra is toljátok,mer majd jönnék hamachira....

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

kisfigi

Randelz
az elsore mentem

jön valaki hamachira?

szoba/kod

1.Battle for Middle Earth II - Magyarország/bfme2HUN
2.bfmehun/bfmehun
3.bfme2hun/bfme2hun
4.bfme2X4/bfme2X4

kisfigi
Az az épületes bug naggyn LOL lehetett 😄DD

Én pont így jártam, az utolsó pályán. Elõször egy harci troll nem akart eldõlni, pedig folyamatosan a legdurvább varázslatokat küldtem rá, madarat, komplett hadsereget. Restart után egy épület nem hagyta magát a végén, állandóan újraépült, de gyorsabban mint ahogy egy komplett hadsereg gyakta. Végül az össze varázslat ráküldése+ komplett hadsereg folyamatos püfölése nagy nehezen gyorsabb volt, mint a gép. Egyértelmû bug.

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Vinsanity15
VAlakinek nincs kedve jáccani?.02 es patch van fent de ha kell felpakolom az 1.03 at !MSN em :[email protected],vagy írhattok ide is.

Vinsanity is back!!

gil-galad/gil-galad
hamachin
ha van kedve valakinek ...😊
a többi szoba tele van

violence can be used for good - JUSTICE

kisfigi
Kihalt a topic...

kisfigi
Sikerült...
azaz majdnem...de az már megoldom

Nah így hogy majd egy hónapja nem játszottam lenne egy kérdésem.
Klántagok még megvannak? Már ha egyátalán még létezünk. Draz ha más nemis de te még játszol ugye? Összejöhetnénk újból, kiváncsi vagyok még mit tudok, régen ha még jól emlékszem egész jól játszottam nem? Na mitszólsz?

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

kisfigi
Még 2 kérdés:
1:honnan tudhatom h a dvd íróm kétrétegû lemezeket is ír-e?
2:hol vannak a nyelvek? a gémben? Honnan lehet kiszedni?

kisfigi
Kösz a válaszokat!

Cápafogxy
Vegyél ki belõle minden nyelvet csak az angolt meg a németet hagytam benn azt simán kifért.

ewuk
dual-layer nekem eléggé bejött.
kisfigi
off
egy ISO fájlt h kell ketté választani?
Vagy tudtok egy jó módszert arra h ezt a 5gb-os gémet kiírjam?
on

Én a single-t el se kezdtem...

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

kisfigi
Én még nem tudtam mert inkább az azzal való jáccogatást is a multyzás tölti ki...
😄DDD

Randelz
Na végigvittema küldiket a jókkal most jöhet a másik csapat.

Randelz
Méretem mini image 5gb :S De ha ettol nemlesznek ilyen hibak mint amit az elobb mondtam akkor megeri

Elég azg 1.03.

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

Köszi a tippeket 😊

Csak 1 kérdés: Muszáj az összes patchet feltenni, vagy elég az 1.03?

Kössz, Majd este megyek azt csatlakozok.😊

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

kisfigi
Itt véres harcok folynak...
<#gun><#violent><#boxer>

oO VinyuS Oo
SS.Elite/VinyuS Próbáld ezt hamachiban itt még van hely

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

Hali! Megcsináltam a FAQ-ban lévõ dolgokat sikerült minden, de hogy neten tudjak játszani ahhoz eredeti kell ugye? Mer amikor csinálom az accountot akkor nézi a cd kulcsot. Amúgy próbálnék hamachival csatlakozni vmelyik szerverre és azt írja, hogy fullon van, de mind1ik??

kisfigi
FAQ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A FAQ -ban a válasz
FAQ