2654
-
#1933 talán mivel teljesen más peccs alatt futottak azok -
#1932 passz, mindenkinél igy van, nem tom miért -
#1931 Az miért van hogy nem lárja a replay-t amit letoltottem a FAQ-bol a jatek? -
Axsys #1930 Na kiáll valaki ellenünk/ellenem? -
#1929 OKsa. Most apámnál vok és még csak itt van fennt a BFME de majd muternál is felteszem és akkor igen szép grafkon fogom nyomni:DDD
Apámnál igen gyenge grafkon fut csak :((( Szinte min. minden -
Axsys #1928 Asszem még nincs, csak 1.5 höz -
#1927 jaja :D
Magyaritas is van a 1.6-hoz? -
Axsys #1926 Megvolt:) -
#1925 már olyan is vaaan??
Én csak 1.6-ost ismerek. A bfme.hu-n 1.6-os patch nincs is :( meg honositas sem.
Az image filerol dobsz nekem egy linket pls? Vagy ha nem nagy file ákuldheted msn-en is :))))) -
Axsys #1924 1.6 (legfrisebb) patch-el és no dvd/fixed image -
#1923 Itt ti most milyen patch-el/crack-el jatszottok? -
Axsys #1922 gstyle, játszunk egyet? -
a zsírkereskedő #1921 így nekem sincs... -
#1920 Bármennyire is meglepő lesz számodra, tudom, melyik csapat ellen melyik jó!!!
Nem azzal van gondom!
A Dalei pályán vagyok, kinyírom a kalózokat, megépítem Daleiben az erődöt, és kb 11 perc van a mordori sereg érkezéséig, mégis játék vége kiírást kapom, vesztettem.
A terepen nincs ellenség, a megvédendő trón áll.
Lövésem sincs miért vesztek. -
a zsírkereskedő #1919 nincs fent a game most...
tesóm wow-ozik meg nwn-ezik helyette én meg mostanában nem nagyon érek rá
amúgy nem flémelés miatt vannak büntipontjaim hanem politika miatt...
a hangvétel ellenére benne van a válasz a hsz-ben
-
Axsys #1918 A kampányt el se kezdtem szóval nem tudok segíteni benne, bocs :), neki meg nézd meg a figyelmeztetéseit, ne vedd magadra...
Erről jut eszembe, nincs kedved kiállni ellenem "zsírkereskedő"? -
#1917 Na már ne is haragudj, de nem cinikus cinkelést kértem, hanem egy pici segítséget!
De akkor látom ide nem érdemes bejönni!! -
a zsírkereskedő #1916 nagy stratéga lehetsz:)
ha másodjára csinálod akkor már tudni kéne mit fognak csinálni-mindíg ugyanazt
és azt is tudni lehet milyen csapat milyen csapat ellen hatékony -
#1915 benne lennék én is de nem tom mikor . -
Axsys #1914 mivel két nevet írtam:) és a régi csapatból ő az aki még újra játszana ezért igen 2v2 re:) az "Alternativ faq-ban" van replay-ünk is , bár már nemis emlékszem mi volt énis megnézem megin:), ja és lenne egy kérdésem Hard gépet v emberi játékos ellen melyik az a legjobb idő ami alatt nyersz? -
#1913 Ha 2v2re gondolsz lehet benne lennénk a haverommal. -
Axsys #1912 Azért mégpáran játszanak, ha van valakinek kedve kiállni ellenünk (Sas6-Axsys) az írja ide és megbeszéljük. Bár már elég rég nemjátszottunk..:D azért még rémlik vmi:), na várjuk a kihívókat. -
#1911 Sziasztok!
Nekem igazán a 7. pálya nem tiszta:((
14 perc Morodr sereg érkezéséig, erre megjönnek a kalózok, és totál halál, vereség. Odavittem a törp csapatokat, de a helytzet akkor sem változot!
Mi a teendő???
Köszi előre is!! -
#1910 Kevesen maradtunk battle 1-2 ek:S:( -
#1909 csinaltam egy szobát hamachin aki akar jojjon bátran :)
BFME2 hun /// BFME2 hun -
#1908 És crack-ek hol vannak? Lehetöleg az 1.05-hoz :) -
#1907 dlh.net, fileshack.com -ról szoktam peccseket tölteni. -
#1906 Fölül ráklikkelsz az 1.05-ös linkre és láss csodát, azon belül lesz az 1.06-os -
#1905 Amit Grebber beszurt 1.06 os pach azt onan hogy az istenbe lehet letölteni????????? -
#1904 Pont neked találtak ki vmit, amit úgy hívnak, hogy google
Egyébként meg Karácsony környékére emlékszem. -
#1903 Hy nem tudja vki h mikorra várható a kieg?? -
#1902 Crack !!!!!!!!!!!!!!!! -
ZsakosFrodo #1901 nekem marhára mind1 én nem akarok neten nyomulni,csak single plyaerezni,pls mondjatok h kell mit kell leszednem: egyébként ilyen spitfires bfme2-m van
help pls -
#1900 Kijött 1.06-os Patch! -
#1899 1.05-tel már 2 meccset is játszottam neten törttel, szóval ez így nem egy helytálló gondolat -
ZsakosFrodo #1898 nah az a gond. h kiporbaltam h:
1.00 peccset.ugyanugy felrobbantam.az 1.04es peccs viszont nem ment fel mert : old file exist. most mi van? jah egyebkent en nem akarok multizni en a laptopra szeretnem feltenni singleplayerezni.nekem eleg lenne annyi h ne robannjak fel mindig .pls help
-
ZsakosFrodo #1897 köszike -
#1896 Őh hát örülök hogy zajlik az élet :)
a pach linkje:http://www.bfme.hu/download.php
a crack linkjét nem tudom hogy be-e szabad ide illaszteni de nem baj
egyszer élünk:)
:http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_lotr_battle_for_middle-earth_2.shtml
innen azt a cracket szedd le ahányas pachet szedted le az 1.05 nem ajanlom mert nagyon macerás én nem tudsz LAn on jacani vele
z 1.04 az jó -
ZsakosFrodo #1895 ja és persze engem is robbantgat 3.30nál ez a fő gond... -
ZsakosFrodo #1894 Hi all!
Nekem spitfires verzió van.
mivel nemtom letölteni cracket + hülye vagyok és össze vagyok zavarodva,ezért kérem szépen írja le vki mit hogyan.és lécci ne a faqra küldjetek mert ott is kusza.szal linkek kellenenek 1.01 peccsről annak a crcackjéről stb.
nagyon thx