Battle for Middle Earth 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1: Játék feltelepítése.
2: Check for Updatew gombra kattintva leszedni a legfrisseb patch-et.
3: gamecopyworld.com ról leszedni a fixed image #2-t és a Pr0t.St0p-ot.
4: Kicsomagoljuk a tömöritett image file-t.
5: Bemountoljuk pl.: Daemon tools-al.
6: Elindítjuk a Pr0t.St0p-ot és rámegyünk a hide gombra.
7: Elindítjuk a játkot.

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

na neked legalább megy simán is😄
én most telepítem de már elfelejtettem mit is hogyan a faq-alapján menni kéne...
reloaded van nekem
iso-mount image aztán installálás crack patch és nem megy...prot stop is van
egyedül a miniimage-el nem vágom mit kell csinálni...
😄 én nem értek ehhez a részéhez sajna szóval most mi is kéne tennem?

violence can be used for good - JUSTICE

oO VinyuS Oo
Rush esetén mindig is a törpök voltak a legjobbak!
Különben meg a tündék a nyilaikkal!

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

csuszi
1.6 patch-el connection time out... természetesen crackelve van a game.<#falbav><#help><#wilting><#bdead><#conf>

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
Plz ne küldjetek el a halálba, és a FAQ-hoz, mert olvastam a FAQ-ot is és a keresõt is ismerem. Próbálkoztunk mindennel, patch 1.5, 1.4 0-ás verzióval, de soha nem sikerült online gamálnunk a spanokkal. Hamachi-t használjuk, de vagy verzió különbséget ír ki, vagy mismatch, vagy player kicked. Ha egyszer valaki venné a fáradtságot és lenne oly szíves és leírná ide hogy kell gamázni. Melyik patch? Hozzá crack? Vagy mégis lépésrõl lépésre, mint az oviban 😊😊😊<#nemtudom><#wave> plz plz

MJ rulz Pink Team The Only One

Peti0011
az 1.06 os pachel a törpök letek a legerõsebbek

Csá

Sas6
Áhh mégis csak szarok az emberek😊

Marad a mordor...

Peti0011
és még nekem mondják a halhatatlan hõsõmre hogy csit:S

Csá

Sas6
Annyira hihetetlen az a BFME2. Szinte minden nap més nép bizonyul jobbnak😄

Most spec. az emberek jionnek be de eddig a mordor volt a lol.😄

Felvettelek, és Axsys 😊

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

Sas6
Newm tom akinek volt ez a hos valaki a hamachin azt mondja vmi cheat féleség de nem mondja meg hogy mi..

Peti0011
Axix vegyél fel msn-re vagy add meg a ciemd azt jaccunk le 1.06 on 2v2 😄😄
Amugy én ezt ne mértem annak a törépének hogy lehet képesssége az univerzu kereje????:S:S

Csá

Sas6
Tudtatok hogy a 1.5-os magyarositas muxik az 1.06-os patchel??

Kiprobaltamé és tok joo😊

És a game elinditasa elott kilehet valasztani hogy milyen nyelven akarjuk jatszani a gamet..

Sas6
Ez a összetartás bonusz ha a hos adja akkor miért nem muxik?? Már probaltam mindennel de egyiknel sem muködik. Ez miért van?

Sas6
nem tom. Én abba lennék benne hogy legyen uj FAQ.

Aki szeretné az emgcsinalhatja...

És ezt hogy lehet? A témanyítõ nevezhet ki vagy mi?

Peti0011
Nah végre valaki 2v2 ben én kihivlak titeket egy Kram vhaverel adok hamachi cimet is meg msn-t majd vegyetek fel és jaccunk
hamachi cim: Pisti szervere3/harmadik
msn cimem: [email protected]
gyertek cska gyertek!!!

Csá

Sas6
Én benne lennék.

Én ehet újratelepítem egy régebbi patch-el és megnézem a reppeket😊
Tényleg, nemcseréljük le a F.A.Q. ot? kicsit szebre, meg tölhetnénk még fel reppeket, na mitszóltok?

Sas6
jah lehet😊 tuti.

JCSR ODIN
talán mivel teljesen más peccs alatt futottak azok<#nemtudom>

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

JCSR ODIN
passz, mindenkinél igy van, nem tom miért

Sas6
Az miért van hogy nem lárja a replay-t amit letoltottem a FAQ-bol a jatek?

Na kiáll valaki ellenünk/ellenem?

Sas6
OKsa. Most apámnál vok és még csak itt van fennt a BFME de majd muternál is felteszem és akkor igen szép grafkon fogom nyomni😄DD

Apámnál igen gyenge grafkon fut csak 😞(( Szinte min. minden

Asszem még nincs, csak 1.5 höz

Sas6
jaja 😄

Magyaritas is van a 1.6-hoz?

Megvolt😊

Sas6
már olyan is vaaan??

Én csak 1.6-ost ismerek. A bfme.hu-n 1.6-os patch nincs is 😞 meg honositas sem.

Az image filerol dobsz nekem egy linket pls? Vagy ha nem nagy file ákuldheted msn-en is 😊))))

1.6 (legfrisebb) patch-el és no dvd/fixed image

Sas6
Itt ti most milyen patch-el/crack-el jatszottok?

gstyle, játszunk egyet?

így nekem sincs...

gstyle
Bármennyire is meglepõ lesz számodra, tudom, melyik csapat ellen melyik jó!!!
Nem azzal van gondom!
A Dalei pályán vagyok, kinyírom a kalózokat, megépítem Daleiben az erõdöt, és kb 11 perc van a mordori sereg érkezéséig, mégis játék vége kiírást kapom, vesztettem.
A terepen nincs ellenség, a megvédendõ trón áll.
Lövésem sincs miért vesztek.

\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!

nincs fent a game most...
tesóm wow-ozik meg nwn-ezik helyette én meg mostanában nem nagyon érek rá

amúgy nem flémelés miatt vannak büntipontjaim hanem politika miatt...
a hangvétel ellenére benne van a válasz a hsz-ben

A kampányt el se kezdtem szóval nem tudok segíteni benne, bocs 😊, neki meg nézd meg a figyelmeztetéseit, ne vedd magadra...

Errõl jut eszembe, nincs kedved kiállni ellenem "zsírkereskedõ"?

gstyle
Na már ne is haragudj, de nem cinikus cinkelést kértem, hanem egy pici segítséget!
De akkor látom ide nem érdemes bejönni!!

\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!

nagy stratéga lehetsz😊
ha másodjára csinálod akkor már tudni kéne mit fognak csinálni-mindíg ugyanazt
és azt is tudni lehet milyen csapat milyen csapat ellen hatékony

Sas6
benne lennék én is de nem tom mikor .

mivel két nevet írtam😊 és a régi csapatból õ az aki még újra játszana ezért igen 2v2 re😊 az "Alternativ faq-ban" van replay-ünk is , bár már nemis emlékszem mi volt énis megnézem megin😊, ja és lenne egy kérdésem Hard gépet v emberi játékos ellen melyik az a legjobb idõ ami alatt nyersz?

morreau
Ha 2v2re gondolsz lehet benne lennénk a haverommal.

Azért mégpáran játszanak, ha van valakinek kedve kiállni ellenünk (Sas6-Axsys) az írja ide és megbeszéljük. Bár már elég rég nemjátszottunk..😄 azért még rémlik vmi😊, na várjuk a kihívókat.

gstyle
Sziasztok!

Nekem igazán a 7. pálya nem tiszta😞(

14 perc Morodr sereg érkezéséig, erre megjönnek a kalózok, és totál halál, vereség. Odavittem a törp csapatokat, de a helytzet akkor sem változot!

Mi a teendõ???

Köszi elõre is!!

Peti0011
Kevesen maradtunk battle 1-2 ek:S😞

Csá

Sas6
csinaltam egy szobát hamachin aki akar jojjon bátran 😊

BFME2 hun /// BFME2 hun

Sas6
És crack-ek hol vannak? Lehetöleg az 1.05-hoz 😊

MerlinW
dlh.net, fileshack.com -ról szoktam peccseket tölteni.

[merlinw.org]

JCSR ODIN
Fölül ráklikkelsz az 1.05-ös linkre és láss csodát, azon belül lesz az 1.06-os <#circling>

Peti0011
Amit Grebber beszurt 1.06 os pach azt onan hogy az istenbe lehet letölteni?????????

Csá

JCSR ODIN
Pont neked találtak ki vmit, amit úgy hívnak, hogy google<#hehe>

Egyébként meg Karácsony környékére emlékszem.