2654
-
encofoco #2093 láttad azt a TROL höst vagy mi voltaz...csak ugy repkedett :DDD levert mindenkit :DDD -
#2092 Patka irtad hégy én ki vok hát lehet hogy igy elég nehéz megsimreni de "Gondor"
Amugy nem ezért de téleg nem mindegy hogy mivel van az ember
Vasudvardot az 1 hez képest naon elgyengitették
Lasan kijön a Wk naon de naon durva lessz
az uj faj az Angmar vagy mi a nevűk csak az elején lesznek erősek letámadáshoz a varázlókal 1 varázsló = 3 osztag +egy kis metor szoval.... hoszutávan meg it is ke lmajd veni a páncélt meg hasonlókat és ahogy elnéztem a troljaik ne mtul erősek
-
#2091 :) -
encofoco #2090 nem véletlen volt!!!:DDD -
#2089 ok ok
én vagy ember vagy goblin -
Darth Razor #2088 valószínűleg Vasudvard-dal leszek azzal szoktam általában. -
#2087 oksa majd még mebeszeljuk.
kikkel vagy? -
Darth Razor #2086 ok. hétvégén szinte egész nap ráérek, mert előreláthatólag semmi különös dolgom nincs. -
#2085 értem. Nem tom de sztem hétvégén lenne a legjobb. -
Darth Razor #2084 Hello Sas!
Téged sorsoltak ki mellém a bajnokságon, írj egy időpontot amikor játszhatnánk! -
Firebat #2083 lehete hülye kérdés lesz :D
de számít valamit hogy milyen messze építem a bányámat? annyit tok hogy ha zöld akkor , maxon tud termelni, de ha piros akkor kevesebbet, csak mert olvcastam hogy pl farmot egymás mellé épít vki -
Firebat #2082 jó,de még most se tudom miaz :)
-
HUNPatka #2081 szerintem az em lenne csak véletlen benyomta a caps lock-ot -
Firebat #2080 mi aza EM :) -
encofoco #2079 az uj törp egység-EM nagyon durva lessz!!!csak 6-an lesznek 1 csapatban de levernek mindenkit!!!:DDD
4ever törpök :DDD
-
Firebat #2078 de én ált.ba beszéltem hogy azok lesznek a legerősebbek
az már más kérdés hogy angmar meg vmi gyenge , és a gyenge néppel 1 pro gamer, az erőssel meg 1 kezdő, nem kérdés kigyőzik szal igen számít azis kihogy játszik vele, de én most ált.ba beszéltem -
HUNPatka #2077 lehet hogy ők a legerősebbek de majd ahoz ki is kell tanulni őket.meg hiába leszel jó mert egyszer jön egy gyerek és az majd meg fog állítani. nincs olyan melyik nép az erős mer csak tudni kell velük játszani -
Firebat #2076 onnan veszem hogy olvastam a GameSpot-on 1 interjúban , a játékról volt szó természetesen,
hm peccs hmm, ... :) de én akkor is a rosszak oldalát pártolom, legyen az majd erős vagy gyenge :) -
encofoco #2075 1.06-rol van szó...bocs a 2 OFF-ért...sry :( -
encofoco #2074 sziasztok...Firebat ez hogy ki a legerösebb ez Patch-ok szerint változik...most eggyértelmü hogy a törpök és az emberek a lagerösebbek...a kieg.-be honnant veszed hogy ANGMAR lessz a legerösebb??? -
#2073 de megkell hagyni a törpök tényleg erösek. -
#2072 igaz a goblinos gyenék és olcsoak. de ha azt nezzunk hoghy ocsoak és másra is jut pénz akkor lehetnek jok is. nem beszelve a sok jo hosükro:) meg nem beszelve arrol hogy tudnak az alagutakban mászkálni ugy mint a torpok ez is naon hasznos.. szal sztem a goblinok is jóók. -
Firebat #2071 :D:D
hmm nem tom, törpöt nem nagyon próbáltam még, mennyi ott is ott az axe ( alap ember ) , meg tudtottal a bfme 2-be a vasudvar a legerősebb :P , kiegbe meg ugye bár az Angmar lesz a legerősebb, de az is igaz hogy drága , így azalatt pl a goblinok fölényszámban lehetnek :P -
#2070 Törp az sz*r mert mindenki azzal van és ha mindenki azzal van unalmas a meccs. mikell még?:DD -
Axsys #2069 Törp, erős, jó rushra, mikell még:) -
Firebat #2068 nektek amúgy ki a kedvenc frakciótok?
nekem a goblinok ^^ olyan gyorsan tudok velük fejlődni, de most vasudvarra is mintha elég dinamukusan tudnék, a drága unitok ellenére
Evil frakciók powah!:P
és ti nem tudjátok hogy most a Witch king az tartalmazza az alap bfme 2-t? ( jó lenne ) -
Axsys #2067 Ennek most miköze a játékhoz?
Beszéjétek már meg msn en... -
HUNPatka #2066 ki vagy te aki 18:36-kor írt? -
#2065 Patka hogy volt msot ez a honlapos dolog? -
Firebat #2064 az itteni faq nem jön be
és a játékhoz , nincs faq ami ver. nekem megvan -
Axsys #2063 Szerintem ennek abszolút semmi köze ehhez a témához úgyhogy ezt máshól beszéljétek meg ha lehet.
Firebat te meg nézd meg a FAQ-ot, lehet hogy szétcsapott és nehezen érthető de benne van.
A topicba haggyuk már a warezt plz. -
Firebat #2062 vki nem tudja, hogy a spitfire-es verziót hogy tudnám elindítani ( nem robban fel 5perc után ) régen cureval elundult, de most azzal se megy.... meg gamecopyworld-ot próbáltam vmit leszedni,de semmi sem segített, help pls! aki tud. -
encofoco #2061 megjelenés 4 nap ,ha minden igaz... :ASDASD -
HUNPatka #2060 ki mert megint a nevemben írni ok de nem baj mer van annak 10 kérdésem és ha tudja rá a választ törlöm a honlapot! Alkesz ha véletlenül te szórakozol akkor hány éves vagy 5 vagy 6? na jó szórakozz meg van engedve de akkor sem foglak mocskolni mer nem sülyedek le a te szintedre
Ui:bocs ha nem te vagy csak mer téged utállak a legjobban
Ui:amiket a multkor írtál azok a lelkembe hasítottak és akkor azt kévántam hogy ... majd ha véletlen felveszel msn-re leírom utána persze letiltalak, mer ... nem ismerkedek
-
HUNPatka #2059 ki mert az én nevemben írni a honlapomon és Alkesznak igazat adott(annak a kis valaminek(nem sülyedek le az ő szintjére)) -
HUNPatka #2058 nekem van torentem :D de addig nem adom tovább míg bajnokságot le nem jáátszuk :D -
#2057 elkészült a WK szolval ha valaki tudja higy lehet leszedni az adja egybö ltvobább a hirt a töbieknek !!
Ha tudok majd toenrtet szereni embereknek adsom tovább stb.....
Ne hogy már lemaradjunk rola
Amugy nagyon tuti lesz van egy csomó képem ha érdekel valakit
http://mevault.ign.com/screenshots/?ss=1861&page=1 it nézétek ámuljatok bámuéljatok -
#2056 Figyi bocsi hogy mostanaban nem jatszot de most van egy ismektem meg egy csajt és vele vagyok elfoglalva. Ugye megertitek?:) -
encofoco #2055 sziasztok...nyitottam 1 uj Hamachi szobát...mert szinte mind tele van(fele emberke már nem is játszik ,csak a helyet foglalja)...:(
szoba:BFME2 HUN
jelszó:4ever
(csak azok jöjenek akkik játszanak...) -
HUNPatka #2054 na megvan a 16 ember a bajnoksághoz, úgyhogy hétvégén indul!