Battle for Middle Earth 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2: Check for Updatew gombra kattintva leszedni a legfrisseb patch-et.
3: gamecopyworld.com ról leszedni a fixed image #2-t és a Pr0t.St0p-ot.
4: Kicsomagoljuk a tömöritett image file-t.
5: Bemountoljuk pl.: Daemon tools-al.
6: Elindítjuk a Pr0t.St0p-ot és rámegyünk a hide gombra.
7: Elindítjuk a játkot.
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
én most telepítem de már elfelejtettem mit is hogyan a faq-alapján menni kéne...
reloaded van nekem
iso-mount image aztán installálás crack patch és nem megy...prot stop is van
egyedül a miniimage-el nem vágom mit kell csinálni...
😄 én nem értek ehhez a részéhez sajna szóval most mi is kéne tennem?
violence can be used for good - JUSTICE
Különben meg a tündék a nyilaikkal!
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
MJ rulz Pink Team The Only One
MJ rulz Pink Team The Only One
Most spec. az emberek jionnek be de eddig a mordor volt a lol.😄
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
Amugy én ezt ne mértem annak a törépének hogy lehet képesssége az univerzu kereje????:S:S
Csá
Kiprobaltamé és tok joo😊
És a game elinditasa elott kilehet valasztani hogy milyen nyelven akarjuk jatszani a gamet..

hamachi cim: Pisti szervere3/harmadik
msn cimem: [email protected]
gyertek cska gyertek!!!
Csá
Tényleg, nemcseréljük le a F.A.Q. ot? kicsit szebre, meg tölhetnénk még fel reppeket, na mitszóltok?
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
Apámnál igen gyenge grafkon fut csak 😞(( Szinte min. minden
Én csak 1.6-ost ismerek. A bfme.hu-n 1.6-os patch nincs is 😞 meg honositas sem.
Az image filerol dobsz nekem egy linket pls? Vagy ha nem nagy file ákuldheted msn-en is 😊))))
Nem azzal van gondom!
A Dalei pályán vagyok, kinyírom a kalózokat, megépítem Daleiben az erõdöt, és kb 11 perc van a mordori sereg érkezéséig, mégis játék vége kiírást kapom, vesztettem.
A terepen nincs ellenség, a megvédendõ trón áll.
Lövésem sincs miért vesztek.
\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!
tesóm wow-ozik meg nwn-ezik helyette én meg mostanában nem nagyon érek rá
amúgy nem flémelés miatt vannak büntipontjaim hanem politika miatt...
a hangvétel ellenére benne van a válasz a hsz-ben
Errõl jut eszembe, nincs kedved kiállni ellenem "zsírkereskedõ"?
De akkor látom ide nem érdemes bejönni!!
\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!
ha másodjára csinálod akkor már tudni kéne mit fognak csinálni-mindíg ugyanazt
és azt is tudni lehet milyen csapat milyen csapat ellen hatékony
Nekem igazán a 7. pálya nem tiszta😞(
14 perc Morodr sereg érkezéséig, erre megjönnek a kalózok, és totál halál, vereség. Odavittem a törp csapatokat, de a helytzet akkor sem változot!
Mi a teendõ???
Köszi elõre is!!
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!