2654
-
encofoco #2173 kicsomagoltad??? -
adammmmmmm #2172 Egyépként a régebbi mini imaget és az ujjab mini imaget próbáltam és meg pőróbáltam hideolni a prot stoppal az SD4 hide-vel és az sr7 stoppal is. -
encofoco #2171 nm mondhattad volna hamarabb is hogy mit használsz... :D -
Firebat #2170 nah, úg néz ki siker! :)
bemountoltam, és most játszottam, és nem lépett ki,
1edül SD4et nem hasnáltam,
köszi a helpet!!!^^ -
encofoco #2169 protstop???az más sztem...SD4 hide kell...a protstop az nem ehez a game-hez kell... -
encofoco #2168 elöször kicsomagolod a mini imaget,az is 5.7 GB...és be mountolod a kisebbik file-t,8,21 kb-tosat...
tehát a bfme 2 elfoglal 11 GB-t... -
adammmmmmm #2167 Ugye a mini imaget csak be kell mountolni? Aztán pedig hideolni a protstoppal. Egyépként szerinetetek mért jobb a mini image? Mert van olyan crack hogy game.dat filet kell felülírni. Mondjuk nekem eggyik sem működik. -
encofoco #2166 add meg az msn-ed és segitek... -
#2165 Hali!
Map-okat honnan lehet letölteni a játékhoz? -
Firebat #2164 vagy, gamecopy-n ez lenne amit te mondasz, image-t LotR: Battle for Middle-Earth 2 [EURO] No-DVD/Fixed Image #1
? -
Firebat #2163 hmm
és a mini image-t honnan tudom letölteni?:S:S
linket adj légyszives
gamecopy-n én nem találtam :S -
encofoco #2162 ne creck-eld mini image-t töltsd le...
a mapokat meg a:C:\Documents and Settings\User name\Application Data\My Battle for Middle-earth(tm) II Files\Maps -
Master Rick #2161 Hi, letöltöttem mapokat a játékhoz de nem tudom használni őket! hova kell bemásolni???
-
Firebat #2160 reloaded-es verzióm van amúgy
-
Firebat #2159 :D:D
légyszi mond már el, hogy mit csináltál hogy nem lép ki, légyszives!!! -
#2158 Nekem pl nem eredeti és szinte sohasem dobot ki még data hibával (csak akarni kell a dolgot):D -
#2157 az 1.6-os pachet ugy lehet a legkonyebben letolteni h A jatekon belul bemész az onlineba és magatol letölti.. -
Firebat #2156 1általán van olyna, akinek nem eredeti és, nem lép ki ( data hibával, vagy ha van más akkor avval ) ?! -
adammmmmmm #2155 Hát a mini image-t ezen az oldalon keresd meg: http://www.spacetarget.com/games/gcw.shtml
A patchet azt nem tom hol mert szerintem innen nem olyan jó letölteni.(csak az én véleményem) -
Master Rick #2154 Honnan lehet letölteni ezt a patchet meg azt a bizonyos min image-t???
-
Master Rick #2153 mi az a min image??? -
Firebat #2152 bocs a varezért : de nincs olyan univerzális , crack vagy image, amivel nem tob ki a játékból?! :@ -
#2151 crack nincs min image van! -
encofoco #2150 1.06
-
Master Rick #2149 Hi, van a BFME2höz crack-elt patch??? mert ha igen akkor lécci mondjátok meg hogy hány.hanyas. Köszike
-
encofoco #2148 majd meglátjuk,de tuti hogy kell... -
Firebat #2147 és szted, tört alappal, elindul a kieg?:)
mert ha igen, én biztos hogy uzsgyizok megvenni -
encofoco #2146 sztem nem...mert a kieg. valami 3 GB...az alap meg 5,8 :(
hazaérek meglegyen mindenkinek!!!:DDD és nyomjuk reggelik... :)(hétfö reggelig) -
Firebat #2145 brrr
encofoco: nem tod, a kieg, tartalmazza az alapot?:P
-
encofoco #2144 és már kaphato is :DDD nem csak amcsiba :DDD az amcsik kapják me a ....-omat...meg a köcsög japánok is!!! -
encofoco #2143 igen 12 K a game még mindig
holnap jön a kieg.
-
adammmmmmm #2142 Hát úgy tűnik hogy mivel nem mükszik kénytelen vagyok megvárni a kieget.
Remélem azért még téliszünet elött meg lesz mert a haverommal ezzel akartunk játszani lanban téliszünetben mert nincs egy normális stratégiai játék de mivel nem lehet crackolni ezért ez befuccsolt. Remélem azért valakinek van tippje. -
Firebat #2141 ha jól tom, 24.én jelenik meg, amcsiba :P
1. meg jurópba ( Európa) -
adammmmmmm #2140 Ez a kiegészítő már megjelent?
-
Firebat #2139 amúgy, mindenhol , 10 ezer még(vagyakörül) a sima bfme2 ?:S -
encofoco #2138 ja én is igy jártam régebben -
adammmmmmm #2137 Akkor nekem szólt. de én nem hagytam ki semmit már töbször is megnéztem -
encofoco #2136 nézzétek meg mind a 4 videot!!!
nem neked irtam...
sztem a pathcal van valami nálad... -
#2135 hogy érted hogy kihagytam vmit???
a játék eredeti, rajta van a legújabb patch és a magyarítás, ennyi ezekután nekem nem volt alkalmam rá h kihagyjak vmit hiszen a játék magától telepít és állítólag mindennek rajta kéne lennie a 6 gigás dvdén, de ez úgy kb 3 hete kezdődöt azelőtt semmi ilyesmi nem volt , most ősszel vettem meg a játékot... -
encofoco #2134 http://media.pc.ign.com/media/844/844907/vids_1.html