2654

FAQ

• Sas6
    bemész a jatekon belul az online-ban és ott megkérdezi h letoltse e a legujjabb patchet.
  • steweee
    előbb nem találta a szervert
  • steweee
    1.6-os peccset hol találok hozzá? installost. mert feltúrtam a netet és nem találok, a hivatalos oldalon sincs rajta
  • zAkkEr
    ja vágom sry ezek a kiegészitőhőz vannak..nem baj az is megvan :P:D
  • zAkkEr
    Hali!
    nekem ezeket a kódokat nem veszi be..:(:S egyiket se....hmm? ez fura ? :D....pedig régen símán ment,csak újraraktam(nám).....
    PLs help
  • HUNPatka
    ok Sas akkor kizárlak és Razor téged juttatlak tovább!
  • Sas6
    Bocsi de sztem nekem már nem lesz kedvem a simával jatszani inkab WK-ezem:))) Bocs télleg. (fellölem juthatsz te tovább)

Télleg a WK-es infokat ne itt tárgyaljatok hanem a sajat topicjaban? :PP
  • Darth Razor
    Sas! Bocs hogy mostanában nem voltam, beszéljünk meg egy új időpontot a bajnoksági meccsre!
  • jakewyler
    Sziasztok
    Akinek kell a gém küldjön egy privit és adok linket
  • JCSR ODIN
    ez mind szép és jó, de minek lett nyitva neki saját topic, ha itt tárgyaljátok?
  • morreau
    Szia! Lejött már? Mekkora és milyen és mesélj!
    Estleg képeket is berakhatnál.
  • encofoco
    7 ÓRÁRA LENT VAN!!!!!!!!!!!!!ugy tünik ma nem lessz suli :DDDDDDDDD
  • encofoco
    Install:

1. Unrar.
    2. Burn or mount the image.
    3. Install the game, When asked for a serial use one of the following serials:

5GXF-P81V-5TER-FMBO-0XCN
    NQ9H-34DG-1SCX-FBC7-0XCN
    489H-VWO4-SJUP-DMO2-0XCN
    0PAJ-8TX6-FV5P-XUNQ-0XCN
    85FP-CFB8-7PRR-QSJL-0XCN

4. Copy the cracked content from the \Crack directory on the DVD to your installation directory.
    5. Play the game.

Szükséged lesz az alapjátékra is (The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth II) ahoz, hogy játszani tudj ezzel a kiegészítővel!
  • encofoco
    http://dox.uw.hu/wcenter/00001946.php
    HAZAÉREK MINDENKINEK MEGLEGYEN!!!!
    MEGJELENT!!!
  • gabe paul logan
    FIREBAT!!!

Korábban írtad hogy aza problémád (hozzám hasonlóan) hogy kidobál a játék és vmi out of memory üzenetet ír ki. NA a directxet felraktad hozzá ami a játékhoz volt?Nem tudom mi összefüggés van a probléma és e között de úgy tűnik h a telepítése után működik rendesen.(idáig igaz csak 2 menetet nyomtam de azt se hosszabb ideig)Ha ez se segít akkor elmegyünk és agyonverjük az ea seket és billgéct, ja meg kukába a játékkal.
  • encofoco
    Fent van az elsö REPLAY!!!!
  • encofoco
    istenem én már beteget jelentettem :D

• HUNPatka
    azok akik suliba mennek másnap :D
  • encofoco

uhhh ezt nem kelett volna leirnod!!!szerinted ki fog ma aludni???
  • Sas6
    :)
  • Peti0011
    jah SAS bocs már értem mire irtad hoygy lassú neten az előző üzim 1 sorát ne olvasd:D:D
    1 nap és it a WK vazeeee:D:D:D:D:D
  • Peti0011
    Stray Wolf-nak szerintem nem azal van a gondja hogy a jatek neten lasú lene hanem hogy el sem indul neten.
    Nekem nem eredeti a game az is lehet hogy egy egyszerű ujratelpeités(mármint a jatekot) megoldja a problémádat.!
    Amugy majd kérezgetek hátha valakinek votl már yen problémálya és azóta megoldódótt
    Még egy nap és itt a WK vazeeeeeeeeeeee :D
  • Sas6
    Az lehet h azért lassu a neten a BFME2 nekem mert amikor csinalom a töredezettségmentesitést akkor egy csomó bfme2 file hibás...
  • Firebat
    esetleg,tűzfal blokkolhatja, én erre tudok most így gondolni
  • Stray Wolf
  • Stray Wolf
    // friss //
  • Stray Wolf
    Szia mindenki :)
    Van egy kérdésem, amire a választ NEM találtam sem FAQ-ban, sem hozzászólásban, sem sehol máshol. Ennek lehet oka hogy nincs is ott, vagy hogy bénán átsiklottam felette, így vagy úgy nem találtam és most felteszem a kérdésem, hátha van aki tud segíteni.

Nemtudok online csatlakozni multi részhez.
    A regisztráció sikeresen lezajlott, cd kulcs rendben, felhasználó név és jelszó rendben. Egy barátom otthonról, az ő gépéről betudott lépni az én adataimmal. Tehát a regisztráció rendben van.

De amikor csatlakozni szeretnék, rövid töltés után , kijön egy üzenet, hogy " Nem tudsz csatlakozni."

Nincs bővebb indoklás. Ennyi.

Valami ötlet?
  • Firebat
    huh, nehezen bírok, a törpökkel, , hardon, 1.6-ban, nehéz tényleg :D
    de majd, talán ha addig eljutok, akkor a Balrog és a Fire Dragon talán eltudja majd intézni a bázisát ^^
  • encofoco
    sajna nem jön ki...én is vártam de nem jött.:(
    360-ra meg igen :S
  • vixo
    Hy all!

Engem az érdekelne,hogy ez a game kijött-e xbox konzolra.Azt tudom,hogy xbox 360-ra kijött,de sima xbox-ra is?
    Előre is Kösz!
  • encofoco
    a map prewiews-böl vedd ki nem osa kell...az a legkönyebb ha ide csomagolod ki:C:\Documents and Settings\User name\Application Data\My Battle for Middle-earth(tm) II Files\Maps
    és utánna go game,és ott is lesznek:DDD
  • encofoco
    kicsomagoltad???
  • Master Rick
    Bemásoltam a mapokat a C:\Documents and Settings\User name\Application Data\My Battle for Middle-earth(tm) II Files\Maps-ba, a tga-kat meg a C:\Documents and Settings\User name\Application Data\My Battle for Middle-earth(tm) II Files\MapPreviews-be és a maps-ba is a biztonság kedvéért de nem tudom látom őket a játékban. Mit csináljak még???
  • encofoco
    bfme2.com -on találsz mapokat...
  • finuchy
    [email protected]
  • Firebat
    ha kell akkor megadom :D
    csak már akkor miért vennél fel?:)
    már sikerült elindítani a gammát^^
    [email protected]
  • encofoco
    ha jo akkor nem kell... :DDD
  • Firebat
    hát, reloadem van ugye, és amikor a mini image-t bemountoltam, attól fogva lett jó, mert ahogy a reloaded-est crackeltem, 1.06al, kilépett, de így nem hogy ez a mini image van mountolva

msnem akarod vagy mi?=D
  • encofoco
    ha az 1.06-ot patcht akarod hazsnálni akkor mini image kell hozzá...de ha nem akkor adj neki 1 creck-et ahogy csináltad és kész is...miért akarod kiirni????gyere már msn-re!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Firebat
    :D jah bocs :D reloaded-est :D
    úgy látszik, akkor nem minden esetben kell, a sd4
    1 kérdés, akkor most azt írjam ki amit kimountoltam, és legközelebb azt instaláljam?
    mert mondjuk a reloadedest nem tom kiírni, sima layeresre,az image-t meg igen