Battle for Middle Earth 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de akkor ezek szerint teljesen magyar lesz a jatek?? (nem szinkronra gondolok hanem szövegre)
Gyûrûk Ura: A Boszorkánykirály Felemelkedése
A Gyûrûk Ura: Harc Közép-Földéért 2 elsõ kiegészítõ lemeze.
Várható megjelenés: 2006.11.24.
Ár: 7 199 Ft
ugye? : "gyertek tengeri patkányok már megint késtetek" 😄DDDDDD0 3. rész
és Mordornak nem lesz fõhõse, de akkor majd akkor jön az, akit említettél😊
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti
az lesz csak a nagyélvezet, az ultra erõs troll mellé kapunk 1 extra jó skill-t hát mit is mondjak , menny lesz!😄
Amugy nem ezért de téleg nem mindegy hogy mivel van az ember
Vasudvardot az 1 hez képest naon elgyengitették
Lasan kijön a Wk naon de naon durva lessz
az uj faj az Angmar vagy mi a nevûk csak az elején lesznek erõsek letámadáshoz a varázlókal 1 varázsló = 3 osztag +egy kis metor szoval.... hoszutávan meg it is ke lmajd veni a páncélt meg hasonlókat és ahogy elnéztem a troljaik ne mtul erõsek
Csá
Téged sorsoltak ki mellém a bajnokságon, írj egy idõpontot amikor játszhatnánk!
de számít valamit hogy milyen messze építem a bányámat? annyit tok hogy ha zöld akkor , maxon tud termelni, de ha piros akkor kevesebbet, csak mert olvcastam hogy pl farmot egymás mellé épít vki
4ever törpök 😄DD
az már más kérdés hogy angmar meg vmi gyenge , és a gyenge néppel 1 pro gamer, az erõssel meg 1 kezdõ, nem kérdés kigyõzik szal igen számít azis kihogy játszik vele, de én most ált.ba beszéltem
hm peccs hmm, ... 😊 de én akkor is a rosszak oldalát pártolom, legyen az majd erõs vagy gyenge 😊
hmm nem tom, törpöt nem nagyon próbáltam még, mennyi ott is ott az axe ( alap ember ) , meg tudtottal a bfme 2-be a vasudvar a legerõsebb 😛 , kiegbe meg ugye bár az Angmar lesz a legerõsebb, de az is igaz hogy drága , így azalatt pl a goblinok fölényszámban lehetnek 😛
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
nekem a goblinok ^^ olyan gyorsan tudok velük fejlõdni, de most vasudvarra is mintha elég dinamukusan tudnék, a drága unitok ellenére
Evil frakciók powah!😛
és ti nem tudjátok hogy most a Witch king az tartalmazza az alap bfme 2-t? ( jó lenne )
Beszéjétek már meg msn en...
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
és a játékhoz , nincs faq ami ver. nekem megvan
Firebat te meg nézd meg a FAQ-ot, lehet hogy szétcsapott és nehezen érthetõ de benne van.
A topicba haggyuk már a warezt plz.
Ui:bocs ha nem te vagy csak mer téged utállak a legjobban
Ui:amiket a multkor írtál azok a lelkembe hasítottak és akkor azt kévántam hogy ... majd ha véletlen felveszel msn-re leírom utána persze letiltalak, mer ... nem ismerkedek
Ha tudok majd toenrtet szereni embereknek adsom tovább stb.....
Ne hogy már lemaradjunk rola
Amugy nagyon tuti lesz van egy csomó képem ha érdekel valakit
http://mevault.ign.com/screenshots/?ss=1861&page=1 it nézétek ámuljatok bámuéljatok
Csá
szoba:BFME2 HUN
jelszó:4ever
(csak azok jöjenek akkik játszanak...)