2654
-
SFKS #2254 Igen ahhoz,mert nem volt valami nagy választék -
#2253 Az 1-het képest? -
SFKS #2252 A bfme2-ben vannak új egységek Mordornál vagy Vasudvardnál? -
Vercetti 1 #2251 Köszi már nem kell a kód.Nagyobb bajom van: a játékom lengyel nyelvű (torrent) nem tudtam hogy ilyen lesz.A magyarítást feltettem de a játék nem lett magyar.Aki megtudja csinálni az írjon léccike. -
Vercetti 1 #2250 Sziasztok valaki megadná nekem a játék telepítő kódját (cd key)?
Köszi -
Alien1024 #2249 "You must have a copy of The Battle for Middle-Earth II installed to play the Rise of the Witch-king. The installer will now exit." ezzel az hiba üzivel lép ki pedig fent van a game a SPiTFiRE fajta -
Alien1024 #2248 The.Lord.Of.The.Rings.Battle.For.Middle.Earth.2.DVD5-SPiTFiRE én eszt a verziot rakdtam fel az alapjátékból majd mikor a kiegészitőt akardtam aszt irdta ki hogy nincs fent a sima ezért a telepitő leál hogy lehetne megoldani hogy SPiTFiRE ezen a verzsönön is müködjön???? -
#2247 Sztem már mindenki a kiegészito forumába iroat... -
Gaga91 #2246 Ezt a forumot nem olvassa senki? aki erta bfmeII höz?
-
jango #2245 na hello megint!! a sima middle 2 öt sikerált elinditani,DE a kiag mindig kiir walamit mikor instalálnám fel ( A problem occurred when trying to transfer the file 'H:/Support/en-uk/readme.txt' from the media.
Do you want to retry to copy the file, or cancel the installaton? ) mi lehet a gond ???? aki tud segiteni irjon fontoss lenne!!!!!!!!!köszi -
Gaga91 #2244 Hello!
ez engem is erdekelne És a FAQ nekem sem mükszik -
jango #2243 hello !! tudna walaki segiteni abban hogy a kiéghez melyk werzioju middle 2 kell??? hány gigás? mert leszedtem egy 6 gigást és annak feszt baja van ( game data) ha jól emlékszem és krek sincs benne! elöre is köccike -
Master Rick #2242 Ja és a FAQ sem müxik :'( -
Master Rick #2241 Hi, hogyan lehet népekkel fejlődni??? már csomót jácottam skirmish-t de nem fejlődtem egy néppel sem. Egyébként mire jó ha magasabb szintűek a népek??? még nagyon noob vagyok, PLZ help -
gta04 #2240 De én az összesítésre értem mert ugye az épületeket az egységeket és a nyersanyagot mutatja és utánna pedig az összegzést és én az összegzésben voltam feljebb mégis vesztettem. -
#2239 Hát ha cska az épületgrafikont nézed nem biztos
Mert ugyebár a Farmok is épületnek számitanak és ha az ellen cska az embergyártóidat és a főváradat szedi le akor a frafikonban te leszel magasabban és mégis te vesetzettél -
gta04 #2238 Pontosabban fogalmazva a grafikonon a pálya után amin az egységeket, épületeket mutatja azoknak az összegzésénél ha feljebb van az én vonalam a a végén akkor nekem kellett volna nyerni ugye? -
gta04 #2237 Egyébként nem Crack-eltem a játékot -
gta04 #2236 Hát én a csökkentett verziót szedtem le ami csak 4-5 GB-t szóval lehet, hogy ez a verzió hibás majd leszedem a full verziót. OK köszi a segítséget mostmár legalább tudom, hogy nem így kellene történnin a doloknak a játékban. -
#2235 Hát elég pontatlanul fogalmaztál ne mnem nagyon érten ihogy mi is a problémád..
Nem lehet hogy Csak rossz cracked van és ez az EA vices kis ajándéka azoknak akiknek ne meredeti hogy felroban a game 3.5 perc id lejárta után... -
gta04 #2234 hello mindenkii megvan a játék de már az elején akadályba ütlöztem amikor a gonosz olalon kezdem a hadjáratot akkor mindig elpusztul minden semmit sem tudok megcsinálni máskor pedig amikor a fény oldalon megyek akkor eljutok a városba és kész minden elpusztul azt írja ki, hogy game over és amikor a skálát megnéztem a vereség után azt mutatja, hogy vesztettem, le tudja valaki írni, hogy mit kéne csinálni? -
danielbakk #2233 csá, aki akar hamachin keresztül játszani lotr bfme-2-t, az a hamachiban lépjen bele a lotrbfme2hun_public pass: lotrbfme2hun_public
eddig vagyunk úgy kb 8-an a hálózaton. ami már elég egy mordor pályához.
ha kérdésetek van ezzel kapcsolatban:
msn: [email protected]
#2232 Én sem értem mi a szar 4 giga rajta de ez van:(( Kell hozzá az alap jatek szerezd be h jatszhassunk:)) toltsd le vhonnan. -
cerebrum #2231 Miért az nincs benne??? 4,akárhány gigás, és nincs benne az alapjáték??? Affene! Akkor ezt megszívtam, mert az nincs meg... -
#2230 Fennt van az alap jatek??? A Battle for middel earth 2? Mert a witch King hogy menjen kell neki a sima alap jatek is.
-
cerebrum #2229 Üdv!
Talán már volt, de már unom a topik átböngészését, inkább már játszani akarok... :-)))
Szóval ezt írja ki, mikor installálni akarom:
You must have a copy of The Battle for Middle-Earth II installed to play the Rise of the Witch-king. The installer will now exit.
Előre is köszi a segítséget! -
gta04 #2228 hello mindenkii megvan a játék de már az elején akadályba ütlöztem amikor a gonosz olalon kezdem a hadjáratot akkor mindig elpusztul minden semmit sem tudok megcsinálni máskor pedig amikor a fény oldalon megyek akkor eljutok a városba és kész minden elpusztul azt írja ki, hogy game over és amikor a skálát megnéztem a vereség után azt mutatja, hogy vesztettem, le tudja valaki írni, hogy mit kéne csinálni? -
Saoron #2227 Fönn van egyátalán valaki? -
#2226 Crack csak az 1.00-hoz van attol feljebb már mini image van -
Saoron #2225 Hali
-
Saoron #2224 ja és az msn címem :[email protected]
-
Saoron #2223 Nem tudtok Cracket küldeni msn-ben a:The Battle for Middle-earth II -
#2222 Neked már megoldódott az a eoutofmemory hibaüzenet amivel nagy kedvesen lelép a netrél amikor éppen kedve tartja???
(amit múltkor írtam nem jött be...) -
Firebat #2221 a hős kreálásnál,van olyan 'faj ' hogy troll, és annak van 1 skillje hogy LEAP ! konyha nyelven beugrik tömegbe, körülötte mindenki repül onnan :)
jah és ha már ittvagyunk ,kaptak még 1 jó skillt, earthquake , ez is nagy tömeg pusztító ;) -
#2220 Mi az a troll leap? -
Firebat #2219 ui:mert ugyebár ami nekem megvan, verzsön, reloaded,és az 6 gig, és nincsen dubla layeres íróm, -
Firebat #2218 már csak, a troll leap-je miatt i érdemes felrakni xD
KÉRDÉS!!: a mini image-t , érdemes kiírni? éls azt telepíteni, majd azzal játszani??? mert az nem sok, és kitudnám írni dvd-re , peccsekkel mellékelve ( kell hely ) -
#2217 Azt mondjátok nem érdemes telepíteni a kiegészítőt? -
#2216 hát én is kicsit többet varam:(( Na mindegy jo lesz ez igy:DD Sztem a kiegben a vasudvard lett a leggyengébb nem? -
#2215 Hát engem a WK nem naon győzőtt meg :S
Jobbat vártam az EA-ok ugy adták elő hogy csomó uj fegyver meg minden iylen fasza dolog lesz ugy egyságek meg minden ...stb
De ma megnéztem PL az emberket is és 2 uj osztag azt kifujt na szép