Hiányolják a női játékfejlesztőket
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nõi programozók?<#ejnye1>#ejnye1>
<#falbav>#falbav>
Hogy miért írok ehhez a témához,azt nemtudom.
Néhány fórumozó högy ezért nyilvánosan meg fog lincseni, tehát mint mindíg tisztelet a kivételnek.
A többi meg ugye a milyénk.
Nõi programozók? Mért ne, meg tudják csinálni ua.-t mint a férfiak, néha lehet jobban, csak nem annyira kreatívak.
Pl. egy hack&Hlash-t vagy egy RPG nem egy viráglekû kétgyerekes anyának fogok odaadni, ogy csináljunk belõle vmit. (Phúú ez egy icsit ki lett sarkítva, de a lényeg benne van.) Kivételek itt is vannak
Szal, mindenki maradjon a saját területén.
nincsenek nõi karakterek?
Az RPG- nagy részében VAN nem is egy, sõt generálhatsz is (NWN, DS)
Aki hiányolja, játszon ilyenekkel! 😊
Néhány fórumozó högy ezért nyilvánosan meg fog lincseni, tehát mint mindíg tisztelet a kivételnek.
A többi meg ugye a milyénk.
Nõi programozók? Mért ne, meg tudják csinálni ua.-t mint a férfiak, néha lehet jobban, csak nem annyira kreatívak.
Pl. egy hack&Hlash-t vagy egy RPG nem egy viráglekû kétgyerekes anyának fogok odaadni, ogy csináljunk belõle vmit. (Phúú ez egy icsit ki lett sarkítva, de a lényeg benne van.) Kivételek itt is vannak
Szal, mindenki naradjon a saját területén.
nincsenek nõi karakterek?
Az RPG- nagy részében VAN nem is egy, sõt generálhatsz is (NWN, DS)
Aki hiányolja, játszon ilyenekkel! 😊
Barbis játék meg végképp nem kell 😊 Az ilyenektõl többnyire a nõi játékosok is hánynak 😉 (A sims-tõl is)
Én is csak azért játszom mostanában kevesebbet, mert nem jön ki számomra értékelhetõ stuff... Már csak a Black&White 2-t várom 😞
Xbox Live gamertag: kilencnad
A nõkkel az gond amit nem ismernek nem szeretik, ki sem próbálnák....
<#nemtudom>#nemtudom>
De hogy miért....<#conf>#conf><#help>#help>
Skareb
Vannak jó irónök is pl jkrowling a herripotterrel aratott, de még nem láttam olyan játékot amit nök készitettek volna v az lett volna a csapatvezetö, stb, vagy nem híres.
Lordiusnak meg igazavan, habár nekem is felfordul a gyomrom a sok hülye amerikai háborús játéktól.
Dr.BrainMaster-Az Agyrém \"Képzeletemnek csak agyam mérete állíthat korlátot.\"
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Most még ahogy beleolvastam a hozzászólásodba találtam még egyérdekes dolgot amivel szintén egyet tudok érteni. Nekem is nagyon hiányoznak a kaland játékok. Mintahogy azt mondtam is a Fallout 1-2 mind a mai napig a kedvenc játékom. De ki tudná elfelejteni az LBA (Little Big Adventure).
Sajnos a játékipar tényleg a grafikára kezd el dolgozni, és a játék menetet csak legfeljebb 2. helyen hagyja. Sõtt amit észrevettem az az, hogy abból próbálnak ma megélni a játékfejlesztõk, hogy a filmeket dolgozzák fel. Ami szerintem elég gáz mert álltalában elrontják vele a film (sõt a történet) élményét. lsd: Gyûrûk Ura
Még egy megjegyzés: Látom azért te is találtál egy alternatívát a 3d studio max személyében. <#nyes>#nyes>
Külön gond szerintem a kaland játékok hanyatlása, mert a DotT és a Sam&MAx utánozhatatlan, fõleg mert a 3D kártyák kicsit nehezebben hozzák elõ azt a barátságos, rajzolt, néhol pixeles képet, ami ezekhez illik...
Egyébként véleményem szerint a játékipar még kihúzza egy darabig mert ha mást nem, a technika viszi elõbbre, de gondoljatok bele mi lesz mondjuk 10 év múlva, amikorra a Sztárcsináló Gépezet már mindenkibõl sztárt csinált, és már mindenrõl énekeltek és az összes jó együttesnév már le van védve...akkor mirõl fognak énekelni? Vagy csak feldolgozások lesznek? 😊 VAgy akár a filmcímeket is megnézném 😊
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Starcraft + Diablo III - esemve
Hát ez van, a nõk hobbija a vásárlás, piperézés stb stb a miénk pedig a kockulás.
Starcraft + Diablo III - esemve
"Az általános vélekedés szerint a számítógépes játékok nagy része értelmetlen lövöldözésbõl áll, ahol félmeztelen nõk rohangálnak körbe-körbe."
Ez melyik játék??? Szeretnék játszani vele!!! <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
mi a francért kéne a nõknek programozniuk is a nekik szánt játékot? ez badarság. egyetlen nõ ki tud gondolni olyan játékot, ami neki tetszene, nem kell ehhez nagyobb arányú nõi munkatárs az informatikában.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Te se mész fel olyan szerverre játszani ahol nincs senki ha már van olyan szerver is ahol páran már vannak. Viszont ha 2-3 ember felmegy az üres szerverre elkezdi szépen szívni a játékosokat és a szerver megtellik. Voila 😄
Par gondolat erejeig visszakanyarodnek a jatek temahoz. Baratnom teljesen mas palyan van, a szamitogepet csak felhasznaloi szinten kellene ismernie, es megis, sokkal tobb erzeket latok benne a temahoz, mint a "szakmabeli" nokben. Mindig talalunk olyan PC-s jatekokat, amik tetszenek neki - a strategiai jatekok (WarCraft sorozat, StarCraft, Armies of Exigo, Settlers, Heroes of Might and Magic), RPG-k (Diablo, Heroes x), logikaiak kozul sokat vegig is jatszik. Az egesz kerdes a beallitottsagrol szol - van, akit nem vonz ez a vilag, es van, akit igen. Nem erdemes az ellen hadakozni, hogy a ferfiak fogekonyabbak a temara, mint a nok. Ez igy van rendjen. Ha tobb "kifejezetten nok szamara" keszult jatek lenne a piacon, azzal a ferfiak nem jatszananak, mig az uniszex jatekok melle barki leulhet. Nezzuk a Sims esetet, talan ez a leginkabb "noknek szant" nagyszabasu (tehat nem valami gyerekes flash-es butasag) jatekprogram. Az egesz egy szamitogepes szappanopera, es bar akadnak ferfi jatekosok is, a noket ez az egesz jobban megmozgatja. A nagy sikeret csak azzal lehet magyarazni, hogy az emberek szeretnek masok eleteben turkalni, szeretnek tudni, milyen lehet mas boreben - ezert is viragzik a bulvarsajto, es a TV-s "sztarmagazinok". De ez mar messzire visz a tematol...
Konkluzionak azt szannam, hogy velemenyem szerint felesleges eroltetni a dolgot. Azok a nok, akiket vonz az informatika vilaga, ugyis kapcsolatba kerulnek vele. Azt pedig ne varja senki, hogy a noi fogyasztokat celzo jatekszoftverek fellendulesevel a noi fejlesztok szama noni fog. Ha megis, az a minoseg rovasara fog mennu.
Persze nem a nõk a hibásak abban, hogy nem készülnek nekik való játékok, hanem a szoftvercégek. Tudtommal nincs megtiltva nõk számára sem a játékfejlesztõ cégek alapítása. Könyörgöm, egyenjogúság van, akkor meg ne a kormánynak kelljen már szenvednie azért, hogy történjen valami. Ragadják meg a nõk a kezdeményezést, csak nyerhetnek vele! A játékkészítõk temérdek pénzt, a többi nõ meg számukra is élvezhetõ játékot.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
😊 😊
A nõk közül sokan szeretik még a körökre osztott stratégiát mint a Heroes M&M sorozat..
De itt van ellenpéldának Burn Baby, aki a magyar Battlefield 1942 élet egyik meghatározó játékosa, NBrigade európai klán tagja....
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Egyedüli lövöldözõs játék ami újdonságot hozott az a Far Cry. Abban tényleg vannak olyan dolgok amiket addig még nem láthattunk.
Sajnos a játékosok legnagyobb része a lövöldözõs játékokból "él", ezzel háttérbe szorítva a többi fajtát. Pedig ha lenne kereslett úgy gondolom igazán jó dolgok készülnének. Én speciel a Fallout 1 és 2-óta nem találkoztam igazán érdekfeszítõ, változatos játékkal.
LÁL, télleg, ha a játékokban a voice lenne az input, akkor fordított arány lenne.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Helyes! Klikkelgesség a nõk végig mind a 300 felhasználó jogait. Esetleg hozzák létre õket. <#vigyor>#vigyor>
Inkább valami verbális cucc kell nekik.
márcsak 18 város embere kell
gyerünk lázadjunk !!!!
na ezen kiakadtam
mutasson nekem 3 ilyen játékot az a nõ aki ezt ki merte jelenteni.
És (szerintem) a nõk (hangsúlyozom) NAGYRÉSZE nem ért ezekhez a játékokhoz és nem tudják mi kell egy player-nek!!!
Ez van
A férfiak meg kevésbé tudnak fõzni
Álljunk ki magunkért és kezdjünk az ország legnagyobb városainak fõterére és kezdjünk el fözni !!!!!!!!!
ezekután mindenki vonja le a következtetést<#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras><#conf>#conf><#csodalk>#csodalk>
Más: A nõi UT-sok PL, aki competetive mûvelik a témát, a legtöbb nagyon jó gamer, a többi nõ meg vagy sims, vagy semmi (UT-t mondtam, de ez érvényes minden olyan játékra, amit comp.-ven játszanak). Egyszerûen ha valakit nem köt le valami, akkor miért kell erõltetni, abból semmi jó nem lesz.
"Az általános vélekedés szerint a számítógépes játékok nagy része értelmetlen lövöldözésbõl áll, ahol félmeztelen nõk rohangálnak körbe-körbe"
Értelmetlen, alacsony intelligenciájú beszólás tanúi lehetünk, akik ilyeneket mondanak, max láttak egy játékot, ennyi, mert minden játékba csak nõk vannak, persze, gratulálok. Az EPIC pl. nem fog átállni csak ezért, keres az így is eleget a férfi piaccal (meg a nõi gamerekkel), annyian licenselték már az UE3-mat... Meglátjuk, mi lesz. Érdekes tartalom... A Sims az érdekes? Marhára, életszimulátor, bah... az életet élni kell, nem szimulálni. Élni itt is tudsz, de egy kiadósat lövöldözni, nos azt nem. Peace.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ