684
-
#365 menj végig a csövön és ugorj ;) -
#364 Annál a feladatnál járok, ahol felrobbantják (felgyújtják?) az SFC épületét (sulit), nem tudom merre kell menni, a klozetnál kimásztam a résen, de utána a csöveknél nem tudom merre kell menni
Előre is köszi;)
(itt egy kép, mutatja hol vagyok):
-
#363 hinnye én is szerkesztője vok:) -
#362 Ohh, hamár úgyis ilyen nagy a forgalom nézzétek meg Az Első Magyar Getting Up Site-ot. -
#361 Látom túlzottan nem izgat. Na mind1.... -
#360 jah, én is így csináltam, talán ha egyszer ütött meg, többször biztos nem:) -
#359 A csajt nem kell kilökni, hanem szórakozni kell vele. Aztán egyszercsak ledob, és így van jól, untána jön a videó. -
pirosBoci #358 hello mindenkine lenne egy kérdésem az egészet kitoltam csak az utolsó pályán vagyok és nem tudom hogy kell lökni a csajt a korláton.PLZ HELP.
-
#357 Ha érdekel vegyél fel MSN-en... ([email protected]) -
#356 ögm
az is, de nagyrészt html
www.gettingup.try.hu -
#355 milyen oldalra gondoltál? php? -
#354 Hello!
Most indítok egy Getting Up-os oldalt. Aki szeretne jelentkezni szerkesztőnek, és van hozzá tapasztalata itt elér:
MSN: [email protected]
E-Mail: [email protected]
-
roba92 #353 aha értem megpróbálom
kössz -
roba92 #352 szeva
azt szeretném kérdezni, hogy merre vannak a mentések?
ugyanis tönkrement a játék és újra kéne telepíteni...
lécci gyorsan kéne!
-
heystumafly #351 köszi, megpróbálom -
#350 megvan, 2x előre és utána 1 pofont -
#349 már az elején megakadtam, amikor a cck teherautóra 8 teget kell rakni, utána a vízelvezető szarságban 1 VanR-al kell bunyózni, és azt írja hogy:
"Quickly tap him twice, then press mouse button 1 to stun him"
ez mit jelent, mit csináljak? ez a "tap" szó szerintem szleng, sazl nemtom.
előre is köszi, -
#348 jah,megvan tom meik rész... Ott gurulj el előle, üsd rúgd, és vegyél fel deszkát és azzal is üsd -
#347 az az amikor előtte tönkreteheted a cuccaikat? és a kutyáival jön? -
heystumafly #346 a 2pötty utolsó pályán, amikor lekell győzni Dip-et, azt hogy mert engem mindig megöl, és neki mlg megvan a fél élete!?
help! -
#345 huhh, de jóvalahpgy sikerült megoldanom:) -
#344 lenne egy kérdésem: azon a pályán amikor a CCK HQ-ban kell lopakodnom merre kell mennem??? belopódzok/ugrálok az épületbe és nem tudom merre kell menni, mert mindenho CCK őrök és fegyverrel is:(:(:( Valaki legyen szives segítsen! PLEASSE -
#343 A silverguardot könnyű megölni, csak mindig próbálj meg az -e betűvel a háta mögé jutni és gyorsan ütni. -
#342 probáld megölni őket flamethrower-rel... úgy sztem sikerülni fog -
#341 Valaki végigtolta már a játékot??
Az utolsó előtti chapternél mindig abbahagytam (2szer).
Amikor a riporternővel kéne találkozni.Ott van a silver cck fegyverrel meg még egy őr azokat nem bírom kinyírni így mindig abbahagyom.
-
#340 SIKERÜLT LEFUJNOM AZT A MARHA NAGY TAG-et:D:D:D -
#339 -
#338 Ha a jobb egérgombot nyomod akkor sokkal gyorsabban fújja a festéket. -
#337 Én úgy tudom hogy a játék könyvtárában levő mus zenefájlokat simán át kell nevezni mp3-ra és már le is lehet játszani -
#336 jó neked, hogy sikerült! Én még szenvedek vele:( az a gondom, hogy rohadt hamar kifogy a spray bezzeg neki nem, ez olyan idegesítő:(((( -
#335 bocs ezt nem neked akartam írni -
#334 valaki nem tudja, hol lehet leszedni a játék zenéjét??? -
#333 Én úgy csináltam meg azt a versenyt, hogy először körbefestettem az egészet aztán meg nagyjából egyenletesen megpróbáltam össze vissza lefúlyni, és a kis kimaradt réseket gyorsan befestetttem. Úgy emlékszem kb 3-4-edjére sikerült is -
#332 áh... sikerült megoldanom :D és én is ott tartok és elakadok ahol AtiRadish én se tudom megcsinálni, nagyon nehéz sokkal gyorsabb PUNK#33... -
#331 ott még nem tartok mert megakadtam:(
Hogy lehet ezen pálya részen továbbjutni, mert sehogysem tudok: -
#330 Hi!!
Ki tudta azt a küldit megcsinálni amikor csak egyetlen egy nagy falat kellett legraffitizni az autópálya fölött??(5-ös vagy 6-os chapter:P) kb 20-szor próbáltam de ott be kellett cheatelnem.
VAlakinek sikerült az??
Tippet tudtok adni?? -
#329 megoldottam, csak egy kicsit hülye voltam és még kora volt...:) -
#328 ok, köszi...
És ugyanezen a pályán a drótkerítés ajtajánál kiírja ezt: "Finish hitting all 3 roll-up doors first" és sehogysem tudok bejutni... mit kell itt csinálni??? -
heystumafly #327 az téged ne,mgof észre venni ha a kamera nem oda fordul, ahol te vagy, simábn lelehet fújni! -
#326 Valaki segítsen please elakadtam az 1. fejezet 4. részénél amikor a graffitit úgy kell lefújni, hogy a kamera ne vegyen észre, de én nem tom leszedni a cam-ot sehogysem... PLEASSE VALAKI HELP