Getting Up

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mrbaba
Sziasztok! Ott tartok a gémbe amikor versenyezni kell h ki festi le elõbb a grafiti-t. Tudnátok vmi tanácsot adni, mert egyszerûen mindig gyorsabb az ellenfelem. <#nemtudom> Elõre is köszi!!

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

Arra h le lõje
Már probáltam fölugrani hozzá de nem megy<#idiota>Kinyírtam azt a két csávót kinyírtam de utána nem tudom mit kell csinálni.Vmi olyat ír hogy a csaj le kéne lõje a maradék drótokat de nem csinál semmit.Hogy tudnám öszztönözni?<#help>
Hogy lökjem le?
lekell lökni, elég érdekesen van megcsinálva sztem de nemnehéz.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Az uccsó pályán amikor az a csaj van mit kell csinálni?
SNAKE01
az jó!

De, én már másodszorra kezdtem el. 😄

SNAKE01
senki sem jáccik már vele?

Baker a vége felé egyre nehezül, de nem fogtak kirajtam, kár hogy ilyen rövid 😞(

jamegasubwaysurfing

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Majd eljön az ideje a gépfejlesztésnek, és akkor nyomod majd 😊.

Amúgy a kedvenc zeném a játékból ez a Mike Shinodás téma. Naggyon döggös <#nevetes1>. Hallgassátok meg!

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

ooooooooh fuccck
beleolvastam a readme fájlba és kiderült, hogy a játék nem fut geforce 4 mx kártyával 😞
ez az:
SNAKE01
már bocs de itt sincs kép... 😄

szevasztok
ha valakinek ismerõs ez a hibaüzenet, akkor légyszives segítsen
különben a játék a menüig elindul, utána ha új játékot kezdek akkor nincs kép.
nyugi nyugi.....

xy21
Na nee mennyen már át a topic ilyen izélésbe!OKÉ???

ThugEdge
<#mf3><#gunyos1><#boxer>

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

xy21
Ja le kell kicsinyíteni vazze a grefitit a 3-as vagy 1-es gombal a bill.-en a számoknál!Ha netán a tréninget kihagytad volna akkor mondom.<#vigyor3>Ez ciki.<#idiota>

Ha jártál volna ott tudnád vazze.
Nem tudod miröl van szó, amit fújni kellene az X helyén piros vonallal van körberajzolva de nem engedi festeni valamiért.
xy21
????MI???<#wilting><#fejvakaras>Túl hideg van???A játékban ???,Vagy hol jáccol a pincében???<#smile>fessél vazze ahova az X-ek mutatnak

SNAKE01
hát festeni!mi a fa**t kellene mást csinálni?LOL!-.-

Hûtõházba vagyok kettõ hûtõkamrába kellene festeni de szerintem túl hideg van mit kell itt csinálni?
xy21
ügyes vagy<#vigyor0><#vigyor0>Nekem nem ment:S

BlindMan
bibibí...én mind 6 ot lefújtam...igaz hogy 8x kezdtem újra<#idiota><#idiota><#vigyor1><#eplus2><#taps>...legegyszerûbb ha uccsó vagon baloldala aztán jobboldala...aztán a 2. vagon jobb oldala aztán baloldala...így az elejéig...tutti hogy mennei fog...csak jól kell lavírozni😊...Végvittem hál istennek...egyébként tudtátok hogy a zenéket belõle ki lehet szedni,ha a **.mus kiterjesztést átírjátok MP3-ra...kiszedtem minden...a SinnerMan a legmelegeb😄😄😄😄 szotyi all

Alaplap:Gigabyte GA-P35-DS3 | proc:Intel(R) Core(TM)2Duo E4500 @ 2,2GHz - 2,75GHz-ig húzva,gyári hűtés | Mem:2x1024Mb 800MHz+1x2048Mb 800Mhz RAM | vid.kari.:MSI HD5850 Twin-Frozr II 1Gb

de van 3 ami mellék, én csak 1 plusszt tudtam lefújni...

windrunner
csak 3mat...

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

xy21
Itt 6 graffot kell felfújni!NEHÉZ egy küldetés!

Segítsetek a vonat tetején vagyok lefújok három nagy képet átugrok a másik vonatra majd vissza de még mindig nem jó valami FAILED,mit kell még csinálni?
Győri Devi
Menj le a ball szélére majd nyomd meg a jumpot ekkor felészül azt még egyszer nyomd meg aztán átugrik és maradj ott mert vissza kell ugorni

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Segítsetek a 2. résznél a vonat tetején vagyok ,a végén hogyan kell leugrani vagy mit kell csinálni hogy ne akadjak fel?
BlindMan
nem vááágom😊 gyorsan

Alaplap:Gigabyte GA-P35-DS3 | proc:Intel(R) Core(TM)2Duo E4500 @ 2,2GHz - 2,75GHz-ig húzva,gyári hűtés | Mem:2x1024Mb 800MHz+1x2048Mb 800Mhz RAM | vid.kari.:MSI HD5850 Twin-Frozr II 1Gb

BlindMan
még egy kérdés...a léghajón merre kell kimenekülni mikor letoltad a sung poster-ét...plíz help...már befagyott mindenem...asszongya hogy vmi roof exiten kell dzsalni...help me Moral😄😄😄...megint lécci😄😄😄😄😄

végül is csak 80szor írták/tuk már le mit kell.

xy21
Üsd majd egér1 meg egér2 egyszerre lenyomod ekkor elkapja majd egér1 majd egér2 és nyomd meg az E betût.Ezután elõre elõre ütés(egér1) és lelassul az idõ majd megint ütöl egyet.Ennyi utána már verheted szét a faszit.Amikor elõbiekben írtam csak akkor csináld mikor aggya a gép az utasítást.Én csak ide lefordítotam magyarra.

kico
hi! még az lejeén vagyok már túljutottam azon a részen mikor letageltem a kocsit és ellvágtam a láncot most le kell mennni vhova és verekedni kell azzal a kékruhás faszpörgettyúvel😄 vagy 45 percet bunyóztunk és semmi! ezt h csináljam meg?

csak 8x 😄

quack
le kell tagelni 10x asszem a kocsit, aztán odamész a rácshoz es megnyomod az E-t azhem

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

mrbaba
Hellosztok!Még nagyon az elején vagyok, söt ... ott vagyok h felveszem azt a drotvágoót és utána nem tok semmit csinálni.Elö se tom venni.Segitsetek!!!Elöre is kösz!! Amugy nagyon jó a game😊

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

Ma este biztos nem mert nagyon hideg lesz. <#vigyor3>

ThugEdge
na még lehet este kimész azt jól felrockolod a várost?<#nevetes1>

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Nem szoktam ilyen stílussal (action) játszani. A két méter magasságig összefirkált fõvárosunkkal sem vagyok kibékülve, sõt. Ennek ellenére valamiért vonzott magához már ahogy a címét elolvastam. És az utóbbi évek legkellemesebb csalódása számomra a játék.
Hétvégén próbáltam ki és ugyan még csak a 2.2-es pályánál tartok de a rabja lettem egy jó idõre.
Kár, hogy most jött ki az Empire at War is, mert így a két játék közt õrlõdöm.

ÁÁ, ebben most nagyon megáltam a 3,1 es pályán, sehogy nemjön össze a freeform meg a bonus mert mindig jönnek azt összeakarnak verni 😞

xy21
Én a 3. városrészben járok.Nem nagyon jáccok vele.Csak hétvégén!Most majd a Tony Hawk-ra térek át😄

Segítsetek a 3. résznél a vonaton vagyok a végén , hogyan kell leugrani vagy mit kell csinálni hogy ne akadjak fel?
sok a dolgom :/ Szerdán még lesz egy felvételim, aztán már lenyomom azt a 2 pályát 😊)

SNAKE01
<#wow1><#vigyor3>