Getting Up

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mike0013
bocs ezt nem neked akartam írni

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

mike0013
valaki nem tudja, hol lehet leszedni a játék zenéjét???

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Gerbill
Én úgy csináltam meg azt a versenyt, hogy elõször körbefestettem az egészet aztán meg nagyjából egyenletesen megpróbáltam össze vissza lefúlyni, és a kis kimaradt réseket gyorsan befestetttem. Úgy emlékszem kb 3-4-edjére sikerült is

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

mike0013
áh... sikerült megoldanom 😄 és én is ott tartok és elakadok ahol AtiRadish én se tudom megcsinálni, nagyon nehéz sokkal gyorsabb PUNK#33...

mike0013
ott még nem tartok mert megakadtam😞
Hogy lehet ezen pálya részen továbbjutni, mert sehogysem tudok:

AtiRadish
Hi!!
Ki tudta azt a küldit megcsinálni amikor csak egyetlen egy nagy falat kellett legraffitizni az autópálya fölött??(5-ös vagy 6-os chapter😛) kb 20-szor próbáltam de ott be kellett cheatelnem.
VAlakinek sikerült az??
Tippet tudtok adni??

mike0013
megoldottam, csak egy kicsit hülye voltam és még kora volt...😊

mike0013
ok, köszi...
És ugyanezen a pályán a drótkerítés ajtajánál kiírja ezt: "Finish hitting all 3 roll-up doors first" és sehogysem tudok bejutni... mit kell itt csinálni???

az téged ne,mgof észre venni ha a kamera nem oda fordul, ahol te vagy, simábn lelehet fújni!

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

mike0013
Valaki segítsen please elakadtam az 1. fejezet 4. részénél amikor a graffitit úgy kell lefújni, hogy a kamera ne vegyen észre, de én nem tom leszedni a cam-ot sehogysem... PLEASSE VALAKI HELP

mike0013
valaki küldene a játékból, pontosan a játékból (az irányítására meg ezekre vok kiváncsi ezért kéne) egy képet??? PLEASE valaki linkeljen egyet (kerestem de konkrétan a játékból nem találtam)

Csuhai G
Nah újból nekiestem ennek a játéknak! Nagyon tetszik, de néha megõrjít a rengeteg töltési idõ!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

mike0013
ok, köszi, midennképp utána járok a gém-nek...

ThugEdge
ha valami közöd van a graffitihez,de legalábbis a hiphop-hoz(így vélhetõleg nem ítéled el a graffitit,bár lehet ilyen is van,de akkor annak fogalma sincs a hiphop lényegérõl)akkoir be fog jönni,van benne festés,aminek a kivitelezése szenzációsan van megoldva,van benne figth,ugra bugra,úgy foglalnám össze,hogy egy urbanista prince of persia némi túlzással,persze idõ visszatekerés nincs😊)
de legjobban teszed,ha megnézel néhány ingame videót
én imádtam a gémet
és a graffika is rendben van

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

mike0013
lényegre térve: valaki elmondaná, hogy megéri-e ezzel a gammával játszanni (hülye kérdés a játék topicjában<#buck>) és leirná valaki hogy miért olyan jó...

ThugEdge
szerintem nem érted miért,akinek tetszett már rég végig tolta,szal ne beszélj badarságokat

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

látom emgy a topik, emgis értem mér<#levele>

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

Hali! HELP kéne! Felraktam a gamet, MiniImage meg minden és elindult, DE amikor elindítom az elsõ pályát benyom egy videot és utána tölt megint, gondolom itt jönne a játék, de nekem újraindul a gép! És ez eléggé kiakaszt, mert olvastam h király a játék és én is nagyon tolnám már!

helósztok
annál a résznél akadtam el, ahol versenyezni kell 1 gyerekke, hogy ki fujja le hamarabb a saját gaffitiét, és én mindig veszek.. :S
nem tud valaki 1 jó "taktikát, hogy hogy érdemes fújni?
ja és csak akor fogadja el a graffitit, ha totál le van fúlyva, vagy elég, ha a nagy része, tehát akad benne itt-ott nem reljesen lefújt rész...
hogy kell azon a pályán tovább jutni(2) amikor lemegyek egy ans-es csákóhoz és ott vmi mouse button 1and mouse...2 õt kiír.jó megfogom utána mit kell csinálni, már egy óráig ütöttem
Please végigjátszást!

Gerbill
Na de most komolyan tudja valaki hogy lehet ezt megcsinálni?

Rash87
Uninstall <#zavart1>

Glory, Glory Man. United!

Gerbill
Az egyik küldetésnél, amikor a cck-t fucck-ra kell kiegészíteni akkor a hátsó udvarban az autókat le kell festeni, csak van egy gond: amikor odamegyek ahol fújni kéne akkor pirossal vannak kirajzolva a minták, ilyenkor mit kell csinálni. Már máskor is volt olyan hogy piros a minta, csak akkor az nem fõ küldetés volt hanem kék, ezért tovább engedett. Most pedig egyet le tudok festeni a többi pedig mind piros

Rash87
Lol,látom,felkapott egy topik ez <#idiota>
Még jó,h 1 pálya után uninstalláltam a játékot 😄

Rash87
Én még csak most kezdtem a játékot,és az lenne az elsõ kérdésem,hogy a alap konfigurációt nem lehet vhogy átállítani?
Mert sehol se találom :S

Már megcsináltam az összes objective-t
de nem enged ki a folyosón.
nem tudja valaki mit kell csinálni amikor a tunnelbe el kellene menni metrókat firkálni, miután beszéltem egy niggerrel?
De tényleg aki tud pls segitsen!
Segitsetek 1.3 eleje nagy szöke néger ütöttem 25 percig és rám se bagozott mit kéne alkotni?please Help msn:[email protected]
KisPaksi
még mindig nem tudja senki sem hogy hol vannak a mentések??

UUUUU ott írja hogy mit kell csinálni.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Segitsetek 1.3 eleje nagy szöke néger ütöttem 25 percig és rám se bagozott mit kéne alkotni?please Help msn:[email protected]
KisPaksi
Valaki írja már meg mert sürgõs lenne!!!

KisPaksi
nem tudja valaki hogy a mentéseket hova rakja mer ujra akarom rakni a rendszert és nem akarom hogy elszálljon a mentés!!! PLEASE segítsetek!!!

Már mindegy, megcsináltam. Az egész játékot. Rövid volt...
nemnehéz, csak azokat fújd át amiket sárga x el jelöl.

Helló!

Van ez a pálya ahol a CCK-sok épületébe kell bemenni. 2 vagy 3 gumibotos meg 2 fegyveres van és képtelenség megölni õket. Lassan már magamat ölöm meg úgy felidegesít a játék. Hogy lehetne kinyírni õket mikor még akkor is lõnek rám ha a földön fexem, nekem meg csak egy vascsövem van néha..?! 😞
KisPaksi
Valaki írjon már rá vmit!!!

KisPaksi
Csõ emberek! Valaki segítsen már, ott tartok a game-ban hogy a metrokon kell ugrálni ide oda és az üvegére Graff-ot nyomni összesen 6-ot kell fujni de soha sem marad idõm befejezni! Valaki nem tudna segíteni hogy hogy a legkönnyebb megcsinálni?? PLEASE segítsetek elõre is kösz!

NEOreg3
nálam bugos volt és nem mozgott az ellenfél, csak a helikopteres bejátszás után, bár akkor már nem volt esélye utolérni=)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Egyszerü probálkozz nekem harmadikra jött össze.

válaszoljon má vki léci
mrbaba
Sziasztok! Moralosan (Viktor)leírnád mégegyszer és utoljára mit kell csinálni amikoris ott vagyok h le kell gyõznöm a grafiti-s csávót. Elõre is köszi!<#worship>

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

sziaszok elkakadtam annál résznél amikor egyilyensikátorszerûsébsnvagyok egysráccal énmár próbáltam megverni desosemhalmeg mitlell ottcsinálni
NEOreg3
rossz a crack, tölts le a cracket valamelyik oldalról

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

án se tom továbbvinni amikor verenyezni kell hogy ki fújja fel elõbb a grafet ugyhogy létszi irjatok tippeket
egyszerü rákattintottam az exe fáljra 😄

totti10
mért nem ir senki??

hajrá,lilák!

totti10
ti h inditottátok el a játékot???

hajrá,lilák!

totti10
Sziasztok crackeltem a játékot és rámentem az exe.-re bejött egy doszos ablak, az eltûnt és semmi.... nem indul a játék!
tudtok vmi tanácsot adni???

hajrá,lilák!