Getting Up

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

még nem <#idiota>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

SNAKE01
amúgy végigtoltad már?

SNAKE01
nem mondod 😊

Snake: "lesz" . Egy "sz"-szel 😊.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

SNAKE01
hol jársz már?

xy21
Nekem megy tükörsimán!Ilyen grafika mellet csodálkoznék ha szaggatna vagy ilyesmi.Ja csak az a gond vele hogy sokat tölt😞

constantin
Hy.Érdekes jatek lehet.Milyen gép kell neki?Egy GF2 szerû kártyán menne?Nektek hogy megy?Elõre is kössz

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

Győri Devi
Az a küldi amikor a mozgo vonaton vagyunk igen fasza. 😄DD

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

SNAKE01
lessz még nehezebb is.jólvan énis megakadtam ott egy kicsit de jobban szétnéztem és nem is volt nehéz.az lessz kemény mikor már rengeteg CCK-s lesz a pályán...

xy21
Nincs mit!😄
Fúúú amúgy ez a játék Kib@szott nehéz!
Én a harmadik város(részben) járok.Nagyon nehéz!Fõleg az amikor megy a vonat és 6 graffot kell felfújni és csak 2-3 perc van.Na annál a résznél már egy idõ után remegtem.😄😄

TYME
Köszi szépen a segítséget.

xy21
Szerintem übersirályf@sza játék!
Én 90%.ot adok ráá!
Mer a grafika az nem a legjobb.Van amikor festem a graffot akkor elkezd villogni az.Amúgy meg játékmenet és gamepados irányítás 5-ös.

SNAKE01
nem kell kiválasztani.gondolom még az elején vagy úgyhogy akkor meg kell tagelni a cck kocsit és utána E-val tudod majd a láncot levágni...

TYME
Még egy kérdésem lenne hogy lehet kiválasztani a fogót a választékból mert jobra enged ha benyomom a tabot de balra nem. thx

SNAKE01
hát nem volt kivetni valóm és mivel régebben énis tageltem meg grafitiztem úgyhogy nagyon teccet.....szal 10😄

ThugEdge
ááá kár,amúgy Te hogy értékeled a gémet?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

SNAKE01
nem hiszem!

ThugEdge
viszont a beatdown arena akkor nem megy egyedül?

ThugEdge
hát jó volt de összeségében több metró vagy bármilyen yardban való festésre számítottam
de persze nyilván kell bele ilyen jellegû akció is
osztályzatom:9.5 a 10bõl
csodálom,hogy ilyen kevesen tolják,persze valszeg a graffiti miatt,nem túl populáris téma(hál isten😊)

SNAKE01
hogy teccet a vége?

TYME
Azt csinálom amit mondasz és csak üti a falat.

ThugEdge
nah vége,pad-al toltam azt elég nehezen jöttem rá,hogy mi a gomb kombináció a végkifejlethez😊
a beatdown arena-t egyedül nemtom nyomni,jól észleltem?

xy21
Menny a grefitihez és nyomd az egér görgõt(a 3-as gomb) folyamatosan és nyomd ezután az egyes gombot és lehet fujni a graffitit.Ennyi

TYME
HY all

Van egy kis gondom játékkal kapcsolatba az elején tartok amikor leüt a csávó és elszalad nekünk meg a grafitije helyére oda kell írni a nevünket. Azt írja a gép h nyomjam meg a mouse buttons 3 mat utána az egyet de nálam nem csinál semmit valami ötlet vagy rosszul olvastam plz segítsetek. THX
egyébként nagyon fullos a játék.

nem

azt sem

már 100x le volt írva... olvass vissza, keress rá...

Segítsetek egy zárt dróthálós területen vagyok van egy nyílás a dróthálón és egy nagydarab csávóval verekszem ki kellene gondolom jutni de hogyan?
Meg pl a nevedet ki tudod irni? 😛

nem lehet sablont késziteni vmilyen progival??

Csuhai G
Magától. Úgy értem te csinálod, de sablonosak a Graffitik.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Srácok! A graffitiket te rajzolod vagy magátol??? most töltöm 😊

xy21
Na thx!
Sikerült megcsinálnom a második küldetést.
Töröltem a 100-as mentést!
És bocs ha valami rosszat mondtam.

SNAKE01
igen ezt mondtam legelõször.én úgy csináltam meg hogy csapkodtam mint a hülye és amikor kevés volt az csíkja akkor leakart rántani de nem sikerült neki...

ThugEdge
kiütöm a gárdokat,nagy fondorlattal kilövetem a csajjal saját maga alól a tornyot,lejön,kezdõdik az ereszdelahajam,mire egyszer csak leszakad egy másik torony vagy antenna,keletkezik a korlátnál egy lik,és aszongya,hogy ott bítdánoljam le
nah itt nem tom mit a bánatot kéne csinálnom,gondolom emitt kéne leesnie
ütöm,rúgom,de az istenért sem akar leesni😊
meg néha tépkedjük egymást,de ott sem érzem mi lenne a kombó,max kiszabadúlni tok
amúgy paddal tolom én is,de megnézem a billentyûzeten,ha tudod mondani azt beazonosítom

SNAKE01
akkor az van hogy ki kell ütni a két guardot és a csajszi egy izé tetején áll és lövöldöz?

ThugEdge
ja de várjá,lehet hogy nem egyrõl beszélünk
én még azon a platformon vok,ahol a két elit gárdot is ki kellett ütni,mert gondolom még egy szinttel lejjebb megy majd a küzdelem,legalábbis aki figyelte az elején a videjót az nagyjából sejti a végjátékot😊

SNAKE01
aha!

ThugEdge
szal akkor nincs különösebb kombó,csak verni mint barom?lehetõleg a kiszakadt résznél

SNAKE01
hát én úgycsináltam hogy beszorítottam a sarokba és ütöttem.és egyszer csak le akart rántani a korláton,és végül õ esett le.szóval üssed mint a barom...

webibebi
de inzultálni kell nem?

msn:[email protected] bárki felvehet

SNAKE01
tudod van ilyen erõsebb ütés meg csapás!úgy kell ütni.úgy kell hogy gyorsan nyomkodod az ütés gombot vagy a rúgást...

webibebi
de fognak mert itt nincsenek köcsögök

xy21
Ugyan itt akadtam el de haggyad nem segít senki.

webibebi

itt mit kell csinálni?bocs a méretért

ThugEdge
valaki?

ThugEdge
csapkodjad a támadással,ha jól emléxem

webibebi
segítsetek lécci!ott tartok mikor az autóra 3 graffitit kell felnyomnom utána lemegyek és ott jön 1 arc kell vele bimyóznom megtanulom hogy kell megfogni!és utána nem tom mit kell!lécci segítsetek

ThugEdge
a végén mikor aszongya,hogy a pinát beatdown-al hajítsam át a kitört korlátnál,mit is kell csinálni?mert ha csak rugdalom felé nem esik le,valamelyik spéci kombó kell?azt látom,hogy ottan feszegetik egymást de nem vágom mit kõ😊)

xy21
most mivan???
Ti se segítenétek csak barmoztok.
Na F@sszopók.

ThugEdge
bravo barom