Getting Up
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
やられたらやり返す。倍返しだ!
Fúúú amúgy ez a játék Kib@szott nehéz!
Én a harmadik város(részben) járok.Nagyon nehéz!Fõleg az amikor megy a vonat és 6 graffot kell felfújni és csak 2-3 perc van.Na annál a résznél már egy idõ után remegtem.😄😄
Én 90%.ot adok ráá!
Mer a grafika az nem a legjobb.Van amikor festem a graffot akkor elkezd villogni az.Amúgy meg játékmenet és gamepados irányítás 5-ös.
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
de persze nyilván kell bele ilyen jellegû akció is
osztályzatom:9.5 a 10bõl
csodálom,hogy ilyen kevesen tolják,persze valszeg a graffiti miatt,nem túl populáris téma(hál isten😊)
a beatdown arena-t egyedül nemtom nyomni,jól észleltem?
Van egy kis gondom játékkal kapcsolatba az elején tartok amikor leüt a csávó és elszalad nekünk meg a grafitije helyére oda kell írni a nevünket. Azt írja a gép h nyomjam meg a mouse buttons 3 mat utána az egyet de nálam nem csinál semmit valami ötlet vagy rosszul olvastam plz segítsetek. THX
egyébként nagyon fullos a játék.
azt sem
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Sikerült megcsinálnom a második küldetést.
Töröltem a 100-as mentést!
És bocs ha valami rosszat mondtam.
nah itt nem tom mit a bánatot kéne csinálnom,gondolom emitt kéne leesnie
ütöm,rúgom,de az istenért sem akar leesni😊
meg néha tépkedjük egymást,de ott sem érzem mi lenne a kombó,max kiszabadúlni tok
amúgy paddal tolom én is,de megnézem a billentyûzeten,ha tudod mondani azt beazonosítom
én még azon a platformon vok,ahol a két elit gárdot is ki kellett ütni,mert gondolom még egy szinttel lejjebb megy majd a küzdelem,legalábbis aki figyelte az elején a videjót az nagyjából sejti a végjátékot😊
msn:[email protected] bárki felvehet
itt mit kell csinálni?bocs a méretért