684

• Mitnyik János
    De azér van pár húzós rész benne
  • Mitnyik János
    ok köszi
  • RocKY2
    Itt van aki érdekelne:
    [spoiler]
    Ömlesztve annyi, hogy a Fangot megbuktatják, Gaberől a vége felé kiderül, hogy átvert, Trane meg folytatja a graffiti tevékenységét.:P
  • Mitnyik János
    Én még csak most keztem el. meg már nagyon rég óta kersetem a játékot aztán csak most találtam rá a boltba. de ha meg kérdezhetem akkor mi lesz az egésznek a vége?????
  • mike0013
    elég sokan...
  • Mitnyik János
    valaki már ki pörgette a getting up-ott????
  • RocKY2
    Ha a jobb egér gombal fújod akkor sokkal gyorsabb.
  • Mitnyik János
    Jah közben már sikerűlt meg csinálni most ott szenvedek amikór a mozgó vonaton kell graffitiz-ni
  • Carp Hunter
    nézz vissza a fórumban
  • Mitnyik János
    Csátok

a leg elején azt a csávót meddig kell verni mer már fél órája nyomtam a mous 1 -et de nem toom hogy mi kell csinálni létszi segítsetek kösz
  • ricsa008
    ok
  • 22Barna22
    jé... baki a logóban :)

nem nagy de akkor is az! :)

fekete festékkel ("black") narancssárgát fújni? :) ejj... :)
  • Carp Hunter
    ricsa800 kb. 1 hét múlva valamennyire átmegyek az egészen, utána átküldeném neked, hogy nézdd át stb. úgy oké?
  • Carp Hunter
    hát jah, de így is elég nagy meló
  • Evin
    Akkor ok, legalább annyival kevesebb anyaggal kell foglalkoznod, és annyival korábban kész leszel. :)
  • Carp Hunter
    RavenX adta, de keveset fordított. Fordított nem arról van szó, csak keveset
  • Evin
    RavenX-től kaptad, vagy magadtól kezdtél neki?
  • ricsa008
    én szivesen segítenék mert most is fenn van a gépen és naon jó szerintem
    de még csak kezdő fordító vagyok
  • Carp Hunter
    ha valakit érdekel, csinálom a magyarítást és kb. 40-50%-nál járok...aki akar, segíthet
  • 22Barna22
    látod ha ezzel kezdted volna nem telt volna el 12 perc azzal h vársz a válaszra :) persze semmi problémám ;)
  • Carp Hunter
    látom a régi írásokak és már nincs problémám....
  • Carp Hunter
  • Carp Hunter
    Szevasztok!
    Volna egy kis problémám. Még az elején járok az első küldetéssorozatban és már megakadtam...Először azt kell csinálni, hogy 8 taget kel rajzolnom a rendőrök kocsijára majd jön egy srác akit széjjel kel vernem. Egy idő után kiír vmi olyasmit, hogy üssek felé gyorsan utána egyes egérgomb, hogy meglepjem. Nos minden variációt kipróbáltam már, de vhogy nem tudok továbbjutni. Ha segítenétek, megköszönném.
  • AtiRadish
    „A Human Head vezető fejlesztőcsapat, készen arra, hogy nekiálljon egy olyan játéknak, mely minden eddig készítettől különbözik.”
    cikk
  • RocKY2
    SFC

Amúgy pedig Ecko megalapította a saját stúdióját és a Human Head Studio-val(Prey) munkálkodnak valami játékon. Ha van több infó írok.
  • bauer15
    ok:D
    ez is megvan
    viszont ki kell ütni betűket
    először ki jön a Trane
    de a másodiknál minek kell ki jönnie?
  • AtiRadish
    az
  • bauer15
    OK megoldottam
    viszont most egy vidámparkos részen vagyok felmászok a tetejére egy nagy "valaminek" és onnan nem tudok merre menni ha jól olvastam ejtőernyőzni kell vagy ez nagy baromság?
    kössz
  • RocKY2
    Ne nyomd folyamatosan. Ha már egész jól befestette álj odébb mert nemszámolja hogy összelógnak-e vaysem hanem haadott százalék megvanakkor nyertél.
  • bauer15
    ok megoldottam kössz
    viszont ott tartok most hogy egy csávóval versenyzek a falon lógva és jól értelmeztem hogy 4 szer fojhat el ?
    és hogyan csináljam? most a jobb klikkel csináélom mert azzal gyorsabb ugye de elfojik.
  • AtiRadish
    Vegyel fel targyakat es ugy pufold!! pl. kosarlabda meg ilyenek vannak ott amiket hasznalhatsz!(tobbet sebeznek)
  • Hassan B
    Nincsen, csak gyilkoljad... XD
  • bauer15
    hello amikor egy nagyobb ellenféllel kell harcolnom akinek kardja van meg kutyái
    ott van valami tipp trükk hogy mikor kéne ütni?
    kössz
  • RocKY2
    Akkor lassan újra felrakom. Úgy is már végig akartam játszani újra. ;)
  • Evin
    Sőt, megtudtam, hogy 2ember egymástól függetlenül készít magyarítást! Szóval aggodalomra semmi ok, csak ki kell várni, vmelyiket.
  • mike0013
    jó lett a banner;)
  • Hassan B
    Jah...látom...
  • mike0013
    magyaritasok.hu
  • Hassan B
    Aham, ok...
  • Evin
    Magát ezt az embert kérdeztem mélben, és ő mondta.