684
-
The Killer #604 miki gondolom korod vhol 30-45 között van vagy csak magyar tanár vagy nem tom de annyira nem is érdekel + azért mert te nem érted mit írok más még értheti :P -
#603 "utánna a kocsiknál kéne help me"
utánna helyett: utáNa
kéne help me: vagy angolul beszélj vagy magyarul, de ne keverd a kettőt, mert az NEM menő, inkább szánalom... -
The Killer #602 ebben mi a hülyeség???
hey!!!
skacok a cck-t fucckra kiegészítettem utánna a kocsiknál kéne help me mindig leütnek 5-en vmi tippet pls
??? -
#601 nem. érthetlenül beszélsz, hogy várod, hogy így tudjunk segítséget nyújtani? -
Carp Hunter #600 a hülyeség világában él nem a modernben -
#599 inkább te élsz túlzottan a modern világban -
The Killer #598 yaaaaaaaaaaaaa te még az őskorban élsz vagy csak enyhe agykárosodásod van XD akkor már értem mért nem értetted de most a vatert verem csak mindig kikapok XD -
#597 :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jólvan, elmondom, hogy hogyan lenne magyarul:
hello!!!
skacok, a CCK feliratot kijavítottam fuCCK-ra, de utána lévő kocsiknál elakadtam, mert mindig leütnek, kéne valami tipp, köszi előre is!
ennyi:P -
The Killer #596 tovább yutottam csak most a saját apámmal nem bírok el :S -
The Killer #595 mike kedvéért még 1X leírom
hey!!!
skacok a cck-t fucckra kiegészítettem utánna a kocsiknál kéne help me mindig leütnek 5-en vmi tippet pls -
The Killer #594 lexarom ez itt nem nyelvtan óra szal tud vki vmi tippet mondani v nem??? -
#593 hát, hülye, be kéne néha menni a nyelvtanórákra és megtudnád, hogy eléggé helytelen, ahogy írtad -
The Killer #592 eredetileg mást akartam írni csak a h tom-ot nem töröltem ki XD -
The Killer #591 mé ez nem elég magyar??? -
#590 jól van, először magyarul tanuljál meg -
The Killer #589 hey!!!
skacok a cck-t fucckra h tom kiegészítése után a kcosiknál kéne help me mindig észrevesznek és kb 5-en yönnek pls hel me 3 kocsi volt a maxom eddig :( -
#588 msn-re felvettelek, inkább ott... este szoktam fenn lenni általában -
wolfdavid #587 oké mennyiert és hogyan -
#586 én szívesen:P
küldj privibe msn-t -
wolfdavid #585 Csasztok
Valaki nem tudna elküldeni a jatekot persze pénzert
köszike -
The Killer #584 tovább jutotam XD most a párbajnál vok de ez a párbaj graff naon nehéz :S -
The Killer #583 pmbe elküldtem -
#582 mennyibe kerül?
vagy honnan lehet leszedni? -
The Killer #581 igen én pcn yáccok vele -
#580 helló azt szeretném kérdezni hogy eez pc re is van? -
The Killer #579 Hey!!!
király a gamma csak az nem teccik benne h kutyákat kell bántani.
ya am elakadtam és kéne help ott vok amikor a sok silver cck-s ajom védi a vonatokat és az a feladat h:
bomb 2 subway train and the billboard
vmi iesmi lefújtam a vonatok ill aminél volt tag yelölve + az 1ik falra az elején miután szaarrá vertem a legelső őrt pls help -
#578 el kell lökni a fa részhez -
dj márkó #577 na ez már sikerűlt:) a másik problémám meg az hogy ott akadtam megint el amikor a társadat kell meg verni és ott le megy az élete egy darabig utána mutatja az a fa izét na onantól nem tudom hogy mit kell létszi a segítségeteket kérem megint:) -
dj márkó #576 vagyis nem történik semmi amikor ki ütöttem őket -
dj márkó #575 alul ki ütöttem amejikeket kell de nincs semmi még mit kell?
-
dj márkó #574 köszi szépen a segítséged de szerintem még fogok kérni:) -
#573 a magas épület tetejére kell felmenni, kint az erkélyen keresztül el tudsz érni csöveket, melyeken keresztül magasabb szintre tudsz érkezni (ott a munkásokat le kell rángatni), a legtetején pedig a neon lámpákat kell lerugdosni -
dj márkó #572 Na megint el akadtam. ott mit kell csinálni amikor ott vagy ien épületen és egy helikopter köröz és lő és van ien ki írás neon-ból és azzal valamit kell csinálni na azt nem tudom de a be járatot már meg találtam csak nem toom hogy hogyan kell oda jutni segítsetek létszi előre is kösz. -
#571 Nem lehet saját képet berakni...:(
TAlán egy másik részben... -
dj márkó #570 van msn-címed KOVU??? -
dj márkó #569 Hát nem hinném vagyis én még nem hallottam ról de szerintem nem lehet de azér az jó lenne:) -
KOVU #568 thx a segitséget.
most már csak egy olyan kérdésem lenne hogy nem lehet saját képet berakni? hogy azt lehessen festeni?
elore is thx -
dj márkó #567 Hy
Én ott akdtam el amikor van az a nagy oriás kerék van és oda nem took fel mászni a tetejére vagy oda eggyántalán fel lehet menni???(Elötte már mindent meg csináltam) -
Mitnyik János #566 Csá én segítek neked:ha a jobb gombot nyomod akkor gyorsabban fujj de töbször ráza fel de előnyösebb ien versenyekbe meg amikorsietned kell enyi. -
KOVU #565 hi
segitene valaki elakadtam benne nem az hogy nem tudom a folytatást hanem
olyan pályán vagyok ahol gabe val együtt logunk a falon és ugy kell festeni nos hát mindig megver. nem tudom elöbb befejeznoi a képet.
van valami trükk vagy akár olyan kod hogy gyorsabban tudjak festeni mint ahogy általában a vonat oldalán szokott?
elöre is thx a helpet