684

• The Killer
    miki gondolom korod vhol 30-45 között van vagy csak magyar tanár vagy nem tom de annyira nem is érdekel + azért mert te nem érted mit írok más még értheti :P
  • mike0013
    "utánna a kocsiknál kéne help me"
    utánna helyett: utáNa
    kéne help me: vagy angolul beszélj vagy magyarul, de ne keverd a kettőt, mert az NEM menő, inkább szánalom...
  • The Killer
    ebben mi a hülyeség???

hey!!!

skacok a cck-t fucckra kiegészítettem utánna a kocsiknál kéne help me mindig leütnek 5-en vmi tippet pls

???
  • ngcsnet
    nem. érthetlenül beszélsz, hogy várod, hogy így tudjunk segítséget nyújtani?
  • Carp Hunter
    a hülyeség világában él nem a modernben
  • mike0013
    inkább te élsz túlzottan a modern világban
  • The Killer
    yaaaaaaaaaaaaa te még az őskorban élsz vagy csak enyhe agykárosodásod van XD akkor már értem mért nem értetted de most a vatert verem csak mindig kikapok XD
  • mike0013
    :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    jólvan, elmondom, hogy hogyan lenne magyarul:
    hello!!!

skacok, a CCK feliratot kijavítottam fuCCK-ra, de utána lévő kocsiknál elakadtam, mert mindig leütnek, kéne valami tipp, köszi előre is!
    ennyi:P
  • The Killer
    tovább yutottam csak most a saját apámmal nem bírok el :S
  • The Killer
    mike kedvéért még 1X leírom
    hey!!!

skacok a cck-t fucckra kiegészítettem utánna a kocsiknál kéne help me mindig leütnek 5-en vmi tippet pls
  • The Killer
    lexarom ez itt nem nyelvtan óra szal tud vki vmi tippet mondani v nem???
  • mike0013
    hát, hülye, be kéne néha menni a nyelvtanórákra és megtudnád, hogy eléggé helytelen, ahogy írtad
  • The Killer
    eredetileg mást akartam írni csak a h tom-ot nem töröltem ki XD
  • The Killer
    mé ez nem elég magyar???
  • mike0013
    jól van, először magyarul tanuljál meg
  • The Killer
    hey!!!

skacok a cck-t fucckra h tom kiegészítése után a kcosiknál kéne help me mindig észrevesznek és kb 5-en yönnek pls hel me 3 kocsi volt a maxom eddig :(
  • mike0013
    msn-re felvettelek, inkább ott... este szoktam fenn lenni általában
  • wolfdavid
    oké mennyiert és hogyan
  • mike0013
    én szívesen:P
    küldj privibe msn-t
  • wolfdavid
    Csasztok
    Valaki nem tudna elküldeni a jatekot persze pénzert
    köszike
  • The Killer
    tovább jutotam XD most a párbajnál vok de ez a párbaj graff naon nehéz :S
  • The Killer
    pmbe elküldtem
  • Olcsóvér
    mennyibe kerül?
    vagy honnan lehet leszedni?
  • The Killer
    igen én pcn yáccok vele
  • Olcsóvér
    helló azt szeretném kérdezni hogy eez pc re is van?
  • The Killer
    Hey!!!

király a gamma csak az nem teccik benne h kutyákat kell bántani.
    ya am elakadtam és kéne help ott vok amikor a sok silver cck-s ajom védi a vonatokat és az a feladat h:
    bomb 2 subway train and the billboard
    vmi iesmi lefújtam a vonatok ill aminél volt tag yelölve + az 1ik falra az elején miután szaarrá vertem a legelső őrt pls help
  • RocKY2
    el kell lökni a fa részhez
  • dj márkó
    na ez már sikerűlt:) a másik problémám meg az hogy ott akadtam megint el amikor a társadat kell meg verni és ott le megy az élete egy darabig utána mutatja az a fa izét na onantól nem tudom hogy mit kell létszi a segítségeteket kérem megint:)
  • dj márkó
    vagyis nem történik semmi amikor ki ütöttem őket
  • dj márkó
    alul ki ütöttem amejikeket kell de nincs semmi még mit kell?
  • dj márkó
    köszi szépen a segítséged de szerintem még fogok kérni:)
  • ngcsnet
    a magas épület tetejére kell felmenni, kint az erkélyen keresztül el tudsz érni csöveket, melyeken keresztül magasabb szintre tudsz érkezni (ott a munkásokat le kell rángatni), a legtetején pedig a neon lámpákat kell lerugdosni
  • dj márkó
    Na megint el akadtam. ott mit kell csinálni amikor ott vagy ien épületen és egy helikopter köröz és lő és van ien ki írás neon-ból és azzal valamit kell csinálni na azt nem tudom de a be járatot már meg találtam csak nem toom hogy hogyan kell oda jutni segítsetek létszi előre is kösz.
  • RocKY2
    Nem lehet saját képet berakni...:(
    TAlán egy másik részben...
  • dj márkó
    van msn-címed KOVU???
  • dj márkó
    Hát nem hinném vagyis én még nem hallottam ról de szerintem nem lehet de azér az jó lenne:)
  • KOVU
    thx a segitséget.
    most már csak egy olyan kérdésem lenne hogy nem lehet saját képet berakni? hogy azt lehessen festeni?
    elore is thx
  • dj márkó
    Hy
    Én ott akdtam el amikor van az a nagy oriás kerék van és oda nem took fel mászni a tetejére vagy oda eggyántalán fel lehet menni???(Elötte már mindent meg csináltam)
  • Mitnyik János
    Csá én segítek neked:ha a jobb gombot nyomod akkor gyorsabban fujj de töbször ráza fel de előnyösebb ien versenyekbe meg amikorsietned kell enyi.
  • KOVU
    hi
    segitene valaki elakadtam benne nem az hogy nem tudom a folytatást hanem
    olyan pályán vagyok ahol gabe val együtt logunk a falon és ugy kell festeni nos hát mindig megver. nem tudom elöbb befejeznoi a képet.
    van valami trükk vagy akár olyan kod hogy gyorsabban tudjak festeni mint ahogy általában a vonat oldalán szokott?
    elöre is thx a helpet