Getting Up

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nagy része már le van csak az introk hiányoznak meg apró részletek, de a küldik már teljesen magyarok
Tudom és amilyen tempóban haladok nem hiszem, hogy egyhamar végzek vele!
mike0013
nyugi, Róma sem egy nap alatt épült

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Én csak most ketdtem játszani vele, és örülnék neki ha lefordítanátok!
ngcsnet
én segíthetek de én sem látom értelmét

én még jáccok 😄

Cool story, bro.

hát akkor köszönöm a segítséget
Hassan B
Semmi értelme lefordítani, szinte senki nem játszik már vele...
Ha mondjuk egy éve csináltad volna... akkor jó lett volna...
De így már nincs értelme.

][ ВАЗ ][

látom sok a jelentkezõ...
Akinek lenne kedve segíteni a fordításban, szóljon!
egyébként aki nemtutta h hogykell kinyitni a lakatot:
odamész felveszed a tárgyat E gombal, odamész a kapuhoz és Q gombot nyomj!

Cool story, bro.

hy!

vki nemtudja annak a pályának a nevét amin egy olyan vonatot kell lefújni ami közbe megy?
elõre is köszI!

Cool story, bro.

Hello mindenkinek!
Tudna valaki segíteni, hogy a crack file-t hova kell bemásolni, mert már mindent kipróbáltam de sehogy sem mûködik!<#rinya>
mike0013
vagy nem...

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Én nem warezolni jöttem, csak segítséget kértem, és úgyhiszem a fórumok egyik tök jó célja az, hogy lehet segítséget kérni, akár "jött-ment" az ember, akár nem...
Amúgy meg a törvénytelen szarházi és a cég között a tapasztalat a különbség...
ngcsnet
smswarez jeee<#idiota> ez menõez hogy mindenféle törvénytelen szarházikban jobban megbízol mint egy cégben😄

mike0013
pff, ez egy értelmes fórum, nem pedig jött-ment emberek találkozó helye, akik csak azért jönnek ide, hogy warezoljanak!

Köszi de a netes rendelgetésekbõl egy hangyányit már elegem van mert párszor meg$z0patták már a fejem... "Az árváltoztatás jogát fenntartjuk." ...Ez nagyon vicces...
Inkább fizetek sms reget...
Csak feltöltötte már valaki... pls mutassatok rá!
mike0013

kéne egy hely ahonnét le tudnám tölteni a játékot, mert a haver annyira megszívta az agyát hogy eladta a gépét és nincs honnan megszerezni XD
pls valaki adjon egy helyet!!!!
mike0013
http://webforditas.hu
hajrá-hajrá, írd be az utasítást ide...ezt másképpen nem lehet elmondani, mint ahogy az utasítás van

kössz kedves lennél ha elmondanád hányadik oldalon v konkrétan belinkelnéd
nézz vissza a fórumban
Szasztok!
Tom h béna vok de elakadtam a második pályán ott hogy teleragaszgattam a zsaruk kocsiját utána bemek a csatornába jön az a fasz megfogom ütöm verem de nem fogy élete és nem tok tovább menni. Az utasítást meg nem értem.<#help>
gyökér
na mind1 ez az oldal is mehet a kukába ahogy látom XD a gamet lezúztam szal errõl ennyit
byezzz kõkorszaki szakik XD
húzzál a szleng dumáddal oda, ahol ezt díjazzák
mike0013
már nem azért, de ha 5 emberbõl 5-en nem értik, amit írsz, akkor valószínû nálad a hiba!

az a ti 2tök magán ügye hogy ha nem éértitek
ngcsnet
én sem értem, más sem.

miki gondolom korod vhol 30-45 között van vagy csak magyar tanár vagy nem tom de annyira nem is érdekel + azért mert te nem érted mit írok más még értheti 😛
mike0013
"utánna a kocsiknál kéne help me"
utánna helyett: utáNa
kéne help me: vagy angolul beszélj vagy magyarul, de ne keverd a kettõt, mert az NEM menõ, inkább szánalom...

ebben mi a hülyeség???

hey!!!

skacok a cck-t fucckra kiegészítettem utánna a kocsiknál kéne help me mindig leütnek 5-en vmi tippet pls

???
ngcsnet
nem. érthetlenül beszélsz, hogy várod, hogy így tudjunk segítséget nyújtani?

a hülyeség világában él nem a modernben
mike0013
inkább te élsz túlzottan a modern világban<#wow3>

yaaaaaaaaaaaaa te még az õskorban élsz vagy csak enyhe agykárosodásod van XD akkor már értem mért nem értetted de most a vatert verem csak mindig kikapok XD
mike0013
😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jólvan, elmondom, hogy hogyan lenne magyarul:
hello!!!

skacok, a CCK feliratot kijavítottam fuCCK-ra, de utána lévõ kocsiknál elakadtam, mert mindig leütnek, kéne valami tipp, köszi elõre is!
ennyi😛

tovább yutottam csak most a saját apámmal nem bírok el :S
mike kedvéért még 1X leírom
hey!!!

skacok a cck-t fucckra kiegészítettem utánna a kocsiknál kéne help me mindig leütnek 5-en vmi tippet pls
lexarom ez itt nem nyelvtan óra szal tud vki vmi tippet mondani v nem???
mike0013
hát, hülye, be kéne néha menni a nyelvtanórákra és megtudnád, hogy eléggé helytelen, ahogy írtad

eredetileg mást akartam írni csak a h tom-ot nem töröltem ki XD
mé ez nem elég magyar???
mike0013
jól van, elõször magyarul tanuljál meg

hey!!!

skacok a cck-t fucckra h tom kiegészítése után a kcosiknál kéne help me mindig észrevesznek és kb 5-en yönnek pls hel me 3 kocsi volt a maxom eddig 😞
mike0013
msn-re felvettelek, inkább ott... este szoktam fenn lenni általában

oké mennyiert és hogyan
mike0013
én szívesen😛
küldj privibe msn-t

Csasztok
Valaki nem tudna elküldeni a jatekot persze pénzert
köszike